MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • karot43
    Çalışkan
    • 17 Mart 2013
    • 2534

masalcılar daha çoookkk madara olacaklar bu topiklerde...))patronun söyleyemediğini söylüyor bu masalcı ve falcılar...))ezberlemişler 3-5 tümce:uçuruyor,kaçırıyor,patron oluyor,spk oluyor,mahkemede yargıç oluyor...))sen neymişsin be masalcı...))utanırsın diyeceğim ama o yüz nerede...))
    AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
    GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
      Çalışkan
      • 17 Mart 2013
      • 2534

arkadaşlar,bu gün yayınlanan haberler laf olsun diye gönderilmiş,dandirik haberler...!!!bu kadar basit,iştirakleri falan asla öz mal yapmaz,birilerini yaptı ama...))

Yorum

• karot43
        Çalışkan
        • 17 Mart 2013
        • 2534

şirketlerin birleşme ve önemli nitelikli edinimlerini ticaret sicil müdürlüğü mü,spk mı onaylar,bir mali müşavire sorun bakalım...))aldığınız yanıtları buraya yazın ve bizleri madara edin...))hatta iştiraklerin geçmesi konusunda dava açtığımızı ve spk'nın bu şartlarda onay verip,veremeyeceğini de sorun...))şu masalcıların dediği mi doğru,bizim dediğimiz mi doğru görelim...))

Yorum

• karot43
          Çalışkan
          • 17 Mart 2013
          • 2534

Buradan defalarca yazdık:ama birileri ısrarla alacak davası diyor,belgeleri görelim...))çakalsınız dediğimizde kızmayın boşuna,alasısınız/süzmesi...))
          1-Bizim açtığımız davanın alacak davası ile uzaktan yakından alakası yok...))yırtınmanız boşuna,herkes görecek...))
          2-Bizim ayrılma hakkı kullanımından alacak hakkımız 5 yıl için baki,acele etmedik/etmemize gerek yok...))
          3-patlasanız da,çatlasanız da son sözü biz ve spk söyleyeceğiz...))

Yorum

• siname
            Bağımlı
            • 18 Eylül 2013
            • 1034

burada kervanı ilk önce ben yazdım sadece kısa vade tepki alımı ve satımı olarak dalgada geçmedim kimseyle geçmiş sayfalara bak görürsün bende istiyorum hisenin çıkmasını davaya gelince dava bizim dava sana ne oluyor ben hukuk olarak arıyorum hakımı gerkirse ikinci yolda kulanılır oda bende gizli sen canını üzme illahi adalet elbet bir gün tecelli eder

Yorum

• heckser-ohlin
              Aktif
              • 12 Eylül 2013
              • 332

17 mart nere 2 nisan nere 31 ekim nere 2 nisan nere... sokma akıllı bebe seni kamuya açık şirkete bak aq genel kurul tescil ediliyor adamlar kafasına göre canları istediğinde eskisiyle ısıtıp önümüze koyuyorlar.... artık yerseniz mi diyorlar

başkanla yardımcısına az önce seninle ilgili güzel şeyler yazdım yakında öğrenirsin zannediyorum.. zaten ben ne zaman yazsam ertesi gün senin haberin oluyor

Yorum

• karot43
                Çalışkan
                • 17 Mart 2013
                • 2534

Yorum

• exitus123
                  Kıdemli
                  • 17 Mart 2013
                  • 3035

Cebİnİz dolmadi mı ????????????

Yorum

• exitus123
                    Kıdemli
                    • 17 Mart 2013
                    • 3035

FaİĞ gÜzel bİr kap haberİ yapacak... Sİz onu bekleyİn....... Belgeler spk da

akil hocalarini deĞİŞtİr.... FaİĞ....

Bİde Şu formlardakİ akil hocalarini deĞİŞtİrsen......

Yorum

• exitus123
                      Kıdemli
                      • 17 Mart 2013
                      • 3035

Pay Tebliğinin 19 madde 9 bendine belirtildiği üzere sermaye azaltım işlemlerinin usulüne uygun olarak sonuçlandırılması sorumluluğu yönetim kurulunda olması üzerine Sermaye Piyasası Kanunun 24. madde 2. bendine istinaden genel kurula katılım şartı aranmaksızın tüm küçük yatırımcılarında ayrılma hakkının olup olmayacağının ve önemli nitelikli işlemlerin sonuçlarının artık bülteninizde açıklanmasını istiyorum.

ŞAK ŞAKÇILAR NEYLE BİZ NEYLE UĞRAŞIYORUZ...

ALLAH (c.c) BUNLARA AKIL FİKİR VERSİN...

BU KADAR BARİZ YANDAŞÇI OLUNMAZ Kİ.... YAZANLAR, POH POOHLAYANLAR SANKİ FAİĞ İN PARALI UŞAKLARI GİBİ....

Yorum

• hasandemir
                        Yeni Üye
                        • 28 Mart 2014
                        • 18

arkadaşlar spk izni 11 madde 23 madde falan değişik işler laflar dönüyor ortada bu işi bizimde anlayabileceğimiz şekilde kısa ve öz anlatabilirmisiniz .şirket belli fiyattan artık malları almak zorundamı yoksa eski aldıklarını ödemek zorundamı ne olacak durum nedir ?

Yorum

• siname
                          Bağımlı
                          • 18 Eylül 2013
                          • 1034

kervan sen ondan önceki yazımıda bulup koy istersen speği kim faik le ne türlü yakınlığıda var onuda yaz istersen benim ilk yorumum kervan için 0,34 lere düştüğü zamandı spek kim kardeş onu yaz kimlere kaçtan aldırıldı telefonla kimlere kaçtan satırılacak(bu bir gurup

Yorum

• siname
                            Bağımlı
                            • 18 Eylül 2013
                            • 1034

sizi deşifreye gelince o kızgınlık anında söylediğim bir sözdü sana kaçtan telefonla aldırıldı onu söyle istersen metroyu da aldınmı

Yorum

• siname
                              Bağımlı
                              • 18 Eylül 2013
                              • 1034

ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı
                              arkadaşlar forum dışındaki kişilere buradan yazı yazmayın...
                              tamam özür dilerim

Yorum

• siname
                                Bağımlı
                                • 18 Eylül 2013
                                • 1034

hasandemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                arkadaşlar spk izni 11 madde 23 madde falan değişik işler laflar dönüyor ortada bu işi bizimde anlayabileceğimiz şekilde kısa ve öz anlatabilirmisiniz .şirket belli fiyattan artık malları almak zorundamı yoksa eski aldıklarını ödemek zorundamı ne olacak durum nedir ?
                                spk mevzuatına göre eski aldıklarını ödemek zorunda yoksa sermaye azaltımı ve artırımı yapamaz durum bundan ibaret

Yorum

Working...
                                X

Debug Information