Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
S.a... Gunaydin arkadaslar. ben ankdan huseyin. ogk toplantisina katilmayi cok istiyordum. fakat memur oldugum icin katilamayacagim izin durumum yok. 120000 civari kagitim var. vekalet toplayan arkadaslarla iletisime gecmek istiyorum.
Ben kendi adıma vekalet alma taraftarı değilim, osmaniyeden katılacağım , ona göre iş yerini ayarladım, nöbet çıkışı çalışıp uykusuz bir şekilde , nöbet iznimi kullanarak katılacağım!!
Memur arkadaşlar mazeret izni alabilirler!! Gelmek istedikten sonra kimse sizi tutamaz Kendiniz bahane üreteceğimize kendiniz sonuç üretin bence!!!
Yine de bu işi burda karot abi üstlenîr, öğledensonra burada olur
Herkes kendi için katılacak, nedeni ni öğleden sonra kısa ve öz anlatacağım!!!
Ben kendi adıma vekalet alma taraftarı değilim, osmaniyeden katılacağım , ona göre iş yerini ayarladım, nöbet çıkışı çalışıp uykusuz bir şekilde , nöbet iznimi kullanarak katılacağım!!
Memur arkadaşlar mazeret izni alabilirler!! Gelmek istedikten sonra kimse sizi tutamaz Kendiniz bahane üreteceğimize kendiniz sonuç üretin bence!!!
Yine de bu işi burda karot abi üstlenîr, öğledensonra burada olur
Herkes kendi için katılacak, nedeni ni öğleden sonra kısa ve öz anlatacağım!!!
Ola gardaşlar ben devlet memuruyam ben pilotam ben iş adamiyam bırakın bele işleri gk toplantısına gelin. Gelen 0.47 ayrılır. Gelemeyen maalesef daha çok bekler. Vekalet mekalet işinide girmeyin. Gendi işizi gendiz yapın. Kimsenin başınide belaya goymayın. Vesselam.
arkadaslar genelkurula gelemezsek memuruz dılşekce kıme nerden nasıl verecez yardımcı olursanız sevınırım basında arakasımız yokmu esı dostu yada basına faks atalım toplu halde gruplasalım
bende öğretmenim dostum,diğer genel kurul toplantısına(iptal edilen)gittim...kaza bela olmazsa kesin yine oradayım,sizde ayarlayabilirsiniz diye düşünüyorum...))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Ulen adama ne büyü yapmışlar yaaa, Papaz terden patladı... sağa dönüyor olmuyor, sola dönüyor olmuyor.... yerinde ziplıyor olmuyor... yok ben bozamam bu büyüyü dedi, git bana bulaşmasın bu adam ve büyüsü, benden pes dedi.. ileride bir haham var belki bu büyüyü o bozar dedi yarında sinegoga hahamın yanına gideceğim... belki o bozar... Üzgünüm faik kardeş papaz üfleyemedi
MEMSANIN SERMAYE AZALTIMINDAN 1 GÜN ÖNCEKİ DEĞERİ 0,30 TL OLSUN DİYELİM (ORTALAMA 2 AY SONRA) HERŞEY OLMUŞ KABUL EDELİM..
SERMAYE AZALTIM SONRASI O GÜN İÇİN DEĞERİ:1,38 TL OLACAK 0,26 OLSAYDI 1,2 TL OLACAKTI (O GÜN MEMSA ALMAK İSTEYEN BU FİYATTAN ALABİLECEK) AMA BİZLERİN LOT SAYISIDA %78 AZALACAK..
100 LOTUMUZ OLSUN DİYELİM.. 100X 0,30 : 30 TL OGÜN VAR DİYELİM
ELİMİZDE 22 LOT KALACAK.. AYRICA RÜÇANLARIMIZDA OLACAK %120 ORANINDA 26 LOT SAYISI KADAR RÜÇAN HAKKINIZ OLACAK..
22 LOTX 1TL: 22 TL
SATARSANIN EĞER 26 LOT X 0,3 TL: 8 TL İKİSİNİN TOPLAMI:30 TL YAPAR..
EĞER RÜÇANLARINI BELİRLEN TARİH ARALIĞINDA SATMAZSAN 8 TL VE RÜÇAN LOTLARIN BUHAR OLACAK HESABINDA SADECE 22 LOT KALACAK MEMSA BİR ÖNCEK SERMAYE AZALTIMIN BİTTİĞİ GÜN, 20 GÜN SONUNDA % 20 ÜSTÜ ZARARLA KAPATTI.. YANİ 22 TL X 1 TL: 22 TL NİN ALTINA BİLE DÜŞEBİLİR..
YANİ 30 TL ŞUAN SAHİPSİNİZ AMA 22 TL VE DAHADA AŞAĞIYA DÜŞEBİLİR..
OTURDUĞUN YERDE ZARAR..
FAİK BİDE %120 BEDELLİ İSTİYOR.. DİYORKİ
BANA RÜÇAN HAKKINIZ KADAR 26X1 TL: 26 TL VERİRSENİZ …
TOPLAM LOT MİKATRINIZ 48 ADET OLUR.. DEĞERİ İSE: 48X1,38: 66.24 TL ( BİZ SENİN GEÇMİŞİNİ BİLİYORUZ MEMSA 1,38 HİÇ KALMAYACAK TEKRAR BELKİDE ŞUANKİ DEĞERLERE DÜŞECEK)
PARANIZ 30 TL İDİ BİR DE 26 TL VERDİNİZ 56 TL DEN 56 LOT X1,38: 66.24 TL ÇIKACAK DİYOR. BUNU FAİK DİYOR.. GARANTİSİ VAR MI YOK.... MEMSA DÜŞMEZ İSE.. BİZ NE DÜŞÜŞLERİNİ GÖRDÜK..
ŞİMDİ KİMİN ELİNDE 26 TL SICAK PARA VAR.. BUNU KATIYLA ÇARPARSANIZ HER BİRİMİZİN ÖDEYECEĞİ MİKTAR ÇOK FAZLA OLACAK…( BENİM ŞUAN İÇİN 58.000 TL VERMEM İÇİN KREDİ ÇEKMEM LAZIM…)
26 TL VERMEZSENİZ LOT SAYINIZ 22 LOTTA KALACAĞI İÇİN VE MEMSADA SERMAYE AZALTIM SONRASINDA AZALACAĞI KESİN OLDUĞU İÇİN 30 TL NİZ 20 GÜNDE HİÇBİRŞEY YAPMAZSANIZ 22 TL DÜŞECEK… BELKİ DAHADA AŞAĞIYA.. BUGÜNDEN DAHA KÖTÜ DURUMDA OLACAĞIZ..
FAİKTE ÇOK DÜŞÜK RÜÇAN FİYATLARINDAN HİSSELERİMİZİ LACAK ŞİRKETTEKİ PAYINI % 58.8 ÇIKARACAK…
BUNA HAYIR DEMEK İÇİN OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULA KATILMAK İSTEMEYEN VAR MI??
HERKES KENDİ İÇİN KATILACAK…
neco abi faydalanabilirsin
YTD değer ve oranlar düzeltilebilinir 3 aşağı 5 yukarısı aynı
Eğer cebimde param var diyosan, sermaye azaltımı ve artırımına katılırsın..
Ama faik abinin bugüne kadar iç ettiği paralar yetmiyor gibi birde bizim cebimize gözünü dikmesine göz yummuyorsan, genel kurula da katılmıyosan... Benim haberim olmadı da diyosan.. Hak etmişizdir...
Şunuda söyleyim 0,26 kesinleştiği için hisse bunun altına zor düşer, sermaye azaltım ve artırım gerçekleşeceği gün minumum değeri 0,26 olmuş oluyo, düşersede faik bu degere getirmek zorundada.. (SPK kararınıda bekliyoruz, tadil metni 0,46 göre mi? 0,26 görte mi? 0,30 göremi olmalı kararını onlar verecek... 0,26 şuan için faiğin belirlediği rakam)
Yorum