MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • siname
    Bağımlı
    • 18 Eylül 2013
    • 1034

sabredin seçime az kaldı genel kurulda donum hazır faik haberin olsun zaten medyaya sızdımı sen ve sana yardım edenler biti ister istemez seni koruyanlarda hiç gözünün yaşına bakmadan ipini onlar çekecekler

Yorum

• siname
      Bağımlı
      • 18 Eylül 2013
      • 1034

birde dava falan deniyor benim amcamın oğlu avukat genel kuruldan sonra onun yanına gitim bana tek dediği şey Allah yardımcınız olsun yandaşsa bir şey yapamazsınız burda avukat varsa çıksın söylesin hodri meydan dava ağızlarıyla bizi oyalıyorlar o kadar .tek kurtuluşumuz var spk da don fırlatmak bu onları bitirir yada elimize yedi tane fındık büyüklünde taş alıp şeytan taşlar gibi faiği o genel kurulda taşlamak tekbir getirerek

Yorum

• siname
        Bağımlı
        • 18 Eylül 2013
        • 1034

tabi medyaya servis etmek

Yorum

• exitus123
          Kıdemli
          • 17 Mart 2013
          • 3035

Avukat birazdan 3. Davayı,4.5.6.7.!!!!!
          Dava için görüşleri toplar!!!

Davalılarda görüşleri aynı, ortak paydada buluşurlar!!!!

Kendiside sözde memsazede, faik bile uluorta şirketi batma noktasına getiriyor, neyi kimden gizliyolar?? Açılan davalar çok basitçe açılıyor, onlar açıyor, SPK açılan davayı boşaltıyor!!

İşi ehline vermezsen çoook dava numaraları görülür

Ay sonunda göreceğizz, kaç dava açılmış

Yorum

• exitus123
            Kıdemli
            • 17 Mart 2013
            • 3035

Şimdi yayınlasınlar avukatın vekaletname isteme mesajını, bazılarınında tek güvenilir isim olarak lanse edilen mesajları!! Neco abi bu iş sana düşer

Yorum

• anarat
              Katılımcı
              • 13 Eylül 2013
              • 86

Faik şuanki durumunu düşünemiyorum kesin kahrindan geberiyordur geber
              biz 100binde olsak bu faik son güne kadar bekler genel kurulda şeytan taşlama hoşuma gitti lakin şeytan gelirse

Yorum

• exitus123
                Kıdemli
                • 17 Mart 2013
                • 3035

Ben bile nöbetlerimi , nöbet izinlerimi ona göre ayarlarken!! Be avukat sen bu vekalet işine niye kefil oldun , diyencede alınma!!

Söyleyin bakim doktor bu davaların içi boş derken,, çok savunuyodunuz davaları

İşi ehli yapmazsa olacağı buydu!!

3.4.5.6.7.8.9 yu bekliyoruz!!! Sende memsazedeysen, havlu mu attın!! Neler yazıp atıp tutuyodunuz!! Niye uyuttunuz bu milleti!!

Yorum

• exitus123
                  Kıdemli
                  • 17 Mart 2013
                  • 3035

Taşlar çakıl mı olsun, lav kırığımı, taş ocağından mı yoksa kuarz, silisyum

Yorum

• exitus123
                    Kıdemli
                    • 17 Mart 2013
                    • 3035

Havele edilmişiz!! Boş açıyorsun diyorduk, ne savunuyodun davalarını!!!

Pehlivan pehlivan, yenilen güreşçi olacan zamanında kim dedi sana bu lafı

Yorum

• anarat
                      Katılımcı
                      • 13 Eylül 2013
                      • 86

Faik sana hergün kahrediyorum sana yandaş olanlara bilinki bu yediginiz haklar coluk cocugunuz dahil tüm yiyenlerin ve yedirtenlerin bogazindan gelecektir
                      afiyet olsun faik

Yorum

• lidaki
                        Katılımcı
                        • 12 Eylül 2013
                        • 88

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        birde dava falan deniyor benim amcamın oğlu avukat genel kuruldan sonra onun yanına gitim bana tek dediği şey Allah yardımcınız olsun yandaşsa bir şey yapamazsınız burda avukat varsa çıksın söylesin hodri meydan dava ağızlarıyla bizi oyalıyorlar o kadar .tek kurtuluşumuz var spk da don fırlatmak bu onları bitirir yada elimize yedi tane fındık büyüklünde taş alıp şeytan taşlar gibi faiği o genel kurulda taşlamak tekbir getirerek
                        Dostum sen KY haccı diye birşey çıkaraçaksın herhalde.Ne yaparız spk ile bist arasında koşarız(say ederiz).Mensa genel merkezine don atarız.Patron taşlarız..........Dünyadaki bütün KY ler gelirse arablar gibi memleket kurtulur.

Yorum

• exitus123
                          Kıdemli
                          • 17 Mart 2013
                          • 3035

100+100 : 200 TL geriye 1450 TL kalır, iki tıkla havele edinde gazetede ilanı yayınlasınlar

Belki de sesimizi böyle duyururuz

Yorum

• exitus123
                            Kıdemli
                            • 17 Mart 2013
                            • 3035

lidaki sana bir mesajım vardı görmedim deme önceki sayfalara bak

Yorum

• siname
                              Bağımlı
                              • 18 Eylül 2013
                              • 1034

lidaki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Dostum sen KY haccı diye birşey çıkaraçaksın herhalde.Ne yaparız spk ile bist arasında koşarız(say ederiz).Mensa genel merkezine don atarız.Patron taşlarız..........Dünyadaki bütün KY ler gelirse arablar gibi memleket kurtulur.
                              o ulutaş ailesi benim dünyadaki iki ayaklı şeytanlarım oldu ben yapacığım sizleri bilemem hadi üç senedir hangi girişimimiz bir sonuç verdi söylermisin ve ben onları şeytan olarak gördüğüm için taşlamak istiyorum unutmaki hiç kimse adının şeytanla anılmasını istemez vede adalet bakanlığına dilekçelerimiz var savcılıklara ihbarlarımız var milet vekilerine, başbakana,cumhurbaşkanına şikayet dilekçelerimiz var hangi biri sonuç verdi ben en baştan beri bunu yapmayı istiyorum hata benim başbakanla telefonla konuşma girişimim var ne oldu bir arpa boyu yol alamadım sonuna kadar ne yapabilirsem yaparım ama sonuna kadar fabrika işçisi sinan olarak o kadar ben say yapalım hacı olalım demiyorum şeytanlarımızı taşlayalım diyorum saygılar tüm memsazedelere

Yorum

• lidaki
                                Katılımcı
                                • 12 Eylül 2013
                                • 88

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                lidaki sana bir mesajım vardı görmedim deme önceki sayfalara bak
                                dostum olman için öncelikle bölücülük yapmıyacan!!!!!!.. ikiyüzlülük hiç yapmıyacan, öğretmediler mi sana... Sen benim niyetimin ne olduğunu çözememişsinnn..

Sırf bana millet düşman olsun diye yazdığın yazı için özür dileyeceksin..

Söz hakkımı doğurtmuyacaksın..

Tükürdüğümüzü yalamayız dedik... Senin gibi düşünceleri olanlar ve benim gibileri çözemiyenler için 2 kelam bir yazıyazmıştım. Yokum sonsözüm diyerek.. Neco abi ben yokum, söz hakkım doğdu demişsin,,, cevap hakkımı da o metinle kullanacağım.. ( Bizim moderatör orda oranın ki burda nasıl bir hisseymişsin MEMSA)

bir flim vardı ŞEYTANIN AVUKATI ben bunu faik in yandaşları için uyarladım. (FAİĞİN AVUKATLARI) Onlar kendi aralarında sorular sorup faik abilerinin istediği cevapları veriyorlar...

SEN lidaki sordun mu ki bunlara, verilen vekaletler hakkıyla yerini neden bulma dı?... Vicdanları rahat mı? Tek güvendiğim kişi diye niye birilerine yollandı bu vekaletler...

Onlar bizim yazdıklarımızı şu saate kadar hepsini okusunlar, bizler elimizden geldiği kadar yorumluyoruz, yanlış var diyenleride üyeliğe bekliyoruzzz....

FAİK VE yandaşları çekeceksiniz, yaptıklarınızın cezasını...
                                BU MU DOSTUM.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information