herkeze teşekür ederim eskiden tezgahın başında yazıyordum takip ediyordum şimdide yatakta önemli bir şey yok sadece ayakta kapalı damar var onu açmaya çalışıyorlar
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sevgili dostum,yapabileceğimiz bir şey var mı...siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterherkeze teşekür ederim eskiden tezgahın başında yazıyordum takip ediyordum şimdide yatakta önemli bir şey yok sadece ayakta kapalı damar var onu açmaya çalışıyorlar
(
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
sevgili dost,bu kağıtta her şey olabilir...yok yok yani...gokalp80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersermaye azaltım artırım işinde de kıvırabilir alışık nede olsa....
))
Yorum
-
şu şirketi arayıp,ne oldu ödemeler demekten de vazgeçsek diyorum...
( adamın k...çı kalkmasın bence...
)) alacağımız yanıtlar nasıl olsa klasik arkadaşlar...
)) bugüne kadar doğru söyledikleri bir şey söyleyin,yok...!!!
Yorum
-
-
sevgili YALNIZ EFE,her gün uğrayıp bir paylaşım yaparsanız hepimizi memnun edersin...!!!emeğin için şimdiden teşekkürler...!!!YALNIZ EFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorum
-
Ayrılma hakkının kullanılmasına ilişkin işleyiş süreci, fiyat ve ilgili işleme ilişkin
alınan yönetim kurulu kararı bağımsız yönetim kurulu üyelerinin oyu da belirtilmek üzere
KAP’ta açıklanır. Payları Borsada işlem görmeyen şirketlerin yönetim kurulu kararı ise
Kurulumuz ve ortaklık internet sitesinde açıklanır. Genel kurul toplantısına katılıp da olumsuz
oy kullanan ve muhalefet şerhini toplantı tutanağına işleten pay sahiplerine ortaklık tarafından
ayrılma hakkının kullanımını temin etmek için hazırlanacak form genel kurul gündemiyle
birlikte kamuya duyurulur. Bu formlar genel kurul toplantı tarihinden itibaren 10 iş günü içinde
iadeli taahhütlü ve noter tasdikli olarak ortaklığa gönderilir. Ortaklık, formun kendisine
teslimini izleyen 10 iş günü içerisinde payların devri karşılığında ödemeyi yapar. Ödemenin
geç yapılması halinde yasal faiz işletilir.AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
bu yasal maddeye göre cuma günü ödemeler başlar...ilk gün,yani 11 kasımda virman yapanlar 22 kasım cuma günü parasını alır,diye düşünüyorum...karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAyrılma hakkının kullanılmasına ilişkin işleyiş süreci, fiyat ve ilgili işleme ilişkin
alınan yönetim kurulu kararı bağımsız yönetim kurulu üyelerinin oyu da belirtilmek üzere
KAP’ta açıklanır. Payları Borsada işlem görmeyen şirketlerin yönetim kurulu kararı ise
Kurulumuz ve ortaklık internet sitesinde açıklanır. Genel kurul toplantısına katılıp da olumsuz
oy kullanan ve muhalefet şerhini toplantı tutanağına işleten pay sahiplerine ortaklık tarafından
ayrılma hakkının kullanımını temin etmek için hazırlanacak form genel kurul gündemiyle
birlikte kamuya duyurulur. Bu formlar genel kurul toplantı tarihinden itibaren 10 iş günü içinde
iadeli taahhütlü ve noter tasdikli olarak ortaklığa gönderilir. Ortaklık, formun kendisine
teslimini izleyen 10 iş günü içerisinde payların devri karşılığında ödemeyi yapar. Ödemenin
geç yapılması halinde yasal faiz işletilir.
))
Yorum
-
siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterherkeze teşekür ederim eskiden tezgahın başında yazıyordum takip ediyordum şimdide yatakta önemli bir şey yok sadece ayakta kapalı damar var onu açmaya çalışıyorlar
kardeş çok geçm'iş olsun allah acil şifalar versin
Yorum
-
arkadaşlar,kağıdımız T-2 olduğu için kesin virman sonucu takaslarda bugün netleşecek...örneğin dün bile takaslarda 44,000 adet görünüyordu...bu akşam ya da yarın sabah virman ödemeleri için haber düşer diye düşünüyorum...bazı kişiler bu konuda bilerek kafa karıştırmaya çalışıyorlar gibi,aman dikkat...bu güne kadar sabrettik bir gün daha relakssss...
))
Yorum
-
Bu kadar belirsizlik olurmu?
Olağan üstü genel kurul yapıldı bütün maddeler onaylandı.
YATIRMCI HİSSELERİNİ VİRMAN YAPARAK GEREĞİNİ YAPTI.
Mensa Yönetim Kurulu siz neden gereğini yapmıyorsunuz. Sorumsuzca davranış sergiliyorlar.
9 Aralıkta inşallah Genel Kurula gelmeyi planlıyorum.
Yorum
Yorum