çok para kazanmak isteyen gelsin temel felsefe bu.bos fren dolu fren diyelim ufakları yiyelim
FMIZP-F-M İzmit Piston
Collapse
X
-
spekte 3 tane bende 1 tane var. keklere de 3 ün 1 ini verecekler. çok sürmez 600 lere tekrar gelir. bölünme de iptal edilir. alanlara geçmiş olsun.benden tavsiye.17 ytl lik senet 1500 lere çıkmış.şirket altın bulsa bu fiyata gelmez.tabi ki son karar koyunun kendisinin olmalı.
Yorum
-
hisse 1460 ın altında.
tahtada en yüksek hacmi geçekleştiren deniz de para çıkışı 247.000 YTL.
beklediğimiz gibi olumsuz gidişat devam ediyor.
1310 a kadar gevşeme bekliyorum.
hayırlı kazançlar...
***yatırım tavsiyesi değildir***[B]POZİTİF DÜŞÜN, [I]HEDEFLERİN OLSUN[/I], [I]BAŞARIRSIN[/I]![/B]
Yorum
-
financer hocam ya bölunme beklentisi ? hani bu ay bölünecekti bu konuda ne dusunuyorsun? tskler....MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
Yorum
-
evet bölünecek ama şu an piyasa değeri bence çok yüksek.(topiğimdeki f/k oranı ile ilgili yazımı okumanızı öneririm)mustafa71mustafa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfinancer hocam ya bölunme beklentisi ? hani bu ay bölünecekti bu konuda ne dusunuyorsun? tskler....
muhtemelen en azından 10 gün içinde bölünür.(bunu kendi topiğimde açıklamıstım)
geçmiş döneme ait temettü verme olasılıgı oldugu için eski ve yeni hisse olarak bölüneceğini tahmin ediyorum.
bu hissede, günlük alım satımlar için 7 günlük ao yu geçtiğinde alım yapılabilir. bugünkü 7 günlük ao 1460 idi. onu da aşağı doğru kırdığı için 1310 a kadar gevseyeceğini düşünüyorum.
[B]POZİTİF DÜŞÜN, [I]HEDEFLERİN OLSUN[/I], [I]BAŞARIRSIN[/I]![/B]
Yorum
-
geçmiş döneme ait temettü varsa eski ve yeni bölünmesi gerekmezmi dostum?stor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereski yeni olmayacak direk bolunur ondan sonra ALLAH.....kerim.
temettüden sadece eski hisseler yararlanıyor diye biliyorum.
teorik olarak eski ile yeni arassında da temettü kadar fark olması lazım[B]POZİTİF DÜŞÜN, [I]HEDEFLERİN OLSUN[/I], [I]BAŞARIRSIN[/I]![/B]
Yorum
-
kağıdın temettü verip vermediğini bile bilmeyenler burada yazı yazıyor. yok eski yeni mi.sanırım burada da spek var. benim gibi küçükler aman dikkat edin
zaten kağıt 17 ytl den 1500 ytl lere gelmiş.daha ne kazandıracak.parasını batırmak isteyen gelsin alsın.
Yorum
-
sayın STOR antifirizi sormuşsun.o hissenet de milletin beynini karıştırıyor.onun bir de equrisi var.adı da MERCEK bunların fikir belirttiği kağıtlara dikkat.ikisinin de spek ile bağlantısı var sanırım.bu iki nick in olduğu kağıtlar ADAMIN EVİNİ BAŞINA YIKAR.benden söylemesi.
Yorum
-
Dün iş yatırım 523 milyarlık malı dağıtmış.hayrani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfmizp ne olur maldan çıkıyorlar mı nedir?
Bugün ne olur onu bilemem.
[B]POZİTİF DÜŞÜN, [I]HEDEFLERİN OLSUN[/I], [I]BAŞARIRSIN[/I]![/B]
Yorum
-
şuan bu mal tehlikeli. bölünüp yavrular meydana gelmeden uzak durmak lazım bence. zaten bölündükten sonra uzun süreli ve bol kazançlı günler olacaktır.ama yavruların doğumu gerçekleşmeden girmeyi düşünmüyorum.çünkü her an bu gebe kadın düşük yapabilir.tabi son karar kişilerin kendine ait.
Yorum
Yorum