AYEN-Ayen Enerji

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • simurg
    Administrator
    • 10 Mart 2007
    • 9248

AYEN-Ayen Enerji

AYEN-Ayen Enerji
    https://twitter.com/keyborsa_simurg
  • ertanay59
    Yeni Üye
    • 20 Haziran 2007
    • 17

enerji hisseleri hakkında teknik görüşü olan arkadaşların düşüncelerini paylaşmalarını isterim.
    yazdıklarım tavsiye olarak algılanmamalıdır

Yorum

• simurg
      Administrator
      • 10 Mart 2007
      • 9248

***ayen*** Ayen Enerji A.s.'nden Gelen Yazi; Rize Ili Sinirlari Icerisinde Kurulmasi Planlanan 40 Mw Kurulu Gucunde
      Kanal Tipi Pasalar Hes Projesi Icin Uretim Lisansi Verilmesi Ile Ilgili
      Talebimizin Enerji Piyasasi Duzenleme Kurulu' Nun 03.08.2007 Tarihli Ve 1270/24
      Sayili Karari Ile Uygun Bulundugu- Nu Aciklamistik. Proje Ile Ilgili Olarak Ced
      Calismalari Devam Etmektedir. ***ayen***

Yorum

• simurg
        Administrator
        • 10 Mart 2007
        • 9248

***ayen*** Ayen Enerji A.s.'nden Gelen Yazi:
        4628 Sayili Enerji Piyasasi Kanunu Kapsaminda Gumushane Ili Sinirlari
        Icerisinde Kurulmasi Planlanan Tasoba Elmali Barajlari Ve Buyukduz
        Hidroelektrik Santrali Ile Ilgili Olarak 12.03.2007 Tarihinde, Su Kullanim
        Anlasmasi Imzalayacak Olan Tuzel Kisiyi Belirlemek Icin Yapilmis Olan
        Hidroelektrik Kaynak Katki Payi Teklif Verme Toplantisinda En Uygun Teklifi
        Vermis Oldugumuzu Aciklamistik. Proje Ile Ilgili Olarak Ced Calismalari Devam
        Etmektedir. ***ayen***

Yorum

• simurg
          Administrator
          • 10 Mart 2007
          • 9248

***ayen*** Ayen Enerji A.s.'nden Gelen Yazi:
          Aydin Ili, Didim Ilcesi, Saplatan Dagi, Taslitepe, Armutcuk Tepe,
          Muvezzingedigi Tepe, Kocasivri Tepe, Catal Tepe Mevkiinde Kurulmasi Planlanan
          Ruzgar Enerjisine Dayali Uretim Tesisi Projesine Sirketimiz Adina Lisans
          Verilmesine Enerji Piyasasi Duzenleme Kurumu'nca Karar Verildigini Aciklamstik.
          Proje Ile Ilgili Olarak Ced Calismalari Devam Etmekdedir. ***ayen***

Yorum

• mustafa71mustafa
            Bağımlı
            • 19 Nisan 2008
            • 819

Sayin Simurg Enerji özelleştirmeleri Başliyor Ne Dersiniz Ayen Için?
            MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
            Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."

Yorum

• ertanay59
              Yeni Üye
              • 20 Haziran 2007
              • 17

mustafa71mustafa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Sayin Simurg Enerji özelleştirmeleri Başliyor Ne Dersiniz Ayen Için?
              bence enerjilerin zamanı gelmiştir hatta geçmiştir diye düşünüyorum,
              bundan sonra bolca konuşulacaklardır
              yazdıklarım tavsiye olarak algılanmamalıdır

Yorum

• bir44
                Yeni üye
                • 29 Nisan 2008
                • 30

***ayen*** Ayen Enerji A.s.`nin 28.05.2008 Tarihli Yazisi Asagiya Cikarilmistir.
                `sirketimizin 28.05.2008 Tarihinde Yapilan Ortaklar 2007 Yili Olagan Genel
                Kurul Toplantisi`nda; 1. Sirketimizin 2007 Yili Bilanco Ve Gelir Tablosu Ile
                Konsolide Mali Tablolarin Onaylanmasina, Yonetim Kurulu Ve Denetcinin Ibra
                Edilmelerine, 2. 2008 Yili Denetiminin Bagimsiz Dis Denetim Sirketi Basaran Nas
                Bagimsiz Denetim Ve Smmm A.s.`ne Yaptirilmasina Iliskin Yonetim Kurulu`nun 162
                Nolu Kararinin Onaylanmasina, 3. Yonetim Kurulu`nun 05.05.2008/164 Nolu Teklif
                Kararinda; Sirketin 2007 Yili Kari Olan 7.354.517,81 Ytl`dan, 367.725 Ytl %5
                Yasal Yedek Ayrildiktan Sonra 6.986.792,81 Ytl`nin Sirket Bunyesinde
                Birakilmasina, 4. Canan Ceyran`in 1 Yil Sure Ile Denetci Olarak Secilmesine,
                Karar Verilmis Olup, Tescil Ve Ilan Ettirilecektir. ` Genel Kurul Toplanti
                Tutanagi Gunluk Bulten Ekinde Yayinlanacaktir. ***ayen***|

Yorum

• serdinc35
                  Aktif
                  • 23 Nisan 2008
                  • 294

Daralan Bolinger Bandina Cevap Olarak Kendini Göstermeye Başladi. 3 Aylik Blaçosunu Kar Açiklamişti. Ayni Olayi 6 Ve 9 Aylik Bilançosunda Da Bekleniyor. Dikkat Etmenizde Fayda Var.

Yorum

• demirci
                    Bağımlı
                    • 15 Mayıs 2008
                    • 1182

AYEN*** Ayen Enerji A.S.'nin 07.08.2008 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Sirketimiz, bagli ortakligimiz olan Demir Enerji Sanayii ve Ticaret A.S.'ni, Sermaye Piyasasi Kurulu'nun benimsemis oldugu Muhasebe standartlarina gore hazirlanmis 30/06/2008 tarihli bilanco ve finansal tablolari uzerinden bir kul halinde devir alma karari vermistir. Konu ile ilgili olarak calismalarimiz devam etmekte olup; Sermaye Piyasasi Kurulu'na ve diger ilgili kuruluslara gerekli basvurular daha sonra yapilacaktir." ***AYEN***

Yorum

• PEHLİVAN
                      Çalışkan
                      • 13 Şubat 2009
                      • 1138

*ayen Enerji'nin Vergi Dairesine Sunduğu 12 Aylik Dönem Kari 8.087.422 Tl

(17/02/2009 - 07:34:30)

Yorum

• iyiniyet
                        Yeni üye
                        • 17 Şubat 2009
                        • 27

bu son yükselişten sonra hisse 1.99 a değdi ama 2.00 olamadı.şuan 1.70 den işlem görüyor,bundan sonra hissenin seyri nasıl olur arkadaşlar...
                        bana söylersen unutabilirim,
                        gösterirsen anımsayabilirim,
                        ama benide katarsan anlarım….

:m06:atasözü

Yorum

• yagmur
                          Kıdemli
                          • 29 Nisan 2008
                          • 4717

***AYEN*** Ayen Enerji A.S.'nden gelen yazi: Konu: Akbuk RES'in isletmeye alinmasi. Ayen Enerji A.S. tarafindan Aydin Ili, Didim Ilcesi, Akbuk Mevkiinde tesis edilen Ruzgar Enerjisine dayali 31,5 MW kurulu gucundeki elektrik uretim tesisinin 16,8 MW'lik 1. kisiminin kabulu 19.03.2009 tarihinde yapilarak; santral isletmeye alinmistir. ***AYEN*** (19/03/2009 - 16:33:41)
                          Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• yagmur
                            Kıdemli
                            • 29 Nisan 2008
                            • 4717

***AYEN*** Ayen Enerji A.S.'nden gelen yazi: Konu: Akbuk RES'in isletmeye alinmasi. Ayen Enerji A.S. tarafindan Aydin ili, Didim ilcesi, Akbuk mevkiinde tesis edilen Ruzgar Enerjisine dayali 31,5 MW kurulu gucundeki 122.461.800 kWh/yil enerji uretim kapasiteli Akbuk RES santralinin, 19.03.2009 tarihinde isletmeye alinan 16,8 MW'lik 1. kisminin kabulune ilave olarak 14,7 MW'lik 2. kisminin da kabulu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanligi tarafindan 03.04.2009 tarihinde yapilmis olup, toplam 31,5 MW kurulu gucundeki santral tam kapasite ile enerji uretimine gecmistir. ***AYEN*** (06/04/2009 - 09:03:10)
                            Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• yagmur
                              Kıdemli
                              • 29 Nisan 2008
                              • 4717

İMKB GÜNLÜK BÜLTENİ ŞİRKET HABERLERİ-AYEN ENERJİ

Ayen Enerji A.Ş.’nin 13.04.2009 tarihli yazısı aşağıya
                              çıkarılmıştır.
                              "Şirketimizin 13 Nisan 2009 tarihinde toplanan Yönetim Kurulu
                              Kararı’na göre
                              "Ortaklığımız tarafından Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri:XI,
                              No:29 sayılı Tebliği hükümleri çerçevesinde hazırlanan ve bağımsız
                              denetimden geçen 01.01.2008-31.12.2008 hesap dönemine ait konsolide
                              mali tablolarında ana ortaklığımıza isabet eden "Konsolide Net Dönem
                              Karı" 41.721.884,00 TL, yasal kayıtlara dayanılarak hazırlanan mali
                              tablolara göre "Net Dönem Karı" ise 49.618.154,23 TL’dir. SPK’nun
                              09.01.2009 tarih ve 1/6 sayılı Kararı gereği 2008 yılı karının
                              dağıtımında, Seri: XI No:29 Tebliğ hükümleri çerçevesinde hazırlanan
                              konsolide mali tablolarda yer alan net dağıtılabilir dönem karı esas
                              alınacaktır.
                              Buna göre,
                              1. Türk Ticaret Kanunu (TTK)’nun 466’ıncı maddesi çerçevesinde
                              yasal kayıtlarda yer alan net dönem karı üzerinden %5 oranında
                              2.480.907,71 TL tutarında birinci tertip yedek akçe ayrılmasına,
                              2. Konsolide mali tablolara göre kar dağıtıma esas alınan
                              41.721.884,00 TL’den 2.480.907,71 TL tutarında birinci tertip yedek
                              akçe düşüldükten sonra kalan 39.240.976,29 TL tutarındaki "Net
                              Dağıtılabilir Dönem Karı" üzerinden, SPK’nca 2008 yılı kar dağıtımı
                              için asgari kar dağıtım oranı olarak belirlenen %20 oranına karşılık
                              gelen 7.848.195,26 TL’nin birinci temettü olarak nakit dağıtılmasına,
                              3. Net Dağıtılabilir Dönem Karının kalan kısmından, 3.023.679,66
                              TL tutarında ikinci tertip yedek akçe ayrılmasına ve kalan kısım olan
                              28.369.101,37 TL’nin ortaklara ikinci temettü olarak nakit
                              dağıtılmasına,
                              4. Birinci ve İkinci Tertip Yedek Akçeler ayrıldıktan sonra
                              dağıtılacak toplam 36.217.296,63 TL tutarındaki nakit temettünün
                              tamamının dönem net karından dağıtılmasına, Bu itibarla
                              a) Tam mükellef kurumlar ile Türkiyede bir iş yeri veya daimi temsilci
                              aracılığı ile kar payı elde eden dar mükellef kurumlara %30,28
                              nispetinde ve her 1 (bir) TL nominal bedelli hisse senedi için 0,3028
                              TL Brüt=Net nakit temettü dağıtılmasına,
                              b) Diğer ortaklara ise %30,28 nispetinde brüt üzerinden gelir vergisi
                              tevkifatı yapıldıktan sonra, net %25,74 nispetinde ve her 1 (bir) TL
                              nominal bedelli hisse için 0,2574 TL Net nakit temettü dağıtılmasına,
                              c) Temettü dağıtım tarihinin 29.05.2009 tarihi olarak belirlenmesine,
                              5. Yasal kayıtlara göre oluşan net dönem karından ayrılması
                              gereken yedek akçeler ile ödenmesi kararlaştırılan brüt temettü
                              tutarları düşüldükten sonra kalan tutarın yasal kayıtlarda Olağanüstü
                              Yedeklere alınmasına, Yönetim Kurulumuzun işbu kar payı dağıtım
                              önerisinin genel kurulumuzun tasvibine sunulmasına karar vermiştir.
                              Genel Kurul’a sunulacak olan "Kar Dağıtım Tablosu" ektedir.
                              Kar Dağıtım Tablosu internet sitemizde yayınlanmaktadır."
                              Kar dağıtım tablosu ekte ve internet sitemizin "Şirketler"
                              bölümünde yayınlanmaktadır.

İMKB

(14/04/2009 - 07:34:18)

Yorum

Working...
                              X

Debug Information