Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
son sefer bir daha yazıyorum genel kurul kararları mahkeme tarafından sonuçlanır ben vazgeçtim demeyle deyil bunu kafanızın bir köşesine yazın. yani biz vazgeçtik diye bir şey yok. adaletin kestiği parmak acımaz bizim amacımız davayı kazanmaktır. hak geldi batıl giti batmaya gelince bu kadar sermayesi yüksek bir şirket batmaz.
OGK da EVET demek için MUHTEREM e vekalet yollayan zat, şimdi sen EVET dedin de ne oldu , cebinden 80 TL vekalet ücreti, kargo ücreti, dakikalarca MU vekaleti kime yollayım muhabbeti..... Sans kazığı kim atmış oluyor şimdi!!!!
Bunların hepsini o günler gizli gizli yaptın!!! Geçmişte o günler neler yazdığını tekrar tekrar oku!!!!
Seni enseleyen kim oldu???
Bak ben 11 maddeye hayır dedim!!! Sen vekaletle evet dedin!!! (Unuttuysan OGK katılanlar listesine bak)
Hala savunuyorsun patroncuğunu!!!! Akıllanmadığın ortada MU vaat ettiği evden mi yazıyorsun desem zoruna gider!!!
patron sizlerle oynadı , kapının önüne koydu!!! Sende hakkını kanuni yolla arasaydın şimdiye kadar patron el atardı hisseye, köşeye sıkışınca , şirin gözükmek için hisse bile alıyor!!!
OGk katılan iptal davası açma hakkı var!!! Senin varmıydı?? Hakkın vardı 2 milyon neden 7 milyon oldu diye??? Niye açmadın!!! Yoksa patron beni sitelerde savunun diyemi tuttu sizleri yazsam zoruna seninde gîder sanırım!!!
Yorum