MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ola gardaşlar en sonunda sizde anladız bu adamın ne kadar sahtekar düzenbaz olduğunu. Anlamasına anladız ama iş işten geçti. Seneledir size dedim etmeyin eylemeyin bu elemanlardan heç birşey olacağı yok bu adamlar size para nara vermez. Yapmayın varın gidin yoluZa. Ama nafile şimdi gelinen zaman itibari ile ola ben ayrılmaşım al gardaş malın ver benim param dememe rağmen adam hala daha üçkagıtçılığa gidir. Adamın elinden gelse o parayide vermeyecek. Yatacak üstüne. Buradan anlayın artık. Ama yookk yokkk. Bu adamın eline ele bir itiledimki erli geçli parayi hesaba atacak. Hadi bakalım hodri meydan. Çıksın bir açıklama yapsın. Sayın yatırımcılar husuya bakmayın kaynak bulunamadı para yok amma velakin paralar yatmayacak. Haydi bele bir haber sal. Inanki bele bir haberin çıkması bunların bisteki sonu olur. O yüzde. Dert etmeyin paraz yatar. Amma birdahada gidip bulaşmayın. Vesselam.
Yorum
-
karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGünaydın arkadaşlar...
))
haber gelmemiş,emoş yalancı yapılmış....!!!
ben pazartesi akşamı ya da salı öğleden önce haber falan beklemiyorum,umarım yanılırım...!!!
şirketi boşuna arayıp,sinirlerinizi bozmayın...!!!
09/12/2013 tarihinde yapılacak olan "GENEL KURUL TOPLANTISI"nı unutmayın...!!!
herkes mutlaka katılmak için çaba sarfetsin,hesap soralım...!!!
toplantıya öncelikle menfaatiniz için geleceksiniz...!!!
aklınızı,fikrinizi ve emeğinizi kullanınız...işinizi öteki tarafa falan bırakmayınız...!!!
herşeye rağmen gelemem diyorsanız,buralarda ağlayıp sızlamayınız...:)))

[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
Eyvallahsiname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteristanbul güngören büyükşehir belediyesi ek binasının yanındaki örs iş merkezi en kısa anlatım budur istanbulular böyle biliyor ekbinasının yanına geldiğinde orda ambulanslar polis arabaları görürsen yer orasıdır eyer orda bir şey göremesen ben daha gelmemişimdir
saat kaçta gerçekleşecek toplantı
Yorum
-
Yorum
-
Herkese selamlar.
Memsazede olduğumdan beri forumunuzu sürekli takip ediyorum. Bilgilerini paylaşan tüm forum üyelerine teşekkür ediyorum.
Ben pek fazla yazmayı seven biri değilim. Foruma üye olma amacım, Ankara'dayım ve P.tesi günü toplantıya malesef gelemiyorum. 470.000 lot hissem var ve bu hisselerin muhalefet adına kullanılmasını istiyorum.
Toplantıya kesin katılacak olan bir arkadaşımıza vekalet vermeyi düşünüyorum. Umarım bana yardımcı olursunuz.
Herkese saygılar.
Yorum
-
bugün 5.000.000 lot hisse almayı düşüyorum, gk a gelebilmek icin.nasılsa memsanın hisse yapısına göre
***MEMSA***MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş.( ŞGBF-Ortaklık Yapısı )
Son Durum İtibariyle Sermayenin % 5 ve Fazlasına Sahip Ortaklar İle Tüzel Kişi ve Yabancı Ortaklar Arasında Dağılımı
Ortağın Ticaret Unvanı/Adı Soyadı Sermayedeki Payı (TL) Sermayedeki Payı (%)
MENSA GAYRİMENKUL YATIRIM İNŞAAT A.Ş 225.515 0,14
MEHMET ULUTAŞ 2.363.736 1,40
FAİK ULUTAŞ 1.263.736 0,78
DİĞER 158.010.749 97,54
faik ve ulutaşın hisseleri geçer yönetimi ele alabilirim. şirket yönetmedim ama herhalde bunlardan daha iyi yönetir. şirketi dünyanın en iyi şirketi haline getiririm.
destekleriniz için şimdiden teşekkürler.
belki faik korkarda paranızı öder.
ne dersiniz????????????????
Yorum
-
bence ne yap yap kendin gel .hem ortamı hemde para yatırdığın şirketi tanımış olursun.Kadircan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHerkese selamlar.
Memsazede olduğumdan beri forumunuzu sürekli takip ediyorum. Bilgilerini paylaşan tüm forum üyelerine teşekkür ediyorum.
Ben pek fazla yazmayı seven biri değilim. Foruma üye olma amacım, Ankara'dayım ve P.tesi günü toplantıya malesef gelemiyorum. 470.000 lot hissem var ve bu hisselerin muhalefet adına kullanılmasını istiyorum.
Toplantıya kesin katılacak olan bir arkadaşımıza vekalet vermeyi düşünüyorum. Umarım bana yardımcı olursunuz.
Herkese saygılar.
değişebilecek kararlarda etkin olur.
Yorum
-
Sayın acemi, ben de gelmeyi düşünüyordum. İşim gereği programım son güne kadar belli olmuyor. Pazartesi iş seyahatim var, maaşlı biri olarak erteleme hakkım yok.ACEMİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbence ne yap yap kendin gel .hem ortamı hemde para yatırdığın şirketi tanımış olursun.
değişebilecek kararlarda etkin olur.
Sizin için uygunsa vekaleti size verebilirim. Saygılar.
Yorum
-
çok isterdim ancak bu güne kadar tümkararlarımı kendim verdim ve sonucuna kendim katlandım.Kadircan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın acemi, ben de gelmeyi düşünüyordum. İşim gereği programım son güne kadar belli olmuyor. Pazartesi iş seyahatim var, maaşlı biri olarak erteleme hakkım yok.
Sizin için uygunsa vekaleti size verebilirim. Saygılar.
yinede sizin kendinizin oy hakkınızı kendinizin kullanması yanındayım. bu size ilerdeki en az bu hisse hakkında ve diğerlerinde daha doğru karar vermenizi sağlayacaktır. vebal almak cok zor.
güveniniz için tüm içtenliğimle teşekkür ederim.
Yorum
-
paçaları tutuştu, ondandır.Erendiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster40 dkdir ariyorum. Sirketten acan yok telleri. Birakip kactilar heralde...
Yorum
-
Aşirefendi Cd No:4, Tahtakale/İstanbul (0212) 514 1080Den 101 i isteyecegiz. Ben sabahtan beri ariyorum acan yok. Litfen sizde arsyin yada istanbuldan bir arkadas bir baksin su adrese. Komiser istememislerse pazartesi genel kurulu yapmayacaklar demektir. Acil ogrenelim lutfen. Bosuna sehir disindan gelmis olmayalim lutfen...
Yorum
-
Eğer ayrılma hakkını kullananlara ödeme yapmak için bu kadar yırtınıyorlarsa....Görünen oki bu şirketi satmaktan başka çareleri yok.... SAT KURTUL....
bak sabancı bile temsa yı sattı sen çalıştıramadığın ve eline yüzüne bulaştırdığın bir tesisi elinde tutmak istemen kadar saçma bir düşünce olamaz.... Akıl hocaların seni ky söğüşletmeye çalışıyor ama sen hak olanı yap... bu spek bozuntularının oyununa gelme.... bu spek ve forumlarda yazan yandaşlarının ağızlarının suyu akıyor.... dikkat et onlara faikciğim... bunların tek amacı var cevresindekilere kazık atmak... dost most hikaye.... kuzu kılığındaki kurtlar....
Yorum
Yorum