MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • karot43
    Çalışkan
    • 17 Mart 2013
    • 2534

yapılan anlaşma ile ilgili kesin bilgilerin bu gün kap'a düşmesi olasılıklar dahilinde...!!!
    yine yapacakları yeni hamlelerin ip uçlarıda açığa çıkabilir...!!!
    yeni genel kurul tarihi de bugün ilan edilir,diye düşünüyorum...!!!
    AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
    GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• andiç75
      Katılımcı
      • 11 Eylül 2013
      • 91

Ola gardaşlar ben düneyin toplantıya gettim. Gördüğüm kadarıyla bunların para ödemeye niyeti yok hacı. Bu elemanlar biraz daha süreci ötelemenin peşindeler. Ama spk açık nokta koydu. Bakalım dananın kuyruği yakında kopar. Bu elemanların elinden gelseydi hem hisseleri alacaktı hemde paranın üzerine oturacaktı. Ama spk bu oyunu bozdu. Dur bakalım herşey çıkacak ortaya. Ol gardaş ben elimdeki malı verdim gArdaş al malın ver param dememe rağmen adam hala para yok diyor. Şimdi anladızmı ne biçim şirkete yatırım yapılmış. Adam dün her yere borç var gırtlağa kadar borcun içindeyiz diyor. Neredeyse ağlayacaktı. Be aslanım o zaman niye delikanlılık yaptın verin hisseyi alın parazi dedin. Bunların hiçbir dediğine inAnmayın. Şimdi sürecin nasıl son bulacağına bakın. Vesselam.

Yorum

• TUGBA
        Yeni Üye
        • 09 Aralık 2013
        • 10

sizlerin ve bizlerin burada ve diğer topiklerde aylardır yazdığımız adamların eli mahkum genel kurul iptal olursa iştiraklere aktardıkları parayı iade ederler, ceza alırlar, vb. düşüncelerimiz ya doğru değilmiş ya da adamların hiçbirşeyden korkusu yok. kendi başalattıkları süreci baltalayan adamların başka ne hesabı olabilir. spk nın alacağı yaptırımda bu saatten sonra en çok biz küçük yatırımcılara zarar verir büyük ihtimalle. gözaltı ya da kottan çıkarma kararı alır gidin mahkemeye verin der. adamların zaten mahkemeden korkusu olsa bu kadar gözü kara süreci götürmezlerdi. geçen 3 yıla mı yanayım yıkılan umutlarıma mı yanayım..3 yıl sonunda maliyeti çıkarmadan ümidi kesmiş yarısına razı duruma gelmişken şimdi sıfırlanması ihtimali daha ağır basar hale geldi..yazıklar olsun..

Yorum

• TUGBA
          Yeni Üye
          • 09 Aralık 2013
          • 10

vatan gazetesindeki bugünkü haber...

Yöneticilerin malvarlıkları donduruldu

Societe Generale ile 10.3 ton altın yüzünden davalık olan Goldaş yöneticilerinin planlı olarak halka açık Goldaş’ın içini boşalttıkları iddia edildi. SPK’nın suç duyurusu üzerine yöneticilerin malvarlıkları da donduruldu.

Fransız bankacılık devi Societe Generale ile 10.3 ton altının parasının ödenip ödenmediği noktasında ihtilaf yaşayan Goldaş’ın, küçük yatırımcıları zarara uğratacak şekilde halka açık şirketin de içini boşalttıkları iddia edildi. Şirket yöneticileri sermaye artırımlarında olmayan parayı sermayeye eklemiş gibi yapmakla ve şirkete nakit girdiğinde o nakitin bir şekilde diğer grup şirketlerine aktarmakla suçlanıyor.

Organize eylem var

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) uzmanları şirkette yaptıkları uzun incelemenin sonuçlarını bir rapor halinde ortaya koydu ve şirket ortakları ile imza yetkisi olan yöneticileri hakkında suç duyurusunda bulundu. Nitelikli dolandırıcılıkla ve fiktif işlem yapmakla suçlanan Goldaş, yönetim kadrosunun tüm malvarlığı da donduruldu.

SPK müfettişleri, Goldaş Kuyumculuk şirketinin içinin yöneticiler tarafından bilinçli olarak boşaltıldığını tespit etti. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunan SPK, şirket yöneticilerinin malvarlıklarına el konulmasını istedi.

Sermaye koyar gibi

Dün Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlar ve Suç Gelirleriyle Mücadele Şube Müdürlüğü mahkeme kararıyla malvarlıklarını dondurdu.

Yapılan incelemeler sonrasında Goldaş yöneticilerinin yaptıkları kanuna uygunsuz eylemler şu şekilde ifade edildi:

“2010 yılında yapılan tahsisli sermaye artırımı öncesi 37 milyon 160 bin TL, 2012 yılında yapılan tahsisli sermaye artırımı öncesinde 69 milyon 287 bin TL olmak üzere iki sermaye artırımı öncesinde Goldart Holding A.Ş tarafından şirkete ödendiğine ilişkin kayıt tutulan toplam 106 milyon 447 bin TL tutarındaki sermaye avansı gerçek değildir.

Nakit girdiğinde...

Bu tutarlar grup şirketleri arasında döngüye tabi tutularak aynı avansın şirkete tekrar tekrar ödenmesi suretiyle oluşturulmuştur ve fiktiftir.”

“Şirkete herhangi bir nakit varlık girdiğinde söz konusu bedellerin ticari faaliyet kisvesi altında grup şirketlerine gönderilerek Goldaş dışındaki tüm grup şirketleri lehine ve Goldaş aleyhine kullanılması fiili, organize ve kasıtlı olarak şirketin içinin boşaltılması amacıyla yapılmıştır.”

Yanlış beyanlar

Şirket yöneticilerinin ayrıca Sociate Generale ile yaşanan ihtilafın şirket faaliyetlerine herhangi bir etkisinin olmadığına dair açıklama yaptıkları ancak yurtiçi ve yurtdışı tedarikçilerle sorun yaşadığı tüm kredibilitesini kaybettiği ve bunu yatırımcıdan gizlediği de hazırlanan raporda ortaya kondu.

Suçlanan isimler

SPK suç duyurusunda Goldaş Yönetim Kurulu üyeleri Hasan Yalınkaya, Sedat Yalınkaya, Kemal Ulutepe, Çetin Binatlı, Mustafa Aykut Akkor, Yavuz Yağcı, Hüsnü Naci Bozkurt, Mustafa Sezai Hamamcı, Ahmet Ali Çelik ve Osman Saner Seyman hakkında 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu’nun 155’inci maddesi kapsamında işlem yapılmak üzere 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu’nun 115’inci maddesi uyarınca kavuşturmaya geçilmesini istedi. Yine aynı suçlar çerçevesinde Ceza Muhakemeleri Kanunu’nun 5271 sayılı taşınmazlara hak ve alacaklara el koyma başlıklı 128’inci maddesi çerçevesinde işlem yapılması için de yazılı başvuruda bulunulduğunu ifade etti.

Kavga 2008 yılında başladı

Goldaş ile Societe arasındaki anlaşmazlık Mart 2008’de Fransız Societe Generale’in, Goldaş “15 ton altınımızı adlı ve parasını ödemedi” diyerek savcılığa başvurması ile başladı. 4 yıl süren yargılama sonunda yerel mahkeme Goldaş şirketlerinin iflasına karar verdi. Goldaş ise, yerel mahkemenin yetkisiz olduğu iddiasıyla temyize gitti. Eylül ayında Yargıtay 23. Hukuk Dairesi, Goldaş’ın taleplerini yerinde buldu ve davanın İngiliz mahkemelerinde görülmesi yönünde karar verdi.

Fransız bankanın avukatları konuyu SPK’ya da taşıdı. Şikâyet dilekçesinde Goldaş yöneticilerinin şirkete ait malvarlıklarını yine kendilerine ait başka şirketlere aktardıklarını, borçlarını ödememek için alacaklarını tahsil etmek yerine bunları uzun vadeli faizsiz senetli alacak haline getirerek şirket aktifini eriterek yüz milyonlarca lira örtülü kazanç aktarımı yaptığı ve bu durumun yatırımcılardan gizlendiği ifade edildi. Yapılan incelemeler sonrasında Goldaş’a ait 2 şirkete (Berr Pazarlama A.Ş ve Perle Madencilik A.Ş) satılan ve parası tahsil edilemeyen 10.37 ton altının 2 şirketin stoklarında olmadığı ortaya çıktı. Bu altınların ne zaman, kime ve kaç paraya satıldığı da belirlenemedi. SPK denetçileri, bu altınların ticari faaliyet varmış izlenimi uyandırmak için grup içi şirketlerde alınıp satıldığına dair evrak düzenlendiğini belirledi.

Yorum

• exitus123
            Kıdemli
            • 17 Mart 2013
            • 3035

Faiğ sen kimi kandırdığını sanıyosun !!!!

Son 7 saatin!!!

Gelecekteki halin !!!!

Tugba sızlanmak yerine elini taşın altına koymayı öğreneceksin!!!!

TUGBA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Yöneticilerin malvarlıkları donduruldu

Societe Generale ile 10.3 ton altın yüzünden davalık olan Goldaş yöneticilerinin planlı olarak halka açık Goldaş’ın içini boşalttıkları iddia edildi. SPK’nın suç duyurusu üzerine yöneticilerin malvarlıkları da donduruldu.

Fransız bankacılık devi Societe Generale ile 10.3 ton altının parasının ödenip ödenmediği noktasında ihtilaf yaşayan Goldaş’ın, küçük yatırımcıları zarara uğratacak şekilde halka açık şirketin de içini boşalttıkları iddia edildi. Şirket yöneticileri sermaye artırımlarında olmayan parayı sermayeye eklemiş gibi yapmakla ve şirkete nakit girdiğinde o nakitin bir şekilde diğer grup şirketlerine aktarmakla suçlanıyor.

Organize eylem var

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) uzmanları şirkette yaptıkları uzun incelemenin sonuçlarını bir rapor halinde ortaya koydu ve şirket ortakları ile imza yetkisi olan yöneticileri hakkında suç duyurusunda bulundu. Nitelikli dolandırıcılıkla ve fiktif işlem yapmakla suçlanan Goldaş, yönetim kadrosunun tüm malvarlığı da donduruldu.

SPK müfettişleri, Goldaş Kuyumculuk şirketinin içinin yöneticiler tarafından bilinçli olarak boşaltıldığını tespit etti. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunan SPK, şirket yöneticilerinin malvarlıklarına el konulmasını istedi.

Sermaye koyar gibi

Dün Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlar ve Suç Gelirleriyle Mücadele Şube Müdürlüğü mahkeme kararıyla malvarlıklarını dondurdu.

Yapılan incelemeler sonrasında Goldaş yöneticilerinin yaptıkları kanuna uygunsuz eylemler şu şekilde ifade edildi:

“2010 yılında yapılan tahsisli sermaye artırımı öncesi 37 milyon 160 bin TL, 2012 yılında yapılan tahsisli sermaye artırımı öncesinde 69 milyon 287 bin TL olmak üzere iki sermaye artırımı öncesinde Goldart Holding A.Ş tarafından şirkete ödendiğine ilişkin kayıt tutulan toplam 106 milyon 447 bin TL tutarındaki sermaye avansı gerçek değildir.

Nakit girdiğinde...

Bu tutarlar grup şirketleri arasında döngüye tabi tutularak aynı avansın şirkete tekrar tekrar ödenmesi suretiyle oluşturulmuştur ve fiktiftir.”

“Şirkete herhangi bir nakit varlık girdiğinde söz konusu bedellerin ticari faaliyet kisvesi altında grup şirketlerine gönderilerek Goldaş dışındaki tüm grup şirketleri lehine ve Goldaş aleyhine kullanılması fiili, organize ve kasıtlı olarak şirketin içinin boşaltılması amacıyla yapılmıştır.”

Yanlış beyanlar

Şirket yöneticilerinin ayrıca Sociate Generale ile yaşanan ihtilafın şirket faaliyetlerine herhangi bir etkisinin olmadığına dair açıklama yaptıkları ancak yurtiçi ve yurtdışı tedarikçilerle sorun yaşadığı tüm kredibilitesini kaybettiği ve bunu yatırımcıdan gizlediği de hazırlanan raporda ortaya kondu.

Suçlanan isimler

SPK suç duyurusunda Goldaş Yönetim Kurulu üyeleri Hasan Yalınkaya, Sedat Yalınkaya, Kemal Ulutepe, Çetin Binatlı, Mustafa Aykut Akkor, Yavuz Yağcı, Hüsnü Naci Bozkurt, Mustafa Sezai Hamamcı, Ahmet Ali Çelik ve Osman Saner Seyman hakkında 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu’nun 155’inci maddesi kapsamında işlem yapılmak üzere 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu’nun 115’inci maddesi uyarınca kavuşturmaya geçilmesini istedi. Yine aynı suçlar çerçevesinde Ceza Muhakemeleri Kanunu’nun 5271 sayılı taşınmazlara hak ve alacaklara el koyma başlıklı 128’inci maddesi çerçevesinde işlem yapılması için de yazılı başvuruda bulunulduğunu ifade etti.

Kavga 2008 yılında başladı

Goldaş ile Societe arasındaki anlaşmazlık Mart 2008’de Fransız Societe Generale’in, Goldaş “15 ton altınımızı adlı ve parasını ödemedi” diyerek savcılığa başvurması ile başladı. 4 yıl süren yargılama sonunda yerel mahkeme Goldaş şirketlerinin iflasına karar verdi. Goldaş ise, yerel mahkemenin yetkisiz olduğu iddiasıyla temyize gitti. Eylül ayında Yargıtay 23. Hukuk Dairesi, Goldaş’ın taleplerini yerinde buldu ve davanın İngiliz mahkemelerinde görülmesi yönünde karar verdi.

Fransız bankanın avukatları konuyu SPK’ya da taşıdı. Şikâyet dilekçesinde Goldaş yöneticilerinin şirkete ait malvarlıklarını yine kendilerine ait başka şirketlere aktardıklarını, borçlarını ödememek için alacaklarını tahsil etmek yerine bunları uzun vadeli faizsiz senetli alacak haline getirerek şirket aktifini eriterek yüz milyonlarca lira örtülü kazanç aktarımı yaptığı ve bu durumun yatırımcılardan gizlendiği ifade edildi. Yapılan incelemeler sonrasında Goldaş’a ait 2 şirkete (Berr Pazarlama A.Ş ve Perle Madencilik A.Ş) satılan ve parası tahsil edilemeyen 10.37 ton altının 2 şirketin stoklarında olmadığı ortaya çıktı. Bu altınların ne zaman, kime ve kaç paraya satıldığı da belirlenemedi. SPK denetçileri, bu altınların ticari faaliyet varmış izlenimi uyandırmak için grup içi şirketlerde alınıp satıldığına dair evrak düzenlendiğini belirledi.

Yorum

• eagle
              Seyirci Üye
              • 28 Eylül 2013
              • 68

ANDİÇ 75 biz bu adama iteleyemedik. Yarın hisselerimizi geri verirse yine zarar. Biz hisseleri virmanlarken hisse fiyatı 029 idi şimdi ise 026 aradaki fark %10 zarar yazıldı haneye ne yapalım.

Yorum

• earslanturk
                Yeni Üye
                • 01 Ekim 2013
                • 10

danışmanları aracılığı ile başbakanın desteklediği şirketin çevirdiği oyunları kendisine iletelim. başbakanın desteği sonrası memsada dönen dolapları tek tek yazsın bir arkadaş biz de bunu iletmeye çalışalım. bu arada faik ortaaaam sıkıldım ben artık gönder hisselerimi geri.

Yorum

• ayhan53
                  Rallici Başkan
                  • 27 Nisan 2009
                  • 2657

her türlü yazınıza ahlak çerçevesinde müsade ediyorum
                  kimseyide banlamamaya azami dikkat gösteriyorum
                  bugüne kadar bu topikte sadece vietnamı banladım ama onunda zaten 2. niki vardı onun için fazlalıklarını kırptım. 2nikiyle rahatlıkla yazıyor
                  dediğim gibi yazılarınızdaki birinci sınırlamam ahlak çerçevesindedir.
                  sınırı aştınızmı anında banlarım
                  sinameye 1 defaya mahsus bir hafta verdim.
                  2 li dialoglara girmeyin din futbol ve siyasette 2 li dialoglar iyi sonuçlanmadığı gibi
                  bu memsa topiğinde de ikili diyaloglar hoş bitmiyor
                  şimdi yazmaki gereken en önemli haftade siname 1 hafta yazamayacak
                  iyi mi oldu
                  kendi bilir
                  lütfen ikili diyaloglara girmeyin giriyorsanızda birbirinizin özeline girecek şekilde ahlaksızlık sınırlarını zorlamayın.

bu ortamı hiç bir forumd akolay kolay bulamazsınız
                  emeklerimize ve hoşgörümüze nankörlük etmeyin.
                  kolay gelsin.
                  [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
                  M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• ayhan53
                    Rallici Başkan
                    • 27 Nisan 2009
                    • 2657

bu son mesaj silişim
                    bunmdan sonrası size kalmış
                    kolay gelsin.
                    [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.

Yorum

• exitus123
                      Kıdemli
                      • 17 Mart 2013
                      • 3035

Ayhan bey, 1 hafta ağır olmuş!!!
                      İlkkez bu kadar olmaz diye düşünüyorum!!!

Siz bile MEMSAZEDE siniz, burda ortamı bulandırmak isteyen çok... Yandık bittîk edebiyatını kimse dinlemek istemiyor!!! Ağır tahrik altında ceza indirimi olur!!

Tekrar düşünmenizi istiyorum!!

Bilgi paylaşımlarımızı engellemek, kişileri başka yollara iter, bunu takip etme sizinde zamanınız yoktur!!!

ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      her türlü yazınıza ahlak çerçevesinde müsade ediyorum
                      kimseyide banlamamaya azami dikkat gösteriyorum
                      bugüne kadar bu topikte sadece vietnamı banladım ama onunda zaten 2. niki vardı onun için fazlalıklarını kırptım. 2nikiyle rahatlıkla yazıyor
                      dediğim gibi yazılarınızdaki birinci sınırlamam ahlak çerçevesindedir.
                      sınırı aştınızmı anında banlarım
                      sinameye 1 defaya mahsus bir hafta verdim.
                      2 li dialoglara girmeyin din futbol ve siyasette 2 li dialoglar iyi sonuçlanmadığı gibi
                      bu memsa topiğinde de ikili diyaloglar hoş bitmiyor
                      şimdi yazmaki gereken en önemli haftade siname 1 hafta yazamayacak
                      iyi mi oldu
                      kendi bilir
                      lütfen ikili diyaloglara girmeyin giriyorsanızda birbirinizin özeline girecek şekilde ahlaksızlık sınırlarını zorlamayın.

bu ortamı hiç bir forumd akolay kolay bulamazsınız
                      emeklerimize ve hoşgörümüze nankörlük etmeyin.
                      kolay gelsin.

Yorum

• ayhan53
                        Rallici Başkan
                        • 27 Nisan 2009
                        • 2657

ben ceza verme meraklı değilim
                        bir kereye mahsus sildim cezayı
                        ama 2 li diyaloglara girip hakaret edecekseniz
                        müsade etmeyeceğim.

şu anda silme sebebim çok önemli günler geçiriyorsunuz bilgi paylaşımı yapıyorsunuz
                        bu nedenle bende darvbe vurucu olmak istemiyorum
                        ama iyi niyetimi kötüye kullanmayın
                        1 hafta çok diye düşünmeyin
                        normalde bir daha foruma girmemeniz için elimden geleni yaparım.

Yorum

• exitus123
                          Kıdemli
                          • 17 Mart 2013
                          • 3035

Faiğ çok basit işi eline yüzüne bulaştırıyorsun!!!

Şirketi düzlüğe çıkarmak, iki tıkla olacak işken, bu kadar dalavereye ne gerek var???

Biz bu işi sence burda bırakırmıyız!!!! Sen kendi kendini açıkladığın haberlerle batıran biri konumundasın!!!

Son kez iyi düşün!!!

Millet senden illahlah etti?? Öde bu iş burda bitsin

Yorum

• ACEMİ
                            Katılımcı
                            • 12 Eylül 2013
                            • 153

günaydın üstatlar,

yeni bir gün yazdıklarınızı okuyorumda, anlamadığım şey genel kurulunun iptali kararı diye birşeyler dolaşıyor, yazılarınızda.
                            iyi de genel kurul toplantıları çocuk oyunumu olmadı yeni baştan karar alalım.
                            alınan kararlar ne idi ve ne şartlarına bağlanmıştı. sadece şartlar tamamen yerine gelmeden alınan kararlar uygulanamaz.
                            kararlara itirazlar vardı . itiraz eden parasını alsın çekilsin (bedelleri ödendikten sonra çekilmiş sayılırlar zira çekilme hakkı kanundan geliyor yoksa ititraz olduğu gerçeği deşmiyor) şirket bu kararlarla yoluna devam edecek kararı alınmadımı.

öyle ise paraları ödemeden bizlerin bu kararı değişmezki.
                            kaldıkı hisseleri geri versede sonuçta biz bu itirazlarımızı kaldırırmıyız .
                            KAFAMIZA SAKSI DÜŞERSE BELKİ

öyle ise ya bu işten çekilecek, ya komple batacak, yada ödeyecek
                            DERTLERİNDEN KURTULACAK. BENCE YATIRIM İÇİN DİKKATE ALINMALI

Yorum

• siname
                              Bağımlı
                              • 18 Eylül 2013
                              • 1034

bir daha ikili dialoğa girmiyorum ben kendi bildiklerimi yazacağım sürekli tekrar tekrar yazacağım

Yorum

• ACEMİ
                                Katılımcı
                                • 12 Eylül 2013
                                • 153

SPK ne diyor,

SPK, Mensa Sınai Ticari'nin ayrılma hakkı kullanım süreci ile ilgili değerlendirmesini yaptı

Sermaye Piyasası Kurulu, Mensa Sınai Ticari ve Mali Yatırımlar'ın
                                ayrılma hakkı kullanım süreci ile ilgili değerlendirmesini yaptı.
                                SPK haftalık bülteninde yer alan kararda şu bilgiler verildi:
                                "Kurulumuzun 15.05.2013 tarih ve 17/550 sayılı ile 03.09.2013
                                tarih ve 30/989 sayılı kararları uyarınca, önemli nitelikteki işlem
                                olarak değerlendirilen Mensa Sınai Ticari ve Mali Yatırımlar A.Ş.’nin
                                (Şirket/Mensa A.Ş.) yapmayı planladığı sermaye artırımı, Volt Yatırım
                                Gayrimenkul Enerji A.Ş.’ye ilişkin iştirak edinimi ve Mensa
                                Gayrimenkul Yatırım İnşaat A.Ş.’ye ilişkin iştirak edinimi işlemleri
                                dolayısıyla doğan ayrılma hakkı kullanım sürecine ilişkin olarak
                                Şirket tarafından yapılan özel durum açıklamalarının incelenmesi ve
                                değerlendirilmesi sonucunda yatırımcıların yasal hakları saklı kalmak
                                üzere
                                a) Şirket tarafından, ayrılma hakkı kullanım bedellerine ilişkin
                                olarak pay sahiplerine yapılacak olan tüm ödemelerin 10.12.2013 tarihi
                                mesai saati sonuna kadar yapılması gerektiği,
                                b) Yatırımcılara ayrılma hakkı bedellerinin ödendiğine ilişkin
                                veya ayrılma hakkı bedelinin başka bir ödeme planı çerçevesinde
                                yapılmasına ilişkin olarak yatırımcıların her biri ile anlaştıklarına
                                dair yatırımcılar tarafından imzalanmış belgelerin, aracı kurum ve
                                Şirket tarafından imzalanacak yazı ekinde 11.12.2013 tarihi mesai
                                saati bitimine kadar Kurulumuza gönderilmesi ve bu duruma ilişkin özel
                                durum açıklamasının aynı gün KAP'ta yapılması gerektiği,
                                c) Ayrılma hakkı kullanım bedelleri ödenmemesi veya herhangi bir
                                ödeme planı üzerinde anlaşma sağlanamaması durumunda, söz konusu
                                payların 12.12.2013 tarihi mesai saati sonuna kadar sahiplerine iade
                                edilmesi ve bu duruma ilişkin özel durum açıklamasının aynı gün KAP'ta
                                yapılması gerektiği,
                                d) Sermaye artırımına ilişkin izahname onayı başvurusunun, ayrılma
                                hakkını kullanan tüm ortaklara ayrılma hakkı bedellerinin ödenmesinden
                                sonra değerlendirmeye alınacağı hususlarının Şirkete bildirilmesine ve
                                Şirket tarafından ayrılma hakkı kullanım bedellerine ilişkin
                                ödemelerin yapılmaması veya geç yapılması ya da ortaklar tarafından
                                Şirket hesabına virman edilen Mensa paylarının sahiplerine iade
                                edilmemesi nedeniyle, zarar gören yatırımcıların, genel hukuk
                                hükümleri çerçevesinde Şirket ve yönetim kurulu üyeleri aleyhine dava
                                açabilecekleri hususunun kamuya duyurulmasına karar verilmiştir.

EEEEEEEEEE ,spk da kendi kurallarını kendi kararlarını yiyecek değilya BEN DEMİŞ EGER BUNLARI YERİNE GETİRMEZSEN SENİN İÇİN GEREKENİ YAPACAĞIM,DEFTERİNİ DÜRECEĞİM AMA YETMEZ SENDE AYRICA BUNLARA EK OLARAK AYRICA YASAL YOLLARLA İKİNCİ KEZ CANINA OKU

cezaları katmerlı olsun.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information