MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • exitus123
    Kıdemli
    • 17 Mart 2013
    • 3035

ARAMIZDA yeni MEMSAZEDE hocazade üstadlar var şu 2 saatte

ARTIK oda EDEBİYATA başlar !!!!

ALLAH (c.c) eninde sonunda herkese MEMSAZEDE olmayı nasip eyliyor....

BÜYÜK KONUŞMUYACAN , tattırılar MEMSAZEDEYİ 2 saatlikte olsa

Yorum

• exitus123
      Kıdemli
      • 17 Mart 2013
      • 3035

MEMSAZEDELİK 24 saate uzatılmış 0.13 .....

Büyük konuşup Büyük Lokma Yeme

Yorum

• realist34
        Yasaklı
        • 04 Haziran 2013
        • 1354

Mensa'da talimatsız hisse satışı

26.03.2014 - 18:18
        Mensa, şirket hisselerinin talimatsız satıldığı açıklaması yaptı
        Mensa'dan KAP'a yapılan açıklamada şirkete ait hisselerin bir kısmının, Mensa'nın talimatı olmadan satıldığı bildirildi.
        KAP'a yapılan açıklama şöyle: ''Şirketimizin ayrılma hakkı kullanımları neticesinde kendi namına iktisap ettiği hisse senetlerinden, 441.171 adetinin 0.14 TL beher fiyat ile 25/03/2014 tarihinde, şirketimiz bilgisi dışında ve talimatı olmadan satıldığı öğrenilmiştir. Bu hususta, Borsa İstanbul A.Ş ve Sermaye Piyasası Kurulu'na gönderilen yazı, ekte bulunmakta olup, bu çelişkili durum nedeniyle yatırımcılarımızın hakların korunabilmesi yönünde atılacak hukuki adımlar değerlendirilmektedir. Gelişmeler hakkında kamuoyuna yeniden bilgilendirme yapılacaktır.''
        http://www.borsagundem.com/haber/men...-satisi/581729

Yorum

• siname
          Bağımlı
          • 18 Eylül 2013
          • 1034

sabaha çıkamayın spek ve yardımcıları içimden geldi ondan bu cuma akşamının hürmetine duam kabul olmayacak biliyorum çünki 3 senedir hiç bir duamın kabul olduğunu görmedim sınandığımı biliyorum belki dahada kötü olacak ama genede ben duamı edeyim elimden gelen sadece budur. sonuçta faik ve babası bir gün ölecek onlar zengin ben ise fakir onlar mutlu ben üzgün onlar hurilerle ben ise belki elimdekileri bile kaybedecem ne farkedecek ben tüm günahlarımı bu aslanlara bu cengaverlere yıktıktan sonra gel keyfim gel onlar fakir ben zengin onlar mutsuz ben mutlu olucam onlar yalnız ben hurilerle.bu beni teseli ediyor ölüm var ölüm bre ey gafil spek sen bunca günahla ve kurana bu kadar uzaken nah girersin cenete uyarılmadım deme ben seni uyardım var ne halin varsa gör bunca insanın ahı seni daha çok şeytanla yoldaş yapıyor.Aldatan bizden değildir nokta

Yorum

• siname
            Bağımlı
            • 18 Eylül 2013
            • 1034

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            sabaha çıkamayın spek ve yardımcıları içimden geldi ondan bu cuma akşamının hürmetine duam kabul olmayacak biliyorum çünki 3 senedir hiç bir duamın kabul olduğunu görmedim sınandığımı biliyorum belki dahada kötü olacak ama genede ben duamı edeyim elimden gelen sadece budur. sonuçta faik ve babası bir gün ölecek onlar zengin ben ise fakir onlar mutlu ben üzgün onlar hurilerle ben ise belki elimdekileri bile kaybedecem ne farkedecek ben tüm günahlarımı bu aslanlara bu cengaverlere yıktıktan sonra gel keyfim gel onlar fakir ben zengin onlar mutsuz ben mutlu olucam onlar yalnız ben hurilerle.bu beni teseli ediyor ölüm var ölüm bre ey gafil spek sen bunca günahla ve kurana bu kadar uzaken nah girersin cenete uyarılmadım deme ben seni uyardım var ne halin varsa gör bunca insanın ahı seni daha çok şeytanla yoldaş yapıyor.Aldatan bizden değildir nokta
            ulan günleri bile karıştırdık yarın cuma ya gidecektik faik

Yorum

• exitus123
              Kıdemli
              • 17 Mart 2013
              • 3035

AÇIKLAMA:

İlgi: 26.03.2014 özel durum açıklamamız

Şirketimizin iktisap etmekte olduğu kendi tüzel kişiliğine ait hisse senetlerinden 1.938.258 adeti daha 0.12 ve 0.13 TL fiyat aralığından, şirketimiz talimatı ve bilgisi olmadan, aracı kurum marifetiyle satılmıştır. Talimatımız olmadan, Borsa Yönetmelikleri ve diğer kanun ve mevzuat usulleri dışında yapılan bu satış işleminin aynı zamanda Sermaye Piyasası Kurulu'nun 03/01/2014 tarihinde yayımlanan "Geri Alınan Paylar Tebliği" 'nin İşlem Esasları'na ilişkin 15. Maddesi'ne de aykırılık içerdiği değerlendirilmektedir. Her ne kadar şirketimiz tarafından, konunun öğrenilmesi ile otoriteler nezdinde girişimlerde bulunulmuş olunsa da sonuç alınamadığından, 25-26/03/2014 tarihlerinde bilgimiz ve onayımız dışında yapılan bu işlemler neticesinde, payların satın alma maliyetine kıyasla yaklaşık 818.306 TL tutarında zararımız oluşmuştur. Bu zararın tazmini için gerekli girişimlerde bulunulacaktır. Öte yandan ilgili aracı kurum nezdinde şirketimize ait hisse senedi bakiyesi sıfırlanmıştır. Kamuoyuna duyurulur.

FAİĞ sen işini bilirsin, VERGİ dairesine sen haber yollamışındır şirketin , BİZİM menkul de hissem var , alın satın diye... ATIG daki hisselere neden dokunmamışlar

Yorum

• exitus123
                Kıdemli
                • 17 Mart 2013
                • 3035

OPERASYON BİTTİ, artık olağan MEMSA nın fiyatına gelir... OLAN taha nın LOT larına oldu

ARTIK SPK nın yolunu bu sefer bulurda , şikayet edeceği kişileri karıştırmaz..... Nerde benim hisselerim , ne oldu İŞTİRAK işleri, sermaye azaltım artırım !!!!

Yorum

• exitus123
                  Kıdemli
                  • 17 Mart 2013
                  • 3035

VATANDAŞLIK görevimizi yapıp şirketimizin ATIG menkul değerlerdede hissesi olduğunu bildirmekte fayda var. Bunlar ancak bu şekilde devlete vergi verir.

Yorum

• exitus123
                    Kıdemli
                    • 17 Mart 2013
                    • 3035

BORSA İSTANBUL ' da Ortağı olduğum MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş (MEMSA) şirketinin sahip olduğu BİZİM MENKUL DEĞERLER A.Ş. de 7830 nolu hesabında bulunan 1.938.258 adetlik hisseyi ADANA 5 OCAK VERGİ DAİRESİNE olan vergi borcuna istinaden BORSA İSTANBUL(BİST) da sattırdığınızı bilgilenmiş oldum. Şirketin ATİG Menkul Değerler A.Ş Hesap No : 1357 da da hisse senedi bulunmaktadır. Varsa kalan vergi borcuna istinaden bu hisse senetlerinin de BİST satış yoluyla tarafınızca satılmasını ve şirketimizin vergi borcunun bu şekilde tahsilatının yapılmasını istiyorum.

Yorum

• exitus123
                      Kıdemli
                      • 17 Mart 2013
                      • 3035

1.938.258 adet hisse satılmış. Şirketin 818.306 TL tutarında zararımız oluşmuş ya...

0.14 tüm hisseyi satsa 271.356 TL ediyor. Dün 0.12 ve 0.13 den de satıldığına göre bu 818.306 TL nerden çıktı !!!!

818.306 / 1.938.258: 0.42 ediyor... yine bir çabanoğluluk var. Sen bu hisseleri 0.46 - 0.47 fiyatlardan almadın mı ??

Yorum

• exitus123
                        Kıdemli
                        • 17 Mart 2013
                        • 3035

Bmk bizim 5.605.857 -438.738 -7,26 0 0 0 -438.738

Yorum

• siname
                          Bağımlı
                          • 18 Eylül 2013
                          • 1034

bedeli işi iptal inşallah herkez hakında hayırlı olur Allah tüm bu hisede olupda canı yanan tüm arkadaşların yolunu bahtını açık etsin kısa zamanda zararlarınızdan kurtulursunuz inşallah

Yorum

• karot43
                            Çalışkan
                            • 17 Mart 2013
                            • 2534

MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş. / MEMSA [] 27.03.2014 17:24:37

Özel Durum Açıklaması (Genel)

Ortaklığın Adresi : Mehmet Nezih Özmen Mah. Nadide Cad. No:27 Örs İş Merkezi Kat:1 D:4/B Güngören/ İstanbul
                            Telefon ve Faks Numarası : 0212 482 67 63 / 0212 482 9014
                            E-posta adresi : info@mensa.com.tr
                            Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks Numarası : 0212 482 67 63 / 0212 482 9014
                            Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
                            Özet Bilgi : Yatırımcılarımızdan gelen sorular üzerine bilgilendirme maksadıyla yapılmakta olan açıklamadır

AÇIKLAMA:

Yatırımcılarımızdan gelen sorular üzerine bilgilendirme maksadıyla yapılmakta olan açıklamadır.

Şirketimizin 06/09/2013 tarihli yönetim kurulu kararı doğrultusunda başlayan sermaye azaltım ve artırım işlemleri, ilgili kararın şirketimiz genel kurulu tarafından da kabul edilmesine rağmen, genel kurul sonucunda doğan ayrılma hakkı bedellerinin tam olarak ödenememesi nedeniyle icra edilememiştir. Ayrıca, bir grup yatırımcının genel kurul toplantısının ilgili kararlarının iptali istemiyle açtığı dava nedeniyle su aşamada işlemlerin devam ettirilebilmesi hukuken de mümkün olmamaktadır. Buna ilaveten, Sermaye Piyasası Kurulu'ndan aynı amaçla onay alınan esas sözleşme tadil metni, aradan 6 aydan fazla zaman geçmiş olmasına rağmen, yukarıda açıklanan nedenlerle tescil ettirilememiş olup, tüm bu gerekçeler ortadan kalksa dahi, hisse senetlerinin değer kaybı, işlemin fiilen ifası önünde engel teşkil etmektedir.

Anılan tüm bu nedenler göz önüne alınarak, kararın iptali hususunda değerlendirme yapan şirketimiz yönetim organı, konunun mahkemeye taşınmış olması nedeniyle mahkeme kararı kesinleşmeden herhangi bir şekilde işlemden vazgeçilmesinin doğru olmayacağı, ancak mahkeme sonucunda isleme devam edilebileceği yönünde karar çıksa dahi, bedelli sermaye artırımının yapılamayacağı sonucuna varmıştır.

Öte yandan, şirketimizin birikmiş geçmiş yıllar zararının bilanço dışına çıkartılması hususu bilançolarımızın daha doğru yorumlanabilmesi açısından bir gereklilik olarak görüldüğünden, münhasır bir sermaye azaltımı yapılması için çalışmalara başlanmıştır.

Yatırımcılarımızın bilgisine sunulur.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
                            AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
                            GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
                              Çalışkan
                              • 17 Mart 2013
                              • 2534

bu haber bizim davadan sözediyor,davanın içi booşşş...))ama bu yapacakları bizim davayı etkilemez,biz bizim ayrılma hakkımız kullandırılmadı diye dava açmadık...!!!bilineee...))
                              AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
                              GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• exitus123
                                Kıdemli
                                • 17 Mart 2013
                                • 3035

Faiğ yine yaptın yapacağını, sen böyle KAP haberlerini yolla ben de dava dosyasına ekleyeyim .. cancağızımm. şirket neydi ne oldu, hani üretim için sermaye lazımdı be cancağızımmm...

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                1.938.258 adet hisse satılmış. Şirketin 818.306 TL tutarında zararımız oluşmuş ya...

0.14 tüm hisseyi satsa 271.356 TL ediyor. Dün 0.12 ve 0.13 den de satıldığına göre bu 818.306 TL nerden çıktı !!!!

818.306 / 1.938.258: 0.42 ediyor... yine bir çabanoğluluk var. Sen bu hisseleri 0.46 - 0.47 fiyatlardan almadın mı ??

Yorum

Working...
                                X

Debug Information