MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • exitus123
    Kıdemli
    • 17 Mart 2013
    • 3035

O kişi nin adını anmıyorum
    exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Size değil.

Yorum

• BLACKEYE
      Seyirci Üye
      • 17 Mart 2013
      • 52

Babanın yerimi burasıı kimi kovuyosun sennn, adam alıp satmıştırrr sana neee battı mııı

Yorum

• karot43
        Çalışkan
        • 17 Mart 2013
        • 2534

BLACKEYE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Çattık ya,, ben böyle birşey ömrümde görmedimm,, ülen umut haklıymış diyorum yaa şimdiii, adam sana çok bile dayanmışşş, hernekadar bize yapılan haksız ve yanlış olsada
        sn Blackeye, benim yazılarımı bile alıntı yapmasan iyi olur,kendiş düşüncelerini yaz sadece...bu alıntının altındaki sözleri benim için mi yazdın...????
        AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
        GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• BLACKEYE
          Seyirci Üye
          • 17 Mart 2013
          • 52

Ya bu mardin neymişş beee sen kesin varyaaa rüyanda da grüyosundurrr onu,, hadi yalan deeeee,,, sen yukardaki sorulara cevağp ver önceeee, insanlığın neresindesinnnn, burda millet senin kişisel problemlerini dinlemek zorunda değillll, bende artık cevap vermicemmmm,, rezil oldunn rezilll, hakkım var diyorsan da iban numaranı vereceksin hakkını alacaksınn, ama senin suclamalların varrr onlar hella olurmu dersinnn ,, benden yana helal olsun merak etmeee, bizim terbiyemizzzz buna elvermezzz, biz terbiye aldıkk,, kimseninde arkasından knuşmadıkk, sen bilirmisin EDEP AHLAK nedir,,,

Yorum

• BLACKEYE
            Seyirci Üye
            • 17 Mart 2013
            • 52

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            sn Blackeye, benim yazılarımı bile alıntı yapmasan iyi olur,kendiş düşüncelerini yaz sadece...bu alıntının altındaki sözleri benim için mi yazdın...????
            Yok karot abi senle benim problemim yok, yukarıdaki exutusa yazdığın yazıya binaeen, arkadaşş anlamak istemiyor zatende anlatmak derdim de yok burayı kişellstirme havasına da sokmak istemiyorumm forum amacını aşmasın,, yani sen güzelce uyarıyorsun yapılan şeyin hiç hoş olamdığı halde fotkopi parasıı bune yaaaa,,

Yorum

• karot43
              Çalışkan
              • 17 Mart 2013
              • 2534

Yok karot senle benim problemim yok, yukarıdaki exutusa yazdığın yazıya binaeen, arkadaşş anlamak istemiyor zatende anlatmak derdim de yok burayı kişellstirme havasına da sokmak istemiyorumm forum amacını aşmasın,,
              beni kimse araç yapmasın kardeşim,ben kendi kişiliğime sahibim...!!!kimsenin akıl vernesine ihtiyacım yok,düşüncesini dinlerim...doğru söylüyorsa:yaşa başa,ırka,dine bakmam...ben karsşımda insan isterim,o kadar...bir daha yazıyorum:ben odun gibi adamım,odun gibi laf eder,odun gibi laftan anlarım...!!!

Yorum

• exitus123
                Kıdemli
                • 17 Mart 2013
                • 3035

Kankalarına dokunmuş demek ki, kinim ne nefretimi sen belirlemeye çalışırsan !!!!!!!!!!! Üstadının yanına git demek bana da düşer

HAYIRLI CUMALAR ... Doctor bu kin ve nefretin inşallah bitmiştir artık,,

Yorum

• karot43
                  Çalışkan
                  • 17 Mart 2013
                  • 2534

forumun asıl amacına dönelim beyler,bayanlar...!!!
                  spk limit kararlarını açıklayana,ya da bist'in istediği şartlar yerine gelene kadar bu asansör hareketi devam edecek...
                  kimse kafa bulandırmasın,ayrılma hakkı 0,47
                  sermaye azaltım ve arttırımındaki fiyat,son günkü fiyat olacaktır...
                  şirketin sermaye azaltım ve arttırım oranları değişebilir...
                  kurtlar,genelde kuzu postunda geleceklerdir,dikkat edin...

Yorum

• exitus123
                    Kıdemli
                    • 17 Mart 2013
                    • 3035

Üstadım yanına haram olsun dediler dersin!!!!!

Yorum

• BLACKEYE
                      Seyirci Üye
                      • 17 Mart 2013
                      • 52

İşte kafan basmıyorrr demekki,, insanlar senden rahatsız oluyor burada bunları yazma insanları rahatsız ediyorsun ,, vereyim telefonunu da ara yada yüzyüze konuşşş, hadiiii buradan ahkam kesiyorsun yüzünü bile görmediğin birisi içinn, ah benim dctrum ahh,

Yorum

• exitus123
                        Kıdemli
                        • 17 Mart 2013
                        • 3035

Rahatladın sanırım !!!!

Yorum

• neco65
                          Katılımcı
                          • 01 Nisan 2013
                          • 94

exitus son kez rica ediyorum sana şu didişmeyi kes.Buraya geldiğimize pişman etme.Birlik beraberliğimizi bozmamak için dağılmayalım dedik ve buraya geldik,İnan bana geldiğime geleceğime pişman oldum.Arkadaş önümüzde 25 gün kaldı yap yorumlarını,yorum yapabilmen için illaki karşında sana zıt birisininmi olması gerekiyor:Öyleyse de var say ki ben sana muhalefetimDöktür yazılarını görelim yaaaa bırak eskiyen eskide kalsın yarayı deşip durma yoksa bu işin bo... çıkacak.

Yorum

• BLACKEYE
                            Seyirci Üye
                            • 17 Mart 2013
                            • 52

Sende mi özeniyorsun ustad olmaya,, yoksa sana akıl danışan yokta zoruna mı gitti,, ama helal olsun haaa adam ben hanalizdeyim dediii bi bakmışın herkess peşindeee, senin burda kaç kişi varrr ,,, sen sen sen ,, üzdaadımmm

Yorum

• exitus123
                              Kıdemli
                              • 17 Mart 2013
                              • 3035

Rahatlamadıysan bence seni rahatlatacakların yanına gidebilirsinn!!! Kin ve nefretimin derecesini belirleyerek, haddin yaa, slm söyle gündelikçilere, dan.. söz kardeşlerine

Yorum

• BLACKEYE
                                Seyirci Üye
                                • 17 Mart 2013
                                • 52

neco65 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                exitus son kez rica ediyorum sana şu didişmeyi kes.Buraya geldiğimize pişman etme.Birlik beraberliğimizi bozmamak için dağılmayalım dedik ve buraya geldik,İnan bana geldiğime geleceğime pişman oldum.Arkadaş önümüzde 25 gün kaldı yap yorumlarını,yorum yapabilmen için illaki karşında sana zıt birisininmi olması gerekiyor:Öyleyse de var say ki ben sana muhalefetimDöktür yazılarını görelim yaaaa bırak eskiyen eskide kalsın yarayı deşip durma yoksa bu işin bo... çıkacak.
                                Necdet abi , bu işin içinde başka şeyler var sankii yaa, bu ne hall, sen ne istiyorsun dctor onu söyleee, necdet abi bile nezaketen güzelce söylüyorrrr, soruyommsana şimdi nerde senin hak hukuk anlayışın bak burayı şahsi problmelerine komplekslerine alet ediyorsunnn,,

Yorum

Working...
                                X

Debug Information