Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
hamza bey istersen karşılıklı birbirimize kuranın öğretiği şekilde belanın Allahdan gelmesi için dua edelim bizi hemen suçlu ilan etmişsiniz benim sizin forumda ki geçmiş sayfalarıma bakın ve kime karşı bu tutumu sergilediğimi görün bu şirket yönetiminin bir tek inancı var o da para ben inandığım yoldan zere miktarınca sapmadan yürüyorum ya siz adamın parası var diye bu dünyada makamca ve paraca güçlü diye kimselere göstermediğiniz saygıyı gösterdiniz. yalnış yapıyorsunuz bana babam kul hakkının ne olduğunu zenginlerin inancına güvenmeyileceğini haklı nın yanında ne menfaat için olursa olsun neye mâl olursa olsun Allah rızası şeytanı utandırmak için yeryüzünde adaleti sağlamam gerektiğini öğreti. soruyorum size senelerce size söylediği sözlerin hiç birini tutmayan birinemi yoksa adalet için yolarından zerece şaşmayanlaramı güveneceksiniz istediğiniz kadar bedua edin eyer haklıysanız bende sizinle amin diyorum. ama bizi suçlamayı bırakın ben daha ulutaşları birkere aramış görüşmüş insan deyilim ve şunu ister iletin ister iletmeyin onlar mutlak suretle ceheneme girecekler. çünki ben ebedi surete bunlara ve onlara yardım edenlere asla hakımı helal etmiyorum ve etmeyeceğim.
SPK da bülteninde 24 aralık 2013 tarihli önemli nitelikli işlemler yönetmeliği hakkında bilgi vermiş, bu becereksiz şirketler yüzünden boşlukları gidermişler!!!
Bir gool yedik , bir daha yemeyiz , şartlar daha da ağırlaştırılmış, kurallar koyulmuş!!!
Yeni yıla biriletide beddua ile girmiş!!!! Sen KY içinde EVET diyen nadir insanlardan birisin, bu süreci bu hale getiren patroncuğuna artık sende kendine yakışır bir DAVA açarsın ki seninkisi bizden daha da etkili olur!!!
Koruma yaşatma derneği üyeleri çook çalıştınız 2013 te, performansınızın 2014 devam etmesi dilegiyle , siz anlaşıp SPK muvafakname yollamışınızdır, sizin dava açmayın bence zaten sizler YANDAŞLIĞA soyunduğunuzu hiç unutmayın!!!
ne yapalım biz hakkımızı aradığımız için şirket gözaltına gitmiş ya hakkını aramayanlarda SPK yollarını aşındırarak , içerdeki havayı ilgili yerlere ileterek (!!!!! Bu ağır cümle yapanlar rahat uyuyabiliyorsa) yapmayanlara sözüm yok, yapmayanlar zaten en kısa zamanda kendileri şirkete maddi-manevi tazminat davaları açarak bunu yaparlar!!!
1gün geçti kaldı 4 gün hani faik demiş ya bazı arkadaşlara 3-5günde çıkarız göz altından hadi bakalım faik biz sana güveniyoruz bak ortağım seni dava da etik . nasıl çıkacaksın merak ediyorum yoksa birilerini fabrikada kahvaltıyamı çağıracaksın kaç kişi ekmek yiyordu fabrikadan 30000 yoksa 3000 mi ben 3 senedir seninleyim babanla senden başka kimsenin bu fabrikadan ekmek yediğini görmedim
hamza bey ne dediydi 3 -5günde çikacakmişiz bakalim görelim kaç günde çikacaz
Arkadaslar bist fu nun ekmeğine kaymak yakında spk da bal sürecek .zaten fu bile bile gözaltı pazarına gitti asıl nedeni ne biliyomusunuz bu adam bastabn beri tahsislı için kıvrandı gözaltına gitti ki 1,20 sattığı hisseleri 0,11 kurustan toparlayıp tahsisliyıde yurt dısına kaçırdığı paralarla yapacak 31-03-2014 kadar bu planı uygulayacak satan satacak plan bu kesinnnnnnnnnnnnnnn
Arkadaslar bist fu nun ekmeğine kaymak yakında spk da bal sürecek .zaten fu bile bile gözaltı pazarına gitti asıl nedeni ne biliyomusunuz bu adam bastabn beri tahsislı için kıvrandı gözaltına gitti ki 1,20 sattığı hisseleri 0,11 kurustan toparlayıp tahsisliyıde yurt dısına kaçırdığı paralarla yapacak 31-03-2014 kadar bu planı uygulayacak satan satacak plan bu kesinnnnnnnnnnnnnnn
tahsisli amacıyla gözaltına bilinçli düşürdüğüne ben de katılıyorum...!!!ama artık iş bizde biter,bunu da herkes kafasına yazsın...))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
dava başvuru metninin altına İHBAR olarak SPK yı da işini yapması için bilgilendireceğiz bu aslında İHTAR olacak tabi adam gibi işlerini yapmak akıllarına gelir de bu yvşklra daha fazla taviz vermezlerse!!! bir akıllı sensin değil mi cücüğüm.. itibarını s... bir de geçen formda tekzip yayınlatmıştı oooo kocaman itibarlarını karalamak için çalışıyormuş birileri diye!!! itibiranı ssss gav......
kendi satar biz toplarız bir uyanık omu 0,11onun olsun ben 0,15 ve 0,18 toplarım anılım manılım
ben sana planı anlatayımda iyi dinle sermaye artırımı falan yok sermaye artırımını yapmak isteseydi şimdiye kadar ayrılanların parasını öderdi spk yı nasılsa avucuna almış istediklerini yaptırıyor. amacı ayın 8 ini geçirip sermaye azaltım artırımını tescil etiremediği,etirmediği için yabancı ortakla ( bıyıklıyla )yoluna devam etmek
Yorum