Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
6. MADDE zaten 08.01.2014 otamatikmen TESCİL edilemediği için bitmiş
FAİĞ bunu TEKRAR ısıtma nedeni AÇIĞI bulmuş ki... TEKRAR bir 3 AY KAZANMA derdinde...
SAKIN ha GK kimse GELMESİN FAZLA YERİMİZ YOK ODAMIZ DARACIK
sermaye artırımı bitmiş şimdi sermaye artırımı yapmak istiyor 3 ay süre dolmuş zaten hisenin baskı altında bulunma sebebi sermaye azaltımıydı şimdi sermaye azaltımı yaptıralımı yaptırmayalım olmak yada olmamak işde bütün mesele bu
ortalık iyice sessizleşmiş...))bu günümün neredeyse tamamını şirket işlemlerini ve ttk'nu incelemek ve fıyığa güzel bir yanıt hazırlamakla geçirdim...))bakalım emeklerimize değecek mi...?!?
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Ben karot abinin dediği gibi SPK ne açıklayacak DÖRT GÖZLE bekliyorum..
Bu ülkede kanunlar geçerli mi değil mi bunu ispat edecekler....
sevgili dost,ben spk'nın kendiliğinden dirayetli davranacağını ve lehimize bir açıklama yapacağına inanmıyorum...!!!spk bizi oyalama,uyutma ve unutturma derdinde gibi...ben bir 17 aralık gibi operasyonun spk'ya da gerekli olduğuna inanıyorum,saçılsın herşey...!!!
ama açtığımız dava üzerinden mahkeme aracılığı ile güzel sorular sormaya çalışıyoruz,bu da spk'ya uyumadığımızı ve sıranın kendisine gelmekte olduğunu gösterecektir kanısındayım...))
hiç kimse için değil,kendiniz için harekete geçmelisiniz...!!!bahanelerimizi bir kenara bırakmamız kendi yararınıza olacaktır...!!!bir arkadaşa vekalet vermeniz size zarar değil yarar getirebilir ancak...!!!yine de karar sizin,siz bilirsiniz...!!!
Bugün PORTFÖYÜMÜ ADANA ya ve KAYSERİDE ki ULUTAŞ a ait şirketlere kaydırdım...
VOLT almışız.. OGK hala TESCİLLENMEDİĞİ halde
VİZYON tekstil diye bir şirketten ALACAĞIMIZ ı silmişiz .2.501.588 TL alacağımız BUHAR olmuş ( Faiğ bu şirkete ortak olmadığı halde ) . En önemli konuda VİZYON tekstil e FAİĞ ortak değilmiş
Şimdi ben NOMİNALDEN ayrılmayımda kim ayrılsın bu şirketten NERDE bizim bu PARA ....
ŞİRKET nasıl zarar ettirilmiş KİTAPLARA, TEZLERE konu olcak kadar var....
Yorum