0,19 de bugün yanılmıyorsam 190.000 lotcuk vardı sanki iyice yukarıya doğru şekilleniyoruz şu zararlar bi çıksada keyifler yerine gelse şöyle neyse düştükçe alım yapmama fırsat verenlerede ayrıca teşekkürler
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Kelebeğin ağzına emzik mi vermişler

Biraz üfle, dikkat et, grafikler şişmedi mi

0,26 hayal oldu değilmi?? Ne tutturursun sen!!!
Biz kemiğiz gündelikçi biz neler gördük buralarda!!!
Sen yokken de sattığında da burdaydık!!!
0.12 almaya cesaretin oldu mu
. 0.10 hayali kurmuştun ya!!!
Tek akıllı sen zannetme kendini

Ortalamanı düşürdün mü??? Senide geçen hafta memsazede yapmadı mı faiğ ortağın
Yazabiliyosan buraya yazsana !!! Millet seni paranoyak zannedecek!!
ATTILAR mı ? Seni cancağızımm

Edepsizliğini kursağına tıkadılar mı yoksa!!!
Ağzına emzik yakışır!!
Yorum
-
Faiğ sizlere açılan davalara verdiği beyanları okutmamış sanırım!! Okusan sen o yazıları 3 . Saniyede bu hîsseden kaçıp gîdersin!! Sen şuan şak şakçılığa başladın, cebin için değil mi!!
Cebin dolmamış hala!!!
2010 yılını sen yaşamadığın için bilmezsin cancağızımmm!!! Otur o günlerdiki KAP haberlerini oku!!!
Gündelikçiliğini bil !!!!
Emzik işe yaramıyors , sana söz dedik Bereket tanrısını yollayacağım masanın baş köşesine koy , kemik yatırımcıları hatırlarsın!!!
Yorum
-
kelebekçi başı,bizi sanırım kendinle karıştırıyorsun/bizi satın alacak para henüz basılmadı...!!!biz tükürdüğümüz tükürüğü yalamayız...!!!yasağımız kalksa ne olur,bizim koyduğumuz tavır değişmedi...!!!biz buradayız,sen bunu anlamazsın,anlayamazsın/kapasite ve ahlak meselesi tabiki...
))
ağzının ayarı olsa ne olur olmasa ne olur/biz seni çözdük artık...?!!?geçmişte seni bir yere koyduğum ve yanıldığım için:bütün topiklerde ki arkadaşlardan özür diliyorum...!!!
evet,benim davalarım oldu,bundan sonra da olacaktır...!!!ama bu davalar,çakallık,üç kağıt,sarkıntılık ve dolandırıcılık davası olmamıştır,olmayacaktır...!!!elinden geleni arkaya koyarsan,kelebeklerin küser/uçamazlar karışmam...
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
Tutturdu diye bunu affetmişlerdi, affettirmek için diper köyde yandaşlarını faliyete geçirmişti, ağlıyordu yandaşlarına
eeee şimdi 0.26 hayal ol, TUTTURAMAYINCA ne olacak!!!
Merak etme sana ağzının payını verecek , insan vardır orda!!!
Çiftlik değil orası, parayı bastırıp MOD olduğun siteyle karıştırma !!!
Yorum
-
kırık hacimsiz her hareket speğin oyunudur önce hacim olacak bunu anlamayanı kandırır itirirsin sen iyice insanları mal gözüyle görüyorsun. 0,50 lerden benmi maladım insanları geçmişi ne çabuk unutuyorsun grafik paylaş nasıl olsa patron senin grafiğe uyduruyor
Yorum
-
siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne o mod olduğun yere kimse gelmiyormu salamıyorlarmı seni ...... takmıyorlarmı seni bizim davaların içi boş teneke gibi
biz itiraf ediyoruz,davamızın içi booşşş...
))kelebek formasyonu da teyit ediyor bunu/nedense patron teyidi yokkk...
))
Yorum
-
üfffff bayağı sert rüzgarlar esiyor burda resmi olmasada türkiye suriye savaşı çıkmış burda
biz şimdi filler tepişir olan çimenlere olur misali olduk zaten!!!!
şu çimenlerde yatıp güneş görüp salkım saçak büyüdüğünü görebilecekmiyiz acep yoksa burdandamı tanklar geçecek
Yorum
-
o topiğe herkesi götürebileceğini ve diğer köye gözdağı vermeye/bitirmeye çalıştı...siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne o mod olduğun yere kimse gelmiyormu salamıyorlarmı seni ...... takmıyorlarmı seni bizim davaların içi boş teneke gibi
))kimse gelmeyince ve alkış olmayınca,yaladı tükürükleri döndü ve yağa başladı...
))tam,megolaman yaa/klinik bir vakaa...
))
Yorum
Yorum