ulutaşlar telefonda ne diyorlardı biz buralara şerefimizle geldik diyorlardı
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Haber 02.10.2013 06:35
SPK, MENSA İŞLEMLERİ İLE İLGİLİ İKİ KİŞİ HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK
Sermaye Piyasası Kurulu, Mensa Sınai Ticari ve Mali Yatırımlarpaylarında gerçekleştirilen işlemlerle ilgili olarak iki kişi hakkında suç duyurusunda bulunacak. SPK haftalık bülteninde yer alan duyuruya göre, Faik Ulutaş veEmine Öner hakkında 16.09.2010-11.04.2011 döneminde MEMSA pay piyasasında 2499 sayılı (mülga) SPKn'nun 47/1-(A)-2 maddesi ve 6362 sayılı SPKn'nun 107/1 maddesinde belirtilen suçun işlenmesi nedeniyle2499 sayılı (mülga) SPK’nun 47/1-(A)-2 ve 6362 sayılı SPKn'nun 107/1 maddesi uyarınca suç duyurusunda bulunulacak Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com ) http://www.foreks.com http://twitter.com/ForeksTurkey
Yorum
-
Haber 02.10.2013 06:36
SPK, MENSA İŞLEMLERİ İLE İLGİLİ İKİ KİŞİ HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK
Sermaye Piyasası Kurulu, Mensa Sınai Ticari ve Mali Yatırımlarpaylarında gerçekleştirilen işlemlerle ilgili olarak iki kişi hakkında suç duyurusunda bulunacak. SPK haftalık bülteninde yer alan duyuruya göre, Faik Ulutaş veEmine Öner hakkında 22.09-14.12.2010 döneminde MEMS1 pay piyasasında 2499 sayılı (mülga) SPKn'nun 47/1-(A)-2 maddesi ve 6362 sayılı SPKn'nun 107/1 maddesinde belirtilen suçun işlenmesi nedeniyle 2499 sayılı (mülga) SPK’nun 47/1-(A)-2 ve 6362 sayılı SPKn'nun 107/1 maddesi uyarınca suç duyurusundabulunulacak. Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com ) http://www.foreks.com http://twitter.com/ForeksTurkey
Yorum
-
Haber 02.10.2013 06:39
SPK, 5 KİŞİYE 6 AY BOYUNCA İŞLEM YASAĞI GETİRDİ
Sermaye Piyasası Kurulu, 5 kişiye 6 ay boyunca işlem yasağıgetirdi. SPK haftalık bülteninde yer alan duyuruya göre, Cosmos Yatırım Ortaklığı A.Ş. (COSMO), Bossa Ticaret ve Sanayi İşletmeleri T.A.Ş. (BOSSA), Favori Dinlenme Yerleri A.Ş. (FVORI), Makina Takım Endüstrisi A.Ş. (MAKTK), Transtürk Holding A.Ş. (TRNSK), Mensa Sınai Ticari ve Mali YatırımlarA.Ş. (MEMSA), Mensa Sınai Ticari ve Mali Yatırımlar A.Ş. oydan yoksun pay piyasasında (MEMS1), Hateks Hatay Tekstil İşletmeleri A.Ş. (HATEK) ve Mert Gıda Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş. (MRTGG) pay piyasalarında gerçekleştirilen işlemlerin Sermaye Piyasası Kanunu ve ilgili mevzuat çerçevesinde incelenmesi sonucunda, aşağıdaki tabloda yer alan şahıslar hakkında, 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun 101/1-(a) maddesi uyarınca, geçici olarak 6 ay süreliğine borsalar ve teşkilatlanmış diğer piyasalarda işlem yapma yasağı getirilmesine, işlem yapma yasağının getirildiği tarih itibarıyla Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. nezdindeki hesaplarına işlem yasağı kaydının işlenmesine ve söz konusu şahsa ait kaydi payların, takas işlemlerine konu dilmelerinin önlenmesini teminen “Yasaklı Paylar”, suça konu edilmiş kaydi paylar dışındaki kaydi payların “Borsada işlem görmeyen paylar” statüsünde izlenmesine karar verildi.İşlem Yasağı İşlem Yasağına Konu Olan İşlem YasağıGetirilen Şahıslar Payların Kodları Süresi1. Emine ÖNER COSMO, BOSSA, FVORI, MEMSA, MEMS1, HATEK, MRTGG 6 Ay2. Fazıl DİNDAR MAKTK, TRNSK, HATEK, MRTGG 6 Ay3. Faruk Erol SÜREN MAKTK, TRNSK 6 Ay4. Faik ULUTAŞ MEMSA, MEMS1 6 Ay5. Cemil ÇAKMAKLI FVORI 6 Ay Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com ) http://www.foreks.com http://twitter.com/ForeksTurkey
Yorum
-
günaydın inşallah hayırlı bir gün olması dileğiyleanarat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteranarat,karot43,hakimbayram,nvztkrsnb,
günaydın arkadaşlar
Yorum
-
Arkadaşlar günaydın. Bu işlerden pek anlamam ama kafama takılan faikin genel kurula bizlerin karşısına gelmesi mümkün değildi zaten. şimdi bakıyorum 6 ay otur otur oturduğun yerde denildi buna. Bize bunun ne faydası var anlamadım gitti. BIST kalkıp diyorki "Şirketin 31/12/2013 tarihine kadar sermaye artırımı işlemlerinin tamamlanmaması" durumunda gözaltına falan filan... Bu madde ile k.y korunmasını bırakın, bizzat yapılmasını olmazsa olmaz koşulu olarak kabul edip k.y nin bir kez daha soyulmasına destek oluyor.. Anlamadım gitti bu işi..
Yorum
-
Vay vay vay Memsa gibi hissede 0.34 den alıp 0.38 den satan arkadaşımız...Altın vuruş ha... dayanamayıp yenidenmi aldın...kara_borsa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar günaydın. Bu işlerden pek anlamam ama kafama takılan faikin genel kurula bizlerin karşısına gelmesi mümkün değildi zaten. şimdi bakıyorum 6 ay otur otur oturduğun yerde denildi buna. Bize bunun ne faydası var anlamadım gitti. BIST kalkıp diyorki "Şirketin 31/12/2013 tarihine kadar sermaye artırımı işlemlerinin tamamlanmaması" durumunda gözaltına falan filan... Bu madde ile k.y korunmasını bırakın, bizzat yapılmasını olmazsa olmaz koşulu olarak kabul edip k.y nin bir kez daha soyulmasına destek oluyor.. Anlamadım gitti bu işi..
Arkadaşım yerden göğe haklısın... yanlız orada kelimeleri iyi okumak lazım... sermaye artırım işlemleri demiş .... yani nasıl yaparsan yap sermayeni arttır... ister bedelli ister bedelsiz... ister peynirli... istersende suçuklu yani sonuçta sermaye artırma türünü belirtmemiş...
Yorum
-
Yok arkadaş 2 yıldır memsazedeyim bende, 0.70 ortalama 50bin kasada duruyor
Hakilısın o cümle çok açık değil ama, bana bir bit yeniği var gibi geliyor. Ben bunlara güvenmiyorum. Bekleyip göreceğiz umarım sucuklu olur, ben çok severim de
Yorum
-
arkadaşlar üç yıldır soyuluyoruz diye spk ya dilekçeler gönderdim adamlar daha yeni uyandı daha hisenin nasıl aşağı basıldığını 110milyon nakiti vede glc tekstili incelemesi lazım şirketin nasıl zarara uğratıldığı bir bir aydınlatılmalı yoksa düzmece derim ben bu işe küçük yatırımcıyı uyutma senaryosudur başka bir şey deyil he birde volt enerji düzmecesi hani fabrika çalışmıyor diyordu ya adam on aydır full çalıştırıyo kayum atanması şart
Yorum
-
iyide arkadas .siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaşlar üç yıldır soyuluyoruz diye spk ya dilekçeler gönderdim adamlar daha yeni uyandı daha hisenin nasıl aşağı basıldığını 110milyon nakiti vede glc tekstili incelemesi lazım şirketin nasıl zarara uğratıldığı bir bir aydınlatılmalı yoksa düzmece derim ben bu işe küçük yatırımcıyı uyutma senaryosudur başka bir şey deyil he birde volt enerji düzmecesi hani fabrika çalışmıyor diyordu ya adam on aydır full çalıştırıyo kayum atanması şart
tahta niye hala kapali? ac baslasin tavanlar iste bundan iyi haber mi olur 2009 dan baslamislar incelemeye daha neyi bekliyoruz anlamadim!
Yorum
-
Yorum