MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Erendiz
    Katılımcı
    • 12 Eylül 2013
    • 126

heckser-ohlin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ersin hoca BENİM İÇİN VAR KARDEŞİM.... HEM DE BAL GİBİ DE VAR ... ben genel kurula gelip şerh düşüp malımı bu haysiyetten ıraklara itelemiş olabilirim ... YA GELEMEYEN GERİDE KALAN YATIRIMCILAR NE OLACAK hani bu çok dürüst insanlar her seferinde diğerde diğer yatırımcılar deyip güya onların hakkını savunuyordu ya YA DİĞER İNSANLAR NE OLACAK... YAPMASIN KARDEŞİM BEDELLİ MEDELLİ CANLARI CEHENNEME bu iş benim için artık PARA İŞİ DEĞİL ONUR ŞEREF İTİBAR MESELESİ... ben SIRF KENDİ KARIM İÇİN BAŞKASININ BU HAYİNLERİNİN OYUNCAĞI OLMASINA GÖZ YUMMUYORUM... VE İŞTİRAKLERİN İPTALİ İÇİN KİMSE DAVA AÇMAZSA BEN AÇIP BUNLARIN HAPİS CEZASI TALEBİNİ KENDİ ELİMLE SAVCILIĞA VERİYORUM. nokta... KUSURA BAKMA ERSİN HOCA EĞER SENİN İBRE YANLIŞ YERE DÖNDÜYSE BU SAATTEN SONRA SENİNE DE HALKADAN ÇIKARABİLİRİM... zira bu TAHTADA KİMİN ELİ KİMİN CEBİNDE BELLİ DEĞİL!!!
    HAKARET ETMEYE GEREK YOK HOCAM. BEN SUHULETLE HAREKET EDIYORUM. BEN IDIMDEN IZIN ALIP 9 ARALIKADA GELDIM. ORDA HEPSINE KAFADA TUTTUM PAZARTESI. AYNI GUN OTELDE SPK GUVENCEDINI BIRAKIP SANA GUVENMEM HICBIR SEY IMZALAMAM DEDIM KALKTIM, KAFASI KARISIK BIRSURU ARKADASIDA ALIP KALKTIM. BU ARADA BIZ BURDA AYLARCA 9 EKIME KATILIN DIYE KICIMIZI YIRTIK. HERKES KENDISINDEN SORUMLUDUR. GELSEYDI ARKADASLAR KESKE. SIMDI OLAYIMIZ AYRILAN 89 KISI ONCELIKLE. BEDELLIYI ZATEN YAPACAK SUREC VAR. BENDE ZATEN BEDELLIYE ITIRAZ ETTIM. BU YUZDEN GELDIM 9 EKIME. SOZUN OZU SPK GUVENCESIYLE OLURSA bir sy sonra olmasinin onemi yok hocam...

Yorum

• Sıfır
      Aktif
      • 11 Eylül 2013
      • 275

Erendiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Hocam adam bedelliyi yapacak. Bende Allah korusun birdaha bu kagida bulasmam. Iki aydir odemiyor. Bir ay sonra ödemesini SPK garanti ederse bence mahsuru yok. Reeskont faizi ile olacaksa kabulumdur. Kimseyi meşrulaştirmiyorum. Dikkat edersen hicbir belge imzalamam diyorum. spk guvencesi varken faik guvencesini kimse istemez...
      Sayın erendiz... sen onlara kafa atacağına, onlar sana kafa atmış ne dersin.....

parçalayacağım onu, kafa atacağım ona, soyunağım .... bunlar hatrladığım.... sonuç böyle hemen teslimiyetmi.... tabi karar senin kararın kimsenin söz söyleme hakkı yok.

Yorum

• siname
        Bağımlı
        • 18 Eylül 2013
        • 1034

ben şöyle anlaşmaya varım söz şu 21 000 000 hiseyi bize virmanlasın ve bedeliyi yapsın bedeli yapıldıktan sonra biz geri virmanlarız okey benim bir tek anlaşmam böyle olur ve ben mehmet ulutaşın aramızdan birini aradığını biliyordum arabulucu olarak şimdi o bize güvensin 21 000 000 hiseyi virmanlasın bedeliyi yapın iştirakleri verin aynen böyle söyleyin ne diyor faik ben enayimiyim ve bende aynını diyorum

Yorum

• Erendiz
          Katılımcı
          • 12 Eylül 2013
          • 126

heckser-ohlin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          ersin hoca benim için var kardeşim.... Hem de bal gibi de var ... Ben genel kurula gelip şerh düşüp malımı bu haysiyetten ıraklara itelemiş olabilirim ... Ya gelemeyen geride kalan yatirimcilar ne olacak hani bu çok dürüst insanlar her seferinde diğerde diğer yatırımcılar deyip güya onların hakkını savunuyordu ya ya diğer insanlar ne olacak... Yapmasin kardeşim bedelli medelli canlari cehenneme bu iş benim için artık para işi değil onur şeref itibar meselesi... Ben sirf kendi karim için başkasinin bu hayinlerinin oyuncaği olmasina göz yummuyorum... Ve iştiraklerin iptali için kimse dava açmazsa ben açip bunlarin hapis cezasi talebini kendi elimle savciliğa veriyorum. Nokta... Kusura bakma ersin hoca eğer senin ibre yanliş yere döndüyse bu saatten sonra senine de halkadan çikarabilirim... Zira bu tahtada kimin eli kimin cebinde belli değil!!!
          bide cok dava acan gorduk. Bugune kadarki tek suc duyurusunuda ben yaptim hocam. Sisteme baktirdim hic yoktu. Burda esmekle olmuyor. Acin gorelim. Sizi takip edelim. Ama once avin hocam...

Yorum

• Erendiz
            Katılımcı
            • 12 Eylül 2013
            • 126

Sıfır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Sayın erendiz... sen onlara kafa atacağına, onlar sana kafa atmış ne dersin.....

parçalayacağım onu, kafa atacağım ona, soyunağım .... bunlar hatrladığım.... sonuç böyle hemen teslimiyetmi.... tabi karar senin kararın kimsenin söz söyleme hakkı yok.
            Son toplantida yaninda uc koruma vardi. Orda olanlara sor hocam. Ayrica gelin spk onunde eylene destek verin soyunacagim dedim. Bir tanenizin sesi cikmadi geliriz diye. Siz neyin kafasindasiniz? Siz ne yaptiniz klavye kahramanligi disinda yazarmisin?

Yorum

• siname
              Bağımlı
              • 18 Eylül 2013
              • 1034

ve bırakın şu spk güvencesini biz zaten spk nın güvencesi altındayız ne o öyle spk güvencesi müvencesi

Yorum

• Erendiz
                Katılımcı
                • 12 Eylül 2013
                • 126

Ben spk guvencesiyle odemenin olmasini idtiyorum. Siz klavyeden salla. Sonra bakiyoruz dava acan yok. Istanbula gelen yok. Eyleme gelen yok. Suc duyurusu yapan yok. Sadece mail at sikayet et. Burda kahramanlik tasla. Birakin yaaa kaciniz baska tepki koydu yazsin bekliyorum...

Yorum

• Sıfır
                  Aktif
                  • 11 Eylül 2013
                  • 275

bir kere o toplantıya katılım sağlanması isteniyordu... ne kadar çok katılım sağlanırsa o kadar iştiraklerin kabulu sağlam olacaktı.... çünki nitelikli işlem için sadece kendileri değil diğer ortaklarında o toplantıya katılımının sağlanması onlar için gerekliydi.... herkesi çeşitli forumlardan toplantıya katılmaya teşvik ettiler.... birde yanlış bilgilerle doldurdular... oraya gidincede yavuz önderlerinin olmayışı nedeniyle, gidenler neredeyse nasreddin hocanın bir fil daha istemesi benzeri.... MFU nun istedikleri neyse o yolda karar kıldılar.... Ava giden avlanır .... misali..... Hatta bir forumdaotobüs bile kaldırıyorlardı.... ne kadar ky dostu varmış ya.... neyse... ben kendimce gitmedim ve iştiraklerin geçmesine katkım olmadı....

peki kimse gitmeseydi.... bunlar o iştirakleri geçirebilirlermiydi.... yapılan toplantı kabul görürmüydü....????

benim yorumum kimse sataşma olarak algılanmasın.... Ben borsada yazılanların hep tersini düşünürümde...

Yorum

• andiç75
                    Katılımcı
                    • 11 Eylül 2013
                    • 91

Ola gardaşlar durun. Ecele etmeyin. Su ısındı. Kaynamaya az kaldı. Bu elemanların bu gidişle bedelli filan yapamazlar. Kimsenin parası ödenmeden bedelli işi olmaz. Buni gafaza goyun. Şu an süreç bitti. Yarın son gün. Yine hiç bir numara cıkmassa bu iş yatar aslanım. Boşu boşuna orya burya düşmesinler. Tek bir davanın bile açılması bu süreci baltalar. Hiç birşey yapamazlar. Yarında bir sonuç cıkmassa spk dan cuma günü bir açıklama gelir. Ama altını çizeyim yarın çok önemli gardaş. Durun bakalım. Hele bir yarın olsun. Eğer hiç bir numara olmassa Kartal adliye binasına gelsin arkadaşlar. Acarız bir dava. Yürütmeyi durdurma kararı ayrıca iştiraklerin iptali ve zararların tanzimi için şirket kurucuları ve üyelerine suç duyurusunda bulunmak. Hemen adli mercilere sıçrayacak ve bu iş başlamadan bitecek. Hele bir durun. Yarın bakak ne yapacak bu düzenbazlar. Oyunun sona noktasıni Ky atacak. Vesselam.

Yorum

• siname
                      Bağımlı
                      • 18 Eylül 2013
                      • 1034

erendeniz burda anlaşcak adam bulamasın boşuna faiğe olan kini ve öfkeyi üstüne çekme istersen sen bırak onlar önce insanları arama cesareti göstersin anlaşma yapacak olsaydık gelirdik. genel kurulda adamlara iştiraklere hayır desydik hep birlikte bugün böyle olmazdı keşke o gün doktor ve hepsine şerh koyan 3 kişiyle beraber olsaydık şimdi bu durumda olmazdık

Yorum

• Erendiz
                        Katılımcı
                        • 12 Eylül 2013
                        • 126

Sıfır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        bir kere o toplantıya katılım sağlanması isteniyordu... ne kadar çok katılım sağlanırsa o kadar iştiraklerin kabulu sağlam olacaktı.... çünki nitelikli işlem için sadece kendileri değil diğer ortaklarında o toplantıya katılımının sağlanması onlar için gerekliydi.... herkesi çeşitli forumlardan toplantıya katılmaya teşvik ettiler.... birde yanlış bilgilerle doldurdular... oraya gidincede yavuz önderlerinin olmayışı nedeniyle, gidenler neredeyse nasreddin hocanın bir fil daha istemesi benzeri.... MFU nun istedikleri neyse o yolda karar kıldılar.... Ava giden avlanır .... misali..... Hatta bir forumdaotobüs bile kaldırıyorlardı.... ne kadar ky dostu varmış ya.... neyse... ben kendimce gitmedim ve iştiraklerin geçmesine katkım olmadı....

peki kimse gitmeseydi.... bunlar o iştirakleri geçirebilirlermiydi.... yapılan toplantı kabul görürmüydü....????

benim yorumum kimse sataşma olarak algılanmasın.... Ben borsada yazılanların hep tersini düşünürümde...
                        EVET GECERDI HOCAM. GELENLERIN TAMAMI KENDILETI OLSA YETIYORDU. KATILANLARIN 3 TE 2 SI SARTI VARDI. SIZ katilamadiniz simdi katilip ayrilanlarinkinide odemesin onlarda bizim gibi yansin diyorsunuz anladik hocam... derdiniz baska...

Yorum

• Erendiz
                          Katılımcı
                          • 12 Eylül 2013
                          • 126

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          erendeniz burda anlaşcak adam bulamasın boşuna faiğe olan kini ve öfkeyi üstüne çekme istersen sen bırak onlar önce insanları arama cesareti göstersin anlaşma yapacak olsaydık gelirdik. genel kurulda adamlara iştiraklere hayır desydik hep birlikte bugün böyle olmazdı keşke o gün doktor ve hepsine şerh koyan 3 kişiyle beraber olsaydık şimdi bu durumda olmazdık
                          Doktorda benimle ayni maddeye hayir dedi hocam. 0.46 dan ayrildi.

Yorum

• siname
                            Bağımlı
                            • 18 Eylül 2013
                            • 1034

Ben spk guvencesiyle odemenin olmasini idtiyorum. Siz klavyeden salla. Sonra bakiyoruz dava acan yok. Istanbula gelen yok. Eyleme gelen yok. Suc duyurusu yapan yok. Sadece mail at sikayet et. Burda kahramanlik tasla. Birakin yaaa kaciniz baska tepki koydu yazsin bekliyorum...
                            erendeniz davayı toplu yapmaya gerek yok bir alo derim dava açılır sürekli dava açanlar o köydeydi burda deyil o köydekilere söyle dava açmak çok kolaydır süreç tamamlansın ondan sonra

Yorum

• Erendiz
                              Katılımcı
                              • 12 Eylül 2013
                              • 126

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              erendeniz davayı toplu yapmaya gerek yok bir alo derim dava açılır sürekli dava açanlar o köydeydi burda deyil o köydekilere söyle dava açmak çok kolaydır süreç tamamlansın ondan sonra
                              Bugune kadar koydugunuz tepkileri yazin yeter hocam. Bekliyorum...

Yorum

• siname
                                Bağımlı
                                • 18 Eylül 2013
                                • 1034

Doktorda benimle ayni maddeye hayir dedi hocam. 0.46 dan ayrildi.
                                ama orda ona bağırdığınızı hatırlıyomusun susturmak için ben orda koyundum siz çoban bunuda hatırlayın ben oraya adama atlamaya gitim ne oldu milete uyduk meeeeelemeye başladık

Yorum

Working...
                                X

Debug Information