MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • anarat
    Katılımcı
    • 13 Eylül 2013
    • 86

ulutaşlar telefonda ne diyorlardı biz buralara şerefimizle geldik diyorlardı

Yorum

• anarat
      Katılımcı
      • 13 Eylül 2013
      • 86

Haber 02.10.2013 06:35
      SPK, MENSA İŞLEMLERİ İLE İLGİLİ İKİ KİŞİ HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK
      Sermaye Piyasası Kurulu, Mensa Sınai Ticari ve Mali Yatırımlarpaylarında gerçekleştirilen işlemlerle ilgili olarak iki kişi hakkında suç duyurusunda bulunacak. SPK haftalık bülteninde yer alan duyuruya göre, Faik Ulutaş veEmine Öner hakkında 16.09.2010-11.04.2011 döneminde MEMSA pay piyasasında 2499 sayılı (mülga) SPKn'nun 47/1-(A)-2 maddesi ve 6362 sayılı SPKn'nun 107/1 maddesinde belirtilen suçun işlenmesi nedeniyle2499 sayılı (mülga) SPK’nun 47/1-(A)-2 ve 6362 sayılı SPKn'nun 107/1 maddesi uyarınca suç duyurusunda bulunulacak Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com ) http://www.foreks.com http://twitter.com/ForeksTurkey

Yorum

• anarat
        Katılımcı
        • 13 Eylül 2013
        • 86

Haber 02.10.2013 06:36
        SPK, MENSA İŞLEMLERİ İLE İLGİLİ İKİ KİŞİ HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK
        Sermaye Piyasası Kurulu, Mensa Sınai Ticari ve Mali Yatırımlarpaylarında gerçekleştirilen işlemlerle ilgili olarak iki kişi hakkında suç duyurusunda bulunacak. SPK haftalık bülteninde yer alan duyuruya göre, Faik Ulutaş veEmine Öner hakkında 22.09-14.12.2010 döneminde MEMS1 pay piyasasında 2499 sayılı (mülga) SPKn'nun 47/1-(A)-2 maddesi ve 6362 sayılı SPKn'nun 107/1 maddesinde belirtilen suçun işlenmesi nedeniyle 2499 sayılı (mülga) SPK’nun 47/1-(A)-2 ve 6362 sayılı SPKn'nun 107/1 maddesi uyarınca suç duyurusundabulunulacak. Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com ) http://www.foreks.com http://twitter.com/ForeksTurkey

Yorum

• anarat
          Katılımcı
          • 13 Eylül 2013
          • 86

Haber 02.10.2013 06:39
          SPK, 5 KİŞİYE 6 AY BOYUNCA İŞLEM YASAĞI GETİRDİ
          Sermaye Piyasası Kurulu, 5 kişiye 6 ay boyunca işlem yasağıgetirdi. SPK haftalık bülteninde yer alan duyuruya göre, Cosmos Yatırım Ortaklığı A.Ş. (COSMO), Bossa Ticaret ve Sanayi İşletmeleri T.A.Ş. (BOSSA), Favori Dinlenme Yerleri A.Ş. (FVORI), Makina Takım Endüstrisi A.Ş. (MAKTK), Transtürk Holding A.Ş. (TRNSK), Mensa Sınai Ticari ve Mali YatırımlarA.Ş. (MEMSA), Mensa Sınai Ticari ve Mali Yatırımlar A.Ş. oydan yoksun pay piyasasında (MEMS1), Hateks Hatay Tekstil İşletmeleri A.Ş. (HATEK) ve Mert Gıda Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş. (MRTGG) pay piyasalarında gerçekleştirilen işlemlerin Sermaye Piyasası Kanunu ve ilgili mevzuat çerçevesinde incelenmesi sonucunda, aşağıdaki tabloda yer alan şahıslar hakkında, 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun 101/1-(a) maddesi uyarınca, geçici olarak 6 ay süreliğine borsalar ve teşkilatlanmış diğer piyasalarda işlem yapma yasağı getirilmesine, işlem yapma yasağının getirildiği tarih itibarıyla Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. nezdindeki hesaplarına işlem yasağı kaydının işlenmesine ve söz konusu şahsa ait kaydi payların, takas işlemlerine konu dilmelerinin önlenmesini teminen “Yasaklı Paylar”, suça konu edilmiş kaydi paylar dışındaki kaydi payların “Borsada işlem görmeyen paylar” statüsünde izlenmesine karar verildi.İşlem Yasağı İşlem Yasağına Konu Olan İşlem YasağıGetirilen Şahıslar Payların Kodları Süresi1. Emine ÖNER COSMO, BOSSA, FVORI, MEMSA, MEMS1, HATEK, MRTGG 6 Ay2. Fazıl DİNDAR MAKTK, TRNSK, HATEK, MRTGG 6 Ay3. Faruk Erol SÜREN MAKTK, TRNSK 6 Ay4. Faik ULUTAŞ MEMSA, MEMS1 6 Ay5. Cemil ÇAKMAKLI FVORI 6 Ay Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com ) http://www.foreks.com http://twitter.com/ForeksTurkey

Yorum

• hakimbayram
            Katılımcı
            • 11 Eylül 2013
            • 135

anarat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            anarat,karot43,hakimbayram,nvztkrsnb,

günaydın arkadaşlar
            günaydın inşallah hayırlı bir gün olması dileğiyle

Yorum

• tutik
              Yeni Üye
              • 11 Eylül 2013
              • 5

Günaydın..

Yorum

• kara_borsa
                Yeni Üye
                • 24 Eylül 2013
                • 14

Arkadaşlar günaydın. Bu işlerden pek anlamam ama kafama takılan faikin genel kurula bizlerin karşısına gelmesi mümkün değildi zaten. şimdi bakıyorum 6 ay otur otur oturduğun yerde denildi buna. Bize bunun ne faydası var anlamadım gitti. BIST kalkıp diyorki "Şirketin 31/12/2013 tarihine kadar sermaye artırımı işlemlerinin tamamlanmaması" durumunda gözaltına falan filan... Bu madde ile k.y korunmasını bırakın, bizzat yapılmasını olmazsa olmaz koşulu olarak kabul edip k.y nin bir kez daha soyulmasına destek oluyor.. Anlamadım gitti bu işi..

Yorum

• Sıfır
                  Aktif
                  • 11 Eylül 2013
                  • 275

kara_borsa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Arkadaşlar günaydın. Bu işlerden pek anlamam ama kafama takılan faikin genel kurula bizlerin karşısına gelmesi mümkün değildi zaten. şimdi bakıyorum 6 ay otur otur oturduğun yerde denildi buna. Bize bunun ne faydası var anlamadım gitti. BIST kalkıp diyorki "Şirketin 31/12/2013 tarihine kadar sermaye artırımı işlemlerinin tamamlanmaması" durumunda gözaltına falan filan... Bu madde ile k.y korunmasını bırakın, bizzat yapılmasını olmazsa olmaz koşulu olarak kabul edip k.y nin bir kez daha soyulmasına destek oluyor.. Anlamadım gitti bu işi..
                  Vay vay vay Memsa gibi hissede 0.34 den alıp 0.38 den satan arkadaşımız...Altın vuruş ha... dayanamayıp yenidenmi aldın...

Arkadaşım yerden göğe haklısın... yanlız orada kelimeleri iyi okumak lazım... sermaye artırım işlemleri demiş .... yani nasıl yaparsan yap sermayeni arttır... ister bedelli ister bedelsiz... ister peynirli... istersende suçuklu yani sonuçta sermaye artırma türünü belirtmemiş...

Yorum

• eagle
                    Seyirci Üye
                    • 28 Eylül 2013
                    • 68

3 yıldır şans bize gülmedi Bu sefer zamanlama iyi olmuş
                    ama eski mems1 den kalmalar duruyor

Yorum

• kara_borsa
                      Yeni Üye
                      • 24 Eylül 2013
                      • 14

Yok arkadaş 2 yıldır memsazedeyim bende, 0.70 ortalama 50bin kasada duruyor Hakilısın o cümle çok açık değil ama, bana bir bit yeniği var gibi geliyor. Ben bunlara güvenmiyorum. Bekleyip göreceğiz umarım sucuklu olur, ben çok severim de

Yorum

• eagle
                        Seyirci Üye
                        • 28 Eylül 2013
                        • 68

Genel Kurul yapılacakmı????????????????

Yorum

• siname
                          Bağımlı
                          • 18 Eylül 2013
                          • 1034

arkadaşlar üç yıldır soyuluyoruz diye spk ya dilekçeler gönderdim adamlar daha yeni uyandı daha hisenin nasıl aşağı basıldığını 110milyon nakiti vede glc tekstili incelemesi lazım şirketin nasıl zarara uğratıldığı bir bir aydınlatılmalı yoksa düzmece derim ben bu işe küçük yatırımcıyı uyutma senaryosudur başka bir şey deyil he birde volt enerji düzmecesi hani fabrika çalışmıyor diyordu ya adam on aydır full çalıştırıyo kayum atanması şart

Yorum

• siname
                            Bağımlı
                            • 18 Eylül 2013
                            • 1034

içimden geldi senin şerefini haysiyetini cibiliyetini. .......... ve ilgileneceğim diyen büyüğede teşekür ederim yoksa biz daha çok s.... dik ulutaşlar tarafından

Yorum

• heckser-ohlin
                              Aktif
                              • 12 Eylül 2013
                              • 332

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              arkadaşlar üç yıldır soyuluyoruz diye spk ya dilekçeler gönderdim adamlar daha yeni uyandı daha hisenin nasıl aşağı basıldığını 110milyon nakiti vede glc tekstili incelemesi lazım şirketin nasıl zarara uğratıldığı bir bir aydınlatılmalı yoksa düzmece derim ben bu işe küçük yatırımcıyı uyutma senaryosudur başka bir şey deyil he birde volt enerji düzmecesi hani fabrika çalışmıyor diyordu ya adam on aydır full çalıştırıyo kayum atanması şart
                              iyide arkadas .
                              tahta niye hala kapali? ac baslasin tavanlar iste bundan iyi haber mi olur 2009 dan baslamislar incelemeye daha neyi bekliyoruz anlamadim!

Yorum

• heckser-ohlin
                                Aktif
                                • 12 Eylül 2013
                                • 332

ayrica kimseye guvenim kalmadi bu VEKALETI KIME VERICEZ YAHU

Yorum

Working...
                                X

Debug Information