bu cezalardan sonra fait şirketi yönetebilir mi,ya da olağanüstü genel kurulu yapabilir mi...?!!?
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sevgili dostum,bence bu spk ayağı,asıl bist'tende açıklama gelecek...çünkü bugünkü kapatma kararını bist verdi...faitin başı belada...estergon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın karot sence kapanma sebebi bumuydu
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
MADDE 25 - Borsa Başkanı, aşağıda yazılı durumlardan birinin varlığı halinde, ilgili menkul kıymetin seansını geçici olarak durdurabilir:
a) Bir menkul kıymete ya da menkul kıymeti ihraç eden kuruluşa ilişkin, yatırımcıların kararlarını etkileyecek önemde bilgiler olduğunun ve/veya açıklama yapılacağının öğrenilmesi ve Borsa Yönetiminin bu bilgilerden Borsa üyelerinin ve yatırımcıların seans içinde haberdar edilmesini gerekli görmesi, bu haber o haber olabilirmi yani
Yorum
-
arkadaşlar mrb bu foruma ilk msj dır yeni üye oldum bir memsazede olarak yaklaşık3 yıldır süren haklı mücadelemiz sanırım bir yola girecek. son spk bülteninde faik e 6 ay işlemlerden men cezası verildi. ama kafamı kurcalayan ceza 16.09.2010-11.04.2011 ve 22.09-14.12.2010 arasında yapmış olduğu işlemlerden dolayı işlem yasagı uygulamış iyi de yıl 2013 üzerinden tam 3 yıl geçmiş paraları alan almış ky nin kucağına veren vermiş halka açıklığı %97 olmuş ve daha spk nın kafasında amul yeni yanmış ceza veriyorlar bu bir çelişkidir. şunu da belirteyim hisse.net sitesi yaklaşık 7 aydır memsa topigini moderatörde tutuyor ne zamanki insanlar memsazedeler grup kurdu dava açmaya hazırlandı site bir anda modetöre aldı ve hala moderatörde memsa topigi ben bundan da kıllanıyorum yani faik herşeyi aslında ayarlamış biz sadece tiyatroyu oynuyoruz.saygılarımla.ytd degildir
Yorum
-
Cezai Sorumluluk
MADDE 47. (Değişik: 5728 - 23.1.2008 / m.372)Diğer kanunlara göre daha ağır bir cezayı gerektiren bir suç oluşturmadığı takdirde;
A) 1. Sermaye piyasası araçlarının değerini etkileyebilecek, henüz kamuya açıklanmamış bilgileri kendisine veya üçüncü kişilere menfaat sağlamak amacıyla kullanarak sermaye piyasasında işlem yapanlar arasındaki fırsat eşitliğini bozacak şekilde mameleki yarar sağlamak veya bir zararı bertaraf etmek, içerden öğrenenlerin ticaretidir. Bu fiili işleyen 11 inci madde kapsamındaki ihraççılarla, sermaye piyasası kurumlarının veya bunlara bağlı veya bunlara hakim işletmelerin yönetim kurulu başkan ve üyeleri, yöneticileri, denetçileri, diğer personeli ve bunların dışında meslekleri veya görevlerini ifa etmeleri sırasında bilgi sahibi olabilecek durumda olanlarla, bunlarla temasları nedeniyle doğrudan veya dolaylı olarak bilgi sahibi olabilecek durumdaki kişiler,
Yorum
-
estergon arkadaş,bize aynı kanunun A.2'si lazım...A-2'yi yapıştırırsan sevinirim...estergon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterCezai Sorumluluk
MADDE 47. (Değişik: 5728 - 23.1.2008 / m.372)Diğer kanunlara göre daha ağır bir cezayı gerektiren bir suç oluşturmadığı takdirde;
A) 1. Sermaye piyasası araçlarının değerini etkileyebilecek, henüz kamuya açıklanmamış bilgileri kendisine veya üçüncü kişilere menfaat sağlamak amacıyla kullanarak sermaye piyasasında işlem yapanlar arasındaki fırsat eşitliğini bozacak şekilde mameleki yarar sağlamak veya bir zararı bertaraf etmek, içerden öğrenenlerin ticaretidir. Bu fiili işleyen 11 inci madde kapsamındaki ihraççılarla, sermaye piyasası kurumlarının veya bunlara bağlı veya bunlara hakim işletmelerin yönetim kurulu başkan ve üyeleri, yöneticileri, denetçileri, diğer personeli ve bunların dışında meslekleri veya görevlerini ifa etmeleri sırasında bilgi sahibi olabilecek durumda olanlarla, bunlarla temasları nedeniyle doğrudan veya dolaylı olarak bilgi sahibi olabilecek durumdaki kişiler,AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
A) 2. Yapay olarak, sermaye piyasası araçlarının, arz ve talebini etkilemek, aktif bir piyasanın varlığı izlenimini uyandırmak, fiyatlarını aynı seviyede tutmak, arttırmak veya azaltmak amacıyla alım ve satımını yapan gerçek kişilerle, tüzel kişilerin yetkilileri ve bunlarla birlikte hareket edenler,
Yorum
Yorum