MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • ACEMİ
    Katılımcı
    • 12 Eylül 2013
    • 153

eagle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sayın Acemi itelemesine iteledik ama kıvranıyor kıvırıyor o kadarda olur. Yediğini çıkarması kolay değil biraz zorlanacak dişlerini sıkacak.
    ahbe güzel kardeşim, onda diş kalmayacak ama biz bu arada öbür tarafa gideceğiz .sabahtan beri kalbim sıkıştıror bir şeyler olacak diye haberlere bile bakmaya korkuyorum

Yorum

• siname
      Bağımlı
      • 18 Eylül 2013
      • 1034

ozmanisali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      balık hafızalıyız daha yenı cıkmadı bıle kazık ıkıncı kazık bedelı abıcım sen zengın ol olsemde batan kagıdın bedelısını gırmem 3 sendır gorduk faıkı bedelıde sen gor 6 ay sen zengın olll akılmı bu mantık bak ayrılanlar ıkıncı kazık yedı sen neyın pesındesın sana bol sansss
      ne kazığı spk onay veremez kanunda açık sen girme ama girene karışma benim paramı sen vermiyosun

Yorum

• ozmanisali
        Yeni Üye
        • 17 Eylül 2013
        • 36

bencıl

bencılolmayalım kendı paranızı alcanız dıye mılletı bedelıye gırın deme yazık gunah zaten yanmıs mıllet bende dahıl aptal sallak del bedelı sıkayetlere devam edıyoruzz lutfen faık yanlısı olmayalım

Yorum

• siname
          Bağımlı
          • 18 Eylül 2013
          • 1034

osmanisalinin dediği gibi bedeliye girmeyin millet ben giricem kimseye bu hiseyi alırken sormadım kimsede ben bedeliye gircem diye karışmasın sırf kızdığım için giricem

Yorum

• ozmanisali
            Yeni Üye
            • 17 Eylül 2013
            • 36

burda faık ser....sız

burda ortak amac bızlerız kımse yanlıs anlamazsın onemlı olan hırsız faıke yem olmammak kıms zarrar gormesın tabıkı halktan yatırımcıdan yannayım sız bılırsınızx bedellı faıkın kurtarma operasyonu sonu yıne husran olma ıhtımalı cok fazşla az dahamı doyurcaz faıkııı

Yorum

• anıl
              Katılımcı
              • 20 Kasım 2013
              • 96

Arkadaslar bu adamların derdi gözaltına gitmek .gözaltına gitmeden önce ogk yaptılarki amac gelenlerin hissesini almak hemde biz istedik ama spk izin vermedi sucu spk atmak . şimdi spk nın vereceği cevap hakkınızı hukuki yollarla arayın nitekimki banada bu cevabı verdiler . YIL sonunda bu hisse gözaltında ödeme yapmazlar bi aralar vietnam dye biri yazıyor idi herkez kızıyordu ama sonuç ne siz asıl virmanı yapılan 89 yatırımcıdan bor isteyecekler hisseleri kadar ve kendi paralarını kendi hesaplarını yatırımp bedelliden sonra ödeyeceğiz faiziyle diyip son vurgunu yapacaklar . andiç nerdesin iteledinmi..?Siz asıl iflas açıklarlarsa korkun nitekim bu olacak üzerlerinde ki tüm malvarlığını kaçırmışlardır benim görüşümdür. ytd değildir.

Yorum

• mmerbas
                Yeni Üye
                • 05 Ekim 2013
                • 30

85 kişi mahkemeye başvursa kesin ömür boyu hapis yatar.

Yorum

• siname
                  Bağımlı
                  • 18 Eylül 2013
                  • 1034

mmerbas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  85 kişi mahkemeye başvursa kesin ömür boyu hapis yatar.
                  arkasında tayib ve cumhur başkani olmasa yatarda

Yorum

• ACEMİ
                    Katılımcı
                    • 12 Eylül 2013
                    • 153

[QUOTE=mmerbas;528294]85 kişi mahkemeye başvursa kesin ömür boyu hapis yatar. mıemsa diyorki memsa diyorkı

hisse senedi virman işlemlerini tamamlayan 89 ayrı yatırımcımızdan
                    demekki 4 eleman memsanın adamı

Yorum

• andiç75
                      Katılımcı
                      • 11 Eylül 2013
                      • 91

Ola gardaşlar sorun yapmayın gaçaçak yer yok parazi alırsız. Şimdi bu elemanlar eyce sıkıştılar. 0.26 alacaklari yerde 0.46 0.47 den istemeden alacaklar. Mecburlar. Elleri mahkum. Şimdi zaman gazanma biraz süreci öteleme derdinler. Ama gusurabakmasınlar vatandaşın elinden 0.46 0.47 den alacaksan faitim. Başka çarende yoktur. Ister bedelimden vazgeç istersen iflas açıkla istersen köpriye get yinede alacaksan dostum. Heç orya burya gaçma. Bu sene birşey gazandırmaz. Ola şirketiz rezil ettiz aleme. Zeten rezidiniz eyce tezi olduz. Şimdi spk ne diyecek vay terbiyesizler vatandaş ayrılmış paralarını vermemek için binbir dereden su getiriyorlar. Atın bunlari aşağıya. Biraz orada oyalasınlar. Haa şunide diiim aşşşagıyada atılsan benim parami vereceksen iflas başvurjsundada bulunsan benim parami vereceksen günlerin sayılı. yasal faizi unutma. Hem kotese girersen hemde parami verirsen. Iki yerden darbe yemiş olursan. Artık millet uyandi sanma benim malımı alırlar bene yatırım yaparlar. Şirkete para girişi olur diyede bekleme. Belki bir gaç enayi olur gine gider senin kağıdından alır başlar beklemeye. Heç orya burya düşmeyin. Paraz yatar. Ama birdahada bele kağıtlara bunun gibi elemanlara parazi yatırmayın. Vesselam.

Yorum

• ACEMİ
                        Katılımcı
                        • 12 Eylül 2013
                        • 153

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        arkasında tayib ve cumhur başkani olmasa yatarda
                        onlarında insanı ne zaman dışlayacağı bellı olmaz bazan güvenilen dağlara kar da yağabilir

Yorum

• karot43
                          Çalışkan
                          • 17 Mart 2013
                          • 2534

ben bu yaşananları oynanabilecek son oyun olarak görüyorum,oynasın da görelim faiti...))hiç canımı sıkmıyorum,iş olacağına varır/varacak...!!!felaket tellallarına dikkat derim...))yapılacabilecek tek iş spk'ya fax ve iadeli taahhütlü dilekçe ile baş vurmakk...!!!
                          görün işte din tacirlerini...))
                          AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
                          GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
                            Çalışkan
                            • 17 Mart 2013
                            • 2534

fırsat bu fırsat,yüklenelim spk'ya...!!!enerjimizi buna harcayalım,boş boş konuşup tartışmak çözüm değil/olmayacaktaa....!!!
                            AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
                            GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• siname
                              Bağımlı
                              • 18 Eylül 2013
                              • 1034

ACEMİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              onlarında insanı ne zaman dışlayacağı bellı olmaz bazan güvenilen dağlara kar da yağabilir
                              cumhurbaşkanı sınıf arkadaşı başbakan aile dostu şimdi dışlayacağınımı düşünüyorsunuz inşallah dışlar ümidim yok ama

Yorum

• ACEMİ
                                Katılımcı
                                • 12 Eylül 2013
                                • 153

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                cumhurbaşkanı sınıf arkadaşı başbakan aile dostu şimdi dışlayacağınımı düşünüyorsunuz inşallah dışlar ümidim yok ama
                                şimdi moralim sıfır

Yorum

Working...
                                X

Debug Information