MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • karot43
    Çalışkan
    • 17 Mart 2013
    • 2534

Günaydın arkadaşlar...))
    sanırım bu hafta fıyığın saçmalama haftası olacak,dün gönderdiği haberle başlamış oldu...!!!
    bu adam çok kumar oynamış anlaşılan,elinde 5 benzemezle kafa tutuyor...!!!
    kıvırdıkça kıvırıyor,ama spk ile BİST yakında müziği kesecek...!!!
    arkadaşlarla beraber bizde ayağının altındaki halıyı çekmek için harekete başlıyoruz...!!!
    bu güne kadar fıyık ve yandaşları buralarda kafa bulandırmayı başardı...!!!
    kimi öteki dünyayı işaret etti,kimi boş beklentilerle oyaladı...!!!
    biz hakkımızı bu dünyada istiyoruz,almak için elimizden geleni yapacağız/alacağız...!!!
    bu hafta çok yalan haber okuyacağız/yandaşlardan değişik atraksiyonlar göreceğiz...!!!
    etrafınızdakilere ve kendinize dikkat edin...!!!
    çakallar kuzu postuyla dolaşır:size yardım ediyormuş gibi görünür,sizinle ağlar/ sahte göz yaşı döker unutmayın...!!!
    herkese iyi günler...))
    AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
    GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• siname
      Bağımlı
      • 18 Eylül 2013
      • 1034

bir saat önce bir aracı kurumdan bir arkadaş arayıp alacaklarımı hise senedi olarak almamı tavsiye etti dedimki ona o adamların hise senetlerini bile vermiyor bu adam bana dediki alan kişiler var bende ona kap haberlerinde öyle bir şey söylemiyor dedim ve anlaşma gibi bir şeyin olamayacağını söyledim ve kapatım faik ne çeviriyorsun sen, ben hiç bir şey anlamıyorum amacın ne hoşuna mı gidiyor insanların sana sövmesi bedua etmeleri.

Yorum

• Sıfır
        Aktif
        • 11 Eylül 2013
        • 275

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        bir saat önce bir aracı kurumdan bir arkadaş arayıp alacaklarımı hise senedi olarak almamı tavsiye etti dedimki ona o adamların hise senetlerini bile vermiyor bu adam bana dediki alan kişiler var bende ona kap haberlerinde öyle bir şey söylemiyor dedim ve anlaşma gibi bir şeyin olamayacağını söyledim ve kapatım faik ne çeviriyorsun sen, ben hiç bir şey anlamıyorum amacın ne hoşuna mı gidiyor insanların sana sövmesi bedua etmeleri.
        Bir hatırlatma;

Evvel zaman içerisinde... Bu vatandaş tahta yapıcısına, yani speğine bile yamuk yapmış bir kişi.... önünüzü görmeden haraket etmeyin....paranızı versin çıkın....ben olsam 0.47 ye imza atmam, versin 1 TL o zaman okey...zarar anca çıkar....yılları düşünün Borsa 100 bini geçti... biz avucumuzu yaladık... ...net olmakta fayda var... unutmayın TİLKİ DELİKTE BİR KERE ÖPÜLÜR.....

İyide süre bitmedimi ne anlaşması.... SPK uyuma ver kararını..... GİYOTİN........

Yorum

• Sıfır
          Aktif
          • 11 Eylül 2013
          • 275

Allah onların evlerine ateşler salsın, yuvalarını yıksın, birliklerini bozsun, duygularını sinelerinde bıraksın, önlerini kessin, bir şey olmaya imkan vermesin.

Yorum

• heckser-ohlin
            Aktif
            • 12 Eylül 2013
            • 332

Sıfır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Allah onların evlerine ateşler salsın, yuvalarını yıksın, birliklerini bozsun, duygularını sinelerinde bıraksın, önlerini kessin, bir şey olmaya imkan vermesin.
            (amin)

hakim hocam sabah bahsettiğin kişiyle görüştüm az önce, yarım saat telefonda konuştum... bilgin olsun...

Yorum

• karot43
              Çalışkan
              • 17 Mart 2013
              • 2534

fıyık,cehenneme de gitsen sırtında olacağım...!!!ülkede yaşanan konjektürel süreç ekmeğine yağ sürdü,ama yemem...!!!

Yorum

• karot43
                Çalışkan
                • 17 Mart 2013
                • 2534

31/12/2013'e 4 iş günü kaldı fıyık,kıvırrr...oofff yandannnn...))

Yorum

• gokalp80
                  Tecrübeli
                  • 11 Eylül 2013
                  • 522

fıyık,cehenneme de gitsen sırtında olacağım...!!!ülkede yaşanan konjektürel süreç ekmeğine yağ sürdü,ama yemem...!!!
                  bence fayık a yaramaz efendileri yolcu veya kendilerini kurtarmak için fayık ı arada güme gider

Yorum

• gokalp80
                    Tecrübeli
                    • 11 Eylül 2013
                    • 522

süre uzatmayı fıyık ne yaptı bakalım izin vereceklermi dümene devam mı diyecekler biraz sıkar ama

Yorum

• gokalp80
                      Tecrübeli
                      • 11 Eylül 2013
                      • 522

Borsa Yönetim Kurulunun 06/06/2013 tarihli toplantısında, Cosmos Yatırım Ortaklığı A.Ş. (Şirket) ile ilgili olarak, Şirketin menkul kıymet yatırım ortaklığı statüsünden çıkması amacıyla esas sözleşmesinin tadiline Sermaye Piyasası Kurulu (Kurul) tarafından onay verildiği ve Genel Kurul kararlarının tescil edilmesi sonrasında Şirketin portföy yöneticiliği yetki belgesinin iptal edileceği dikkate alınarak;

* Genel Kurul kararlarının tescil belgesi Borsamıza ulaştırıldığında, Kotasyon Yönetmeliği'nin 24/(i) bendinde yer alan "Ortaklığın esas faaliyetini sürdürebilmesi için gerekli izin, lisans, yetki belgesinin iptal edilmesi veya ortadan kalkması" hükmü gereğince, Şirket paylarının Borsa kotundan çıkarılmasına,

* Şirketin Kotasyon Yönetmeliği'nin 13/c maddesinde yer alan kotasyon şartlarını ve 379 sayılı İkinci Ulusal Pazar Genelgesi'nin (III/b) maddesinde yer alan halka arz edilen payların piyasa değerinin 6,5 milyon TL olması şartını sağlayamaması nedeniyle dönüşüme ilişkin tescil belgesinin Borsamıza ulaştırılmasını takiben işlem sırasının kapatılmasına, KAP'ta yapılacak duyuruyu izleyen ikinci iş gününden itibaren Şirket paylarının Borsamız Kurumsal Ürünler Pazarı'ndan çıkarılarak Gözaltı Pazarı'nda işlem görmeye başlamasına,

* Faaliyet değişikliğine ilişkin Genel Kurul kararları tescil edilinceye kadar Şirket paylarının Kurumsal Ürünler Pazarı'nda işlem görmeye devam etmesine

karar verilmiştir.

Şirketin 24/12/2013 tarihinde yapılan Olağanüstü Genel Kurul toplantısında, menkul kıymet yatırım ortaklığı statüsünden çıkarak yatırım holdinge dönüşmesi amacıyla esas sözleşmesinin tadiline ilişkin öneri kabul edilmiş olup, Genel Kurul kararlarının Ticaret Siciline tescil edildiğini gösteren belge 25/12/2013 tarihinde KAP'ta yayınlanmıştır.

Bu çerçevede, Şirket payları 25/12/2013 tarihinde Borsamız Kurumsal Ürünler Pazarı'ndan çıkarılacak, 26/12/2013 tarihinde işlem sırası kapalı kalacak, 27/12/2013 tarihinden itibaren Gözaltı Pazarı'nda işlem görmeye başlayacaktır.

Yorum

• gokalp80
                        Tecrübeli
                        • 11 Eylül 2013
                        • 522

fayık COSMO BİST TEN DARBEYİ YEDİ SIRA KİM DE

Yorum

• YALNIZ EFE
                          Çalışkan
                          • 20 Ağustos 2011
                          • 467

Yorum

• karot43
                            Çalışkan
                            • 17 Mart 2013
                            • 2534

haftaya bugün gözaltı pazarındayız,bir mucize olmazsaa...!!!bizde fıyığın peşine hukuki olarak düşmüş oluruz/olacağız...!!!

Yorum

• karot43
                              Çalışkan
                              • 17 Mart 2013
                              • 2534

Arkadaşlar,bazı yeni yetme patron yalakaları "ayrılma hakkı kullanıp,anlaşamayanlardan"yalan dolan ile dilekçe toplama peşinde oldukları duyumu aldım...!!!kesinlikle böyle bir dilekçeye imza atmayın,sonra patronun ve yalakalarının yeni bir oyunu ile karşılaşabilirsiniz...!!!uyarmak bizim görevimiz,karar sizin...!!!ihanet böyle bir lanet şeydir,yeni efendilerine yaranmak için bakın neler yapıyorlar...))

Yorum

• siname
                                Bağımlı
                                • 18 Eylül 2013
                                • 1034

millet şu göz altından niye korkuyor anlamadım zaten göz altı pazarındaki fiyatlardayız.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information