Kardemirde tarık burda ben.:081::081::081:
AYEN-Ayen Enerji
Collapse
X
-
(tekrar) kap : Ayen enerji a.s. / ayen [] genel kurul toplantisi yapilmasina iliskin yonetim kurulu karari 06.04.201
kap : Ayen enerji a.s. / ayen [] genel kurul toplantisi yapilmasina iliskin yonetim kurulu karari 06.04.2010 17:55:12
genel kurul toplantisi yapilmasina iliskin yonetim kurulu karari
---------------------------------------------------------------------------------------------
ortakligin adresi : Hulya sok no:37 gazi osman pasa cankaya/ankara
telefon ve faks no. : Tel:0(312)445 0464 fax:0(312) 445 0503
ortakligin yatirimci/pay sahipleri ile iliskiler biriminin telefon ve faks no.su : Tel:0(312)445 0464 fax:0(312) 445 0503
yapilan aciklama guncelleme mi? : Hayir
yapilan aciklama duzeltme mi? : Hayir
yapilan aciklama ertelenmis bir aciklama mi? : Hayir
konuya iliskin daha once yapilan ozel durum aciklamasinin tarihi : 06.04.2009
ozet bilgi : Ayen enerji a.s 2009 yili olagan genel kurul toplanti karari ve ilan metni
---------------------------------------------------------------------------------------------
yonetim kurulu karar tarihi : 06.04.2010
genel kurul toplanti turu : Olagan
olagan genel kurul toplantisi ise ait oldugu hesap donemi : 01.01.2009-31.12.2009
tarihi : 29.04.2010
saati : 14:00
adresi : Hulya sok no:37 gazi osman pasa cankaya/ankara
ortaklar 2009 yili olagan genel kurul toplanti
gundemi
1-acilis ve divan tesekkulu,
2-toplanti tutanaginin imzalanmasi hususunda divana yetki verilmesi,
3-sirketin 2009 yili sonu hesap ve islemlerine ait yonetim kurulu faaliyet raporu ile denetci raporunun okunmasi ve muzakeresi,
4-sirketin 2009 yili faaliyetleri ile ilgili bagimsiz denetim raporunun okunmasi,
5-sirketin 2009 yili bilanco ve gelir tablosu ile konsolide mali tablolarin okunmasi, muzakeresi ve tasdiki,
6-yonetim kurulu ve denetci'nin ibra edilmeleri,
7-spk mevzuati uyarinca bagimsiz denetim kurulusunun secimi ile ilgili yonetim kurulu teklif kararinin kabulu veya reddi,
8-yonetim kurulu'nun 2009 yili faaliyet sonuclarina istinaden karlarla ilgili olarak alacagi teklif kararinin gorusulerek kabulu veya reddi,
9-2009 ve izleyen yillara iliskin kar payi dagitim politikasi ile ilgili olarak ortaklarin bilgilendirilmesi,
10-yonetim kurulu ve denetcinin secilmesi,
11-dilek ve temenniler,
12-kapanis.
genel kurul gundemine iliskin diger aciklamalar ekte pdf dosya olarak verilmektedir.
bu haberin kap 'in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link'i tiklayiniz!
ELDEKİ SERÇE DAMDAKİ GÜVERCİNDEN İYİDİR.
Yorum
-
(tekrar) kap : Ayen enerji a.s. / ayen [] sorumluluk beyani 06.04.2010 17:54:21
kap : Ayen enerji a.s. / ayen [] sorumluluk beyani 06.04.2010 17:54:21
sorumluluk beyani
finansal tablo ve faaliyet raporlarinin kabulune iliskin yonetim kurulu'nun
karar tarihi: 06.04.2010
karar sayisi : 189
sermaye piyasasi kurulunun
seri:xi, no:29 numarali tebligin ucuncu bolumunun 9. Maddesi geregince
sorumluluk beyani
a) 31/12/2009 donemine iliskin finansal tablo ve faaliyet raporu tarafimizdan incelenmis olup; sirketimizin gorev ve sorumluluk alaninda sahip oldugu bilgiler cercevesinde, finansal tablo ve faaliyet raporunun onemli konularda gercege aykiri bir aciklama yada aciklamanin yapildigi tarih itibariyle yaniltici olmasi sonucunu dogurabilecek her hangi bir eksiklik icermedigini,
b) sirketimiz gorev ve sorumluluk alaninda sahip oldugu bilgiler cercevesinde, yururlulukteki finansal raporlama standartlarina gore hazirlanmis finansal tablolarin konsolidasyon kapsamindaki bagli sirketlerimizle birlikte, sirketimizin aktifleri, pasifleri, finansal durumu ve kar ve zarari ile ilgili gercegi durust bir bicimde yansittigini ve faaliyet raporunun, isin gelisimi ve performansini konsolidasyon kapsamindaki sirketlerimizle birlikte sirketimizin finansal durumunu, karsi karsiya oldugu onemli riskler ve belirsizliklerle birlikte gercegi dogru bicimde yansittigini,
c) sirketimizin 31/12/2009 donemine iliskin konsolide finansal tablolarin ve faaliyet raporunun yonetim kurulumuz ve denetim komitemizce kabul edildigini beyan ederiz.
bu haberin kap 'in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link'i tiklayiniz!
Yorum
-
Kap : Ayen enerji a.s. / ayen [] genel kurul toplantisi yapilmasina iliskin yonetim kurulu karari 07.04.2010 08:55:3
kap : Ayen enerji a.s. / ayen [] genel kurul toplantisi yapilmasina iliskin yonetim kurulu karari 07.04.2010 08:55:36
genel kurul toplantisi yapilmasina iliskin yonetim kurulu karari
ortakligin adresi : Hulya sok no:37 gazi osman pasa cankaya/ankara
telefon ve faks no. : Tel:0(312)445 0464 fax:0(312) 445 0503
ortakligin yatirimci/pay sahipleri ile iliskiler biriminin telefon ve faks no.su : Tel:0(312)445 0464 fax:0(312) 445 0503
yapilan aciklama duzeltme mi? : Evet
konuya iliskin daha once yapilan ozel durum aciklamasinin tarihi :
Ozet bilgi : Ayen enerji a.s 2009 yili olagan genel kurul toplanti karari ve ilan metni
yonetim kurulu karar tarihi : 06.04.2010
genel kurul toplanti turu : Olagan
olagan genel kurul toplantisi ise ait oldugu hesap donemi : 01.01.2009-31.12.2009
tarihi : 29.04.2010
saati : 14:00
adresi : Hulya sok no:37 gazi osman pasa cankaya/ankara
ortaklar 2009 yili olagan genel kurul toplanti
gundemi
1-acilis ve divan tesekkulu,
2-toplanti tutanaginin imzalanmasi hususunda divana yetki verilmesi,
3-sirketin 2009 yili sonu hesap ve islemlerine ait yonetim kurulu faaliyet raporu ile denetci raporunun okunmasi ve muzakeresi,
4-sirketin 2009 yili faaliyetleri ile ilgili bagimsiz denetim raporunun okunmasi,
5-sirketin 2009 yili bilanco ve gelir tablosu ile konsolide mali tablolarin okunmasi, muzakeresi ve tasdiki,
6-yonetim kurulu ve denetci'nin ibra edilmeleri,
7-spk mevzuati uyarinca bagimsiz denetim kurulusunun secimi ile ilgili yonetim kurulu teklif kararinin kabulu veya reddi,
8-yonetim kurulu'nun 2009 yili faaliyet sonuclarina istinaden karlarla ilgili olarak alacagi teklif kararinin gorusulerek kabulu veya reddi,
9-2009 ve izleyen yillara iliskin kar payi dagitim politikasi ile ilgili olarak ortaklarin bilgilendirilmesi,
10-yonetim kurulu ve denetcinin secilmesi,
11-dilek ve temenniler,
12-kapanis.
genel kurul ile ilgili ilan metinleri 07.04.2010 tarihli turkiye ticaret sicil gazetesi,referans gazetesi ve dunya gazetesinde yayimlanacaktir.
Genel kurul gundemine iliskin bilgilendirme yazisi,vekaletname ve genel kurul toplantisina iliskin yonetim kurulu karari ekte pdf dosya olarak verilmektedir.
-kap-ELDEKİ SERÇE DAMDAKİ GÜVERCİNDEN İYİDİR.
Yorum
-
Kap : Ayen enerji a.s. / ayen [] kar payi dagitimina iliskin yonetim kurulu karari 14.04.2010 15:47:57
kap : Ayen enerji a.s. / ayen [] kar payi dagitimina iliskin yonetim kurulu karari 14.04.2010 15:47:57
kar payi dagitimina iliskin yonetim kurulu karari
ortakligin adresi : Hulya sok no:37 gazi osman pasa cankaya-ankara
telefon ve faks no. : 0 (312) 445 0464 0 (312) 445 0503
ortakligin yatirimci/pay sahipleri ile iliskiler biriminin telefon ve faks no.su : 0 (312) 445 0464 0 (312) 445 0503
yapilan aciklama duzeltme mi? : Hayir
konuya iliskin daha once yapilan ozel durum aciklamasinin tarihi : Yok
ozet bilgi : Yonetim kurulunun kar dagitim teklifi
yonetim kurulu karar tarihi : 14.04.2010
dagitilmasi teklif edilecek kar payinin hesap donemi : 01.01.2009-31.12.2009
hisse senedi seklinde dagitilmasi teklif edilecek toplam kar payi (tl) : 0
hisse senedi seklinde dagitilmasi teklif edilecek kar payinin sermayeye orani (%) : 0
nakit olarak dagitilmasi teklif edilecek toplam brut kar payi (tl) : 33673722,22
borsa'da islem goren 1 tl nominal degerli beher paya dagitilacak nakit kar payi :
Brut (tl) : 0,2815293
net (tl) : 0,2392999
teklif edilecek dagitim tarihi : 27.05.2010
konu : "2009 yili mali tablo sonuclari ile ilgili genel kurula sunulacak kar dagitim teklifi"
"ortakligimiz tarafindan sermaye piyasasi kurulu'nun seri:xi, no:29 sayili tebligi hukumleri cercevesinde hazirlanan ve bagimsiz denetimden gecen 01.01.2009-31.12.2009 hesap donemine ait konsolide mali tablolarinda ana ortakligimiza isabet eden "konsolide net donem kari" 46.759.410,00.-tl, yasal kayitlara dayanilarak hazirlanan mali tablolara gore "net donem kari" ise 16.422.451,78.-tl'dir. Sermaye piyasasi kurulunun 27.01.2010 tarih ve 2/51 sayili karari ile paylari borsada islem goren halka acik anonim ortakliklar icin asgari kar dagitim zorunlulugu getirilmemistir. Bu kapsamda kar dagitiminin, kurulun seri:iv,no:27 sayili tebliginde yer alan esaslar, ortakliklarin esas sozlesmelerinde bulunan hukumler ve sirketler tarafindan kamuya aciklanmis olan kar dagitim politikalari cercevesinde gerceklestirilmesi, kar dagitiminda sirketlerin yasal kayitlarinda bulunan cari yil kari ve dagitima konu edilebilecek kaynaklarindan karsilanabildigi surece seri:xi no:29 teblig hukumlerinde belirtilen esaslara gore hazirlanan konsolide mali tablolarda yer alan net dagitilabilir donem karinin esas alinmasi gerekmektedir. Buna gore;
turk ticaret kanunu (ttk)'nun 466'inci maddesi cercevesinde yasal kayitlarda yer alan net donem kari uzerinden %5 oraninda 821.122,59.-tl tutarinda birinci tertip yedek akce ayrilmasina,
konsolide mali tablolara gore kar dagitimina esas alinan 46.759.410,00.-tl'den 821.122,59.-tl tutarindaki birinci tertip yedek akce dusuldukten sonra kalan 45.938.287,41.-tl tutarindaki "net dagitilabilir donem kari" uzerinden, sermaye piyasasi kurulunun seri:iv, no:27 sayili tebligi'nde belirlenen % 20 oranina karsilik gelen 9.187.657,48.-tl'nin birinci temettu olarak nakit dagitilmasina,
birinci temettuden sonra, 6.413.671,71.-tl'si yasal kayitlarda gorunen 2009 yili net dagitilabilir donem karindan ve 20.793.066,99,-tl'si ( 2005 yili dagitilabilir karindan 5.500.000.- tl, 2006 yili dagitilabilir karindan 410.004,85.-tl, 2007 yili dagitilabilir karindan 6.986.791,92.-tl, ve 2008 yili dagitilabilir karindan 7.896.270,23.-tl ) ise sirket genel kurulu tarafindan dagitilmadan sirket bunyesinde birakilmis gecmis yil karlarindan olmak uzere toplam; 27.206.738,71.-tl'nin kar dagitimina konu edilmesi hususunun genel kurula teklif edilmesine,
net donem kari ve gecmis yil karlarindan dagitima konu edilecek toplam 27.206.738,71.-tl'den, onda bir oraninda ve 2.720.673,87.-tl tutarinda ikinci tertip yedek akce ayrilmasina ve kalan kisim olan 24.486.064,74.-tl'nin ise ortaklara ikinci temettu olarak nakit dagitilmasina,
birinci ve ikinci tertip yedek akceler ayrildiktan sonra, 9.187.657,48.-tl'si birinci temettu ve 24.486.064,84.-tl'si de ikinci temettu olmak uzere, dagitilacak toplam 33.673.722,22.-tl tutarindaki temettunun tamaminin nakit olarak dagitilmasina,
bu itibarla;
tam mukellef kurumlar ile turkiye'de bir is yeri veya daimi temsilci araciligi ile kar payi elde eden dar mukellef kurumlara, %28,15293 nispetinde ve her 1 (bir) tl nominal bedelli hisse senedi icin 0,2815293,-tl brut=net nakit temettu dagitilmasina,
diger ortaklara ise; %28,15293 nispetinde brut uzerinden gelir vergisi tevkifati yapildiktan sonra, net %23,92999 nispetinde ve her 1 ( bir) tl nominal bedelli hisse senedi icin 0,2392999,-tl net nakit temettu dagitilmasina,
temettu dagitim tarihinin 27.05.2010 tarihi olarak belirlenmesine,
yonetim kurulumuz, isbu kar payi dagitim onerisinin genel kurulumuzun tasvibine sunulmasina, kar payi dagitim onerimizin ve ekinde yer alan "2009 yili kar dagitim teklifi tablosu" nun kamuya aciklanmasina ,
oy birligi ile karar vermistir."
Yorum
-
***AYEN***AYEN ENERJI A.S.( Kar Payi Dagitimina Iliskin Yönetim Kurulu Karari )
Yorum
-
0,239300 yani şu anki hesaba göre vermiş olsa hisse 2,90 dan işlem görmeye başlar.Diye biliyorum.Sen yine de bana inanma köfte yemeye bak.sener Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİyi oliyyy , amma benim matematiğim zayıftır ; bir de öyle allemeli cümleler kullanmışalr ki... Çakal hocam sen anlarsın şimdi kaç para dağıtmayı teklif edecekler ? Tam gayseri hesabı yapmışlar ... 2x2 kaç eder... De bana?

Netcen temettüyü.:081::081:
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
Hada be.k24k24k24sakirksd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbizsiz uçiyiiiiiii
Herkeş düştüğüne göre pşikoloşim boşulmadan götür be spekim.Uçur beni.

k17k17k17

Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
Ayen Enerji, 1 TL nominal değerli beher paya brüt; 0,281529 TL, net;
0,2393 TL (toplam; 33,6 mn TL) nakit kar payını 27 Mayıs 2010 tarihinde dağıtma kararı almış.Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
Demedim mi İbrahim.ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAçıkçılar açılın bakayım.:081:
Burası hobbidik gubbidik yeri değil.Bugün al yarına köfte çıkar.Yok öyle bir şey.
Alın da demedik.k24k24
AĞA ay sonuna dek burada.
Nisan sonu dedik daaa.

Gözzümsün......... bulaşma ,açıktan köfte çıkarmaya çalışma,sap elinde kalakalırsın diye.k24k24
Adam eze eze taktasını yapıyor,ben bunu bilir bunu görürüm.:081::081:Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
senin dediğine sonradan gelen güneysu da bu nedametinin sonucu olarak bu temettüden ne kadar koklayabilir.................ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster0,239300 yani şu anki hesaba göre vermiş olsa hisse 2,90 dan işlem görmeye başlar.Diye biliyorum.Sen yine de bana inanma köfte yemeye bak.

Netcen temettüyü.:081::081:itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum

Yorum