MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • heckser-ohlin
    Aktif
    • 12 Eylül 2013
    • 332

arkadaşlar bu akşam saat 16:30 itibariyle herkes ne yapabilir onun hesabını yapsın zira karşımızdakilerin ne mal olduğu belli genel kurulda milletin gözünün içine baka baka yalan söyleyen kendilerince iştirakler geçti işlem tamam diye ismi lazım olmayanların tövbesini bozması gibi yine rahat duramamışlarken İLK İŞ BİRLİKTE HAREKET ETMEK... hem ben taner bey gibi abilerimizin neden bu adamla anlaşmaya gittiğini inanın anlayabilmiş değilim... yani kendisi şahit olmuşken bu adamların yaptığı kaypaklıkları ve SPK nın yaptığı bültenle bizim savunucumuz durumunda olduğu aşikarken bu adamlarla hiçbir resmi dayanağı olmaksızın (noter şahit vs.) anlaşmaya varmak İŞTE BENCE ASIL KENDİ ÜSTÜNE BENZİN DÖKÜP YAKMAK yada hiç kusura bakılmasın BANA DOKUNMAYAN BİN YAŞASIN demekten başka birşey değildir. O yüzden kendilerine tamamen iyiniyet beslediğim için bu durumu kendi içinde bulundukları maddi manevi zor durumun sebep olduğu düşünerek hareket etmek istiyorum. YOKSA bu kadar entrikanın döndüğü bir kağıtta ACABA SİZ DE Mİ?? sorusunu sormak artık çok da yadırganmasa gerek!!!!

Yorum

• exitus123
      Kıdemli
      • 17 Mart 2013
      • 3035

d) maddesinde!!! Ödemenin geç yapılması ???? Ne ifade ediyor???

Faiğ oyun içinde oyun oynayacak gibi!!!!

Yorum

• heckser-ohlin
        Aktif
        • 12 Eylül 2013
        • 332

kaldı ki kendi çalışanlarının alınterlerinin karşılığını bile senet vererek kapatmaya çalışan ve onları bile sallayan birinin şuan ki görünürde tamam gel al sana fazladan 22 kuruş bozdur bozdur harca demesi ne garip olur değil mi???

Yorum

• exitus123
          Kıdemli
          • 17 Mart 2013
          • 3035

Son peşin ödeme günü 12.12.2013 olabilir mi?? Geç ödedim diye SPK başvurada bilir!!!

O yüzden 12.12.2013 kadar sabır bence!!!

Yorum

• exitus123
            Kıdemli
            • 17 Mart 2013
            • 3035

Süreçin son günü SPK açısından 12.12.2013 tarihi!!!!

Faiğ oyna devam et!!! Ama 13.12.2013 borsada hissen kapatılırsa şaşırma!!!

Yorum

• exitus123
              Kıdemli
              • 17 Mart 2013
              • 3035

Faiğ artık son saatlerin !!!!!

Bak senle hiçbir anlaşmaya imza atmıyacak kişileri kendine musallat etme!!!!

Biz seni yine 9 Ocak 2014 buluruz!!!!

Yorum

• exitus123
                Kıdemli
                • 17 Mart 2013
                • 3035

Dün faiğ çok iyi tiyatro çevirmişsin!!!

Blöf lerine karnım tok, ya peşin ödersin yada senle batarız!!!

Göreceğiz sen mi büyüksün, SPK ve KY mı????

Yorum

• exitus123
                  Kıdemli
                  • 17 Mart 2013
                  • 3035

Senin o OGK daki yusuf yusuf halini iyi gördüm!!!

Son çıprınaşın!!!!

Kırk yılda gelen şansı tepemezsin !!!!

GOLDAŞ ın haberlerini iyi oku!!!!!

Yorum

• Sıfır
                    Aktif
                    • 11 Eylül 2013
                    • 275

Bu haberin kap `in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link`i tiklayiniz!

kap : Mensa sinai ticari ve mali yatirimlar a.s. / memsa [] ozel durum aciklamasi (genel) 10.12.2013 12:57:48

ozel durum aciklamasi (genel)
                    ---------------------------------------------------------------------------------------------

ortakligin adresi : Mehmet nezih ozmen mah. Nadide cad. No:27 ors is merkezi kat:1 d:4/b gungoren/ istanbul
                    telefon ve faks no. : 212 - 4826763
                    ortakligin yatirimci/pay sahipleri ile iliskiler biriminin telefon ve faks no.su : 212 - 4826763
                    yapilan aciklama ertelenmis aciklama mi? : Hayir
                    ozet bilgi : Ayrilma hakki bedellerinin odenmesi hk.

---------------------------------------------------------------------------------------------
                    aciklanacak ozel durum/durumlar:

Sirketimizin 09/12/2013 gunu daha once ayrilma hakki kullanmis olan kisilerin katilimiyla duzenledigi toplanti sonucunda, ilgililerden 9`u ile mutabakat saglanmistir. Buna gore, ilgililer tarafindan dile getirilen oneriler sonucunda,

* 1 kisi, ayrilma hakki kullanimi nedeniyle kendisine yapilacak odemenin 31/03/2014 gununde yapilmasini,

* 4 kisi hisse senetlerini iade alarak, kalan bedelin 31/03/2014 gunu odenmesini,

* 4 kisi ise toplam alacak tutarlarinin tamaminin karsiliginda hisse senedi olarak odeme yapilmasini,

kabul etmislerdir.

Ilgililerin istekleri dogrultusunda olusturulan protokol ile anlasmaya varilan soz konusu 9 kisinin her biri, sermaye artirim islemlerine devam edilebilmesi icin sirketimize muvaffakatname vermislerdir.

Yapilan protokollere konu ayrilma hakki kullanim tutarlarinin toplami 692.971 tl`ye ( 1.477.396 lot) tekabul etmektedir.

Bununla birlikte toplantiya katilamayan ancak sirketimize daha oncesinde/sonrasinda mutabakatini bildiren kisilere protokol orneklerinin ulastirilmasina baslanmistir.

Ote yandan, sirketimiz alacak tutarlari en dusukten baslamak uzere toplam 32 hak sahibinin odemelerini 13/12/2013 gunu tamamlamayi planlamaktadir. Boylelikle, anlasma saglanan ve odemeleri tamamlanacak kisi sayisi ilk etapta 41`e ulasmakta olup, bu kapsamda, protokol calismalarinin tamamlanabilmesi icin daha onceden sirketimize taninan surenin 18/12/2013 gunune kadar uzatilmasi amaciyla sermaye piyasasi kurulu`na basvuruda bulunulmustur.

Gelismeler hakkinda bilahare duyuruda bulunulacaktir.

Yorum

• exitus123
                      Kıdemli
                      • 17 Mart 2013
                      • 3035

Hamzah hoca OGK evet diyen kişilerden bîri, MU ile görüşmeleri ayarlayan kişide!!!

Artık MU arayıp hakkını helal etmediğini bildirmeli!!! Onlar için çok şey yaptı!!! Hakkı geçmiştir kanımca!!!!

Yorum

• Sıfır
                        Aktif
                        • 11 Eylül 2013
                        • 275

Hadi buyrun burdan yakın..... Bu ne ya bıkmadınmı oğlum kıvırmaya....nedir bu ya... ölümse ölüm hırlamaya gerek yok.... ne bicim insanlar... bıktırdınız bizi... ...speğiyle...danışmanıyla..yatırım uzmanıyla allahta sizden bıksın..

Yorum

• exitus123
                          Kıdemli
                          • 17 Mart 2013
                          • 3035

Faiğ şimdi ben cuma günü senden önce SPK ya başvurdum!!!!

Bu haberinle ben sana muvaffakatnemeyi vermem koçum!!!

Peşin çalışıyor bu işletme

Yorum

• exitus123
                            Kıdemli
                            • 17 Mart 2013
                            • 3035

Peşinciyim, SPK ya bildirdim , faiğ : sermaye azaltım artırımını unut!!!

12.12.2013 hisselerimi yolla!!!

Yorum

• Intelligent
                              Katılımcı
                              • 12 Eylül 2013
                              • 110

Doktor, biz de sendeniz http://forum.keyborsa.com/images/smilies/biggrin.jpg Zayıflar elendi, geriye kalanlar için bin takla atsa da sonuç alamaz. Tek yok peşin para, hiç boşuna uğraşmasın.

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Faiğ şimdi ben cuma günü senden önce SPK ya başvurdum!!!!

Bu haberinle ben sana muvaffakatnemeyi vermem koçum!!!

Peşin çalışıyor bu işletme

Yorum

• karot43
                                Çalışkan
                                • 17 Mart 2013
                                • 2534

bende senet ve çek geçmez...))cash (keş)para,kırmızı meşin fıyık...))kıvır,oohh ne güzel,ne güzel kıvırıyorsunnn...!!!babandan mı öğrendin,yandan oofffffffffffff.............))
                                AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
                                GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

Working...
                                X

Debug Information