Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
***FENER*** Fenerbahce Sportif Hizmetler Sanayi ve Ticaret A.S.'nden gelen yazi: Sermaye Piyasasi Kurulu'nun (SPK) mevcut ozel hal duzenlemelerine ek olarak Sirketimizin Turkiye Turkcell Siper Ligi yayin gelirleri ile ilgili bilgileri SPK'nin Seri: VIII, No: 54 sayili Ozel Durumlarin Kamuya Aciklanmasina Iliskin Teblig'inde belirtilen esaslar cercevesinde bilgilerinize arz ederiz. 01.06.2008/31.03.2009 Kesilen Fatura Tutari (KDV'siz) (TL): 16.433.048,59 Tahsil Edilen (KDV'siz) (TL): 19.358.984,47 ***FENER*** (06/04/2009 - 16:44:08)
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Başkanımız Aziz Yıldırım, Beşiktaş ile deplasmanda oynadığımız maçta kendilerine gösterilen konukseverlik nedeniyle, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve rakip taraftarlara teşekkür etti. Karşılaşmanın ardından protokol tribününden Yıldırım Demirören ile birlikte ayrılan Aziz Yıldırım, basın mensuplarına yaptığı açıklamayla, Takımımızın 2-0 öne geçtikten sonra protokol tribününden ayrılmasına açıklık getirdi. Aziz Yıldırım, "Başta sayın Yıldırım Demirören olmak üzere Beşiktaş taraftarlarına, herkese teşekkür ediyorum. Tribünde bize karşı geçmişte olan hadiselerin hiçbirisini yaşamadık. 2-0`dan sonra içeriye kendim girdim. Çünkü geçmişte yaşadığımız olaylar vardı. Seyirci o anda kendini kaybetmiş olabilir, bundan dolayı bir tepki koyabilirdi. Bu tepkiye Yıldırım Demirören başkan karşı hareket yapmasın, tepkiler ona dönmesin diye içeriye girdim ve maçı içeride izledim. Bütün Beşiktaş camiasına teşekkür ediyorum.
İnşallah bütün maçlar, bizim orada, Galatasaray`da veya başka yerlerde bu şekilde dostluk içinde oynanır. Çünkü biz Türkiye`nin büyük kulüpleriyiz. Örnek olmamız lazım. Bu akşam da örnek bir davranış yaşanmıştır. Hepsine teşekkür ediyorum" dedi. Başkanımız Aziz Yıldırım, Beşiktaş karşısında aldıkları galibiyet nedeniyle futbolcularımızı kutladığını da sözlerine ekledi. Aziz Yıldırım, "Galip geldikleri için bütün futbolcuları kutluyorum. Sahada mücadele eden herkese teşekkür ediyorum" dedi
Fenerbahce sportif a.s, 58.2 milyon tl dagitacak
fenerbahce spor kulubu'nun bir istiraki
olan ve hisseleri imkb'de islem goren fenerbahce sportif a.s.'nin yillik genel
kurulu yapildi.
Genel kurul, abdulkadir kusin'in divan baskanliginda, fenerbahce faruk
ilgaz tesisleri'nde gerceklestirildi.
Fenerbahce spor kulubu hisselerini genel sekreter vedat olcay'in temsil
ettigi genel kurulda yillik net kar 63,8 milyon tl'nin yasal zorunluluk
karsiliklari ayrildiktan sonra brut 58,2 milyon tl'nin 31 ekim 2009 tarihinde
dagitilmasina karar verildi. 1 tl yazili degerli bir hisseye brut 2,3259 tl
temettu verilecek. Bu da yatirimci acisindan yazili deger uzerinden yuzde 232,59
oraninda bir verim saglanmasi anlamini tasiyor.
Fenerbahce sportif'in borsa degeri bugun itibariyle 825 milyon dolarla,
spor sektorundeki tum, sanayi ve ticaret sektorunde ise pek cok sirketi geride
birakiyor.
Genel kurulda sirket genel muduru engin dumanli, mali isler muduru nihat
sesalan, denetciler tahir perek, dogan yesin, deloitte partneri burc seven, deniz
yatirim muduru nurullah erdogan da hazir bulundu.
-aa-
bu kağıt kendi başına hareket edemeyecek kadar sümsük bir kağıt....
başkasının peşine takılmaya çalışacağına...
bir kerede kendin hareket et...
herkes senin peşine takılsın yaw...
FENER hisseleri 45.20′den işlem görüyor. Bildiğiniz üzere küme düşme riski var. Birçok mail aldım, herkes alım yapalım mı diye soruyor. Böyle zamanlarda her gelen yeni habere göre çok sert hareketler olur. Bu yüzden fazla agresif olmamak lazım. Eğer küme düşürülecek olursa, bu haber yayınlandıktan sonra FENER hisseleri görebileceği en dip seviyeyi de görmüş olur ve o aşamadan sonra daha fazla düşeceğini zannetmem. Bu yüzden alım yapmayı düşünen varsa bu kararın sonucunu beklemeliler. En dibi yakalamak neredeyse imkansızdır. YAŞAR ERDİNÇ DEMİŞ
Yorum