MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • andiç75
    Katılımcı
    • 11 Eylül 2013
    • 91

Ola gardaşlar elizde nanca mal varsa getirin getirin faite iteleyin. Mecbur alacak. Hele bir almasın ben o zaman oni görürem. Siz torlayın toplayın getirin 5 milyon 10 milyon 20 milyon ne varsa getirin. Iteleyin. Gün bügündür gardaşlar. vesselam.

Yorum

• Intelligent
      Katılımcı
      • 12 Eylül 2013
      • 110

Andıç75, ben sürüye uymayacağım. Bu borsanın mantığına da uymaz dimi ) Ben de iteleyeceğim ama bir kısmını, öyle üç beş kuruşa bırakmayacağım. Bunca zaman bekledim ve sonunda çok iyi itelemek istiyorum... Vessalam

andiç75 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Ola exitüs123 gardaş elimde 100.000 tene mal var bende gelip faite 0.47 den iteleyecem gardaşım.

Yorum

• exitus123
        Kıdemli
        • 17 Mart 2013
        • 3035

Sen de yoktu hani?

Vurgun cumu oldun

andiç75 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Ola gardaşlar elizde nanca mal varsa getirin getirin faite iteleyin. Mecbur alacak. Hele bir almasın ben o zaman oni görürem. Siz torlayın toplayın getirin 5 milyon 10 milyon 20 milyon ne varsa getirin. Iteleyin. Gün bügündür gardaşlar. vesselam.

Yorum

• andiç75
          Katılımcı
          • 11 Eylül 2013
          • 91

Ola gardaş elinde malın varsa itele boşver bu elemanlardan hayır çıkmaz gardaşım itelemek isterken itelenme aslanım. Vesselam.

Yorum

• andiç75
            Katılımcı
            • 11 Eylül 2013
            • 91

Ola exitüs123 gardaşım ben yerinde aldım mali zamanında aldım. Ama şimdi 0.47 itelicem. Alsın neyidirse etsin. Vesselam.

Yorum

• Intelligent
              Katılımcı
              • 12 Eylül 2013
              • 110

Ayhan bey, kalbimiz sizinle. Umarım, bu hafta hem sizin hem de memsazelerin yüzü güler...

ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              haftaya gene memsa dedim bu defa kesin 1. yim

Yorum

• exitus123
                Kıdemli
                • 17 Mart 2013
                • 3035

20 gün bekleriz bakarız faiğ hala eski faiğ!!!!

Yorum

• exitus123
                  Kıdemli
                  • 17 Mart 2013
                  • 3035

Hisse pazartesi serbest marj dan açılıyormuş!!! Hisse uçmuş!!!!

Bu çok nasıl hayalse, faiğ e malı vermek o kadar gercek

Yorum

• ayhan53
                    Rallici Başkan
                    • 27 Nisan 2009
                    • 2657

Intelligent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Ayhan bey, kalbimiz sizinle. Umarım, bu hafta hem sizin hem de memsazelerin yüzü güler...
                    SİZİN MALİYETİ BİLMEM
                    AMA İÇİME DOĞUYO BU HAFTA BEN DERECE YAPACAM
                    [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
                    M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• neco65
                      Katılımcı
                      • 01 Nisan 2013
                      • 94

selam exitus,
                      geriye dönük sayfalarda sormuştum cevap veren olmadı,geçen ki toplantıda bize liste yapalım diyen kimdi hatırlıyormusun.Bak listeye göre 6 milyon kotası geldi. Bana göre liste yapalım diyen kimse faik in adamı o olabilir.

Yorum

• horasanlı
                        Seyirci Üye
                        • 11 Eylül 2013
                        • 57

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Hisse pazartesi serbest marj dan açılıyormuş!!! Hisse uçmuş!!!!

Bu çok nasıl hayalse, faiğ e malı vermek o kadar gercek
                        hocam marj hayalmi gerçekmi satmak için degil

Yorum

• andiç75
                          Katılımcı
                          • 11 Eylül 2013
                          • 91

Ola gardaşlar yeter daa gidin yatın. 8 Ekim de gelip itilersiz. Bu işi bitirirsiz. Birdahada bele kağıtlara bulaşmassız. Vesselam.

Yorum

• exitus123
                            Kıdemli
                            • 17 Mart 2013
                            • 3035

Form sitelerinde ilk bu lot miktarını kim yazdı önce bunu hatırla???

Çok değer verdiğiniz birisi karşınıza çıkacaktır??? Sen orda gelenleri zan altında bırakıyorsun!!!

Yasaklı sayfaları tek tek okumak lazım!!!! İlk kim dillendirdi? Genel kurulda olmadığı halde???? Belki burda belli diğer 2 köy topiğinde yazmıştı birisi???

Genel kurulda ilk hedefimiz HAYIR demek, biz eğer faik yandaşlarını getirirse de ayrılacaklar şerhini koyar!!!

Faik elde ettiği gelir, iç ettiği alacaklar vereceği paranın yanında devede kulak kalır!!!

1) Kotayı açınca iptal ettim demez

2) o fiyattan kaç kişi ayrılır!!! Topiklerde bile 10-15 kişi var

3) genel kurula katılsnlarıda zan altında bırakmayı fazla düşünme

4) asılları SPK daydı!!! Biz desek spk da çaycı sızdırdı !!! . Buna sende gülerdin

5) sızdıranı buldun diyelim, her şirketin birleştirmelerde sınırlama kotası var!!!
                            sermaye azaltımında yok: bunun için ne yaptın?????

6) bir deli kuyuya taş attı bin akıllı çıkartamaz!!! Fazla takma!!!

O deli birgün topik kapatır, topik açılmıyacak der, sen gidersin açılır, yokum dersin kapatınır!!! Sonra niye açıldı orda koptum zaten!!!

Her delinin sözüyle iş yapılmaz!!! Aklı olsa tek lot memsa hissesi olmadığı halde senden benden çoook memsazede ayağı yapmaz!! çıkar dünyası!!!!

Adamımada takıltın gece gece

neco65 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            selam exitus,
                            geriye dönük sayfalarda sormuştum cevap veren olmadı,geçen ki toplantıda bize liste yapalım diyen kimdi hatırlıyormusun.Bak listeye göre 6 milyon kotası geldi. Bana göre liste yapalım diyen kimse faik in adamı o olabilir.

Yorum

• exitus123
                              Kıdemli
                              • 17 Mart 2013
                              • 3035

Olay onanda spontane gelişti?? SPK yazılan tutanaktı, kimin nekadar hissesi var MKK gercekliliği içindi!!!

Bundan bir yere varamazsın!!!

Beyaz sakallıda bi ara liste yapıyodu

Yorum

• karot43
                                Çalışkan
                                • 17 Mart 2013
                                • 2534

neco65 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                selam exitus,
                                neco65 arkadaş,diyelim ki sen,diyelimki ben ne farkeder...bu neden bu kadar önemsendi/önemseniyor anlamadım gitti...))arkadaş,o gün gelenlerin lot sayısı bugün gelecekleri belirlemez...bunlar kafa karışıklığı yaratmaktan öteye çabalar değil,işimize bakalım ve genel kurula hazırlanalım arkadaş...))
                                AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
                                GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

Working...
                                X

Debug Information