sabredin seçime az kaldı genel kurulda donum hazır faik haberin olsun zaten medyaya sızdımı sen ve sana yardım edenler biti ister istemez seni koruyanlarda hiç gözünün yaşına bakmadan ipini onlar çekecekler
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
birde dava falan deniyor benim amcamın oğlu avukat genel kuruldan sonra onun yanına gitim bana tek dediği şey Allah yardımcınız olsun yandaşsa bir şey yapamazsınız burda avukat varsa çıksın söylesin hodri meydan dava ağızlarıyla bizi oyalıyorlar o kadar .tek kurtuluşumuz var spk da don fırlatmak bu onları bitirir yada elimize yedi tane fındık büyüklünde taş alıp şeytan taşlar gibi faiği o genel kurulda taşlamak tekbir getirerek
Yorum
-
Avukat birazdan 3. Davayı,4.5.6.7.!!!!!
Dava için görüşleri toplar!!!
Davalılarda görüşleri aynı, ortak paydada buluşurlar!!!!
Kendiside sözde memsazede, faik bile uluorta şirketi batma noktasına getiriyor, neyi kimden gizliyolar?? Açılan davalar çok basitçe açılıyor, onlar açıyor, SPK açılan davayı boşaltıyor!!
İşi ehline vermezsen çoook dava numaraları görülür
Ay sonunda göreceğizz, kaç dava açılmış
Yorum
-
Ben bile nöbetlerimi , nöbet izinlerimi ona göre ayarlarken!! Be avukat sen bu vekalet işine niye kefil oldun , diyencede alınma!!
Söyleyin bakim doktor bu davaların içi boş derken,, çok savunuyodunuz davaları

İşi ehli yapmazsa olacağı buydu!!
3.4.5.6.7.8.9 yu bekliyoruz!!! Sende memsazedeysen, havlu mu attın!! Neler yazıp atıp tutuyodunuz!! Niye uyuttunuz bu milleti!!
Yorum
-
Dostum sen KY haccı diye birşey çıkaraçaksın herhalde.Ne yaparız spk ile bist arasında koşarız(say ederiz).Mensa genel merkezine don atarız.Patron taşlarız..........Dünyadaki bütün KY ler gelirse arablar gibi memleket kurtulur.siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbirde dava falan deniyor benim amcamın oğlu avukat genel kuruldan sonra onun yanına gitim bana tek dediği şey Allah yardımcınız olsun yandaşsa bir şey yapamazsınız burda avukat varsa çıksın söylesin hodri meydan dava ağızlarıyla bizi oyalıyorlar o kadar .tek kurtuluşumuz var spk da don fırlatmak bu onları bitirir yada elimize yedi tane fındık büyüklünde taş alıp şeytan taşlar gibi faiği o genel kurulda taşlamak tekbir getirerek
Yorum
-
o ulutaş ailesi benim dünyadaki iki ayaklı şeytanlarım oldu ben yapacığım sizleri bilemem hadi üç senedir hangi girişimimiz bir sonuç verdi söylermisin ve ben onları şeytan olarak gördüğüm için taşlamak istiyorum unutmaki hiç kimse adının şeytanla anılmasını istemez vede adalet bakanlığına dilekçelerimiz var savcılıklara ihbarlarımız var milet vekilerine, başbakana,cumhurbaşkanına şikayet dilekçelerimiz var hangi biri sonuç verdi ben en baştan beri bunu yapmayı istiyorum hata benim başbakanla telefonla konuşma girişimim var ne oldu bir arpa boyu yol alamadım sonuna kadar ne yapabilirsem yaparım ama sonuna kadar fabrika işçisi sinan olarak o kadar ben say yapalım hacı olalım demiyorum şeytanlarımızı taşlayalım diyorum saygılar tüm memsazedelerelidaki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDostum sen KY haccı diye birşey çıkaraçaksın herhalde.Ne yaparız spk ile bist arasında koşarız(say ederiz).Mensa genel merkezine don atarız.Patron taşlarız..........Dünyadaki bütün KY ler gelirse arablar gibi memleket kurtulur.
Yorum
-
dostum olman için öncelikle bölücülük yapmıyacan!!!!!!.. ikiyüzlülük hiç yapmıyacan, öğretmediler mi sana... Sen benim niyetimin ne olduğunu çözememişsinnn..exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlidaki sana bir mesajım vardı görmedim deme önceki sayfalara bak
Sırf bana millet düşman olsun diye yazdığın yazı için özür dileyeceksin..
Söz hakkımı doğurtmuyacaksın..
Tükürdüğümüzü yalamayız dedik... Senin gibi düşünceleri olanlar ve benim gibileri çözemiyenler için 2 kelam bir yazıyazmıştım. Yokum sonsözüm diyerek.. Neco abi ben yokum, söz hakkım doğdu demişsin,,, cevap hakkımı da o metinle kullanacağım.. ( Bizim moderatör orda oranın ki burda nasıl bir hisseymişsin MEMSA)
bir flim vardı ŞEYTANIN AVUKATI ben bunu faik in yandaşları için uyarladım. (FAİĞİN AVUKATLARI) Onlar kendi aralarında sorular sorup faik abilerinin istediği cevapları veriyorlar...
SEN lidaki sordun mu ki bunlara, verilen vekaletler hakkıyla yerini neden bulma dı?... Vicdanları rahat mı? Tek güvendiğim kişi diye niye birilerine yollandı bu vekaletler...
Onlar bizim yazdıklarımızı şu saate kadar hepsini okusunlar, bizler elimizden geldiği kadar yorumluyoruz, yanlış var diyenleride üyeliğe bekliyoruzzz....
FAİK VE yandaşları çekeceksiniz, yaptıklarınızın cezasını...
BU MU DOSTUM.
Yorum
Yorum