gcl tekstil +enerji : istediğinizi koyun ve ona göre hesap sorun yani süreci tıkayan kimiş öğrenin ve yorumlarınızı ona göre yazın
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
o iş biraz karışık gibi kurcalanırsa ilginç şeyler çıkabilir gibime geliyorsiname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdeli.... şu glc tekstil enerjiyide yayınlada herkez görsün istersen yoksa ben yayınlarım
Yorum
-
zaten kurcalancaksa orasının kurcalanması lazım başka hepsi hikayedelikurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstero iş biraz karışık gibi kurcalanırsa ilginç şeyler çıkabilir gibime geliyor
Yorum
-
Hisse nette dolaşırken kimleri görsem iyi.Baktım bizim erendeniz millete ataç hissesi aldırmaya çılışıyor.Daha düne kadar zararım çok büyük diye bağırıp duranlar nasıl olduysa köşeyi dönmüş sözüm ona.Bakın ne demiş:
memsa da 0.34 den aldim, 0.46 dan ayrilma hakkimi kullandim, hisseleri geri virmanladiklarinda 0.24 den sattim geri 0.14 den aldim. Orda eger ayrilma hakkimizi kullandirirsa %100 kar etmis olacagim, yok eger bedelliyi iptal ederse tekrar 0.30 lara gelir, o zamanda %30 kar etmis olurum. Ha batarsa bilemem
Yorum
-
acabaexitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKÜLAHÇI ve ( İrade metinci 4 kişi...) Yedikleri golü çıkartsınlar önce
Faiğ yumakla oynar gibi oynadı onlarla ....
Yorum
-
bende atacda denk geldimneco65 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHisse nette dolaşırken kimleri görsem iyi.Baktım bizim erendeniz millete ataç hissesi aldırmaya çılışıyor.Daha düne kadar zararım çok büyük diye bağırıp duranlar nasıl olduysa köşeyi dönmüş sözüm ona.Bakın ne demiş:
memsa da 0.34 den aldim, 0.46 dan ayrilma hakkimi kullandim, hisseleri geri virmanladiklarinda 0.24 den sattim geri 0.14 den aldim. Orda eger ayrilma hakkimizi kullandirirsa %100 kar etmis olacagim, yok eger bedelliyi iptal ederse tekrar 0.30 lara gelir, o zamanda %30 kar etmis olurum. Ha batarsa bilemem
okudum ve geçtim[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
olay sadece gcl tekstil değil:vizyon tekstil ve turunç tekstil de var...her taraf çamur,karıştırdıkça yeni çamurlar çıkıyor...!!!olayın boyutunu ve çözümünü bu hafta sonuna kadar belirlemeye çalışıyoruz...!!!ayrıntı için biraz daha zamana ihtiyacımız var...!!!ondan sonra bir yöntem uygulayacağız...siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdeli.... şu glc tekstil enerjiyide yayınlada herkez görsün istersen yoksa ben yayınlarım
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
3 sokak ilerde aslında( glc tekstil ENERJİ) yapılacak şey beli ama ne yaparsın caminin biraz ilersinde hani koca yolun hemen karşısı birde önünden geçmişim iyimikarot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşirketler tasfiye edilmiş,ünvanları değiştirilmiş...!!!ama ne garipse:hepsi m.nezih özmen'e toplanmış ya da yakınlaşmış...
))
Yorum
Yorum