MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Erendiz
    Katılımcı
    • 12 Eylül 2013
    • 126

Isvicredeki paranin hesapta olup olmadigini ordaki bir ogretmen arkadasima vekalet gonderdim. Orda sirket hissedari oldugunu ispatladiginda bankalar boyle bir belge veriyormus, varmi yokmu ogrenecegim ve genel kurula o belgeyi getirecegim. Sahsi hesaptaysa zaten suc. Faittt genel kurula dosyamiz dolu geliyoruz. Sana bugun maildede soyledim cikar 0.60a ben satarim sende kurtulursun. Yoksa genel kuruldan nezarete yolun kocummm.

Yorum

• exitus123
      Kıdemli
      • 17 Mart 2013
      • 3035

Bence bizim gittiğimiz yer şirketin formalite merkezi, sanırım kumaş satış bölümü olarak kullanılıyor, yan odada rulo halinde kumaşlar, 2 genç çocuk vardı!!!

Yorum

• exitus123
        Kıdemli
        • 17 Mart 2013
        • 3035

Masada çeşit çeşit kaşelerin olmasından da belliydi o kaşelerinde SPK yolladık ki , SPK da bir işterinden bu kadar şirketi yönetme acizliğinizi gördün diye

Yorum

• karot43
          Çalışkan
          • 17 Mart 2013
          • 2534

Günaydın Arkadaşlar...))
          ekranlardan uzak durun,sinirlerinize hakim olun...!!!patronun son marifetleri neymiş,bekleyip görelim...!!!zübük artık yalan haber akışını kesti gibi,o da spk bültenini bekliyor sanırım...))
          Arkadaşlar,beklerken yazabildiğimiz kadar dilekçe yazıp iadeli taahhütlü olarak posta ile ilgili kurumlara göndermeyi ihmal etmeyelim...!!!biz ne kadar çok bağırıp çağırırsak,birileri sesimizi duymak zorunda kalacaktır...!!!savsaklamaya çalışan,savsaklayamaz...görmek istemeyen,görmek...duymak istemeyen,duymak...kapatmak isteyen,kapatmamak zorunda kalacaktır...!!!
          şimdilik herkese iyi günler...))
          AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
          GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
            Çalışkan
            • 17 Mart 2013
            • 2534

Bugün BİST'te aşağı yönlü dünkü çıkışın bir düzeltme yapmasını bekliyorum...ancak bu aşağı yönlü düzeltme sınırlı olacaktır...%1 civarı olması olası...bizim kağıt yine 0,28-0,30 aralığında klasik hareketine devam edebilir...))

Yorum

• ayhan53
              Rallici Başkan
              • 27 Nisan 2009
              • 2657

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              sevgili dostum,ben dindar biri değilim ama iyi bir vicdana sahibim...!!!ama dinsel açıdan baktığımda:allahın verdiği akıl,fikir ve gücü kullanmayıp herşeyi allahtan beklemek bence en büyük günah olsa gerek...:!!!
              [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
              M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• lidaki
                Katılımcı
                • 12 Eylül 2013
                • 88

ALLAH yardımcınız olsun abiler.Diyecek birşey bulamıyorum...

Yorum

• dreamworld
                  Yeni Üye
                  • 13 Eylül 2013
                  • 9

Onay için teşekkür ederim ayhan53.

Yorum

• horasanlı
                    Seyirci Üye
                    • 11 Eylül 2013
                    • 57

ayhan53 iyi ile kötüyü ayırt etme feraseti verilmiş aslında sınırlı akıl degil sınırsız akılda demiyelim yüksek kapasiteli akıl verilmiş kullanabilene ve deniliyor aynı sınırlamayı kişinin olumsuz tavırlarında niye kısıtlama verilmemiş verilseydi imtihanın bir anlamı kalmazdı bütün noksansız imkanlar verilmiş ve aydınlatıcı her kavme salihler onunla beraber kitap verilmiş ve sonuç olarak davranışlar,sınırlar özgür irade nasıl davranacak. dostum bu sözler ve yazarlar,hayat tarzı artık siftah etmiyor bu tür yazarlar hayatı intiharla sonuçlanıyor yunanistanın en ünlü aktivisti geçen gün intihar etti daha niceleri bizim o kadar dehasa insanlarımız varki farabi,ibni sina,şemz tebrizi,mevlana.yunus,lokman hekim vb zeki dünyanın hayran kaldığı ilmin körük noktalarında dünyaya ışık saçmışlar ayhan bey üstünüze alınmayın bilmem hangi buluşları bulan fıransız,norveç gibi bilimcilerin herhangi bir buluşu yok bulan bizim beyinler patenti o kapıyor karşılığı olmayan dolarlar israil tarafından sınırsız verilmiş ve bakıyorsun bu sözde buluşçular çok afedersiniz doyumsuzluk cinsel anlamda sonucunda lezbiyen partnerlik,gay gibi egilimler baş gösteriyor yani bir zamanlar şaşalı dönemleriydi ama hepsi fos çıktı esen kalınız

Onay için teşekkür ederim ayhan53.
                    “Tanrının insana sınırlı bir akıl verdiğini düşününce, aynı sınırlamayı onun aptallığına yapmaması büyük haksızlık.” Konrad Adenauer

Yorum

• karot43
                      Çalışkan
                      • 17 Mart 2013
                      • 2534

Ben artık şu hiç birşey yapmayıp,herşeyi dinsel öğelerle açıklayıp/dinsel değerlere havale edenlerden de şüphelenmeye başladım...( çünkü:sanki insanları kaderciliğe sevkedip,birşeylerden alıkoymaya çalışıyorlar gibi...( adım atıp emek verenleri hariç tutuyorum...!!!
                      şüphelenmeye başladığımı belirtmiştim yazımda,ama artık eminim ki:APTALLAR...Yukarıdaki yazımı dine ve dini değerlere hakaret olarak lanse etmişler...bu yazının neresi hakaret...!!!hey aptal ve provakatör alçak,iyi oku...senin bildiğini iddia ettiğin din bile derki:OKUUU...!!!aciz bir kişiliksin,ancak dedikodu yapar,insanların arkasından konuşursun alçak herif...!!!

Yorum

• ayhan53
                        Rallici Başkan
                        • 27 Nisan 2009
                        • 2657

bi halt anlamadım ama neyse keyfiniz güzel olsun
                        [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
                        M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• exitus123
                          Kıdemli
                          • 17 Mart 2013
                          • 3035

Eyyy faik sen ki bu hisseyi gündelikçilerin eline düşürüp de 0.01 fazlayla sattip kar ettiğini düşünenler için benim eski,den sakladiğim memsa aliş ve memsanin bir kismini sattiğim değerleri buldum... Ben ne eskiymişim yaaa.. 2008 de girdiğimi saniyordum bu illete

tarih fiat adet cari değer
                          18/12/2007 0.88 14200 12496 aliş
                          24,122,007 0.86 1250 1075 aliş
                          24/12/2007 0.86 3500 3010 aliş
                          25/12/2007 0.85 10300 8755 aliş
                          31/12/2007 0.83 29250 23985 toplam
                          26/3/2008 0.63 4350 2702 aliş
                          31/3/2008 0.60 33600 20100 toplam
                          22/4/2008 0.63 1600 1005 satiş
                          31.04.2008 0.62 32000 19840 t0plam
                          31/7/2008 0.48 32000 15360 toplam
                          28/8/2008 0.53 16000 8462 satiş
                          31/8/2008 0.51 16000 8160 toplam
                          4/9/2008 0.48 18000 8658 aliş
                          15/9/2008 0.44 7100 3130 aliş
                          26/9/2008 o.43 7100 3046 satiş 6/10/2008
                          29/9/2008 0.42 7250 3051 aliş 6/10/2008
                          6/10/2008 0.37 41250 15262 toplam
                          13/11/2008 0.23 17000 3918 aliş
                          22/7/2009 0.30 13500 4058 aliş
                          14/4/2010 0.96 30000 28800 satiş

DİĞER KALAN KISMIDA 1.06 satip, 1 den TEKRAR ALARAK HALA BURDAYIM...,,, 1.8 DE GÖRMÜŞTÜ...

ŞUANDADA EPEY HİSSE ALMIŞ DURUMDAYIM.. 0.23 ALIP 0.96 SATTIĞIM O GÜNLERİ ÖZLEDİM

çapsizlar gelsin eğitim alsin

KAR NASIL EDİLİR, KEMİK YATIRIMCI BÖYLE OLUR

Yorum

• exitus123
                            Kıdemli
                            • 17 Mart 2013
                            • 3035

Onlar genel kurula gelseydi, banker bilonun düdüklesiği insan psikolojisini tatsaydı, ancak anlardı seni, oturmuş bilgisayarın başında, sana bana düşman yaratmak için uğraşıyolar..

senin koskoca SPK odasında DON sallamanı görseydi... Bu memsayı, faiği allaha havale etmeden önce dünyadayken cehennem hayatı çektirmek için uğraşanları herzaman överdi...
                            Sorarlar böylelerine; biz yazalım kurumlara, tutanakları imzalayalım da, sen bişeyler değişirsek, o zaman kendini kime havale edecen....
                            şüphelenmeye başladığımı belirtmiştim yazımda,ama artık eminim ki:APTALLAR...Yukarıdaki yazımı dine ve dini değerlere hakaret olarak lanse etmişler...bu yazının neresi hakaret...!!!hey aptal ve provakatör alçak,iyi oku...senin bildiğini iddia ettiğin din bile derki:OKUUU...!!!aciz bir kişiliksin,ancak dedikodu yapar,insanların arkasından konuşursun alçak herif...!!!

Yorum

• exitus123
                              Kıdemli
                              • 17 Mart 2013
                              • 3035

ayhan bey yine geziyosunuz

Yorum

• karot43
                                Çalışkan
                                • 17 Mart 2013
                                • 2534

Bu akşam spk'dan bir açıklama gelebilir...en son spk açıklaması geçen hafta bugün gelmişti,ama önümüzdeki hafta içine sarkması da olası...!!!

Yorum

Working...
                                X

Debug Information