BİRDE BU DAVALAR YÜZÜNDEN SPK MADDE 24 2 FIKRASIYLA 0.46 dan ayrılma hakkın oluşabilir... İnşallah bu olursa da kullanmazsın !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
bİzİ bunlarlada kariŞtirma......
Ogk 3 maddeye evet dİyenlerlede...
exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhttp://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=332551
sesi soluğu çıkmayan İrade metİncİlerİ sizi..
Siz bekleyin faiğ size anapara + trİlİbor + % 30 yıllık faiz...
11 maddeyi ödemem diyor...
Adam ne güzel oynamış o günlerde...
Yorum
-
SPK odasında hissesini satıp sana GAZ verenlede HİÇ KARIŞTIRMA. O senden yeteri kadar yararlandı, işi bitti... Cebi doldu. Ama Allah (c.c) 1 haftada senin üzerinden kazandıM dediği PARAYI eritti...
LAF konuşunca bundan sonra ayagını DENK al...
Kapımız açık buyur... Derdin neymiş..
Bide ÖĞÜT verilen SİTEDesin öğütçün yakında gelir kulağını çeker... Niye KY toplaşmadınız diye... KY grubunu hala kurmadınız diye... HERKES SANA AKIL VERİYOR ama , demek ki BOŞ...
Yorum
-
faik bütün çevremdekiler almaya başladı memsa hiselerini herkezin bildiği benim bilmediğim ne var acaba hani ortaktık. bak tweetıra kravatlı senin resmini koyucam artık cevap verirsin inşallah eve gideyim.tamamı biricik ortağım bak sana karşı spek gurubuda yaptılar bizi, yalan ve iftira kampanyası başlatıllar.bilmezlerki biz olmasak şimdiye kadar çoktaan iflas davası açmıştı ve hiselerinizi toplamıştı biricik patronunuz iyi okuyun burayı akıl küpü kardeşlerim
Yorum
-
GOT kafalı deme şunlara;
Benim davaya şirketin savunmasını kopyaladım, katılıp EVET diyen veya katılmadığı halde OGK madde 11 oylatılmasında bilerek YÖNETİM KURULU RAPORUNU onaylatmayan şirket yönetiminin SORUMLULUĞUNU kaç kez yazdım. içlerinden 1 tanesi uyandı.. SPK madde 24 2 fıkrayı ya okumuyolar yada okuyolar PATRONLARINA dokunduğu için susuyolar... KİMSENİN UYANMASINI istemiyolar...
Geri kalanın aklından zaten şüpheliyim... UYANAN çıkmadığı için...
siz uyansaydınız FAİĞ de OGK öncesi yaptığı bir hamle yapardı !!!!! BASMIYOR ..... EKMEK VE MAKARNA ile beslenince....
Yorum
-
Doktor tebrikler Mustafa Koçak'ı da istifa ettirdin
)
Sıradaki gelsin
exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın Prof. Dr. Mustafa KOÇAK;
Bilindiği üzere MEMSA şirketinin yönetim kurulunda bağımsız üyesiniz.
Borsa İstanbul tarafından tüm uyarılara rağmen finansmal yapısını düzeltmeyen, sermaye azatlım artırımı işlemini yapamayan şirket Gözaltı Pazarına alınmış. Hisse fiyatı :0.16 TL dir 08.10.2013 tarihinde olağanüstü genel kurulda 11. maddede sermaye azaltımı ve artırımı oylamasında yönetim kurulu raporunu dahi onaylatmadığını açılan alacak ve iptal davalarında savunan ve 11. maddenin butlan sayılması gerektiği savunmasını yapan bir şirkette sizin gibi bir hukukçunun olması bizleri daha da üzmektedir. Şirketten yapılan savunmayı isteyebilirsiniz. Şirketin gözaltı pazarında olmasının sizlerinde katkısı olduğu ortadadır.
Şirketteki usulsüz işlemlere ortak olduğunuzun farkına varmanızı istiyorum.
2012 yılı olağan genel kurulda aylık ücretiniz asgari ücrete indirilmiş olup sizleri üreten, ekonomiye katkı sağlayan daha değerli şirketlerde yönetim kurulu üyesi olarak görmek isterim. Bu ücret karşılığında almış olduğunuz sorumluluğu değerlendirmenizi…
Bugün KAP da MEMSA nın yönetim kurulu üyelirinden Faruk ULUSOY istifa ettiğini beyan etmiştir.
Tarafınızca da olgun davranış olan istifa müessesini uygulamanızı istiyorum.
Yorum
-
MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş. / MEMSA [] 10.06.2014 10:45:33
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Ortaklığın Adresi : Mehmet Nezih Özmen Mah. Nadide Cad. No:27 Örs İş Merkezi Kat:1 D:4/B Güngören/ İstanbul
Telefon ve Faks Numarası : Tel : 212 482 67 63 Fax: 212 482 90 14
E-posta adresi : info@mensa.com.tr
Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks Numarası : Tel : 212 482 67 63 Fax: 212 482 90 14
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
Özet Bilgi : Yönetim Kurulu Üyesi İstifa
AÇIKLAMA:
Şirketimizin Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Mustafa Koçak görevinden istifa etmiştir. Sayın yatırımcılarımıza duyurulur.
Yorum
-
hamza bey onların korktuğu şey başka mahkemelerde o kadar korkacak bir şey yok bir kaç saçma sapan savunma sorun sonrası bizim yeni başlatacağımız suç duyuruları onca uğraştık, demokratım her şeyi cidiye alma herkezin canı boğazında titremenede gerek yok hava zaten sıcak korkma sadece sabırla bizim gibi bekle
Yorum
-
olmaz olsun onun gibi şöför neyin kafasındasınız siz ben bile ondan daha iyi yönetirim aman çok korktum şöför zilzurna sarhoş gardaş o hesap verecek her yapılan kanunsuzluk için birileride onunla beraber yanacak forumlardan ve yönetim kadrolarındanrevenge Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYarinda faİk ulutaŞ yÖnetİm kurulu ÜyelİĞİnden İstİfa ettİ dİye haber dÜŞmesİn dİreksİyonda ŞofÖrsÜz 200 km hizla gİden arabaya dÖneceĞİz. Bİrİlerİ dİreksİyona geÇsİn
Yorum
-
helal olsun şu bedduacılara...
))yönetimi sarsmaya başladılar...
))hele bekleşip titreşenlere diyecek söz yok,aman fazla titreşmeyin cumhurbaşkanını da götürürsünüz...
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
Biz kimse için değil,öncelikle kendimiz için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz...!!!bu arada da birilerine yararımız dokunursa,bu bizi sevindirir/ onure eder...!!!her zaman ki gibi,bu uğurda karınca adımı bile atan/atacak olanları alkışlıyorum...!!!direkt ya da dolaylı işbirlikçileri de lanetliyorum...!!!AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
sıradaki kişi SPK 107/1 cezası yediği gün Yönetim kurulu üyeliği iptal olması gereken yönetim kurulu üyesinin TA KENDİSİDİR..
yönetim kurulu üyeliği vasfı bitmiştir. Davalarda bunlarda görüşülüyor..
bu zatı muhteremi de siz davet edin bakim istifaya , 2012 GK da davete hayır dedi.. Bence tutanağa geçmesi iyi oldu

OKUDA adam ol BABAN gibi,,,,,,,,,,,
Yorum
Yorum