MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • exitus123
    Kıdemli
    • 17 Mart 2013
    • 3035

Yoksa sadece okuyup, sonrada form sitelerine yazmayı mı tercih edecek??

Bunlar yaşanacak!!

Yorum

• exitus123
      Kıdemli
      • 17 Mart 2013
      • 3035

Ayrılma hakkıda devletin KY verdiği hak, herkes hisesine sahip çıksaydıda bu zevki yaşadaydı

Yorum

• neco65
        Katılımcı
        • 01 Nisan 2013
        • 94

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        KY hakkını aramak için bazı şeylerden 1 günlüğüne olsa ferah edip istanbula gelecek mi?

Faiğ dersini verecek mi?

Salı günü 4 kişiyle oradayız.Görüşürüzzz inşallah.Bayramı orada kutlarız artık ,belki spk önünde halay bile çekeriz açıklama sonrası.

Yorum

• siname
          Bağımlı
          • 18 Eylül 2013
          • 1034

eyer spk mems 1 de pay sahiplerini 1liradan çıkarsaydı şimdi keğıdın 3liraları görmeleri muhtemaldi ama ne yaptı katakule birleştirdi hemde ne fiyatan tam bir soygunculuk burda suçlu spk nın içindeki yapılanma ve hükümetir diyeceksiniz bu adam niye bu hükümete takmış ben başbakan veya cumhurbaşkanı olsam böyle adamlarla adımın yanında bile anılmasından rahatsız olurum ama onlar rahatsız deyiler babacan ın bana gönderdiği maili saklıyorum zamanı gelince adalet önünde hesap verecekler inşallah o bile kanıtlıyor bunlara destek verdiklerini bir vicdan sahibi bunların yaptıklarını asla kabul edemez bir şeref sahibi bunlarla beraber aynı yolda yürümez bir helal süt emiş biride bunlarla beraber yürümez ben habersizlerdir sanıyordum ama durum öyle deyilmiş belki başım belaya girebilir ama tüm günahlarım bunların boynuna yüklenmiş olarak adalet isteyen yeryüzünde bozgunculuk yapmayın diyen biri olarak girecek ve Allah dan başka kimseden zere miktarı korkmam Allah bu halimi korur ve bilir inşallah

Yorum

• DOREMİ
            Yeni Üye
            • 17 Eylül 2013
            • 16

geyik yapmayı spor edindiniz, ciddi birşeyler yazsanız da okunsa. 0.47 den iteleyenlerin maliyetini merak ediyorum. 1.00 ve 2.00 üzeri maliyeti olanlar var. yazık günah değil mi.

Yorum

• karot43
              Çalışkan
              • 17 Mart 2013
              • 2534

Günaydın arkadaşlar...
              Olağanüstü Genel Kurul gündemine" yönetim kurulu seçimi"maddesi ekleterek seçim yapılmasını sağlayalım ve en azından bir arkadaşımızı yönetim kuruluna sokalım...bu gerçek bir hesaplaşma yapmamızı sağlayacaktır...
              AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
              GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
                Çalışkan
                • 17 Mart 2013
                • 2534

anarat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                pazar günü haber yollayanlar sabaha kadar daha neler yumurtlarlar bakalım
                arkadaşlar bu ayrılma hakkını kullandık ne kadar süremiz olacak hani o süre zarfında hısse ayrılma fiyatını geçerse o fiyatlardan ayrılabiliyormuyuz yoksa hısseler blokemi oluyor

Şu an 28 kullanıcı var. (7 üye ve 21 konuk)

anarat,mmerbas,mustafa_197458,eagle,Erendiz,OrkunL eo,hakimbayram,
                sevgili anarat.10-20 günlük bir süre konduğunu biliyorum...zaten ayrılma şerhi koydun diye ayrılacaksın diye bir kural yok...örneğin ben,ayrılma şerhi koyacağım,ama ayrılmayı pek düşünmüyorum...sürece bakacağım...

Yorum

• karot43
                  Çalışkan
                  • 17 Mart 2013
                  • 2534

faitin sunacağı bütün maddelere red verelim,şerh düşelim arkadaşlar...bunların derdi iştirakler unutmayalım,cebine indirdiği 110,000,000TL'yi şirket kasasına koysun alçaklar...!!!bizi orada da panikletmeye çalışacaklardır,sakin sakin yapmamız gerekenleri yapalım...!!!

Yorum

• OrkunLeo
                    FX ÇETE ÜYESİ
                    • 05 Ağustos 2008
                    • 281

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Hisseyi gündelikçilerin eline düşüren patron utansın.

Doktor, aslında gündelikçi değilimdir sonuna kadar bekleyecektim ama firma sahipleri güven vermiyor. Satmış olmam kenara çekilmiş olmam anlamına gelmiyor gönlüm sizinle umarım istediklerini alırsınız. Herşey gönlünüzce olsun.
                    Eline, beline, diline sahip ol.

Yorum

• OrkunLeo
                      FX ÇETE ÜYESİ
                      • 05 Ağustos 2008
                      • 281

DOREMİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      geyik yapmayı spor edindiniz, ciddi birşeyler yazsanız da okunsa. 0.47 den iteleyenlerin maliyetini merak ediyorum. 1.00 ve 2.00 üzeri maliyeti olanlar var. yazık günah değil mi.
                      Sevgili arkadaşım haklısın, 0.47 den iteleyin diyen arkadaşın mağdur olduğunu sanmıyorum muhtemelen toplum mühendisliğine soyunmuş bir zat............... boşlukları siz doldurun.
                      Eline, beline, diline sahip ol.

Yorum

• rmz68
                        Yeni Üye
                        • 17 Eylül 2013
                        • 47

Yarın iki kişi de biz katılıyoruz. Bir öncekinde tek bendim.Artış %100......Emel hanım biz bu genel kurulu yapacağız mekanı sorun etmeyin demişti....Gelip göreceğiz...

Yorum

• eagle
                          Seyirci Üye
                          • 28 Eylül 2013
                          • 68

Sayın memsazadeler şimdi istanbula indim bir yerde toplanalım istişare edelim bu elimizdeki son şans

Yorum

• yeni79
                            Yeni Üye
                            • 03 Ekim 2013
                            • 24

0,33-0,34 arasında gidip geliyor tavan yapacağı yok bugünde

Yorum

• ACEMİ
                              Katılımcı
                              • 12 Eylül 2013
                              • 153

faik çok akıllıya ; bizden alacağı para ile borç ödeyecek. nasretin hoca fıkrasını duymuş. kapısına gelen alacaklıya, bakdemiş sokaga çalı ektim onlar büyüyecek,kapının öününden köyün koyunları geçecek ,koyunlardan yünler çalıya takılacak, onları toplayıp satıp borcumu ödeyeceğim. sen hiçççç merak etme.
                              demiş.
                              demişte hoca alacaklısını kandırmış. bakalım bizi kandırabilecekmı halk bankası borcu için.
                              Last edited by ACEMİ; 07 Ekim 2013, 11:10. Sebep: eksik yazım

Yorum

• yeni79
                                Yeni Üye
                                • 03 Ekim 2013
                                • 24

yine ky mı al sat yapıyor acaba aynı rakamlar arasında gidip geliyor

Yorum

Working...
                                X

Debug Information