MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • karot43
    Çalışkan
    • 17 Mart 2013
    • 2534

Tarih:16/07/2010

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 18.03.2010 tarihli kararı ve 23.05.2010 tarihli 2009 Yılı Olağan Genel Kurulu'nun onayı ile şirket ünvanımızın Mensa Sınai Ticari ve Mali Yatırımlar A.Ş. olarak değiştiği ve şirket faaliyet alanlarımız arasına çimento, inşaat ve madencilik sektörlerinin de eklendiği daha önceden kamuoyu ve sayın yatırımcılarımızın malumudur. Bu paralelde, tekstil işletmeleri ile enerji tesisinde üretim faaliyetlerine yeniden başlayan şirketimizin, söz konusu yeni iştigal alanlarına yönelik araştırma çalışmaları sürdürülmekte olup, madencilik sektöründe şirketimizin kurmayı planladığı kömür ile enerji üretim tesisi ile entegrasyon sağlayabileceği düşüncesi ile Nevşehir ili sınırları içerisinde mukim bulunan bir kömür madeninin, maden sahibi firma ile birlikte işletilmesi, işlenecek madenin pazarlanması veya madenin ileriki tarihlerde şartların uygun olması halinde birleşme yoluyla tamamen devralınması hususlarında ilgili firmaya bir teklif sunulmuş ve mali verilerin incelenmesi ve sabit kıymet analizlerinin yapılması amacıyla çalışma başlatılmıştır.

Sahi,bu Nevşehir'de alacağımız kömür ocağı ne oldu,ortağım...))bu tarihten sonra hiç bir KAP haberinde söz etmedin,fıyık...))hani ben,kömür ve açık kömür ocağı işletme de uzmanım,belki iş çıkar dedim de...))
    AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
    GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• siname
      Bağımlı
      • 18 Eylül 2013
      • 1034

korkma yarın kapa haber gönderir şehven diye

Yorum

• karot43
        Çalışkan
        • 17 Mart 2013
        • 2534

Tarih:20/08/2010

16.07.2010 tarihinde yapılan özel durum açıklaması ile şirketimizin 2001 yılından bu yana faaliyet gösterdiği enerji sektöründe mevcut doğalgaz çevrimli enerji üretim tesisine ilave olarak kömür ve-veya buhar çevrimli bir santral kurulması yönünde proje hazırlatılmasına karar verdiği duyurulmuştu. Bu doğrultuda 10.4 MW kurulu güce sahip mevcut doğalgaz santralimize entegre kurulacak atık ısıdan enerji teminine yönelik santral başta olmak üzere enerji alanında yapmayı planladığımız muhtemel tüm yatırımların fizibilite ve yatırım raporlamalarının hazırlanması hususunda ESCON Enerji Sistemleri ve Cihazları San.Ltd.Şti. (www.escon.com.tr) ile bir danışmanlık sözleşmesi imzalanmıştır. Sözleşme kapsamında 30 iş günü içerisinde söz konusu projenin hazırlatılması planlanmakta olup, olası yatırım planları ilerleyen günlerde kamuoyu ile paylaşılacaktır.

haberde 30 iş ünü demişsin,oysa 3 yıl 10 ay geçti ortağım...))ne o,proje henüz bitmedi mi,fıyıkkk...))KAP'ta bir açıklasan artık,bekliyoruz ortağım...))beklemekten ağaç olduk,meyve vereceğiz ortağım...))

Yorum

• Intelligent
          Katılımcı
          • 12 Eylül 2013
          • 110

Mehmet hocam, roman formatında anlaşılır, heyecanlı ve ilgili çekici bir formatta yazmışsın. Eline, emeğine ve harcadığın zamana sağlık. Hele o aradaki yorumların çok hoş ve güzel olmuş. Roman gibi sürükleyici bir şekilde okudum.

Benim başvuru daha genel ve bütünü kapsıyacak şekilde oldu. Bunlar da belirli olaylara fokuslanacak şekilde güzel olmuş.

Biz işimizi kimseye havale yapmadık ve hiçbir zaman da yapmayız. Aklımızı, fikrimizi kullanarak, emek vererek, zaman harcayarak özelden kendimizin, dolaylı olarak da tüm KY'nın hakkını sonuna kadar arayacağız. Zaten, bunca zaman beklemişiz bundan sonrası için hiç lafı bile olmaz...

Okullar tatile girdi ve bu alana özel odaklandığını biliyorum. Artık, gerisini kendileri düşünsünler

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Tarih:20/08/2010

16.07.2010 tarihinde yapılan özel durum açıklaması ile şirketimizin 2001 yılından bu yana faaliyet gösterdiği enerji sektöründe mevcut doğalgaz çevrimli enerji üretim tesisine ilave olarak kömür ve-veya buhar çevrimli bir santral kurulması yönünde proje hazırlatılmasına karar verdiği duyurulmuştu. Bu doğrultuda 10.4 MW kurulu güce sahip mevcut doğalgaz santralimize entegre kurulacak atık ısıdan enerji teminine yönelik santral başta olmak üzere enerji alanında yapmayı planladığımız muhtemel tüm yatırımların fizibilite ve yatırım raporlamalarının hazırlanması hususunda ESCON Enerji Sistemleri ve Cihazları San.Ltd.Şti. (www.escon.com.tr) ile bir danışmanlık sözleşmesi imzalanmıştır. Sözleşme kapsamında 30 iş günü içerisinde söz konusu projenin hazırlatılması planlanmakta olup, olası yatırım planları ilerleyen günlerde kamuoyu ile paylaşılacaktır.

haberde 30 iş ünü demişsin,oysa 3 yıl 10 ay geçti ortağım...))ne o,proje henüz bitmedi mi,fıyıkkk...))KAP'ta bir açıklasan artık,bekliyoruz ortağım...))beklemekten ağaç olduk,meyve vereceğiz ortağım...))

Yorum

• karot43
            Çalışkan
            • 17 Mart 2013
            • 2534

Intelligent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Mehmet hocam, roman formatında anlaşılır, heyecanlı ve ilgili çekici bir formatta yazmışsın. Eline, emeğine ve harcadığın zamana sağlık. Hele o aradaki yorumların çok hoş ve güzel olmuş. Roman gibi sürükleyici bir şekilde okudum.

Benim başvuru daha genel ve bütünü kapsıyacak şekilde oldu. Bunlar da belirli olaylara fokuslanacak şekilde güzel olmuş.

Biz işimizi kimseye havale yapmadık ve hiçbir zaman da yapmayız. Aklımızı, fikrimizi kullanarak, emek vererek, zaman harcayarak özelden kendimizin, dolaylı olarak da tüm KY'nın hakkını sonuna kadar arayacağız. Zaten, bunca zaman beklemişiz bundan sonrası için hiç lafı bile olmaz...

Okullar tatile girdi ve bu alana özel odaklandığını biliyorum. Artık, gerisini kendileri düşünsünler
            sevgili dost,daha neler neler var,herşey iç içe ve grifit...!!!adam resmen bizimle dalga geçmiş,algımıza oynamış,hep ters köşe...!!!adamlar profesyonel ve organize kesinlikle,ancak hukuki boyutta mücadele edilebilir bunlarla...!!!bundan sonra yeni hamleler yapmamız şart...!!!

Yorum

• ozmanisali
              Yeni Üye
              • 17 Eylül 2013
              • 36

tsk

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              hayır öyle dediğiniz gibi bir saygısızlık yapmak istemedim benim suç duyurusu diğerlerinden biraz farklı olacağı için (forumlarıda kapsıyor) ceza almanızı istemedim memurmuşsunuz çoluğunuz çocuğunuzda var zarar görmenizi gerçekten istemediğimden söyledim saygılar ne isterseniz yazabilirsiniz
              bende ozur dılerım hepimiz kul hakına karsıyız

Yorum

• fcankaya
                Yeni Üye
                • 10 Haziran 2014
                • 6

ozmanisali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                bende ozur dılerım hepimiz kul hakına karsıyız
                süpersiniz ayrışmayın birleşin bu kul hakkı bilmeyen hırsızlara karşı.Karot siname ve dava arkadaşlarına naçizane manevi destek için ara ara yazıyorum.Adalet inşallah tecelli edecek.tüm memsa madurları kazanacak,bu hırsız nitelikli dolandırıcılıktan hapse girdiği o gün zafer o gün olacak.saygı ve selamlarımla

Yorum

• siname
                  Bağımlı
                  • 18 Eylül 2013
                  • 1034

torba yasada doğruysa şirketlere çok büyük haklar tanınıyor özelikle hırsızlık ve rüşvet konusunda aman Allah ım

Yorum

• eagle
                    Seyirci Üye
                    • 28 Eylül 2013
                    • 68

fcankaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    süpersiniz ayrışmayın birleşin bu kul hakkı bilmeyen hırsızlara karşı.Karot siname ve dava arkadaşlarına naçizane manevi destek için ara ara yazıyorum.Adalet inşallah tecelli edecek.tüm memsa madurları kazanacak,bu hırsız nitelikli dolandırıcılıktan hapse girdiği o gün zafer o gün olacak.saygı ve selamlarımla
                    Mensa mensucat Tekstil fabrikasındaki Makina ve teçhizatlarınıda kontrol etmek gerekir. Acaba başka yere taşınmış olabilirmi başka yerde çelıştırıyor olabilirmi?

Yorum

• gokalp80
                      Tecrübeli
                      • 11 Eylül 2013
                      • 522

karot hocam ellerine emeğine sağlık kargo yolda yarın muhtemelen ilgili yere ulaşır.küçük yatırımcı olarak niye 4 yılın sonunda bunu yaptım keşke daha önce yapsaydım diye kendime kızıyorum yapanın yanına kar kalmasın karınca kararınca herkes elinden geleni yapmalı teşekküğrler

Yorum

• karot43
                        Çalışkan
                        • 17 Mart 2013
                        • 2534

Siname dost,senin paket de şimdi bitti,gönderiyorum...))buralarda dosya numarası ve içerik paylaşmayalım arkadaşlar...!!!

Yorum

• karot43
                          Çalışkan
                          • 17 Mart 2013
                          • 2534

Siname,senin fatura ağır olur,çok uğraştım dost,34 mumluk yaa...))şimdi iki pasta daha hazırlamam lazım fıyığa...))pastan neli olsun, ortağım...))

Yorum

• karot43
                            Çalışkan
                            • 17 Mart 2013
                            • 2534

Önemli uyarı:habersiz hiç kimse ile dosya,içerik ve dosya numarası paylaşmayalım,arkadaşlar...!!!

Yorum

• gokalp80
                              Tecrübeli
                              • 11 Eylül 2013
                              • 522

22 Kasım 2013 19:45 (Son güncelleme 22 Kasım 2013 19:48)

BOTAŞ'taki ''yolsuzluk'' iddiaları üzerine başlatılan ''Mavi Hat Operasyonu'' kapsamında açılan davanın sanıklarından eski BOTAŞ Genel Müdür Vekili Rıza Çiftçi, 52 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıl

-"Mensa Mensucat A.Ş'nin doğalgazının kesilmesi olayı kapsamında rüşvet anlaşması yaptıkları" gerekçesiyle Rıza Çiftçi ve Muhammet Hüseyin Ayaydın 4'er yıl, Mehmet Ulutaş 3 yıl 4 ay,

Yorum

• gokalp80
                                Tecrübeli
                                • 11 Eylül 2013
                                • 522

karot hocam adamlar HATTI döşemişler zamanında Google mavi hat yaz oku ufkumuzu aydınlattı

Yorum

Working...
                                X

Debug Information