FFKRL-Finans Fin. Kir.

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • nnakres
    Katılımcı
    • 25 Mart 2008
    • 72

ustadlara

bugun ffkrl gunu olabılırmı aceba.
    dolarla baglantısı nedır ffkrl nın.

Yorum

• unuckly
      Katılımcı
      • 18 Şubat 2009
      • 32

arkadaslar halen devam eden mahkemenın dosya numarasını bılen arkadas var mı

Yorum

• yagmur
        Kıdemli
        • 29 Nisan 2008
        • 4717

***FFKRL*** Finans Finansal Kiralama A.S.'nin 11.03.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Sirketimizin 11.03.2009 tarihli Yonetim Kurulu Toplantisinda; Sirketimizin 2008 yili Olagan Genel Kurul toplantisinin 31.03.2009 Sali gunu, saat 13:30'da Finansbank A.S. Toplanti Salonu, Buyukdere Cad. No:129 Mecidiyekoy, Istanbul adresinde yapilmasi karara baglanmistir." Gundem Gunluk Bulten ekinde yayinlanacaktir. ***FFKRL*** (11/03/2009 - 16:54:26)
        Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• PEHLİVAN
          Çalışkan
          • 13 Şubat 2009
          • 1138

02.04.2009 - 11:52 - Ulusal Pazar Finans Finansal Kir.

Finans Finansal Kiralamanın Genel Kurul Toplantısı

Soru: Finans Finansal Kiralama’nın genel kurul toplantısında ne gibi kararlar alındı?

Cevap:Finans Finansal Kiralama’nın Olağan Genel Kurul Toplantısı 31 Mart 2009 tarihinde gerçekleştirildi.
          Şirket Olağan Genel Kurul Toplantısında 2008 yılı net dağıtılabilir dönem kârı olan 45,4 bin TL'den 10 bin TL’yi temettü olarak dağıtma kararı aldı. Temettü bedelsiz hisse senedi şeklinde gerçekleştirilecek. Dağıtımın 30 Haziran 2009 tarihine kadar gerçekleştirilmesi düşünülüyor.
          Öte yandan Genel Kurulda, Olağanüstü Yedekler hesabına aktarılan 944 bin TL tutarındaki ertelenmiş vergi gelirinin ileride sermaye artırımına ve nakit kâr payı dağıtımına konu edilmemek üzere ayrı bir alt hesapta izlenmesi kararı verildi.

Yorum

• yagmur
            Kıdemli
            • 29 Nisan 2008
            • 4717

***FFKRL*** Finans Finansal Kiralama A.S. ile ilgili olarak Charlemagne Capital (IOM) Limited'den gelen yazi: Finans Finansal Kiralama A.S. hisseleri ile ilgili olarak Yatirim Muduru/Danismani (Charlemagne Capital (IOM)Limited) tarafindan 01.04.2009 ve bugunku tarih arasinda 1,23 NTL,1.22 NTL, 1.23 NTL fiyat uzerinden yonetilen fonlar namina 408,453 birim satim islemi yapildigi duyurulmustur. ***FFKRL*** (03/04/2009 - 14:11:09)
            Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• yagmur
              Kıdemli
              • 29 Nisan 2008
              • 4717

***FFKRL*** Finans Finansal Kiralama A.S. ile ilgili olarak Charlemagne Capital (IOM) Limited'den gelen yazi: Finans Finansal Kiralama A.S. hisseleri ile ilgili olarak Yatirim Muduru/Danismani (Charlemagne Capital (IOM)Limited) tarafindan 03.04.2009 ve bugunku tarih arasinda 1.21 NTL fiyati uzerinden Occo Eastern European Fund namina 147.000 birim satim islemi yapildigi duyurulmustur. ***FFKRL*** (07/04/2009 - 12:06:41)

Yorum

• bansercan
                Yeni üye
                • 07 Mayıs 2008
                • 3

Ffkrl bilgisi olan varmi

Yorum

• mavimarti66
                  Yeni üye
                  • 19 Şubat 2009
                  • 45

bansercan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Ffkrl bilgisi olan varmi
                  hisseanaliz.net sitesinden alınmıştır.

FFKRL...Çağrı muhabbeti...

1-İlk çağrı fiatı 1 TL nominal değerli hisse karşılığı 3.97 TL tesbit edildi...

2- 1 lot karşılığı 3.97 tl yurddışından işlem yapan fonları tatmin etmedi fiat düşük bulundu dolayısı ile mahkemeye baş vurarak iptal davası açıldı ve çağrı iptal edildi...

3- SPK temyize gideceğini bildirdi...

4- Yabancı yatırımcı ffkrl nin mühasebe özsermaye ve çarpanlar gereği çağrı fiatının en az 3 kat olmasını istiyor yani 10.60 civarı...Bu rakam abartılı gelsede mahkeme devam ediyor..

5- Benim anladığım kadarıyla bu mahkeme yatırımcı lehine sonuçlanırsa yatırımcı gömü bulmuş gibi olacak yani bi anda servet kazanacak, (orta ve uzun vadeli düşünenler için)

6-Mahkeme aleyhde çıkarsa zaten kötüyü senet satmış kalan kısmını 3.97 fiatdan çağrıya tekrar gidecektir. senet %40 bedelsiz verdiğine göre 2.40 ytl olacaktır...

7-Hepsini bir tarafa bırakalım diyelimki çağrı filan olmadı ozaman bilanço devreye girecek ve 9 aylık bilanço da 39 trlyon net kar var...yıl sonu net kar 45 veya 50 trilyon gelir bu rakamda yaklaşık %50 temetdü demektir...

8-Düşüne biliyormusunuz senet 1.08 den işlem görüyor.... sadece 1 yıllık temettü miktarı 0.50 yani yarısı kadar 2 yılda senetten aldığımız temettü bugün senede verdiğimiz rakamı amorti ediyor...

9-Bu kriz ortamında bu denli bilanço açıklayan şirket adedi çok az...

10-Nereden Bakarsanız Bakınız FFKRL de BEKLENTİ MEVCUT....

11-Amacımız bilgi paylaşımı...Beklentisi olan şirketleri bulup çıkarmak...

12- Aşağıdaki rapor Olaylara ışık tutma yatırımcıyı aydınlatma amacıyla konmuştur...

Yorum

• yagmur
                    Kıdemli
                    • 29 Nisan 2008
                    • 4717

İMKB GÜNLÜK BÜLTENİ ŞİRKET HABERLERİ-FİNANS FİNANSAL KİRALAMA

Finans Finansal Kiralama A.Ş.’nin 20.04.2009 tarihli yazısı
                    aşağıya çıkarılmıştır.
                    “Konu: Yönetim Kurulu görev taksimi
                    Yönetim Kurulu Üyelerinin Görevlerinin Belirlenmesi
                    Finans Finansal Kiralama A.Ş.’nin 20 Nisan 2009 tarihli Yönetim
                    Kurulu toplantısında 31.03.2009 tarihinde yapılan şirketimiz Finans
                    Finansal Kiralama A.Ş.’nin Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda yönetim
                    kuruluna seçilen üyelerin görev taksimi yapıldı. Yapılan müzakere
                    sonucunda Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Adnan Menderes Yayla’nın,
                    Başkan Yardımcılığı’na Filiz Sonat’ın, üyeliklere Ahmet Murat
                    Alacakaptan, Emine Özlem Cinemre ve Nergis Ayvaz’ın seçilmelerine,
                    Katılanların oybirliği ile karar verilmiştir.”

İMKB

(21/04/2009 - 07:35:01)

Yorum

• mavimarti66
                      Yeni üye
                      • 19 Şubat 2009
                      • 45

Dört hissemden koza ve ffkrl benzer hareket sergiliyor. Seans başı çok hızlı zirvelere yaklaşıyor, sonra aşağı salınıyor.
                      Benim işime gelen yoruma göre tahtada ne bulurlarsa saldırıp çiziyorlar. Sonra saklanıyorlar tahta tekrar aşağı salınıyor.
                      Benim işime gelmeyen yoruma göre ise Tahtayı satşa fırsat vermeden mevcutları çizerek yukarı alıp, kademe kademe mal veriyorlar.

Hangisinin doğru olduğunu zaman gösterecek . 2 üzerine giderse birinci yorum, 1,43 altına giderse 2.yorum.
                      Ben tahtayı okurum diyenlerin görüşlerini bekliyorum.

Yorum

• mavimarti66
                        Yeni üye
                        • 19 Şubat 2009
                        • 45

ön ündeki engeller kaldirilsin. Ö zel kesimin 2008’deki makina yatirimlarinin %% 6’si finansa l kiralama ile finanse edilmis tir. Bu
                        oran Avrupa ülkeleri nde %% 29’dur. Aradaki fark sek törün büyüme
                        potansiyelini g östermektedir. Sektör Türkiye’ de de gelismis Avrupa
                        ülkele rinde izledigi yolu izleyerek orta vadede %% 20’li penatrasyo n
                        oranini yakalayacaktir. Ye ter ki sektörün bu potansiyeli ni harekete
                        geçirecek önleml er alinsin. Bu önlemler bahse dilen KDV düzenlemesi,
                        KOBI’ lerin desteklenmesi oldugu gib i TBMM’ne sevk edilmis olan
                        Finansal Kiralama, Faktoring v e Finansman Sirketleri Kanun T asarisinin
                        sektörümüzün tale p ettigi degisikliklerle kanun lasmasidir. Bu kanun
                        çiktigi zaman finansal kiralama sirke tleri operasyonel leasing,
                        s atip-geri kiralama, yazilim le asing’i gibi bugün yapamadikla ri
                        islemleri de yapabilecek duruma geleceklerdir."
                        Foreks Haber Merkezi

ALINTIDIR

Yorum

• DUVAR USTASI
                          KOMUTAN
                          • 26 Mayıs 2007
                          • 79

haftalık

Yorum

• pseudocode
                            Katılımcı
                            • 03 Mayıs 2009
                            • 0

BEnim anlamadığım 47 trilyon ve daha önceki yılda 50 trilyon kar etmiş bir şirket niye sadece 45 Bin llira temettü verir..

Yorum

• DUVAR USTASI
                              KOMUTAN
                              • 26 Mayıs 2007
                              • 79

Acelem yok bekliyorum, azar azar gel hep gel

Yorum

• cevocan36
                                Yeni üye
                                • 23 Eylül 2008
                                • 9

pseudocode Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                BEnim anlamadığım 47 trilyon ve daha önceki yılda 50 trilyon kar etmiş bir şirket niye sadece 45 Bin llira temettü verir..
                                belki ilerde sermaye artırımı için kullanacak.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information