MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Sıfır
    Aktif
    • 11 Eylül 2013
    • 275

Ya birde aklıma takıldı bu adamlar ayrılanların parasını veremiyor.... birde bedelli yaparlarsa elindeki lotların bedellisine nasıl katılacaklar....

Yorum

• crefty
      Yeni Üye
      • 08 Ekim 2013
      • 20

Kilisteyim düğün var kardeşim evleniyor ama öyle bir illet ki FU gelmişine geçmişine saydırıyorum

Yorum

• exitus123
        Kıdemli
        • 17 Mart 2013
        • 3035

bu işi faiğ sonlandırıyor, biz değil!!!

O yüzden birbirimizi kırmayalım!!!

SPK nın kararlarını bekleyelim

Yorum

• heckser-ohlin
          Aktif
          • 12 Eylül 2013
          • 332

hakimbayram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          arkadaşlar sürecin sonlanması bizim için daha hayırlı o yüzden parayı alamıyoruz diye üzülmeyin böylece hem sermaye arttırım ve azaltımı gerçekleşmeyecek cebimizden ekstra bir daha para çıkmayacak aynı zamanda zararlarımızı karşılamak için daha büyük bir fırsat yakaladık ... bizim yapacağımız en önemli şey şu hemen bugünden itibaren önce spk ya bu şirket yöneticilerinin bu şirketi yönetecek hem yeterlilikte hemde yeterli hisseye sahip olmadığını derhal müdahale ederek bu şirketin tahtasının kapanmasını genel kurul üyelerinin hakkında dava açılmasını ve nitelikli dolandırıcılık yolu ile şirketin kasasını boşalttığı için polis ve kolluk kuvvetlerinin hareete geçmesini sağlamalıyız .... ama spk mutlaka hisselerin geri virmanını yaptırıp hemen bültende bu şirket hakkında yasal mevzuatı uygulamalı inanın bu bizim için en hayırlısı yoksa bu adamlar şirketin içinde ne var ne yok boşaltacaklar uyarıp sorumluluğu gereği yerine getirmesi gerekir.... kayyum atanması için durmadan duraksamadan mesaj ve telefon ve faks çekmeliyiz.... cuma günü istanbuldaki arkadaşlarımızla buluşup gidip yasal yollar ile zararımızın tanzimi için dava açma ve şikayet dilekçelerimizi spk bildirimlerinide ekleyere cumhuriyet savcılığına vericez ve bu adamların tedbiren yurtdışına çıkış ve mal varlıklarının tedbiren kontrol altına alınmasını ve bunun başvuru itibari ile yapmayan kurumların görevi süistimal işlediklerinin eğer konu hakkında işlem yapmayan kurumların görevi kötüye kullandıklarına dair şikayet başvurumuzu ve taleplerimiz yapıcaz ama bugün spk ya tüm taleplerimiz yoğun bir şekilde yapıp bültende bu adamlara ceza yağdırmalıyız .... milleti soymanın kasayı boşaltmanın ve aldatmanın cezasını versinler...

işte hakim hocam biz böyle düşünürken birileri bir anda nasıl oluyorsa SPK oluyor yönetim oluyor kafasına göre hooop bedelliyi geçmiş sayıyor.. neyse hakim hocam sen beni bilirsin beni seni cuma sen de müsaitsin nasılsa öğleden sonra ben de izin alırım arkadaşlara da buradan ilan ederiz saati gelen gelir gelmeyen canı nasıl isterse öyle yapar..

Not: kimse bizden buraya gelipte dava dosya numarası sormasın zira kimin elinin kimin cebinde belli olmadığı bu ortamlarda bundan böyle yapılan hiçbirşeyin de burada paylaşılmamasını teklif ediyorum. Zira birileri farklı emeller peşinde!!!

Yorum

• Sıfır
            Aktif
            • 11 Eylül 2013
            • 275

crefty Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Kilisteyim düğün var kardeşim evleniyor ama öyle bir illet ki FU gelmişine geçmişine saydırıyorum
            Allah mesut etsin.... kolay gelsin... en sevmediğim şey bu düğün tantanaları.... davul,zurna ve korna... aşırı ses ve gürültü kirliliği...

Yorum

• heckser-ohlin
              Aktif
              • 12 Eylül 2013
              • 332

ayrıca arkadaşlar herkesin malından parasından kendisi sorumludur.. birileri 026 tan almıştır bunlara satmanın peşindedir o yüzden anlaşıyordur eyvalllah en doğal haklarıdır ancak kimse çıkıpta bizi düşündüğünü söyleyip bu hainlere çanak tutacak ifadeler kullanmasın lütfen burada!!!

Yorum

• siname
                Bağımlı
                • 18 Eylül 2013
                • 1034

Sıfır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Ya birde aklıma takıldı bu adamlar ayrılanların parasını veremiyor.... birde bedelli yaparlarsa elindeki lotların bedellisine nasıl katılacaklar....
                adamlar şirkete 110 milyonluk iştirak sattı ama adamlar ağlayarak paramız yok ayağı yapıp tahsisli sermaye artırımı yapıp voleyi gene vurmanın peşinde kimsenin fikirleriyle etkilenmeyin para sizin pul sizin

Yorum

• Sıfır
                  Aktif
                  • 11 Eylül 2013
                  • 275

Faik kardeşim bir bidon benzin ayarladım.... Ormanını yakmak için sana vereceğim... bugün artık sen yakmazsan SPK ya vereceğim o yaksın.... canım benim artık düşünme... bak atalarımız ne demiş " Düşün düşün .oktur işin" fazla düşünmek iyi değildir...Tilkiler birbirini ikmeye kalkar.... kafayı yersin sonra alimallah... neme lazım sana dua etmek istiyen bir sürü ky var...onları düşün...

Yorum

• exitus123
                    Kıdemli
                    • 17 Mart 2013
                    • 3035

İlgililere!!!!

Şimdi diyelim ki benim param var bedelliye katılmak istesem MEMSA nın ilk gün getirisini daha önce hesaplamıştık (:/:10-17 arasında)

SPK bana bu getiriyi de garanti edecek mi!!!! Anapara + Faiz ve bu getiriden yoksun kalacam!!!!

Faiğ benim sermaye azaltımı artırımına girdirecek mi? Ben bunuda isterim!!!

Battıkça batıyon faik!!!!

Son 7 saatin!!!

Yorum

• exitus123
                      Kıdemli
                      • 17 Mart 2013
                      • 3035

Bugün hisseleri virmanlanma durumu bize yol gösterir!!

Yorum

• heckser-ohlin
                        Aktif
                        • 12 Eylül 2013
                        • 332

müsait bir arkadaşımız buraya bişeyler döktürsün de şöyle SÜSLÜ SÜSLÜ CÜMLERLE (birinin zoruna gitmişti malum ) işi hızlandıralım!!! olmadı zaten birazdan ben yazacam zaten de hani fikir fikirden üstündür kabilinden...

Yorum

• exitus123
                          Kıdemli
                          • 17 Mart 2013
                          • 3035

HAYIR diyerek ayrılıyoruz biz!!!!

Bizi ayırtmayan şirkete verilecek cezayı bekleyelim!!!

Yorum

• exitus123
                            Kıdemli
                            • 17 Mart 2013
                            • 3035

Yönetim kurulunda sende bunlar ayrılamaz deseydin faiğ!!!!

Şuan sen bize muhtaçsın, bu muhtaçlığı bitirmene sayılı saatlerin kaldı!!

Mesai saatine kadar kendini nasıl düzlüğe çıkartırımı düşün!!!

Yorum

• exitus123
                              Kıdemli
                              • 17 Mart 2013
                              • 3035

13 kasım 2013 de kanunlara göre bu işin bitmesi gerekirken 12.12.2013 kadar bitirememesinin sorumlusu biz değiliz!!!!

Yorum

• neco65
                                Katılımcı
                                • 01 Nisan 2013
                                • 94

hakimbayram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                arkadaşlar sürecin sonlanması bizim için daha hayırlı o yüzden parayı alamıyoruz diye üzülmeyin böylece hem sermaye arttırım ve azaltımı gerçekleşmeyecek cebimizden ekstra bir daha para çıkmayacak aynı zamanda zararlarımızı karşılamak için daha büyük bir fırsat yakaladık ... bizim yapacağımız en önemli şey şu hemen bugünden itibaren önce spk ya bu şirket yöneticilerinin bu şirketi yönetecek hem yeterlilikte hemde yeterli hisseye sahip olmadığını derhal müdahale ederek bu şirketin tahtasının kapanmasını genel kurul üyelerinin hakkında dava açılmasını ve nitelikli dolandırıcılık yolu ile şirketin kasasını boşalttığı için polis ve kolluk kuvvetlerinin hareete geçmesini sağlamalıyız .... ama spk mutlaka hisselerin geri virmanını yaptırıp hemen bültende bu şirket hakkında yasal mevzuatı uygulamalı inanın bu bizim için en hayırlısı yoksa bu adamlar şirketin içinde ne var ne yok boşaltacaklar uyarıp sorumluluğu gereği yerine getirmesi gerekir.... kayyum atanması için durmadan duraksamadan mesaj ve telefon ve faks çekmeliyiz.... cuma günü istanbuldaki arkadaşlarımızla buluşup gidip yasal yollar ile zararımızın tanzimi için dava açma ve şikayet dilekçelerimizi spk bildirimlerinide ekleyere cumhuriyet savcılığına vericez ve bu adamların tedbiren yurtdışına çıkış ve mal varlıklarının tedbiren kontrol altına alınmasını ve bunun başvuru itibari ile yapmayan kurumların görevi süistimal işlediklerinin eğer konu hakkında işlem yapmayan kurumların görevi kötüye kullandıklarına dair şikayet başvurumuzu ve taleplerimiz yapıcaz ama bugün spk ya tüm taleplerimiz yoğun bir şekilde yapıp bültende bu adamlara ceza yağdırmalıyız .... milleti soymanın kasayı boşaltmanın ve aldatmanın cezasını versinler...
                                Faik hakkında açılacak her türlü davada bende varım bilesiniz.Yarına kadar sabredip beklemekten başka yapacak bir şey yok görünüyor şu an.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information