MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Müfit
    Yeni Üye
    • 26 Kasım 2013
    • 11

Selam Arkadaşlar

Perşembe günü yapılacak toplantıya ayrılma hakkı olanlarmı katılacak yoksa tüm memsazadelermi? Bilgi verirseniz sevinirim.

Yorum

• ademali
      Yeni Üye
      • 11 Eylül 2013
      • 21

Müfit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Selam Arkadaşlar

Perşembe günü yapılacak toplantıya ayrılma hakkı olanlarmı katılacak yoksa tüm memsazadelermi? Bilgi verirseniz sevinirim.
      ne toplantısı hocam öle bir açıklamamı var....

Yorum

• siname
        Bağımlı
        • 18 Eylül 2013
        • 1034

Sıfır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Sn siname...anlamadım ne demek istediğini... bana sitemmi yoksa...
        ben sana niye sitem edeyim etsem etsem faiğe ederim. göz altını zaten biz istiyoruz. hani bir ayda haledecektin faik sermaye artırımını şirket yönetemeyecek kapasitede olduğunu gösterdin faik .sıfır sanada özür telefondan foruma katılısak böyle kazalar oluyor ademaliyeydi cevabım.

Yorum

• heckser-ohlin
          Aktif
          • 12 Eylül 2013
          • 332

arkadaşlar yapacağımız toplantının asıl gündem maddesi iptal davasının açılması hakkında olacak... ilk yapılacak olan bu tabi bunun yanında spk dan gelecek cevaba karşılık alacak davası dahil diğer süreci de başlatacağız.. bu yüzden katılmak isteyen ve formda yeni üye olarak yazmaya başlayan arkadaşlardan ricam telefonlarını ve isimlerini bana ya da karot beye özelden yazsınlar biz kendileriyle irtibata geçelim.. bunu da; yapmak istediğimiz bu mücadelenin sekteye uğramaması ve suistimallere sebep olmaması adına yapıyoruz yanlış anlaşılma olmasın lütfen!!

Yorum

• Sıfır
            Aktif
            • 11 Eylül 2013
            • 275

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            ben sana niye sitem edeyim etsem etsem faiğe ederim. göz altını zaten biz istiyoruz. hani bir ayda haledecektin faik sermaye artırımını şirket yönetemeyecek kapasitede olduğunu gösterdin faik .sıfır sanada özür telefondan foruma katılısak böyle kazalar oluyor ademaliyeydi cevabım.
            Bende şaşırdım.... siname bana niye sitem etsinki dedim kendi kendime....

hisseyi gözaltına alınması belki faik için pek birşey değiştirmeyebilir... ama istirakler iptal olmayacakmı acaba.... yani katılanların bir kısmına para ödeyerek.... iştirakleri sağlamamı aldığını zannediyor bu yaratık....

Arkadaşlar SPK nın görevini yapması vede eğer hisse gözaltına girecekse OGK kararlarınıda iptal etmesi gerekmektedir.

Burda SPK yı yanıltmaya çalışıyorlar....

Gözaltı varsa iştiraklerde olmamalı...

Hep yatırımcı değil birazda bu MFU ve yatırımcı uzmanları kaybetmeli....

Yorum

• Sıfır
              Aktif
              • 11 Eylül 2013
              • 275

heckser-ohlin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              arkadaşlar yapacağımız toplantının asıl gündem maddesi iptal davasının açılması hakkında olacak... ilk yapılacak olan bu tabi bunun yanında spk dan gelecek cevaba karşılık alacak davası dahil diğer süreci de başlatacağız.. bu yüzden katılmak isteyen ve formda yeni üye olarak yazmaya başlayan arkadaşlardan ricam telefonlarını ve isimlerini bana ya da karot beye özelden yazsınlar biz kendileriyle irtibata geçelim.. bunu da; yapmak istediğimiz bu mücadelenin sekteye uğramaması ve suistimallere sebep olmaması adına yapıyoruz yanlış anlaşılma olmasın lütfen!!
              Sn heckser-ohlin...

Zaten başka yapılacak iş kalmıyor.... Ama daha o safhaya gelinmediği kanaatindeyim.... SPK kararını vermedi.... şimdi bakın geçen gün şirketin SPK ya yapmış olduğu müracaatı paylaşmıştım....Burada ve süreç boyunca yapılan işlemleri değerlendirdiğimde....

SPK nın yanlış yönlendirilerek....ayrılma hakkını kullananlar üzereinden...onları kullanarak.... iştirakleri kabul ettirme ve hisseyi gözaltına sokma gayreti içerisinde oldukları kanaati vardığımı söyleyebilirim...

Bence bu parasını ödedikleri arkadaşlarda büyük ihtimalle kendi adamlarıydı...

Yorum

• Sıfır
                Aktif
                • 11 Eylül 2013
                • 275

Ayrılan arkadaşlar Faik kardeşim... size vereceği paralarla Milli Piyango bileti almış.... 1 kişiye 50 milyon verdiğini duyunca ne yapayım ya cıkarsa hesabı yapıp hepsiyle bilet almış... eğer çıkarsa sermaye artırımı ok... SPK yada bunu bildirmiş....SPK da yazılı açıklama yapmış....haydi Rastgele demiş (başka ne beklenirdiki) ....

Yorum

• karot43
                  Çalışkan
                  • 17 Mart 2013
                  • 2534

Sn heckser-ohlin...

Zaten başka yapılacak iş kalmıyor.... Ama daha o safhaya gelinmediği kanaatindeyim.... SPK kararını vermedi.... şimdi bakın geçen gün şirketin SPK ya yapmış olduğu müracaatı paylaşmıştım....Burada ve süreç boyunca yapılan işlemleri değerlendirdiğimde....

SPK nın yanlış yönlendirilerek....ayrılma hakkını kullananlar üzereinden...onları kullanarak.... iştirakleri kabul ettirme ve hisseyi gözaltına sokma gayreti içerisinde oldukları kanaati vardığımı söyleyebilirim...

Bence bu parasını ödedikleri arkadaşlarda büyük ihtimalle kendi adamlarıydı...
                  parası ödenenlerden bir kaçını tanıyorum,hepsinin adamı olmadığından eminim dost...!!!
                  AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
                  GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• Sıfır
                    Aktif
                    • 11 Eylül 2013
                    • 275

Nasıl olsa gözaltında bir işe yaramaz....spek istediğini değiştir..zaten bir s...m olduğu yok.

silinmiştir.....

Yorum

• Sıfır
                      Aktif
                      • 11 Eylül 2013
                      • 275

................. +++++++ .............

Yorum

• Sıfır
                        Aktif
                        • 11 Eylül 2013
                        • 275

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        parası ödenenlerden bir kaçını tanıyorum,hepsinin adamı olmadığından eminem dost...!!!
                        Zaten birazı Eminem....birazıda Brad pitt

Yorum

• karot43
                          Çalışkan
                          • 17 Mart 2013
                          • 2534

Zaten birazı Eminem....birazıda Brad pitt
                          düzelttim...))
                          AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
                          GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• horasanlı
                            Seyirci Üye
                            • 11 Eylül 2013
                            • 57

beyler bu gözaltı olayını faikten fazla düşünüyorsunuz bırakın kendisi düşünsün azaltım ve bedelli için koşulları yerine getirdimi yok o zaman top sizde sizler bu süreci anlaşmamazlığınızla tıkarsanız süreç iptal olur ve gözaltı olayıda o kadar kolay degil ademeli papağan emelle görüşmüş bu gidişle gidiciyiz bu şirketin neyine güveniyorsunuz buna inanıyorsunuz malı en çok elinde bulunduran kendisi aptalmıki bunu yapsın arkadaşlar zırnık anlaşmayın bunu katılmayanlar için seslendirmiyorum sadece bizlere oynadığı oyunların sonucunda ssizlerde nefis olsa bu şirket gözaltı ise olsun ne yapacaksa yapsın hiç korkmayın zaten korkulacak fiyatlarda 0,22 gördü tepkiyi yapması lazım yapmasa kendisi düşünsün

Yorum

• horasanlı
                              Seyirci Üye
                              • 11 Eylül 2013
                              • 57

birde bu aşamada çok kaypak ve yağcı simalar oluştu şirketin ********larına beyefendi gibi yaklaşımlar maddeci ruhtan kaynaklanıyor şirketin taşınmazları,öz varlıkları halk bankasına ve spk,da belirtilmiş gözaltı karalarını bunları göz önünde bulundurarak degerlendirilecek %80,85 mal elinde kesinlikle bizde olan mal bir elma çekirdegi degil benim elimdeki lot size söylesem gülersiniz bu forumda yazmaya,okumaya değmez ama olan param bu kadar ne yapayım neuzubillah resmiyet babında yanaşık düzen temaslar olsaydı milyon lotlar hesabımda olurdu inanın para kazanmak çok kolay gündemde olanlar ve önceki kadrolar,şimdikiler çarkı görüyorsunuz ahiretini sat neuzubillah dünyanın yalancı cennet tabloları birden açılıverir bu gün abd ve israilin vede yavrularının irili ufaklı kazanımları nerden geliyor sanıyorsunuz her şey mübah anlayışı her abd ve israil avrupa ülkelerinin askerlerinin postalları ortadoğuda,afrikada,balkanlarda,asyada oraları sömürüp kendi halklarına götürmekteler ve ayeti kerimede her kavmin(sistemin) bir eceli var ecel geldigi zaman ne bir saat ileri ne bir saat geri buyuruluyor eceller süreci bitiş noktasında ve her güç,güçlüler tarih sahnesinden silinirken savaşarak yok oluvermişler evet bizler bu son hengamadayız bu süreç hızlanarak devam edecek yok olma topraklarıda ŞAM bu kutlu beldede zalim devletlerin defterleri dürülecek bunu allah(cc) izniyle fiili savaşta hepimiz inşaallah görecegiz görmeliyiz artık bu yokuluş sahnesini yeter artık ikiyüzlülerden,sapıklardan,hilecilerden,münafıklar dan bu ümmet çok çekti hak batıl olarak servis edildi,batıl hak olarak enjekte edildi bunu şeytan bile yapamaz ama iki ayaklı şeytan ve şeytancıklar bu görevi babaları adına en güzel şekilde yürüttüler ama beceremediler büyük şeytan abd ve israil tamamlanmamış bu işi kendileri ilerde yapacaklar işte o zaman deymeyin keyfimize bunları niçin yazma geregi duydum tüm olumsuzlukların,ibneliklerin,haksızlıkların kaynağı abd ve israil ve yavrularının eseridir memsa senedinin dümenleri dahi bundandır aklınıza hangi olumsuzluk gelirse gelsin tüm mübesibleri bu vahşi yaratıklardır

Yorum

• siname
                                Bağımlı
                                • 18 Eylül 2013
                                • 1034

faik diyomuşki 3-5 günde çıkarız göz altından benden burdan diyorumki nah çıkarsın ne yapmak lazım genel kurul u gümletmek lazım o zaman ne olur şirketin mali yapısı güçlenir 110 milyonu şrak diye kasaya koymak zorunda kalır hemde faiziyle yani 110 milyonu çalıştırmış oluruz .

Yorum

Working...
                                X

Debug Information