Bu bilgiler güzel veri oldu. Bundan sonrası bizim için daha kolay olacak.
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
frambuazlı olmuş abey bu pasta yanındada bir küçük atıştırmalıkkarot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
siname,pastanın kremaları tamamlandı...
))bak bakalım,beğenecek misin...
))afiyet-şeker olsunnn...
))
Yorum
-
biz geçmişi biliyoruz,gelecekten haberimiz yok...!!!kelebek falan uçurmayı da bilmiyoruz,ama uçan kargaları avlarız...neo1980 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaşlar ne olcak bu kağıdın hali, önümüzdeki yüzyılda yükselir mi
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
tahmin yapsakkarot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbiz geçmişi biliyoruz,gelecekten haberimiz yok...!!!kelebek falan uçurmayı da bilmiyoruz,ama uçan kargaları avlarız...
))
Yorum
-
Arkadaşlar,bazı arkadaşlarımız suç duyurusu dilekçe örneği istiyor özellerimize yazarak....herkesein dilekçe örneği içerik bakımından dolu dolu olması gerekmez...!!!elinizi kalem tuttuğununca,dilinizin döndüğünce,bildiklerinizi T.C.Bakırköy CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINA yazıp göndersin...!!!Bunu bulunduğunuz yerdeki cumhuriyet savcılığı aracılığı ile bunu yapabilirsiniz,harç falan yatırmanıza gerek yok,masrafsız yani...!!!AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
SUÇ DUYURUSU DİLEKÇE ŞABLONU
T.C. BAKIRKÖY CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINA gönderilmek üzere
T.C. KAYSERİ CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINA
İSTANBUL
MÜŞTEKİ: kendi adınız T.C Kimlik No : 111111111111
ADRES: Sivas cd ….. erkilet/ KAYSERİ
ŞÜPHELİ: MENSA SINAİ,TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR AŞ. Yönetim Kurulu Üyeleri Sıfatıyla:
Mehmet ULUTAŞ /T.C / 20567322186 Mersin yolu üzeri 14 km. ADANA
Faik ULUTAŞ / T.C / 20534323260 Mersin yolu üzeri 14 km. ADANA
Suat ULUTAŞ / T.C / 20555322532 Mersin yolu üzeri 14 km. ADANA
Faruk ULUSOY ( Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi) T.C/ 21818120834
Mustafa KOÇAK ( Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi) T.C/ 11179530984
ve 2009,2010,2011,2012,2013,ve 2014 döneminde görev yapmış Yönetim Kurulu Üyeleri.
ADRES: M. Nezih Özmen Mah. Nadide Cad. No:27 Örs İş Merkezi Kat:1 D/B Merter, GÜNGÖREN/İSTANBUL
SUÇLAR:
1-Nitelikli Dolandırıcılık(TCK:158)
2-Güveni Kötüye Kullanma(TCK:155)
3-Şirket veya Kooperatifler Hakkında Yanlış Bilgi(TCK:164)
4-Kanuna Aykırı Olarak Ortaklara Borç Verilmesi(6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu:395 ve 562)
5-Belgelerin ve Beyanların Kanuna Aykırı Olması(6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu:549 ve 562)
6-Nitelikli Güveni Kötüye Kullanma ve Sahtecilik(6362 Sayılı md:110)
7-Yasal Defterlerde,Muhasebe Kayıtlarında ve Finansal Tablo ve Raporlarda Usulsüzlük(6362 Sayılı Sermaye Piyasası Kanunu md:112)
SUÇ TARİHİ: 2009,2010,2011,2012,2013 ve 2014 yılları
DELİLLER:
MKK(Merkezi kayıt kuruluşu)……..sicil numaralı Memsa Ticari Sınai Mali Yatırımlar AŞ.’nin hisselerini alan bir küçük yatırımcıyım.
BURAYA NE BİLİYORSAN,NELER DÜŞÜNÜYOR,VE NELERDEN ŞİKAYET EDİYORSAN YAZ...!!!
HUKUKİ NEDENLER :
TCK. Md ve ilgili mevzuat
SONUÇ ve İSTEM :
Yukarıda açıklandığı üzere,2009-2014 yılları arasındaki KAP açıklamalarının,............,......incelenerek şüpheliler hakkında kamu davası açılmasına ve cezalandırılmasının sağlanmasına karar verilmesini saygıyla talep ederim.
…./…./………
Müşteki :
Adı ve Soyadı:
İmza :AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
Şikayet dilekçenizi yazdıktan sonra bana atın,ben düzeltme gerekiyorsa düzelteyim...!!!ben yardımcı olurum,ama herkese dilekçe hazırlama şansım yok...!!!üzgünüm...
Yorum
-
SPK FİX CEVABI TEKRARLAMIŞ
Sermaye piyasası mevzuatına www.spk.gov.tr adresinden ulaşmanız mümkündür.
Diğer yandan, Halka açık şirketlerin faaliyetleri ve mali tabloları Kurulumuzun ilgili birimleri tarafından izlenmekte, Kurulumuza ulaşan ihbar ve şikayetler de dikkate alınarak gerekli görülen hallerde ayrıntılı inceleme yapılmaktadır. Yapılan incelemeler sonucunda suç unsuru tespit edilmesi halinde ise sorumlular hakkında gerekli yasal işlemler tesis edilmekte ve inceleme sonuçları Kurulumuz haftalık bültenleri ile kamuya duyurulmaktadır.
Bilgi edinilmesi rica olunur.
Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
Kıçınız hala kapalı, donunuz kaldı farkında değilsin diyecem, patronunuz ne VAATLER vermişti sen saha iyi bilirsin...
NASİHAT DİNLEYİN AZCIK, CANCAĞIZIM..... CANCAĞAZLARIM......
BEN LAFI GEDİĞİNE KOYMADIM BU SEFER....
BEKLEŞENGİLLER FAMİLYASI ANLARSINIZ SİZLER...
Yorum
-
Birader,ben genelde asla yemin etmem...!!!ama inan bana,son bir haftadır yaptığım çalışma ve incelemeler sonunda ben fıyığın geçmişte yaptığı her şeyi çözdüm...!!!exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterokuyunda belkİ uyanirsiniz dİyecem, ne ayak olduĞunuzu ÇÖzemedİm.....
şunu bir çok arkadaşa yazdım ya da telefonda söyledim,keşke:exitus123,Hacker-ohlin,göklap80 ve intelligent ile belirli bir süre birlikte yani aynı ortamda çalışma şansımız olsa,işi tamamen bitirir fıyığın canına otu çıkmamak üzere tıkardık diye...
))
ama yine de ayrı ayrı mekanlarda da olsak bu ot tıkama işi olacak,sadece zamanı uzatacak koşullar...
))çünkü yüreklerimizin ortak attığını biliyorum,dostların...!!!
Hele şu 08/07/2014'de ki duruşmayı atlatalım,çıtayı yükseltelim, derim ben nacizane...
))
Yorum

Yorum