FMIZP-F-M İzmit Piston

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • stor
    Yeni üye
    • 21 Mart 2008
    • 18

şimdi kimse demesin borsa duşer bu gider.

stor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hertarafta pazarlamacılar var dikkat edilmesi lazım 1400 1525 arası kağidı sattılar 1000 lere kadar satsalarda zarar etmezler cunku bukağıdı buralara kadar getirenler de onlar ama şu andaki kademelerden halen kağida atlayanlar var.uzun vadeci kuçuk yatırım cı aranıyor.hemde bayağı uzun.
    kusura bakmayı 1000 demiştim iyiniyetliliktenmi nedir.bin inde altı varmış.ve halen satıyorlar.artık bunlara diyecek hiçbirşey bulamıyorum benim elimde olan birkaçtane kazık senetleri vardı onemli değil amma burdan sessleniyorum birzamanlar cok uzun zaman deyilde neyse o imkb de en baba senet diyenlere sizin baba dediğiniz sadece ananızı değil sulalenizi.d..................işte ben hiç birzaman babam olmadı bu baba senet diyenlerin babası dır.artık o birkaçtane senedinide sattım benden uzak baba diyenlerin olsun. hoş onlarında ağlayışını duymuyor değilim.sessiz ve derinden akıtın goz yaşınızı.iyigelir.yanlış babanın .....cocukları.

Yorum

• stor
      Yeni üye
      • 21 Mart 2008
      • 18

vay beeeeeeee

derdilerde inanamazdık ya bu oyle bişey burdan avazımız cikana kadar bağırdık etmeyin yapmayın bu oyun oyuna gelmeyin dolu dendi boşh dendi kuçuk yatırımcı yendi bunun bu kadar olacağını kimse bilemezdi ağalar hariç bu kadarını hayal bile edemezdik hayretlerim olsun kırk kez vay vay be inanınkı cok duşcek derken benim maliyetimin altına gelmez derdim ama bunlar kime nekadar var biliyor olumune verdiler kırız mırız hikayesiyle beşyil kuçuk yatırımcıya uç beş kuruş vererek reklam ını yaptılar sonra ciğerlerimizi yerinden sokup aldılar vay be kızılcık şerbeti içirdiler kan çiş ettirdiler.

Yorum

• stor
        Yeni üye
        • 21 Mart 2008
        • 18

hayatta av da olunur.

hayatbu avda olunur avcıda amma kuçuk yatırımcı dediğimiz onlara gore biz zibidiler maça hep 3 ..0..mağlup başlarız onladn daha guzel daha iyi oynarsak ve onlar hiç gol atmadan biz 3 ..gol atarsak berabere 4 ..gol atarsak galip biz oluruz amma bu bizim galibiyetimiz sadece hayal çunku saha onların hakem onlardan oyuncuları maradona pilatini boniek hakan şukur aklına gelen en guzel futbolcular biz hem deplasmandayız hemde hayatında futbol aynamamış inşaat işcileriyiz şimdi gel hemde bu kadroya karşı birde maça 3..0.mağlup başlamışken maçtan puan al.
        olay budur sayın fmizp zade arkadaşlar ama bizler yani hayelleriyle yaşayan bizler hep kendimizi kandırıp bişekilde mutlu olmayı da başarırız.

Yorum

• stor
          Yeni üye
          • 21 Mart 2008
          • 18

birdaha dunyaya gelecek olsam diye başlar büyük duşunur MİLES LÜG.oğrendiklerim bana yeterli diyebilmek için karşıma çikacak olanları bilmeliyim.

Yorum

• stor
            Yeni üye
            • 21 Mart 2008
            • 18

geçti borun pazarı sur eşeğin niğdeye.......

başka tarıfı varmı daha once işte boşh fren vakası geliyor diyenler belkide doğru demişti onu diyenler bu hissede boşh gibi yukselcek mi yoksa boşh gibi darmadağın olcakmı demek istediler bilmem amma darmandağın olduğunu gorduk yukseldiğinde elinde olmayanlar ın içine ukte kaldı bu hisseye patinaj çektiği yerden dalanlar oldu ve son husran bence bu hisse gitmez ancak kendimizi kandırırız hayellerimizle yaşarız bir yıl belki ikiyıl amma uzun birsure taki yeni hiyayeler oluşuncaya kadar bugun 4.72 den kapadı tarih 2 aralık 2008 ve birdahaki yıl 2 aralık 2009 da goruşmek uzere işte ogun buyazıyı okuyup bana hakvereceksiniz bence bu gebermiş zannettiğimiz fiyatların altındada olcaktır biryılsonra goruşmek uzre hoşcakal.....

Yorum

• mehmet emin
              Tecrübeli
              • 19 Ağustos 2008
              • 303

***FMIZP*** Federal-Mogul Izmit Piston ve Pim Uretim Tesisleri A.S.'nin 16.02.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Konu: Kar Dagitim Bildirimi. Sirketimizin 16 Subat 2009 gunu yapilan Olagan Genel Kurul toplantisinda alinan karar geregi 2008 yilina ait temettu dagitimina 18 Subat 2009 tarihinde 14.276.790 TL olan cikarilmis sermayeyi temsil eden hisse senetlerinin nominal deger uzerinden stopaja tabi ortaklarimiza %80,09567 (net) - 1 TL icin 0,801 TL stopaja tabi olmayan ortaklarimiza %94,23029 (brut) 1 TL icin 0,942 TL oraninda kar dagitilmasina baslanacaktir. Ortaklarimiza saygi ile duyurulur." ***FMIZP***
              'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'

MEDUM

Yorum

• stor
                Yeni üye
                • 21 Mart 2008
                • 18

ne guzel sermaye artırdı dimi.tam bir tuzak lanet olsun sana,fmızp.ne guzel temetru verdi dimi geçmişten gelen bir deyim 1 ..koy 5..al haram olsun sana fmızıp.3 yıl guven verdin.bağırsaklarımıza kadar soktun aldın.

Yorum

• yagmur
                  Kıdemli
                  • 29 Nisan 2008
                  • 4717

***FMIZP*** Federal-Mogul Izmit Piston ve Pim Uretim Tesisleri A.S.'nden gelen yazi: Aciklancak Ozel Durum/Durumlar: Yatirimcilarimizdan Gelen Bilgi Talepleri Uzerine Firmamizin 02/02/2009 tarihinde yapmis oldugu aciklamada uretim hatlarimizin 29 Mart 2009 tarihine kadar uretime ara verecegini bildirmistik. Bu bildirimimize uygun olarak 30 Mart 2009 tarihinde uretim tekrar baslamistir. ***FMIZP*** (02/04/2009 - 15:58:22)
                  Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• stockbroker
                    Master
                    • 28 Temmuz 2008
                    • 4807

19/12/2011 - 17:58

***FMIZP***FEDERAL-MOGUL İZMİT PİSTON VE PİM ÜRETİM TESİSLERİ A.Ş.( Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı )

Ortaklığın Adresi : Cumhuriyet Mahallesi Muammer Dereli Sokak No:2 41100 Kocaeli Türkiye
                    Telefon ve Faks No. : 0262 226 08 20-0262 226 24 05
                    Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : 0212 292 63 13
                    Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Hayır
                    Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır
                    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır
                    Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Özel Durum Açıklamasının Tarihi : Yoktur
                    Özet Bilgi : Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurul Kararı

Yönetim Kurulu Karar Tarihi : 19.12.2011
                    Genel Kurul Toplantı Türü : Olağan
                    Olağan Genel Kurul Toplantısı ise Ait Olduğu Hesap Dönemi : 2,011.00
                    Tarihi : 17.02.2012
                    Saati : 10:00
                    Adresi : Asya Otel, Ankara Caddesi No.121 İzmit

GÜNDEM:
                    1. Açılış Başkanlık Divanı seçimi ve toplantı tutanaklarının imzalanması hususunda Başkanlık Divanına yetki verilmesi,
                    2. Şirketin 2011 yılı hesap ve muamelelerine ait Bağımsız Denetim, İdare Meclisi, Murakıp Raporları ile Bilanço ve Kar/Zarar hesaplarının okunması,
                    3. Okunan raporlar ile Bilanço, Kar ve Zarar Hesaplarının müzakere ve sonuçlarının karara bağlanması,
                    4. Yönetim Kurulu'ndaki değişikliklerin onaylanması,
                    5. Yönetim Kurulu üyelerinin ibrası,
                    6. Murakıpların ibrası,
                    7. Yönetim Kurulu üyelerinin seçimi, ve Yönetim Kuruluna ödenecek Hakkı Huzur ücretlerinin tespiti,
                    8. İki murakıbın seçilmesi ve kendilerine ödenecek aylık brüt ücretin tespiti,
                    9. Karın tevzii hakkındaki Yönetim Kurulu teklifinin müzakere ve karara bağlanması
                    10. Yönetim Kurulu üyelerinin Türk Ticaret Kanunu'nun 334 ve 335. Maddelerine göre işlem yapmalarına izin verilmesi,
                    11. Bağışlar
                    12. Dilekler.

EK AÇIKLAMALAR:

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

IMKB

Yorum

• stockbroker
                      Master
                      • 28 Temmuz 2008
                      • 4807

***FMIZP***FEDERAL-MOGUL İZMİT PİSTON VE PİM ÜRETİM TESİSLERİ A.Ş.( Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı )

Ortaklığın Adresi : Cumhuriyet Mahallesi Muammer Dereli Sokak No:2 41100 Kocaeli Türkiye
                      Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : 0212 292 63 13
                      Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Özel Durum Açıklamasının Tarihi : Yoktur
                      Özet Bilgi : Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Yapılmasına İlişkin Yönetim Kurul Kararı

Yönetim Kurulu Karar Tarihi : 17.01.2012
                      Genel Kurul Toplantı Türü : Olağanüstü
                      Olağan Genel Kurul Toplantısı ise Ait Olduğu Hesap Dönemi : Olağanüstü Genel Kurul
                      Tarihi : 29.02.2012
                      Saati : 10:00
                      Adresi : Cumhuriyet Mahallesi Muammer Dereli Sokak No:2 41100 Kocaeli Türkiye

GÜNDEM:

1. Açılış Başkanlık Divanı seçimi ve Toplantı tutanaklarının imzalanması hususunda Başkanlık
                      Divanına yetki verilmesi,

2. Ana sözleşmenin "Şirketin gayesi" başlıklı 4. maddesinin j bendinin aşağıdaki şekilde
                      değiştirilmesi hakkında karar alınması,

Eski Şekil :

Şirket, bu maksat ve gayelerin elde edilmesi için yukarıda yazılı işletme mevzuunun çerçevesi
                      içinde kalmak şartıyla bütün hakları iktisap ve borçları iltizam edebilir.

Yeni Şekil:

Şirket, bu maksat ve gayelerin elde edilmesi için yukarıda yazılı işletme mevzuunun çerçevesi
                      içinde kalmak şartıyla bütün hakları iktisap ve borçları iltizam edebilir, iskan ruhsatı alabilir,
                      tapu birleştirmeleri (tevhit) yapabilir ve tabuda cins tahsihi yapabilir.

3. Dilekler ve kapanış.

EK AÇIKLAMALAR:

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

IMKB

Yorum

• stockbroker
                        Master
                        • 28 Temmuz 2008
                        • 4807

31/01/2012 - 14:24

*FEDERAL MOGUL'UN 2011 YILI KONSOLiDE OLMAYAN NET DÖNEM KARI 9.496.495 TL(ÖNCEKİ 5.983.445 TL)

Yorum

• stockbroker
                          Master
                          • 28 Temmuz 2008
                          • 4807

***FMIZP***FEDERAL-MOGUL İZMİT PİSTON VE PİM ÜRETİM TESİSLERİ A.Ş.( Kar Payı Dağıtımına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı )

Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Evet
                          Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Özel Durum Açıklamasının Tarihi : YOK
                          Özet Bilgi : Denetimden geçmiş 2011 yılı mali tabloları sonrası dağıtımı teklif edilecek kar payı miktarı ve oranı

Yönetim Kurulu Karar Tarihi : 01.02.2012
                          Dağıtılması Teklif Edilecek Kar Payının Hesap Dönemi : 2.011,00
                          Hisse Senedi Şeklinde Dağıtılması Teklif Edilecek Toplam Kar Payı (TL) : 0,00
                          Hisse Senedi Şeklinde Dağıtılması Teklif Edilecek Kar Payının Sermayeye Oranı (%) : 0,00
                          Nakit Olarak Dağıtılması Teklif Edilecek Toplam Brüt Kar Payı (TL) : 8258513,39
                          Borsa'da İşlem Gören 1 TL Nominal Değerli Beher Paya Dağıtılacak Nakit Kar Payı :
                          Brüt (TL) : 0,5784573
                          Net (TL) : 0,491688
                          Teklif Edilecek Dağıtım Tarihi : 20.02.2012

EK AÇIKLAMALAR:
                          Ortaklığımız 2011 yılı mali tablolarında net kar oluşması durumunda, oluşacak karın tamamını nakit dağıtmak üzere karar almış ve ilgili Yönetim Kurulu kararı 02 Ocak 2012 tarihinde kamuyu aydınlatma platformu aracılığı ile ortaklarımıza duyurulmuştu.

Ortaklığımızın 31 Ocak 2012 tarihinde 2011 yılı denetimden geçmiş mali tablo ve dipnotlarını kamuya açıklamış ve bu tablolar baz alınarak, 17 Şubat 2012 tarihli 2011 yılı olağan genel kurulunda ortaklarımızın onayına sunulacak olan kar dağıtım tablosu hazırlanmıştır.

İlgili tablo ve oranlar ekte bilgilerinize sunulmaktadır.

Sermaye Piyasası Kurulu kar dağıtım zorunluluğunu kaldırmış olup, 1. temettü oranının ortaklıklar tarafından belirlenmesi gerektiği yönünde açıklama yapmıştır.

Ortaklığımız oluşacak karın tamamını dağıtmaktadır. 1.temettü oranı önceki seneye paralel olarak %20 olarak hesaplanmıştır.

Ortaklarımıza saygı ile duyurulur.

IMKB

Yorum

• stockbroker
                            Master
                            • 28 Temmuz 2008
                            • 4807

***FMIZP***FEDERAL-MOGUL İZMİT PİSTON VE PİM ÜRETİM TESİSLERİ A.Ş.( Kar Payı Dağıtımına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı )

Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Evet
                            Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Özel Durum Açıklamasının Tarihi : 01.02.2012
                            Özet Bilgi : 01.02.2012 Tarihinde konuya ilişkin yapılan ilk açıklamanın içeriği değişmemiş olup sadece kar dağıtım tablosunun başlık yılı düzeltilmiştir.

Yönetim Kurulu Karar Tarihi : 01.02.2012
                            Dağıtılması Teklif Edilecek Kar Payının Hesap Dönemi : 2.011,00
                            Hisse Senedi Şeklinde Dağıtılması Teklif Edilecek Toplam Kar Payı (TL) : 0,00
                            Hisse Senedi Şeklinde Dağıtılması Teklif Edilecek Kar Payının Sermayeye Oranı (%) : 0,00
                            Nakit Olarak Dağıtılması Teklif Edilecek Toplam Brüt Kar Payı (TL) : 8258513,39
                            Borsa'da İşlem Gören 1 TL Nominal Değerli Beher Paya Dağıtılacak Nakit Kar Payı :
                            Brüt (TL) : 0,578457
                            Net (TL) : ,491688
                            Teklif Edilecek Dağıtım Tarihi : 20.02.2012

EK AÇIKLAMALAR:
                            Ortaklığımız 2011 yılı mali tablolarında net kar oluşması durumunda, oluşacak karın tamamını nakit dağıtmak üzere karar almış ve ilgili Yönetim Kurulu kararı 02 Ocak 2012 tarihinde kamuyu aydınlatma platformu aracılığı ile ortaklarımıza duyurulmuştu.

Ortaklığımızın 31 Ocak 2012 tarihinde 2011 yılı denetimden geçmiş mali tablo ve dipnotlarını kamuya açıklamış ve bu tablolar baz alınarak, 17 Şubat 2012 tarihli 2011 yılı olağan genel kurulunda ortaklarımızın onayına sunulacak olan kar dağıtım tablosu hazırlanmıştır.

İlgili tablo ve oranlar ekte bilgilerinize sunulmaktadır.

Sermaye Piyasası Kurulu kar dağıtım zorunluluğunu kaldırmış olup, 1. temettü oranının ortaklıklar tarafından belirlenmesi gerektiği yönünde açıklama yapmıştır.

Ortaklığımız oluşacak karın tamamını dağıtmaktadır. 1.temettü oranı önceki seneye paralel olarak %20 olarak hesaplanmıştır.

Ortaklarımıza saygı ile duyurulur.

IMKB

Yorum

• stockbroker
                              Master
                              • 28 Temmuz 2008
                              • 4807

*FMIZP***FEDERAL-MOGUL İZMİT PİSTON VE PİM ÜRETİM TESİSLERİ A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )

Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : 0262 226 08 20-0262 226 24 05
                              Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
                              Özet Bilgi : Yeni Dönem Grup Toplu İş Sözleşmesi Görüşmelerine Başlanması

AÇIKLAMA:
                              Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

6356 sayılı yeni Sendikalar ve Toplu İş Sözleşmesi Kanunu'nun 7 Kasım 2012 tarihinde yürürlüğe girmesi ile yetki tespitlerinin Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası'na (MESS) tebliğ edilmesini takiben Şirketimizin üyesi olduğu metal iş kolundaki işveren sendikası MESS ile Türk Metal Sendikası arasında 01 Eylül 2012 - 31 Ağustos 2014 dönemini kapsayan yeni dönem Grup Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerine 9 Ocak 2013 tarihinde başlanmıştır.

IMKB

Yorum

• Ahmet Hakkı
                                Bağımlı
                                • 05 Mayıs 2008
                                • 1121

Yorum

Working...
                                X

Debug Information