Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
neco65 kardeş adam bana kıyak geçti senin zararın büyük niye 16 ile alasın ben 10 a çekim sonra al bir an önce zarardan kurtul dedi. Ondan düşmüştür. 10 a düşerse 2,5 milyon alırız adamın elinde kalmasın bu kadar hisse. Ya bu allahın belası hisseden bile artık eğlenir oldum tövbe yarabbi
))))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
sermaye azaltım ve arttırımı süreci bittiğinde,bir yıl süre ile yeni bir sermaye azaltım ve arttırımı başvurusu yapamaz,diye biliyorum...!!!yanlış hesaplar dillendirmeyelim arkadaşlar...!!!
Desene boşuna faykin yoluna taş koymuşuz.Napalım şimdi üstadlardan bilgisi olan acil çıkış yolunu gösterse bari ))
çekilin ben geldim önce haklı olduğunuz davadan vazgeçeceksiniz gidip fayik ten özür dileyeceksiniz zararlarını karşılayacaksınız.davadan vazgeçerseniz fayik bir iflas davası patlatacak bir tane ky cı kalmayacak hisede sonrada hisenin yolu açıldığı için iflas davasından vazgeçilecek hoop tavan tavan tavan nereye kadar tavan yeni kerizler gelinceye kadar tavan tabi sonra sar kasedi geriye
yazık la bi speğe 70bin liralık satışla 87 bin lira zarar yazıyor... çok acıdım çoook ... ) )) spek sen hesabını bilirsin benim nasıl hesap yaptığımı da portföyüne bakınca zaten anlayabiliyorsundur
kargaları klavuz edinenlere,kafasını kuma gömenlere:asla acımıyorummm...))devam edin,beddua ve öteki dünya hayallerinize...))biz hakkımızı bu dünya da istiyoruz,alacağız da:bunu herkes bilsin...!!!
Ortaklığın Adresi : Mehmet Nezih Özmen Mah. Nadide Cad. No:27 Örs İş Merkezi Kat:1 D:4/B Güngören/ İstanbul
Telefon ve Faks Numarası : 0212 482 67 63 / 0212 482 9014
E-posta adresi : info@mensa.com.tr
Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks Numarası : 0212 482 67 63 / 0212 482 9014
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
Özet Bilgi : Şirketimize ait hisse senetlerinin talimatımız dışında satılması
AÇIKLAMA:
Şirketimizin ayrılma hakkı kullanımları neticesinde kendi namına iktisap ettiği hisse senetlerinden, 441.171 adetinin 0.14 TL beher fiyat ile 25/03/2014 tarihinde, şirketimiz bilgisi dışında ve talimatı olmadan satıldığı öğrenilmiştir. Bu hususta, Borsa İstanbul A.Ş ve Sermaye Piyasası Kurulu'na gönderilen yazı, ekte bulunmakta olup, bu çelişkili durum nedeniyle yatırımcılarımızın hakların korunabilmesi yönünde atılacak hukuki adımlar değerlendirilmektedir. Gelişmeler hakkında kamuoyuna yeniden bilgilendirme yapılacaktır.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
Yorum