FFKRL-Finans Fin. Kir.

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • güneşş
    Tecrübeli
    • 08 Ocak 2008
    • 742

arkadaşlar finansın son dakika golünü farkettinizmi.sanki yükselmek için bahaneye bakıyormuş. sıradan bir haber geldi. fırladı gitti.

Yorum

• Dragon
      Bağımlı
      • 09 Haziran 2007
      • 941

güneşş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      arkadaşlar finansın son dakika golünü farkettinizmi.sanki yükselmek için bahaneye bakıyormuş. sıradan bir haber geldi. fırladı gitti.
      bence haberin bir etkisi yok,bir kaçgündür endeksin tepkisine duyarsız kalmıştı.
      asıl çıkışın 1.90 lar üzerine çıkarsa başlıyacağını düşünüyorum.
      Ben ben değilim,Sen olmayınca
      Sen sen değilsin,Ben olmayınca

Yorum

• demirci
        Bağımlı
        • 15 Mayıs 2008
        • 1182

FFKRL*** Finans Finansal Kiralama A.S. ile ilgili olarak Charlemagne Capital (IOM) Limited'den gelen yazi: Finans Finansal Kiralama A.S. hisseleri ile ilgili olarak Yatirim Muduru/Danismani (Charlemagne Capital (IOM)Limited) tarafindan 11.07.2008 ve bugunku tarih arasinda 3,16 YTL fiyati uzerinden Tower Occo Gems Focused Fund namina 16.631 birim alim islemi yapildigi duyurulmustur. ***FFKRL***

Yorum

• demirci
          Bağımlı
          • 15 Mayıs 2008
          • 1182

22.07.2008 16:58:30, ***ffkrl*** Finans Finansal Kiralama A.s.`nden Gelen Yazi:
          ***ffkrl*** Finans Finansal Kiralama A.s.`nden Gelen Yazi:
          2 Nisan 2008 Tarihli Ozel Durum Aciklamasiyla Duyurdugumuz Bankacilik
          Duzenleme Ve Denetleme Kurulu`nun 07.06.2007 Tarih Ve 2204 Sayili Karari
          Geregince, 5582 Sayili Konut Finansmani Sistemine Iliskin Cesitli Kanunlarda
          Degisiklik Yapilmasi Hakkindaki Kanun`un 12 Nci Maddesi Ile 2499 Sayili Sermaye
          Piyasasi Kanununa Eklenen 35/a Maddesinin Ikinci Fikrasina Istinaden, Konut
          Finansmani Alaninda Finansal Kiralama Sirketi Olarak Faaliyet Gostermek
          Konusunda Bankacilik Duzenleme Ve Denetleme Kurumu`na Yapilan Izin Alinmasi
          Icin Yapilan Basvurusu Sureci Bankacilik Duzenleme Ve Denetleme Kurumu
          Tarafindan Incelenmekte Olup Surec Devam Etmektedir. ***ffkrl***

Yorum

• cenker2004
            Katılımcı
            • 06 Mayıs 2008
            • 136

arkadaşlar ne oluyor bu kağıda 3.18 e geldi

Yorum

• betaserc
              Aktif
              • 09 Nisan 2008
              • 259

Garip gerçekten de...

Yorum

• woodchat
                Yeni üye
                • 10 Nisan 2008
                • 5

grafik derki obo başlamış sert düşüş olacak ben grafigin yalancısıyım....

Yorum

• demirci
                  Bağımlı
                  • 15 Mayıs 2008
                  • 1182

13.08.2008

***FFKRL*** Finans Finansal Kiralama A.S. ile ilgili olarak Charlemagne Capital (IOM) Limited'den gelen yazi: Finans Finansal Kiralama A.S. hisseleri ile ilgili olarak Yatirim Muduru/Danismani (Charlemagne Capital (IOM)Limited) tarafindan 12.08.2008 ve bugunku tarih arasinda 3,12 NTL fiyati uzerinden US Global Accolade Funds/Eastern European Fund namina 27.000 birim alim islemi yapildigi duyurulmustur. ***FFKRL***

Yorum

• cenker2004
                    Katılımcı
                    • 06 Mayıs 2008
                    • 136

yarın mutlaka 3.48-3.50 denemesi yaptıracaklar.3.50 üzeri kapanışlarda hedef 3.70-3.72 gibi görünüyor hadi hayırlısı.inşallah aşağıya basmazlar.

Yorum

• cenker2004
                      Katılımcı
                      • 06 Mayıs 2008
                      • 136

Bugün 3.58 den çevirdiler ama elin gavur 3.50 den 16 bin kusur lot almış

Yorum

• cenker2004
                        Katılımcı
                        • 06 Mayıs 2008
                        • 136

***FFKRL*** Finans Finansal Kiralama A.S. ile ilgili olarak Charlemagne Capital (IOM) Limited'den gelen yazi: Finans Finansal Kiralama A.S. hisseleri ile ilgili olarak Yatirim Muduru/Danismani (Charlemagne Capital (IOM)Limited) tarafindan 15.08.2008 ve bugunku tarih arasinda 3.5 YTL fiyati uzerinden Magna Eastern European Fund namina 16,144 birim alim islemi yapildigi duyurulmustur. ***FFKRL*** (18/08/2008 - 14:32:33)

Yorum

• cenker2004
                          Katılımcı
                          • 06 Mayıs 2008
                          • 136

Kurulumuzun 21.07.2008–25.07.2008 tarih ve 2008/30 sayılı haftalık bülteninde yer aldığı üzere Kurul Karar
                          Organı’nın 06.12.2006 tarih ve 51/1447 sayılı kararının, Ankara 16 ncı İdare Mahkemesi tarafından iptal edilmesi üzerine,
                          Mahkeme kararlarının gereğinin yerine getirilebilmesini teminen, Finans Bank A.Ş (Banka)’nin bağlı ortaklığı Finans Finansal
                          Kiralama A.Ş. (Şirket)’nin diğer ortaklarına ait payları satın almak üzere çağrıda bulunma başvurusunu yenilemesi gerektiği
                          hususlarında National Bank of Greece (NBG) bilgilendirilmiştir. Konuya ilişkin olarak NBG vekilinden alınan dilekçenin
                          değerlendirilmesi sonucu, Şirket gerçek değerinin hesaplanabilmesi amacıyla Kurulumuzun 17.07.2003 tarih ve 37/875 sayılı
                          kararında nitelikleri belirtilen kuruluşlar tarafından, Finans Bank A.Ş. hisselerinin NBG’ye devir ve teslimi ile ilgili işlemlerin
                          tamamlanma tarihi olan 18.08.2006 tarihi ve son durum itibariyle Finans Finansal Kiralama A.Ş. hisse senedi fiyat tespiti
                          raporlarının hazırlanarak, söz konusu fiyat tespit raporları çerçevesinde çağrı fiyatının yeniden belirlenmesi suretiyle, NBG’nin
                          Finans Finansal Kiralama A.Ş.’nin diğer ortaklarına ait payları satın almak üzere, Kurul Karar tarihi olan 22.08.2008 tarihinden
                          itibaren 15 gün içinde çağrıda bulunma başvurusunu yenilemesi gerektiği hususunda NBG vekilinin bilgilendirilmesine karar
                          verilmiştir.
                          ***FINBN***FFKRL***

(25/08/2008 - 08:40:07)
                          İlk durak 4.70-4.80 aralığı olarak düşünüyorum.Elinde olanlara hayırlı olsun.İlk çağrı fiyatından en az %30 yeni fiyat tespit etseler 5ytl civarı eder(eski çağrı fiyatı 3,97ytl)

Yorum

• mak_123
                            Yeni üye
                            • 12 Eylül 2008
                            • 1

slm kardeş ben yeni borsaya girdim ama nasıl oluyor daha bilmiyorum ve FFKRL ye oynadım ne olur bana cevap veririmisn beni biraz aydınlatırmsın

Yorum

• güneşş
                              Tecrübeli
                              • 08 Ocak 2008
                              • 742

mak_123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              slm kardeş ben yeni borsaya girdim ama nasıl oluyor daha bilmiyorum ve FFKRL ye oynadım ne olur bana cevap veririmisn beni biraz aydınlatırmsın
                              hoşgeldiniz sn. mak_123
                              yalnız borsaya yeni girince senet almaktan ziyade borsayı öğrenmek lazım.
                              gerçi yaşayarak öğrenmede iyi bir metot olur ama risk katsayısını artırmış olursun.
                              tavsiyem sitemizde borsa üstadları topiğindeki üstadların deneyimlerinden
                              birşeyler kaparak bu işe başla..

Yorum

• gunguruk
                                Aktif
                                • 23 Mayıs 2007
                                • 191

***finbn******ffkrl*** National Bank Of Greece S.a.`ndan Gelen Yazi:
                                Sermaye Piyasasi Kurulu`nun (kurul) National Bank Of Greece S.a. Unvanli
                                Bankamizin (nbg) Basvurusuna Istinaden 26.08.2008 Tarihli Yazisina Istinaden,
                                Hem Finansbank A.s. (banka) Hisselerinin Nbg`ye Devir Ve Teslimi Ile Ilgili
                                Islemlerin Tamamlama Tarihi Olan 18.08.2006 Tarihi Hem De Son Durum Itibariyle
                                Sirket`in Hisse Senedi Fiyatlarinin Degerlemesi Yaptirilmistir. Bdo Baylan
                                Bagimsiz Denetim Ve Smmm A.s.`ye Yaptirilan Degerleme Calismasi Sonucu,
                                Ozsermaye Artik Getiri Modeli, Karsilastirmali Piyasa Degerlemesi Ve Islem
                                Carpanlari Yontemleri Kullanilarak Tespit Edilen Hisse Senedi Degerleri
                                Araliklari Asagidaki Gibidir: 1) 18.08.2006 Tarihi Itibariyle, 3,05 Ytl - 3,23
                                Ytl 2) 30.06.2008 Tarihi Itibariyle, 3,42 Ytl - 3,49 Ytl Buna Gore Bu Degerleme
                                Neticesinde Bulunan Hisse Degerlerinin 2006 Yilinda Yapilan Cagrida 1 Ytl
                                Nominal Bedelli Pay Icin Belirlenen 3.97 Ytl`den Daha Dusuk Oldugu Kurul`a
                                Sunulan Dilekcemizde Belirtilerek, 2006 Yilinda Yapilan Cagrida Belirlenen
                                Cagri Fiyatindan Daha Dusuk Bir Bedelle Yeniden Cagri Yapilmasina Da Fiilen Ve
                                Hukuken Olanak Bulunmadigindan, A) Kurul`un 24.07.2008 Tarih Ve 20/820 Sayili
                                Toplantida Alinan, `cagri Fiyatinin Yeniden Belirlenmesi Suretiyle Bankanin
                                Bagli Ortakligi Finans Finansal Kiralama A.s.`nin Diger Ortaklarina Ait Paylari
                                Satin Almak Uzere Cagrida Bulunma Basvurusunu Yenilemesi Ve Kurul`a Basvurmasi`
                                Seklinde Ve, B) 22.08.2008 Tarih Ve 23/945 Sayili Toplantisinda Alinan;
                                `muvekkiliniz Nbg`nin Kurul Karar Tarihi Olan 22.08.2008 Tarihinden Itibaren 15
                                Gun Icinde, Finans Finansal Kiralama A.s. Hisse Senedi Fiyat Tespiti Raporlari
                                Ile Birlikte Cagri Fiyatinin Yeniden Belirlenmesi Suretiyle Sirket`in Diger
                                Ortaklarina Ait Paylari Satin Almak Uzere Kurulumuza Basvurmasi` Seklindeki
                                Islemlerinin Kaldirilmasi Talep Edilmistir. ***finbn******ffkrl***|

Yorum

Working...
                                X

Debug Information