MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • exitus123
    Kıdemli
    • 17 Mart 2013
    • 3035

Bazı sitelerde parayla MOD olup , hisseyi sattığı halde topiğin BEKÇİ KÖPEKLİĞİNİ yapan denyolarda olmasa buralarda ZAMAN hiç geçmez....

BEL FITIĞI olan CLK zedelere de geçmiş olsun.. SABREDİN birgün satarsınız hisseleride MEMSA alırsınız....

Yorum

• siname
      Bağımlı
      • 18 Eylül 2013
      • 1034

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Yorum sitelerinin hepsini takip ediyor, millet sudan ucuz MEMSA yı almaya başladı, ilk seans yüksek işlem hacmi oldu, milleti uzaklaştırmak için hopp KAP haberi yolladı... Hisseyi bilmeyeni uzaklaştırmak için diye düşünüyorum.. 8 MİLYON yabancı ya çok zeki yada çoook vaat vermişler... O kadar İLK 30 hisse varken bizim dümen hisseye talip olmuş... BU HİSSELERİN KİMİN OLDUĞUNU, OGK den önce kimin YURDIŞINDA anlaşma yaptığını bilen bilir...

Bir KAP haberiyle milleti hüsranı devran yaptı adam...

Biz nelerini gördük.... ZAMAN BOL ... olmayanlar düşünsün....

Ben para kaybederim batarsa , İTİBARINI kaybedecek TIFIL patron çocuğu demezler bana da

8 MİLYON kaybolana kadar burdayım....

valla kardeş ben buraya 5 lira yatırsam faiğe 25 liraya kakalarım en az 1 e 5 en azından böyle getirisi olan daha başka bir hisse gösterene hiselerimi veriririm varmı bazı gerçekler vardır asla göz ardı edilemez ben bu gerçeği görüyorum faik uzak tutmak için elinden geleni yapsın. sik çıkarım zeka fukarası

Yorum

• exitus123
        Kıdemli
        • 17 Mart 2013
        • 3035

EVET piyasaya yeni DALKAVUKLAR ÇIKMAYA başlamış desem yalan mı olur....

hisseyi 0.16 alsan ne kaybedeceksin akıllı hüsam... MİLLET in çoğu kumar niyetine girer yine girer. Y a HERRO ya MERRO dahi der.. Nede olsa SUDAN UCUZ MEMSA......

ALTIN a mı yatırım yapsın... FİNLANDİYA daki 8 MİLYON kız gibi DURURKEN... ONA ne VAAT edildi....

Yorum

• exitus123
          Kıdemli
          • 17 Mart 2013
          • 3035

YABANCIYA nerden buldun demek zor, BORSAYA sıcak para giriyor .... OHH BİST te YABANCI ALICI var... HİSSEYİ ne zaman aldılar OGK dan 1 hafta önce...

Demek ki faiğ YURTİÇİNDE bulamadı , SPK dan korktu...YABANCIYLA ANLAŞTI....

Yorum

• siname
            Bağımlı
            • 18 Eylül 2013
            • 1034

adamlara bakıyorum hiseyi kötülüyorlar bir taraftanda hiseleri katlıyorlar zeki adamlar ya nasıl olsa vermeyin kardeşim sıkıştıysanız gidin eşden dostan para bulun ama buralardan vermeyin bu spek beygirine bir lot dahi vermeyin.az kaldı iştirakleri birilerinin götünde patlayacak sabır edin ve görün

Yorum

• exitus123
              Kıdemli
              • 17 Mart 2013
              • 3035

Yakında içten pazarcıklının birinin yönetim kuruluna seçildiğini duyarız.....

Yorum

• siname
                Bağımlı
                • 18 Eylül 2013
                • 1034

en çok zoruma giden genel kurula gidipte niye 3 ùnede hayır demediğimdir göz altını göze almışmış patron eyer geçmezse göz altına gitceğimiz garantiymiş sermaye azaltım artırımını yapmadan spk göz altına almayacakmış yalan yalan yalan.

Yorum

• siname
                  Bağımlı
                  • 18 Eylül 2013
                  • 1034

YABANCIYA nerden buldun demek zor, BORSAYA sıcak para giriyor .... OHH BİST te YABANCI ALICI var... HİSSEYİ ne zaman aldılar OGK dan 1 hafta önce...

Demek ki faiğ YURTİÇİNDE bulamadı , SPK dan korktu...YABANCIYLA ANLAŞTI....
                  ama o genel kuruldaki evetçilere parayı nerden buldun demek o kadarda zor deyil dimi doktor

Yorum

• exitus123
                    Kıdemli
                    • 17 Mart 2013
                    • 3035

TOPİKLERDE şirketle anlaşın diyenlerin, şirketle anlaşanların SESİ SOLUĞU çıkmama nedeni ne ACABA ??? Bu kişilere de neler VAAT edildi.....

Hakları verilmiş ki, hakkını , çocuğunun rızkının peşinde koşmuyolar... Bunların çoğuda 5 vakit namaz kılarlardı....

Yorum

• siname
                      Bağımlı
                      • 18 Eylül 2013
                      • 1034

Yakında içten pazarcıklının birinin yönetim kuruluna seçildiğini duyarız.....
                      kim mesela sekreter göz dikenmi yoksa

Yorum

• exitus123
                        Kıdemli
                        • 17 Mart 2013
                        • 3035

Orda demiştim, bu genel kuruldaki maddi hataları TUTANAĞA yazdırayım, ENGEL olunmuştu.... Millet 2 küsürden den almış 0.46 ya muhtaç olmuştu.... SPK madde 24 2 maddesini şuan patron savunuyor

BUNU göremeyen yatırımcılarda hala yorum yapıyor...

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        en çok zoruma giden genel kurula gidipte niye 3 ùnede hayır demediğimdir göz altını göze almışmış patron eyer geçmezse göz altına gitceğimiz garantiymiş sermaye azaltım artırımını yapmadan spk göz altına almayacakmış yalan yalan yalan.

Yorum

• exitus123
                          Kıdemli
                          • 17 Mart 2013
                          • 3035

yakinda Çikar foyalari...

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          kim mesela sekreter göz dikenmi yoksa

Yorum

• exitus123
                            Kıdemli
                            • 17 Mart 2013
                            • 3035

bizim HÜSAM ilk teşekkürü kim yapmış, kan çekiyor derler ya.... Eskiden ARABA SEVDASI hikayesi vardı .. Şimdi PATRON SEVDASI

Yorum

• siname
                              Bağımlı
                              • 18 Eylül 2013
                              • 1034

TOPİKLERDE şirketle anlaşın diyenlerin, şirketle anlaşanların SESİ SOLUĞU çıkmama nedeni ne ACABA ??? Bu kişilere de neler VAAT edildi.....

Hakları verilmiş ki, hakkını , çocuğunun rızkının peşinde koşmuyolar... Bunların çoğuda 5 vakit namaz kılarlardı....
                              yok be doktor bunlarla namaz kılanların hiçbir alakası olamaz varsada yazık derim miracındada mı yüssüzleştin ve Rabin karşına böylemi çıkacaksın derim gönlümden.Allah ın ve Peygamberinin sevmediği hiç kimsey le alaka kurmam doğru olmaz ne zulmederim onlara haklarıma saldırı olmadığı sürece nede zulme razı olurum

Yorum

• karot43
                                Çalışkan
                                • 17 Mart 2013
                                • 2534

Günaydın arkadaşlar...))

Bu önümüzdeki haftaiçi fıyık'a suç duyurusu yapsak mı artık diye düşünüyorum...!!!
                                Bu konuda düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim...!!!
                                Suç duyurusu metni hazır,ancak tek bir metin ile suç duyurusu yapmak yerine farklı metinleri kullanmamız yerinde olur diye düşünüyorum...!!!
                                AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
                                GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

Working...
                                X

Debug Information