FMIZP-F-M İzmit Piston

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • demirci
    Bağımlı
    • 15 Mayıs 2008
    • 1182

FMIZP*** Federal-Mogul Izmit Piston ve Pim Uretim Tesisleri A.S.'nin 25.07.2008 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Konu: 08.05.2008 Tarihli "Bedelsiz Sermaye Arttirimi" basvurumuz 08.05.2008 tarihinde yapmis oldugumuz bedelsiz sermaye arttirimi basvurumuz Sermaye Piyasasi Kurulu tarafindan onaylanmistir. Kurul onayini 2008/30 Sayili Haftalik Bulteninde "Hisse Senedi Nedeni ile Kurul Kaydina Alinanlar" basligi altinda yayinlamistir." ***FMIZP***

Yorum

• mustafa71mustafa
      Bağımlı
      • 19 Nisan 2008
      • 819

Federal-Mogul İzmit Piston ve Pim Üretim Tesisleri A.Ş.’nin
      29.07.2008 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır.

“Konu: Bedelsiz Sermaye Arttırımı Duyurusu Ek Açıklama.

Sermaye Piyasası Kurulu'nun 62/809 Numaralı 25.07.2008 tarihli
      "Kayıtlı Sermaye Sistemine Tabi Bulunan Anonim Ortaklıklarca Yapılan
      Sermaye Arttırımına İlişkin Belge" tarafımıza ulaşmıştır. Artırım
      öncesi nominal 206.910 YTL olan sermayemiz tamamı iç kaynaklardan
      karşılanmak sureti ile bedelsiz nominal 14.069.880 YTL artırılarak
      14.276.790 YTL olacaktır. 6800 % bedelsiz pay alma hakları 30 Temmuz
      2008 tarihi itibarı ile başlayacaktır. Payları fiziki olarak elinde
      tutan yatırımcılarımız şirketimiz İstanbul irtibat bürosu olan
      Pürtelaş Mahallesi, Ateşpare Sokak, No:2, Fındıklı 34427
      Beyoğlu/İstanbul adresine yazılı olarak veya 0212 292 63 13 numaralı
      telefona başvurabilirler."

BU DA NE DEMEK?
      MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
      Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."

Yorum

• tekiner
        Katılımcı
        • 30 Ekim 2007
        • 79

Mustafa Bu Demek Kağit Yavru Yapti.nufus çoğaldi Yanliz.bu Kadar çocuk Nasil Doyurulacak.bol Kazançlar.

Yorum

• mustafa71mustafa
          Bağımlı
          • 19 Nisan 2008
          • 819

fmizp

tekinercim
          4 ay bekledik,yıl sonuna kadar da bekleriz...:36_1_13:

Yorum

• borsam
            Yeni üye
            • 17 Temmuz 2008
            • 7

ya şim di bu ne demek ben dün 4 tane aldım 5520 ytl

bu gün 20 ytl den 80 yty görünüyon 2 gü n sonra bana ne kadar yansıyacak

Yorum

• borsam
              Yeni üye
              • 17 Temmuz 2008
              • 7

evet bu durumla ilgili ilerki süreç için cevap bekliyorum lütfen

Yorum

• MÜHENDİS

borsam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                ya şim di bu ne demek ben dün 4 tane aldım 5520 ytl

bu gün 20 ytl den 80 yty görünüyon 2 gü n sonra bana ne kadar yansıyacak
                69x4= 276 adet hisseniz olacak 2 gün sonra portföyünüzde....

Yorum

• mustafa71mustafa
                  Bağımlı
                  • 19 Nisan 2008
                  • 819

MÜHENDİS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  69x4= 276 adet hisseniz olacak 2 gün sonra portföyünüzde....
                  MÜHENDİS HOCAM FMİZP HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

Yorum

• demirci
                    Bağımlı
                    • 15 Mayıs 2008
                    • 1182

31.07.2008 09:20

***FMIZP*** Federal Mogul Izmit Piston ve Pim Uretim Tesisleri A.S. ile ilgili olarak Federal Mogul Piston Segman ve Gomlek Uretim Tesisleri A.S.'nden gelen yazi: 30.08.2008 tarihinde Federal Mogul Izmit Piston ve Pim Uretim Tesisleri A.S. hisse senetleri ile ilgili olarak 20,00/20,10 YTL araligindan 5500 lot satis islemi ortakligimizca gerceklestirilmistir. ***FMIZP***

Yorum

• borsam
                      Yeni üye
                      • 17 Temmuz 2008
                      • 7

palyaşımlar için herkese keşekkür

Yorum

• borsam
                        Yeni üye
                        • 17 Temmuz 2008
                        • 7

beyler ne olacak bu fmızp durumu bölünmeden bir gün önce aldım,bedelsiz bölündü iyi olur dediler 20,10 dan düştü 17 lere...zararın neresinden dönersek kar alur hesabımı yapalım satalımmı?yoksa tam tersi bu bölünme çok iyi gelecek mi?ha bire zarar ediyoruz.ne yapalım bekletelimmi fikirleriniz nedir daha önce buna benzer durumlarda neler olmuştur

Yorum

• elma
                          Yeni üye
                          • 20 Haziran 2008
                          • 11

değerli mercek ve arkadaşlarına hissenetten ulaşamıyorum. bari buradan sesleneyim olur ya dostununda dostu vardır onun kulağına fısıldar belki diyeceklerimi. birader bırakın garip gurabaları son tüyüne kadar yolmayı.allahtan korkun.yıllarca yırtındınız bu kağıt insanı zengin eder. diye. ama sonuca bakın ki etraf zengin değil bezgin dolu.ilikleri son hücresine kadar zehirlenmiş bu insanların ne dediklerini ne yaptıklarını yapın.kontrol ederseniz kağıt bölünmeden aman haaa demiştim .aman arkadaşlar. bırakın almayı şu sıralar elinde olan iyice bir düşünsünler. ben buradayım halep olanları bekliyorum.MERCEK VE ANTİFRİZ DE BENCE BIRAKSINLAR BU PİS İŞLERİ.

Yorum

• stockbroker
                            Master
                            • 28 Temmuz 2008
                            • 4807

elma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            değerli mercek ve arkadaşlarına hissenetten ulaşamıyorum. bari buradan sesleneyim olur ya dostununda dostu vardır onun kulağına fısıldar belki diyeceklerimi. birader bırakın garip gurabaları son tüyüne kadar yolmayı.allahtan korkun.yıllarca yırtındınız bu kağıt insanı zengin eder. diye. ama sonuca bakın ki etraf zengin değil bezgin dolu.ilikleri son hücresine kadar zehirlenmiş bu insanların ne dediklerini ne yaptıklarını yapın.kontrol ederseniz kağıt bölünmeden aman haaa demiştim .aman arkadaşlar. bırakın almayı şu sıralar elinde olan iyice bir düşünsünler. ben buradayım halep olanları bekliyorum.MERCEK VE ANTİFRİZ DE BENCE BIRAKSINLAR BU PİS İŞLERİ.
                            Antifiriz nick'li kişiden haberim yok.Bfren topiğinden adını hatırlıyor gibiyim. Ancak mercek nick'li üyenin 2005 yılında dahi hisse.net'te Bfren ve Bshev hisselerinde patladı, patlayacak mesajları vardır.Hala da zaman zaman hisse topiğine gelir gelir ara gazı verir gider.3 sene oldu hala patlayacak bekliyorum.

Fmizp topiğini takip etmediğim için orada ne yazdıklarını bilmiyorum.

"yıllarca yırtındınız bu kağıt insanı zengin eder.diye"

Bu yırtınanlar kimler acaba?

Yorum

• mercek
                              Yeni üye
                              • 05 Eylül 2008
                              • 1

fmızp

elma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              evet sn elma işte ben buradayım egerki söylemek istediginiz ve benim hakkımda bildiginiz bir şey varsa şunu açıkça söyleyin de herkes bilsin tabi ben de bileyim yoksa öyle ulaşamıyorum bilmem ne demekle olmaz bakın ben yazı bana kopilenmiş ve görür görmez size ulaştım kişileri tanımadan öyle arkasından ithamlarda bulunmak gerçekten kırıcı oluyor bunu bilmenizi isterim hayırlı günler umarım bir gün tanışırız da yanlış anladıgını anlarsın.

Yorum

• elma
                                Yeni üye
                                • 20 Haziran 2008
                                • 11

evet kurt kurdu sonunuda buldu.öncelikle selam .sizinle tanışmak hoşuma gitti.gelelimşu piston meselesine.hani bu senet adamı zengin ederdi.2004 den beri bunu söylüyorsun.şu zengin insan evlatlarını bana birer örnek vererek söyler misin.benim yazılarımı kontrol edebilirsin.bak bakalım bedelsiz verdikten sonra senedin akıbetini kim daha doğru yorumlamış.yazık insanlar burda söylenenlerden etkilenip aborte olacak olan senetlere umut bağlıyorlar.sen ben veya bir başkası bilirek veya bilmeyerek,isteyerek veya istemeyerek bu kağıtları alıyorlar.bırak onları yanlış yönlendirmeyi zihinlerini bile kazara bulandırmanın hesabını kimse veremez.belki bu işi gerçekten iyi biliyorsunuzdur. ama yorumlar ve hissiyatlarınız ışık olmuyor,olsa idi şimdi bu kağıt bu seviyelerde olmazdı.bu arada antifriz e de selamlar. umarım benimki bir yanılgıdır ve sizleri yaralamamışımdır. ama tablolar ,sonuçlar,ve fiyatlar beni doğruluyor.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information