FENER-Fenerbahçe

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • stockbroker
    Master
    • 28 Temmuz 2008
    • 4807

FENERBAHÇE SPORTİF, TAHVİLLERİNİN BORSA'DA İŞLEM GÖRMESİ İÇİN BAŞVURUDA BULUNDU

Fenerbahçe Sportif Hizmetler Sanayi ve Ticaret A.Ş, tahvillerinin
    Borsa'da işlem görmesi için başvuruda bulundu.
    İMKB'nin internet sitesinde yer alan duyuruda başvuru bilgileri şu
    şekilde açıklandı:
    Şirketin adı Fenerbahçe Sportif Hizmetler Sanayi ve Ticaret A.Ş.
    Başvuru tarihi 19.01.2012
    Halka arz edilecek tahvillerin nominal tutarı 100.000.000 TL

Foreks Haber Merkezi

Yorum

• stockbroker
      Master
      • 28 Temmuz 2008
      • 4807

FENERBAHÇE/ÖZDEMİR: MAYIS'TAN ÖNCE BİR GENEL KURUL TOPLAMA İHTİMALİ OLABİLİR

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Nihat
      Özdemir, Mayıs ayında yapılacak olağan genel kuruldan önce yaşanan olaylar
      nedeniyle bir genel kurul olabileceğini söyledi.
      Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapılan Yüksek Divan Kurulu
      Toplantısı'nda konuşan Özdemir, 2012'nin Mayıs ayında normal Fenerbahçe Genel
      Kurulu Toplantısı'nın olacağını vurgulayarak, ''Ama yaşadığımız bu süreçte belki
      ihtiyacımız olacağını düşünerek sizin ve kamuoyunun dikkatine sunmak istiyorum.
      Olağan Genel Kurul'dan önce yaşanan bu olumsuzluklar için, Fenerbahçe kongre
      üyelerinin bir karar verme ihtiyacı olabileceğinden dolayı, Mayıs'tan önce bir
      genel kurul toplama ihtimali olabilir. Bunu hepimiz düşünmemiz gerekir. Bunu
      kamuoyuna açıklıyorum'' dedi.
      Nihat Özdemir, Fenerbahçe Sportif'in, 20 Ocak 2012 itibarı ile İstanbul
      Menkul Kıymetler Borsası'ndaki (İMKB) piyasa değerinin 576 milyon dolar olduğunu
      belirterek, ''Yine, İMKB verilerine göre futbol sektöründeki diğer kulüplerin
      değerleri ise aynı tarihte Galatasaray 253 milyon dolar, Trabzon 201 milyon
      dolar, Beşiktaş 146 milyon dolardır. Yani diğer 3 büyük kulübün piyasa
      değerlerinin toplamı ancak bir Fenerbahçe etmektedir. Hem de bugünkü her tür
      olumsuz şarta rağmen'' diye konuştu.
      Özdemir'in bu konuşmasını Divan Kurulu üyeleri bir süre alkışladı. Daha
      sonra ''Ben ve arkadaşlarım mecbur kaldıkça, bıçak kemiğe dayandıkça ancak medya
      önünü çıkmaktayız'' diyen Özdemir, ''Neden Galatasaray bu kadar çok
      bağırmaktadır? Çünkü, tüm yaşadığımız olumsuzluklara rağmen onların değerinden
      hala 3 misli daha fazlayız. Bütün mesele budur. Tüm Fenerbahçeliler bunu
      unutmasınlar'' şeklinde konuştu.

Foreks Haber Merkezi

Yorum

• stockbroker
        Master
        • 28 Temmuz 2008
        • 4807

***FENER***FENERBAHÇE SPORTİF HİZMETLER SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )

Ortaklığın Adresi : Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı, Maraton Girişi, Kızıltoprak, Kadıköy İstanbul
        Telefon ve Faks No. : Tel: 216 542 1907 Fax: 216 542 1956
        Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : Tel: 216 542 1963 Fax: 216 542 1956
        Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
        Özet Bilgi : CAS'ta açılan davanın duruşma günü 22.03.2012 olarak belirlenmiştir.

AÇIKLAMA:
        Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Fenerbahçe Spor Kulübü ve Şirketimizce, UEFA'ya ve TFF'ye CAS'da açmış olduğumuz davanın duruşması, 22 Mart Perşembe günü İsviçre'nin Lozan kentinde, CAS'ın merkezinde yapılacaktır.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

IMKB

Yorum

• stockbroker
          Master
          • 28 Temmuz 2008
          • 4807

***FENER***FENERBAHÇE SPORTİF HİZMETLER SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )

Ortaklığın Adresi : Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı, Maraton Girişi, Kızıltoprak, Kadıköy, İstanbul
          Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : Tel: 216 542 1963 Fax: 216 542 1956
          Özet Bilgi : Transfer görüşmeleri devam etmekte olan Moussa Sow'un bugün Türkiye'ye gelmesi ve anlaşma sağlanması halinde sağlık kontrolleri ardından sözleşme imzalanması planlanmaktadır.

AÇIKLAMA:

Transfer görüşmeleri devam etmekte olan Moussa Sow'un bugün Türkiye'ye gelmesi ve anlaşma sağlanması halinde sağlık kontrollerinin ardından sözleşme imzalanması planlanmaktadır.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

IMKB

Yorum

• stockbroker
            Master
            • 28 Temmuz 2008
            • 4807

Ortaklığın Adresi : Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı, Maraton Girişi, Kızıltoprak, Kadıköy, İstanbul
            Özet Bilgi : Moussa Sow'un transferi konusunda taraflarla anlaşmaya varılmıştır.

AÇIKLAMA:

Lille Kulübü oyuncusu Moussa Sow'ın 2015-2016 sezon sonuna kadar sözleşme yapılmak üzere transferi konusunda oyuncu ve kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Anlaşma çerçevesinde Lille Kulübüne 10.000.000 Avro bonservis bedeli, oyuncuya ise 2011-2012 sezonunun kalanı için 1.280.000 Avro, 2012-2013 sezonu için 3.400.000 Avro, 2013-2014 sozunu için 2.600.000 Avro, 2014-2015 ve 2015-2016 sezonlarının herbiri için ise 1.400.000 Avro garanti ücret ödenecektir.

IMKB

Yorum

• stockbroker
              Master
              • 28 Temmuz 2008
              • 4807

Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : Tal: 216 542 1963 Fax: 216 542 1956
              Özet Bilgi : Mossa Sow transferi için Fenerbahçe Spor Kulübünden %3 faizle 10 milyon Euro finansman sağlanmıştır.

AÇIKLAMA:

Profesyonel futbolcu Moussa Sow transferine ilişkin olarak 10.000.000 Euro Bonservis bedeli için Fenerbahçe Spor Kulübünden %3 faiz oranı ile finansman sağlanmış olup
              Şirketimizce kefalet, ipotek, temlik, vs. herhangi bir teminat verilmemiştir.

IMKB

Yorum

• TALEBE
                A-YI
                • 24 Ekim 2010
                • 1221

Gücümüzün 1/10'unu geçen pozisyonlar....riski.....yükseltir.....diye düşünüyorum.....

Yorum

• MYERS
                  Aktif
                  • 27 Nisan 2012
                  • 189

Arkadaslar Fener bu hafta Besiktasi yenerse. Muhtemelen de haftaya **** sonucu iyi aciklanacak ve ben FENER den patlama bekliyorum. Ekteki grafikte de anlattigim uzere Bence fener 80 tl yi gorur gibime geliyor. http://***************.blogspot.com/...yorumlari.html . Tabi uzun lafi kisasi mac sonucunu gormeden birsey diyemeyiyoruz.

YATIRIM TAVSIYESI DEGILDIR

Yorum

• MYERS
                    Aktif
                    • 27 Nisan 2012
                    • 189

Bu fiyatlar spor hisse senetlerinde hic bir beklenti omadigi zaman ( sampiyonluk, kupa, uefa ya gitme, vs... ) varsayilarak duzenlenmistir.

Hedef fitatlar icin zaman araligi yaz ortalari ve eylul baslaridir.

Besiktas hisse senedi 3,5 ile 4,5 lira araligi salinim bekliyorum.

Fenerbahce hisse senedi 45 ile 50 lira araligi salinim bekliyorum.

Onumuzdeki bir kac aylik vade de tepe nokta olarak 80 tl. Civarini gorebilir.

( mahkemenin ceza vermemesi ve sampiyonlar ligine gitmesi durumunlarinda )

trabzonspor hisse senedi 7.5 tl ile 8.5 araligi salinim bekliyorum.

Galatasaray hisse senedini onermiyorum. Kulub, hisse senetleri icin negatif bir yonetim sergiliyor. Yuzde 9900 sermaye artirim kararlari gibi !!!

Yatirim tavsiyesi degildir.

Yorum

• MYERS
                      Aktif
                      • 27 Nisan 2012
                      • 189

Demiroren

DEmiroren in aciklamalari ile ya patlayacak yada tekrar 45 leri golrecegiz. Bakalim gun ola hayrola.

MYERS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Bu fiyatlar spor hisse senetlerinde hic bir beklenti omadigi zaman ( sampiyonluk, kupa, uefa ya gitme, vs... ) varsayilarak duzenlenmistir.

Hedef fitatlar icin zaman araligi yaz ortalari ve eylul baslaridir.

Besiktas hisse senedi 3,5 ile 4,5 lira araligi salinim bekliyorum.

Fenerbahce hisse senedi 45 ile 50 lira araligi salinim bekliyorum.

Onumuzdeki bir kac aylik vade de tepe nokta olarak 80 tl. Civarini gorebilir.

( mahkemenin ceza vermemesi ve sampiyonlar ligine gitmesi durumunlarinda )

trabzonspor hisse senedi 7.5 tl ile 8.5 araligi salinim bekliyorum.

Galatasaray hisse senedini onermiyorum. Kulub, hisse senetleri icin negatif bir yonetim sergiliyor. Yuzde 9900 sermaye artirim kararlari gibi !!!

Yatirim tavsiyesi degildir.

Yorum

• MYERS
                        Aktif
                        • 27 Nisan 2012
                        • 189

Tspor un bu utanmaz tutumu sonucunda hem kendisi hemde fener i yakti. Demiroren hic bir ceza vermeden sadece para cezasi ile ve puan silmeyi erteleyerek kurtacakken durumu. Tspor un inanilmaz L.. ( Temel Inadi ) sayesinde olay buralara kadar geldi. Simdi Uefa dan ters bir hareket gelebilir. Ben hisse de kalmayi bu saatten sonra tehlikeli buldum kendi adima 57,50 den saat 11.20 de ve hisse den guzel bir karla da ciktim. Kalan arkadaslara sabir dilerim. Insallah artar onlarda kazanir. Yalniz hisse icin benim pek umidim kalmadi ve UEFA tehlikesi de belirdi. Sebeb Trabzon nun rahat durmayip orayida karistiracagina olan inancim. Sampiyonlik kupasi Tspor a da verilmez bu arada verilecekse Bursaspor a verilecek gibime geliyor cunku Tspor da **** nin icinde !!! Sadri istedigi kadar bagirsin cagirsin.

Yorum

• MYERS
                          Aktif
                          • 27 Nisan 2012
                          • 189

FENERBAHCE SPORTIF TEKNIK ANALIZ TARIHI 02.05.2012
                          HISSE NIN MUHTEMEL ARTISTA GORECEGI ILK DIRENC NOKTASI 67.25 TE. IKINCI TEPKI NOKTASI ISE 76 TL CIVARINDA.
                          INDIKATORLER AL SINYALI VERIYOR TEKNIK GRAFIKTEN DE GORDUGUNUZ UZERE. (P.SAR, MOV AVERAGE, CANDLE STICK ) VE BOLLINGER BANDI PATLAMISKI YUKARI YONLU TRENDI ISARET EDIYOR. TEKNIK OLARAK HISSE DE SORUN YOK.
                          ALTTAKI DESTEK NOKTALARI ISE SIRASIYLA 54.50, 51, 48 VE 45.50 TL.
                          HISSE DEKI HACIMLI ALISA DIKKAT ( ALTTAKI GRAFIK HACIM ) TEKNIK OLARAK HALA BOGA TRENDINDE.
                          HISSE DE KALMAYI DUSUNEN ARKADASLAR ICIN YARARLI OLUR UMARIM.
                          YALNIZ BU HISSEDE TABIKI DE TEKNIK TEN ZIYADE HABER ODAKLI BIR GELISIM VAR.
                          TEKNIK ANALIZ GRAFIKLERIMI TOPLU HALDE GORMEK ICIN:
                          http://***************.blogspot.com/

Yorum

• ayhan53
                            Rallici Başkan
                            • 27 Nisan 2009
                            • 2657

şu anda kağıdı baskı altında tutuyorlar. Öğleden sonra başkanın salınması beklentisiyle/haberiyle tavan bekliyorum
                            [B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
                            M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

Yorum

• pit
                              Katılımcı
                              • 09 Eylül 2011
                              • 161

abi başkanı salıyorlar mıymış?

Yorum

• MYERS
                                Aktif
                                • 27 Nisan 2012
                                • 189

FENERBAHCE SPORTIF HAKKINDAKI GECMIS YORUMLARIM VE SON DURUM DEGERLENDIRMESI;
                                TEKNIK ANALIZ TARIHI 15.05.2012
                                HISSE, GALATASARAY YENILGISI ILE BERABER FIBONACCI DESTEK NOKTASINA KADAR GERILEDI VE GELEN ALIMLARLA BERABER 53 TL DEN GUNU KAPATTI.
                                KUPA MACI ONCESI ILK FIBONACCI DESTEK NOKTASI OLAN 55 TL ZORLAYABILIR.
                                HISSE ICIN ONUMUZDEKI MAHKEME VE UEFA KARARLARI HAYATI ONEME SAHIP. ALINACAK KARARLAR HISSE DE ASAGI YADA YUKARI YONLU SERT HAREKETLER YAPTIRACAKTIR.
                                ALIM YADA SATIM ONCESI DESTEK VE DIRENC NOKTALARINA DIKKAT ETMEKTE FAYDA VAR.
                                TEKNIK ACIDAN P.SAR, MOV. AVERAGE, BOLLINGER BANDI AL SINYALI VERIYOR.
                                METASTOCK FORMULUM ISE DUN ITIBARI ILE SATTA.
                                BELIRGIN BIR PATTERN OLUSUMU YOK.
                                SON BES IS GUNU HACIMLI ALIM OLMAMASI DUSUSU DESTEKLIYOR.
                                FENER HISSESINDE TEKNIK DIRENC NOKTALARI 55, 61, 67 VE 76,25
                                TEKNIK DESTEK NOKTALARI 51.50, 48.50 VE 45.75
                                TEKNIK ANALIZ GRAFIKLERIMI TOPLU HALDE GORMEK ICIN:
                                http://***************.blogspot.com/

Uploaded with ImageShack.us

Yorum

Working...
                                X

Debug Information