MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • karot43
    Çalışkan
    • 17 Mart 2013
    • 2534

dostlar,yeni bir oyun pazarlanıyor gibi...))haydi çapanoğlanlar,pazarınıza pazarcı olsun...))kedidir,kediii...))
    AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
    GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
      Çalışkan
      • 17 Mart 2013
      • 2534

MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş. / MEMSA [] 05.06.2014 15:56:22

Özel Durum Açıklaması (Genel)

Ortaklığın Adresi : Mehmet Nezih Özmen Mah. Nadide Cad. No:27 Örs İş Merkezi Kat:1 D:4/B Güngören/ İstanbul
      Telefon ve Faks Numarası : Tel : 212 482 67 63 Fax: 212 482 90 14
      E-posta adresi : info@mensa.com.tr
      Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks Numarası : Tel : 212 482 67 63 Fax: 212 482 90 14
      Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
      Özet Bilgi : Volt Yatırım Gayrimenkul Enerji A.Ş Yatırım Süreci hk

AÇIKLAMA:

%100 bağlı ortaklığımız Volt Yatırım Gayrimenkul Enerji A.Ş'nin yatırımı devam etmekte olan 300.000.000 KW/yıl elektrik üretim kapasiteli enerji tesisinin şu ana dek %91'lik kısmı (EPDK'ya sunulan yatırım ilerleme raporu formatına göre) tamamlanmış olup, daha önceden duyurulduğu üzere, gerekli tüm makine ve teçhizat temin edilmiş, bununla birlikte tesisin ana elektrik dağıtım hattına bağlanması için gerekli kamulaştırma işlemlerine ilişkin dosya henüz beklemede olduğundan (başvuru tarihi:15/07/2013) nihai montaj ve bağlantı işlerine devam edilememektedir. İzinlerin alınması ile birlikte başlanacak bu işlemlerin termin süresi 120 iş günü ve toplam maliyeti ise 2.000.000 TL olarak hesaplanmaktadır. Sayın yatırımcılarımız gelişmeler hakkında bilahare bilgilendirilecektir.

Yorum

• karot43
        Çalışkan
        • 17 Mart 2013
        • 2534

MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş. / MEMSA [] 05.06.2014 13:34:56

Özel Durum Açıklaması (Genel)

Ortaklığın Adresi : Mehmet Nezih Özmen Mah. Nadide Cad. No:27 Örs İş Merkezi Kat:1 D:4/B Güngören/ İstanbul
        Telefon ve Faks Numarası : Tel : 212 482 67 63 Fax: 212 482 90 14
        E-posta adresi : info@mensa.com.tr
        Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks Numarası : Tel : 212 482 67 63 Fax: 212 482 90 14
        Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
        Özet Bilgi : Yatırım Teşvik Belgesinin Süre Uzatımı

AÇIKLAMA:

%100 Bağlı ortaklığımız Volt Yatırım Gayrimenkul Enerji A.Ş'nin, 11.08.2011 tarihinde almış olduğu 6.000.000 USD ve 15.000.000 TL tutarlı yatırım teşvik belgesinin süresi, Ekonomi Bakanlığı Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürlüğü'nün 03.06.2014-37641 sayılı yazısı ile verilen izin doğrultusunda 10/02/2016 tarihine dek uzatılmıştır. Belge kapsamında yapılmakta olan yatırımın belirtilen tutara kadar olan kısmında (6.000.000 USD ve 15.000.000 TL) KDV istisnası ve Gümrük Vergisi Muafiyeti'nden yararlanılacaktır. Sayın ortaklarımızın bilgisine sunulur.

Yorum

• karot43
          Çalışkan
          • 17 Mart 2013
          • 2534

bu kadar yeter,anlayan anladı...))cambazların elinde sihirli değnek yok,aman sihirlere dikkat edin...))

Yorum

• exitus123
            Kıdemli
            • 17 Mart 2013
            • 3035

Birilerine bekleşme, umut tacirliği görevi azledilmiş...

Vazifeye devam!!!!!

Patron bu işi iyi çözmüş!!!

Resimler başarılı çekilmiş!!! Öncelikle iyi bir temizlik firması tutulmuş ? En son 2013 yılı başında üretim yapmış şirkette toz yok( neden ki) evinizde 1 haftada TV üstü bile ellemesen TOZ kaplar

Herkesin görevi var bu topiklerde!!! Bekleşin bakim!!! Patronunuza selam !!!

Görevinize icra edin!!!

Yorum

• exitus123
              Kıdemli
              • 17 Mart 2013
              • 3035

120 gün sözü vermiş bak patroncuğunuz o söze kaç gün kâldı

Hatırlatında şu aylık bildirimi düzeltsin ??? Ceza yiyecek yine!!!

Yorum

• lidaki
                Katılımcı
                • 12 Eylül 2013
                • 88

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                120 gün sözü vermiş bak patroncuğunuz o söze kaç gün kâldı

Hatırlatında şu aylık bildirimi düzeltsin ??? Ceza yiyecek yine!!!
                Sizlerin resmi olan ayrılma haklarınızı bile ödemedi...Holding de olamadı ,voltu nasıl açacak...

Yorum

• siname
                  Bağımlı
                  • 18 Eylül 2013
                  • 1034

lidaki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Sizlerin resmi olan ayrılma haklarınızı bile ödemedi...Holding de olamadı ,voltu nasıl açacak...
                  ondan kolay ne var cumhurbaşkanına bir telefon kamulaştırma izni için ertesi gün şalteri açtımı çalışmaya başlar volt ve tekstil şirketi faik ulutaşın keyfine bakar bu ülkede düzenin nasıl olduğunu bilmeyenmi var nede olsa arkasındaki biri gitti biri geldi.

Yorum

• karot43
                    Çalışkan
                    • 17 Mart 2013
                    • 2534

Arkadaşlar,her ne kadar çok geç kalmış olsak da,volt enerji konusunda avukatım aracılığı ile Bakırköy Cumhuriyet Savcılığına an itibari ile suç duyurusunda bulundum,bilginize...))yarın da spk'ya durumu iadeli taahhütlü göndereceğim...))çok uzun oldu,idare et ortağım...))

Yorum

• karot43
                      Çalışkan
                      • 17 Mart 2013
                      • 2534

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Arkadaşlar,her ne kadar çok geç kalmış olsak da,volt enerji konusunda avukatım aracılığı ile Bakırköy Cumhuriyet Savcılığına an itibari ile suç duyurusunda bulundum,bilginize...))yarın da spk'ya durumu iadeli taahhütlü göndereceğim...))çok uzun oldu,idare et ortağım...))
                      spk işi de tamamdır...))

Yorum

• karot43
                        Çalışkan
                        • 17 Mart 2013
                        • 2534

Arkadaşlar,spk başkanı yarın Anadolu Ajansı müdürünün konuğu olacakmış,spk başkanına sorulacak soru varsa sorayım der...ben az önce bayağı bir tweet attım...sizlerde diliniz dödüğünce atın,yararlı olacaktır...!!!

https://twitter.com/bgurdamar

Yorum

• karot43
                          Çalışkan
                          • 17 Mart 2013
                          • 2534

Arkadaşlar,bu günlerde forumlarda goy goycu patron yalakalarının harekete geçmesi olağandır...!!!

eski tescilli yalakaların yanında teşhir olanların yeni takma isimlerle iş başı yapacaklarını,yeni yalakalarında türeme olasılığı olacağını sanıyorum...!!!

dikkatli olmakta yarar var,herkes aklını,fikrini ve mantığını kullansın...!!!

önemli bir not:Adana'da polis memurluğu yapan bir arkadaşımız bırakın resim çekmeyi,fabrikaya bile sokulmadı...!!!

arkadaşımız isterse kendisi burada durumu izah edebilir...!!!

Yorum

• siname
                            Bağımlı
                            • 18 Eylül 2013
                            • 1034

hamza abi resimler için teşekürler fabrika gerçekten dediğim gibi çalışıyormuş ben onu anladım

Yorum

• siname
                              Bağımlı
                              • 18 Eylül 2013
                              • 1034

bahçe bakımlı makinalar temiz iplikler solmamış bu bir temizlik şirketinin yapacağı şey deyil orada rutin çalışanların yapacağı bir temizlik fabrikada çalıştığım için biliyorum o ben gördüm forumlarda hurdalık virane gibi diyenlerin ta aq o aldığınız paralar çoluğunuza çocuğunuza sevdiklerinize kefen parası olsun o.ç ları. speğin forumlardaki adamlarını ve kurumlardaki adamlarını tüm memsazedeler. ........... aq itleri it geldiniz it gideceksiniz.biraz omurgalı olun omurgasızlar.

Yorum

• lidaki
                                Katılımcı
                                • 12 Eylül 2013
                                • 88

Kardeşim sinema özletme kendini.kulağımızın pasını siliyorsun arada...Küfürü ayıplayanlar;hırsızlığı,sahtekarlığı,yalancılığı,p artizanlığı,manüplasyonu,spekülasypnu nasıl yorumlarlar acaba !!!!!!

Yorum

Working...
                                X

Debug Information