MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • exitus123
    Kıdemli
    • 17 Mart 2013
    • 3035

SANA ilk günden kıl olmuştum. Gözüm tutmamıştı süt oğlan...
    Kişiliksiz biri olduğun ilk günden belliydi..
    Burdan atılınca yazdıklarında siliniyormuş sanırım, bunlar arkadaşların alıntılarından...

Patronun yandan çarklısı seni....

UNUTMAYIZ.....

vietnam Nickli Üyeden Alıntı
    Volt enerji turubunleri gumrukte gelmis montaj ekibi 30 aralikta randevu alinmis aleksandir cosef dis gorev icin ad,naya gelecekmis mehmet bey yutrt disinda yabanci ortak iris maritime ile anlasmaya varmis .yalniz genel kurulda anlaasmali oy kullanilmayla ile ilgili spk da biriken 9876 adet. Sikayet dilekceesi spk 24 ekimde haftalik bultende ne diecekk cok merak ediyorum insallah genel kurul iptali gelmez spk kanit ftg istemis

1. vietnam Nickli Üyeden Alıntı
    Degerli Memsa Ytırımcı Arkadaslarımız
    MENSA AŞ Devirleri yapılması düşünülen 13,150 pay sahipli 0,46-0,47 alım opsiyonlu hisselerin şirketin nakit akısı sağlayamaması sebebi ile senet karşılığı 4-6-8-10 ay vadeli 4 eşit taksitte ödeme yapılması senet karşılığı devir yapılacaktır die 22-10 -13 tarihinde kap a haber düşmesi durumunda siz mensa yatırımcı arkadaşlarımızın tepkisi nasıl olur tek çare vadeli alım opsiyonu uygulanırsa spk tüzügüne uygun bir maddeden yola çıklarsak ESAS KARAR.20145-4588 NOLU a bendin C fıkrası.Saygılarımızla...
    Degerli memsa yatirimcisi arkadaslarim bayramdan sonra gerceklesecek surecten bahsedeyim bayrram sonra Hesap acilacak 13 milyon hisse alimi 3gun icinde tamamlanacak hisse toparlanir toparlanmaz hemen yukari hareketle alim firsati vermeden 0.49_0.50 bandina tasinacak araligin ilk haftasina kadar bedelli s art azaltimi na kadar 0.63 bandinda gidip gelecek hic kimse 0.26 bedelli olur dusunmesinn .genel kurula katilamayanlar uzulmesin yilbasi sonrasi ocak ayi icerisinde 2.20 seviyeleri halk bankasi anlasmasi volt istiraki fbrikaya ilk etapta 170 isci alimi volt enerjiye 85 isci alimi mayista isci alimi389 ulasacak yani guzel bir 2014 de mensa insaat. Ve volt enerji proje uretim uygulama lariyla parlak bir doneme girecez .bunlar benim hayallerim olsada ytd degildir saygilarimla bayraminiz mubarek olsun degerli memsa yatirimcisi arkadaslarimiz..
    Hepinize SELAM

Genel kurula gelen tüm arkadaslarımıza tesekür eder saygılarımı sunarım.Hakkımızı oy kullanarak haklılığımızı ispatladık.Patron ve yatırımcı sert baslayan 4 yılın stresini 7 saat 21 dakikada iki tarafın çıkarları çerçevesinde eşit ve demokratik baskı olmadan adilce çözdük. Hakinm bayram bey oy istivleme arşiv ve sayım memuruydu. biz seçtik. herhangi bir haksız ve yalnıs kullanım usulsüzlük olmadı imzasıd her tutanakta var fakat dr lakaplı bir arkadasımız genmel kurulda aslı astarı olmayan fotokopi belgeleri ile sürekli iptali için ayak altına tezek attı spk gözetmeni bu olumsuzlukları rapor etmiştir. HAKİM beyın davranısı ve yönetimi sayesinde genel kurul karara bağlandı . eğer hakim bey toplantıda olmasaydı kesinlikle GÖZALTI PAZARINDAYDIK .kesinlikle.Şimdi patron ben olsaydım bedelliden sonra toparlanacak olan 38 m 768 bin nakit finansmanını uluslar arası borsada boing firmasında yatırıma dönustursem daha karlı bir yatırım olmazmıydı daha sonrada burdaki kazancımı firmama aktarsam hiç masraf ssk işçi tazminat doğalgaz vs olmadan daha kazançlı olmazmıydı . belki yatırımcı olarak hayal ettım .saygılarımla...

DEGERLİ KARAT ARKADASIMIZIN VEKALETİNİ GETİREN KÜTAHYADAN SOĞUK MEMLEKETTEN GELEN İŞ YERİNDE VAKTİ BOL OLUP HİSSELERİ TAKİP EDEN AL SATTA LİDER ARKADASIM TESKE O KADAR LOTUM OLSA NE VURGUN YAPARIM 1045 ADET MALİYETİM 3,24 YALNIZ AHHH AHHH...Saygılarımla
    Saygıdeger küçük yatırımcının dostu Bayram hocam sizi istemeden uzduysem özür dilerim tamam teklifi etmemiş sayın . Sevgili bayram bey hakkınızdaki şikayet dosyaları firma yetkililerin özel şifreyle gördüğü alanda yazılıydı bende bir memsa ytatırım oırtagı olarak yönetim kurulu baskanı mehmet ulutasa mail attım bu konuda talebim yerinbe getirilirse kamu oyu aydınlatma platformunda (KAP ) ÖZEL DURUM AÇIKLAMASI yayınlatacağım ama 1045 lotla yapmam zor gibi diger yatıorımcı memsa oretaklarından destek maili bekliyorum .İlgilenirseniz boing hisseleri 2 haftada tavan gidecek . BİŞR ATASÖZU VARDIR meyva veren ağaç taslanır . sizi bizler tanıyor takdir ediyoruz yatırımcı arkadaslartım öyle değilmi BAYRAM hocamız yalnızmı kalacak ...SAYGILARIMLA
    Degerli sinema bey
    bir atasözü vardır herkez iyi bilir SAĞIR DUYMAZ UYDURUR ne yetkilisi bende senin gibi yatırımcıyım senin kadar lotumda yokk sende memsa ortagısın sende yaz mehmet beye sen nasıl ortaksın ortaklar hep kazanmazlar kaybettiklerde olur inişli çıkışlı merdiven basamakları gibilerdir .saygıdeger kütahyalı kardeşim karot hocama selam söyle o da yazsın görüşlerini sygı sevgi saglıcakla kalın ...BAYRAM HOCAMIZA DESTEK DEDİĞİM BU İKİ CÜMLE...
    Öncelikle MERHABA... Sayın karot iyi aksamlar
    Sayın karot ne sahsınızla nede bir baska yatırımcıyla alıp veremediğimiz var . ben sadece genel kurul ortamında atmasförden kaynaklanan şikayetleri spk da biriken sayın HAKİM BAYRAM hakkında biriken haksız şikayet dilekçelerini anti şikayet olarak spk bildirmenin desteklemenin peşindeyim .Fakat bvazı yatırımcılar olur olmadık yorumlar yaparak destekleme faliyetlerini etkilemektedir. Sayın karot bakın serh düşerek ayrıldık dyemiyoruz daha spk onay vermese halimiz nice .çunkü şikayetlerde hakim bayramın spülektif hareketler içinde ky örgütleme ve çeteleştirme ve yapılastırma gibi asılsız iddanameler ile suçlanmaktadır. SPK onayı gelmeden genel kurul onaylandı diyemeyiz. SPK TOPLANTIDA bu şikayetleri inceleyip gerekli görurse yeniden gk toplantısı istiyebilir. FAİK BEY niye hesap geçişleri için bildirimde bulunmadı dersiniz spk kararını net bir şekilde onaylayıp onaylayamacagından emin olamadı .O Nedenle bu şikayetler karsısınde bizimde spk ya şikayetlerin gecersizliğini bildiren antideprasan bir yol izlememiz lazım .DURUM VAHİM ama sanırım ben bunları anlatamadım sayın hakım bayramda tehliyi göremedi .Sayın karot hem yatırımcı hem mensanın gelecegi için bu genel kurulun spk tarafından onanması lazım mutlaka tersi bir durumda hisse için 5 yıl NÖTR dönem yasanır Drek şartsız bir şekil GÖZALTI PAZARI siz istermisinizki bu pazarı .oZAMAN AKLI SELİM DAVRANALIM VE AKILLI BİRLİKTE HAREKET EDELİM SPK YA ELİMİZDEN GELEN ŞİKAYETLERİ YAPALIM yoksa 0,11 krş da gezer dururuz saygılarımla....
    Saygıdeğer andiş beyfendi

OLA GARDASLAR OLA GARDASLAR TUTTURMUSUN Bİ ADANADA FABRİKAYA GİDİP GÜVENLİK VEZİLLAH VE HAMDULLAHLA SONRA OVERLOKÇU NİYAZİ USTAYLA ÇAY İÇİP TYO AL SONRA DA 27 AL 47 VER 30 AL 34 VER SONRADA HEÇ BİŞEY OLMAZ DEE . SAYIN ANDİÇ BİR KAHVENİN 40 YIL HATRI VARDIR SİZİN MEVCUIT YATIRIMCILARIN YANINDA KONUSMAYA HAKKINIZ YOK GARDASIM GARDASIM YETER YAA SEN İSTANBUL TÜRKÇESİDE BİLİYON FABRİKADA NİHAT USTAYLA İPLİKÇİ BULBUL GİBİ KONUSUON NEYSE SAYGIDEĞER ANDİŞ BEYFENDİ TARTISMA SUINIRLARINDA SAYGI SEVGİ ÇERÇEVESİNDE KONUSALIM CC ALLAH SİZİDE HAC YOLU NASİP EYLESİN SAYGILARIMLA DEĞERLİ ANDİÇ BEYFENDİ...
    yazmıcam demiltin yazmıcam demiltimm yazdım OH NE ALA DOKTOR SEN MUAYENDE BORSAYI DÜŞÜNÜRKEN HASTALARINA KORTİZONLU İĞNELERİ VERMENİ YALNIS ANTİBİYOTİK VERMENİ EX DİYE HASTAYI MORGU GÖNDERİPTİ HASTA BAĞIRINCA MORG GÖREVLİSİNİN KAFAYI SIYIRIP VAKIF GULEMA HASTANESİNDE TEDAVİ GÖRDÜĞÜNÜ UNUTMAA. APANDİSİN PATLAMIS DEYİP AMELİYATI GÖNDÖRİP SAFRADA TAS CIKAN HASTAYI DÜŞÜN YAZMICAM DEMİLTİM DEYİP DURMA CANIMI SIKMA GARDASIM SEN ASIL NE AYAKSIN GEÇERSİZ BELGE LERLE FOTOKOPİCİ SENİ GAZTE KOÇANLARINI BELGE DİE GETİRMİSİN SOMUT YOK YAZMAZSAN YAZMA OH OH YANDAMN LİMONATASI BARDAKTAN OLSUN
    Saygıdeğer doktor birbirimizle saygı sevgi çerçevesinde fikirlerimizi paylasalım ipe gidecek hocamızı dar agacından alalım saygıdeğer doktorcum sen tus sınavlarında ramaktan kazanmıssın bak zeki çevik bi o kadarda sahte belgelerle sahtecisin saygıdeğer doktorcum ne olur kırmayalım nbirbirimizi el ele kol kola bu süreci tamamlayalım sen aklı basında bir tıp uzmanı rodyaloji doktoru olmasanda röntgenci hiç değil birazcık zekisin sevgili doktor gel bu süreci el ele birlik beraberlik ver hosgöru sınırlarında atlatalım ne dersin doktorcum SAYGILARIMLA... BİR MANİ DOKTOR DOKTOR BAKSANA LAMBALARI YAKSANA MEMSA GÖZALTINA GİTMEDEN İCABINA BAKSANA .. SAYGILARIMLA ...

Yorum

• exitus123
      Kıdemli
      • 17 Mart 2013
      • 3035

Herşey ortada şimdi faiğ ne diyecek KAP da onu bekliyoruz...

Parayı şu tarihte yatıracam mı?

Yoksa bende nakit yoook, etmeyin eylemeyin, batıyoruz edebiyatımı yapacak...

Benim için hava hoş ben PEŞİN çalışıyorum , ödemezse bye bye faiğ... Çok gençti deriz....

Aramızdaki kişiliksizleri ortaya çıkartmakla meşgulüz, siz çok mesajını sildiniz, bu zatı muhterem kardeşimizin...

Havanda su dövüyoruz, arada olan vietnama oluyor...

ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      sizin kadar azimli forum üyesi bulmak çok zor
      karşılıklı atışmalarınızı silmekten ben yoruldum
      sizde tık yok
      2 saatte bu akdar gereksiz yazışmayı yaptığınız için hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim
      hisseye yönelsenize çok önemli bi haftaya giriyonuz
      halen o öyle dedi
      bu böyle dedi
      diyip duruyonuz.

Yorum

• heckser-ohlin
        Aktif
        • 12 Eylül 2013
        • 332

paraya çok ihtiyacım var ama ben onurlu biriyim.. isterse veremiyorum anlaşalım desin anlaşını s...ler o kadar BAT FAİK CANIN CEHENNEME UMRUMDA BİLE DEĞİL... SPK ya ve gerekli yerlere şikayet ederken söylemiştim mesele artık para meselesi değil onur gurur meselesi ... bizim gidecek 3 kuruşluk hissemiz var İNŞALLAH sizin elinizden oyuncağınızı alırlarda artık küçük yatırımcıyı dolandıramazsanız... HA DAHA ÖNCE DOLANDIRDIKLARINIZ YANINIZA KAR KALIR SANMAYIN ONLARIN DA HESABI SORULUR AMA BALIK AMA HALİK TARAFINDAN!!!!

Yorum

• heckser-ohlin
          Aktif
          • 12 Eylül 2013
          • 332

anıl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          doktorum mujdemizi isteriz memsa ortak bulmus perbemse haberi gelir fardon persenbe gozun aydin enerji patlamasi yasanabilir saygilar ytd olmasin doktorum

tam kendisine HAKARET EDİLECEKLERDENSİN AMA hakkını burada teslim etmek ekmeğinize yağ sürmek olur.. O YÜZDEN SİZ GİDİN KEKLİKLERİ BAŞKA KAPIDA AVLAYIN... faik geç bu ayakları oğlum biz başından beri senin neyin peşinde olduğunu biliyoruz zaten... SEN BİR TAHSİSLİYDİ FONDU AYAĞINA BAŞLA BAKALIM O ZAMAN SPK SANA NE DİYECEK!!! HAHAHAH CÜCÜĞÜM BENİM BEBE ÖNCE BÜYÜ BÜYÜ BİRAZ ... yalandan kurulda neymiş 30 milyon bi fon bulmuşmuş da onun haberini alttan vermeye çalışıyordun.. YATIRIMCIYI BÖYLE KERİZ YERİNE KOYMAYA DEVAM EDİN BAKIN BAKALIM KAZDIĞINIZ KUYUDA NASILDA BOĞULUP GEBERİP GİDECEKSİNİZ BU PİYASADAN!!!! artist bebe takmış koluna bindolarlık saati canti satıyor millete .. milleten türlü türlü dalavelerle yalan haberle aldıklarını millete gösterip hava atma yüzsüzlüğünü de ancak siz yaparsınız zaten...

Yorum

• heckser-ohlin
            Aktif
            • 12 Eylül 2013
            • 332

heckser-ohlin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            tam kendisine HAKARET EDİLECEKLERDENSİN AMA hakkını burada teslim etmek ekmeğinize yağ sürmek olur.. O YÜZDEN SİZ GİDİN KEKLİKLERİ BAŞKA KAPIDA AVLAYIN... faik geç bu ayakları oğlum biz başından beri senin neyin peşinde olduğunu biliyoruz zaten... SEN BİR TAHSİSLİYDİ FONDU AYAĞINA BAŞLA BAKALIM O ZAMAN SPK SANA NE DİYECEK!!! HAHAHAH CÜCÜĞÜM BENİM BEBE ÖNCE BÜYÜ BÜYÜ BİRAZ ... yalandan kurulda neymiş 30 milyon bi fon bulmuşmuş da onun haberini alttan vermeye çalışıyordun.. YATIRIMCIYI BÖYLE KERİZ YERİNE KOYMAYA DEVAM EDİN BAKIN BAKALIM KAZDIĞINIZ KUYUDA NASILDA BOĞULUP GEBERİP GİDECEKSİNİZ BU PİYASADAN!!!! artist bebe takmış koluna bindolarlık saati canti satıyor millete .. milleten türlü türlü dalavelerle yalan haberle aldıklarını millete gösterip hava atma yüzsüzlüğünü de ancak siz yaparsınız zaten...
            daha bu millet generaliden attığınız kazığı unutmadı!!!!!!!!!!!!!!!!

Yorum

• karot43
              Çalışkan
              • 17 Mart 2013
              • 2534

heckser-ohlin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              daha bu millet generaliden attığınız kazığı unutmadı!!!!!!!!!!!!!!!!
              mems1'ler için bir girişim yapmalıyız/yapalım arkadaşlar...!!!
              AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
              GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
                Çalışkan
                • 17 Mart 2013
                • 2534

bu herif tahsisli yapacak olursa:sanırım rüçhan hakkımız olmayacak...!!!
                bu durumda biz zarara uğratılmış olmayacak mıyız...?
                zaten bu güne kadar mağdur edildik,spk yeni bir mağduriyete izin verir mi...?
                yukarıdaki soruları "tahsisli"olayını bilmediğimden düşünüyorum...
                tahsisli olayını bilen bir arkadaşımız konuyu detaylı açıklarsa iyi olur...!!!
                bizde şimdiden duruma göre spk'ya baskı yapmaya başlarız,geç kalmamış oluruz...!!!

Yorum

• Intelligent
                  Katılımcı
                  • 12 Eylül 2013
                  • 110

Karot hocam, mems1'ler için yapılacak olası tüm girişimlerde ben de olmak isterim. Bu konuda yakın bir zamanda organizasyon yapalım derim.

Bir de biz ayrılma hakkımızı kullandık. Bu durum bir engel teşkil eder mi? Bu konuyu hukuki açıdan değerlendirmek lazım.

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  mems1'ler için bir girişim yapmalıyız/yapalım arkadaşlar...!!!

Yorum

• karot43
                    Çalışkan
                    • 17 Mart 2013
                    • 2534

ben normal sermaye azaltım ve arttırım olayının yetişmeyeceği kanısındayım...!!!
                    çünkü:
                    1)edinimlerin yeniden değerlemesinin yapılması ve arada fark çıkarsa kasaya yasal faizi ile iadesi spk tarafından istenmişti,bu konuda hiç bir açıklama yok...
                    2)ayrılma paraları ödenmedi...
                    3)OGK spk tarafından onaylanmadı...
                    4)izahname onaylanıp,açıklanmadı...
                    5)normal sermaye azaltım ve arttırımında rüçhan pazarı 15 gün ister...
                    .....
                    daha eknebilecekler vardır...

Yorum

• karot43
                      Çalışkan
                      • 17 Mart 2013
                      • 2534

Intelligent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Karot hocam, mems1'ler için yapılacak olası tüm girişimlerde ben de olmak isterim. Bu konuda yakın bir zamanda organizasyon yapalım derim.

Bir de biz ayrılma hakkımızı kullandık. Bu durum bir engel teşkil eder mi? Bu konuyu hukuki açıdan değerlendirmek lazım.
                      tamam dostum,ama sizler büyük şehirdesiniz...hukukçu işine ilgi gösterin...!!!
                      çok fazla uzatmadan icraata bakalım...!!!
                      ayrılma hakkının kullanılmış olması etkilemez kanısındayım...çünkü,mems1'lerin miladı birleşme olması gerek...o gün elinde mems1 olanların bu davaya müdahil olabileceğini sanıyorum...
                      yinede bir hukukcuya danışmak yararlı olur...

Yorum

• Intelligent
                        Katılımcı
                        • 12 Eylül 2013
                        • 110

Haklısın. Hakim hoca ile bu konuyu değerlendirelim. Ayrılma işlemini bir tamamlayalım sonra ilk işimiz bu olacak.

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        tamam dostum,ama sizler büyük şehirdesiniz...hukukçu işine ilgi gösterin...!!!
                        çok fazla uzatmadan icraata bakalım...!!!
                        ayrılma hakkının kullanılmış olması etkilemez kanısındayım...çünkü,mems1'lerin miladı birleşme olması gerek...o gün elinde mems1 olanların bu davaya müdahil olabileceğini sanıyorum...
                        yinede bir hukukcuya danışmak yararlı olur...

Yorum

• karot43
                          Çalışkan
                          • 17 Mart 2013
                          • 2534

yarından itibaren, bir haftayı"DANA KUYRUĞU KOPARMA HAFTASI" ilan ediyorum...

Yorum

• realist34
                            Yasaklı
                            • 04 Haziran 2013
                            • 1354

Konuya iliskin asagidaki aciklama sermaye piyasasi kurulu (spk) bulteninde
                            yer aldi.

" kurulumuzun 15.05.2013 tarih ve 17/550 sayili ile 03.09.2013 tarih ve 30/989
                            sayili kararlari uyarinca, onemli nitelikteki islem olarak degerlendirilenkin istirak
                            edinimi islemleri dolayisiyla dogan ayrilma hakki kullanim surecine iliskin
                            olarak sirket tarafindan yapilan ozel durum aciklamalarinin incelenmesi ve
                            degerlendirilmesi sonucunda yatirimcilarin yasal haklari sakli kalmak uzerekki
                            bedellerinin odendigine iliskin veya ayrilma hakki bedelinin baska bir odeme
                            plani cercevesinde yapilmasina iliskin olarak yatirimcilarin her biri ile
                            anlastiklarina dair yatirimcilar tarafindan imzalanmis belgelerin, araci
                            kurum ve sirket tarafindan imzalanacak yazi ekinde 11.12.2013 tarihi mesai
                            saati bitimine kadar kurulumuza gonderilmesi ve bu duruma iliskin ozel durum
                            aciklamasinin ayni gun kap'ta yapilmasi gerektigi,

c) ayrilma hakki
                            kullanim bedelleri odenmemesi veya herhangi bir odeme plani uzerinde anlasma
                            saglanamamasi durumunda, soz konusu paylarin 12.12.2013 tarihi mesai saati
                            sonuna kadar sahiplerine iade edilmesi ve bu duruma iliskin ozel durum
                            aciklamasinin ayni gun kap'ta yapilmasi gerektigi,

d) sermaye artirimina
                            iliskin izahname onayi basvurusunun, ayrilma hakkini kullanan tum ortaklara
                            ayrilma hakki bedellerinin odenmesinden sonra degerlendirmeye alinacagi "

-matriks-

Yorum

• ACEMİ
                              Katılımcı
                              • 12 Eylül 2013
                              • 153

günaydın beyler
                              genel kurul toplantısı 9.12.3013
                              paralar ödenmezse hısselerın iadesi son gun 12.12.2013
                              bu durumda sızce bir karışıklık yokmu , benmi yanlış düşünüyorum. sankı spk bizi düşürken ,
                              faik e kıyakmı geçiyor , sanki sen muhaliflerin olmadan genel kurulu nu yap kendini temizle sonra
                              karşı oyları iade edersin sonrasınada gereğini düşünür hallederiz.

sanırım burayada kafa yormak gerekecek.

Yorum

• ACEMİ
                                Katılımcı
                                • 12 Eylül 2013
                                • 153

ah ah eski yazıları bulsanızda okusanız

birisinden veresiye bir şey istediğinızde ne zaman ödeyeceksin diye sormazlarmı dedım,
                                adam halk bankasına ,devlete borcunu ödemezken bize hiç ödemez dedim,
                                bumların devamını getirecek birsürü gücü varken biz avukatlarla mahkemelerle uğraşamayız dedim,
                                neni birşey daha cıkardılar ben bunu ödeyemiyorum hisselerin 25 gün bende bağlı kalsın dediler,
                                bankaya bile kiralasam bu hisselerden para kazanırdım. faizin bile adı sanı yok.

peki olamazdı ya; ya hısse bu süre içinde tavan tavan yapıp 1.50 tl ye cıksaydı ve tekrar taban yapıp
                                eski seviyesine gelse idi biz minik yatırımcıların kaybını kim karşılayacaktı.

lütfen bu bunun gibi işlere kafa yoralım atışmalarda bize fayda sağlayacak bir husus yok lütfen
                                ilgili konuşmalarla bizleri aydınlatınki zevk ve ilgi ile takip edelim

Yorum

Working...
                                X

Debug Information