ALKIM-Alkim Kimya

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • jakhall01
    Çalışkan
    • 18 Aralık 2008
    • 893

Kap : Alkim alkali kimya a.s. / alkim [] ozel durum aciklamasi (genel) 07.04.2010 14:36:16

kap : Alkim alkali kimya a.s. / alkim [] ozel durum aciklamasi (genel) 07.04.2010 14:36:16

ozel durum aciklamasi (genel)
    ---------------------------------------------------------------------------------------------

ortakligin adresi : Inonu cad. No:13 34437 taksim - istanbul
    telefon ve faks no. : Tlf: 0212 292 22 66 - fax: 0212 252 76 60
    ortakligin yatirimci/pay sahipleri ile iliskiler biriminin telefon ve faks no.su : Tlf: 0212 292 22 66 - fax: 0212 252 76 60
    yapilan aciklama ertelenmis aciklama mi? : Hayir
    ozet bilgi : Yonetim kurulu uyelerinin gorev bolumu ve sirketin temsil ve ilzaminin tespiti

---------------------------------------------------------------------------------------------
    aciklanacak ozel durum/durumlar:

Sirket yonetim kurulu baskani : M. Reha kora
    baskan yardimcilari olan uyeler : Arkin kora a. Haluk kora, ve ferit kora
    uyeler : Gungor say, ozay kora, tulay onel, emine hale kosif,nihat erkan seklinde tesekkul etmistir.

Yonetim kurulu uyelerimize ilaveten sirketimizin temsil ve ilzami acisindan sirket genel mudur'u nihat erkan ( yonetim kurulu uyesi olarak da secilmistir )
    teknik genel mudur yardimcilari : Huseyin unlu, ismail ceylan, mali ve idari islerden sorumlu genel mudur yardimcisi : M. Faruk yuksel, cihanbeyli muessese muduru : Ismail kandemir, personel muduru bulent eser, muhasebe muduru m. Azmi gumus, muhasebe ve finans sefi berna sari' da sirketimizin yoneticileri olarak kararda belirtildigi sekilde temsil ve ilzamda bulunabileceklerdir.

Sirketin idare, temsil ve ilzami : 2 yil sure ile gecerli olmak uzere kararda belirtildigi sekilde tanzim edilmistir.

bu haberin kap 'in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link'i tiklayiniz!

-kap-
    ELDEKİ SERÇE DAMDAKİ GÜVERCİNDEN İYİDİR.

Yorum

• jakhall01
      Çalışkan
      • 18 Aralık 2008
      • 893

Kap : Alkim alkali kimya a.s. / alkim [] genel kurul toplantisi sonucu 02.04.2010 16:51:01

kap : Alkim alkali kimya a.s. / alkim [] genel kurul toplantisi sonucu 02.04.2010 16:51:01

genel kurul toplantisi sonucu

ortakligin adresi : Inonu cad. No: 13 34337 taksim - istanbul
      telefon ve faks no. : Tlf:0212 292 22 66 - fax:0212 252 76 60
      ortakligin yatirimci/pay sahipleri ile iliskiler biriminin telefon ve faks no.su : Tlf:0212 292 22 66 - fax:0212 252 76 60
      yapilan aciklama guncelleme mi? : Hayir
      yapilan aciklama duzeltme mi? : Hayir
      yapilan aciklama ertelenmis bir aciklama mi? : Hayir
      konuya iliskin daha once yapilan ozel durum aciklamasinin tarihi : 11 mart 2010
      ozet bilgi : Sirketimizin 2009 faaliyet donemine ait 02/04/2010 tarihli olagan genel kurul toplanti sonucu

genel kurul toplanti turu : Olagan
      olagan genel kurul toplantisi ise ait oldugu hesap donemi : 2,009
      genel kurul tarihi : 02 04 2010

alkim alkali kimya anonim sirketi' nin 2009 yilina ait olagan genel kurul toplantisi 02.04.2010 cuma gunu saat 14.00 de inonu cad. No. 13 taksim / istanbul adresindeki genel mudurluk binasinda, istanbul valiligi sanayi ve ticaret il mudurlugunun 1.04.2010 tarih ve 18640 sayili yazilari ile gorevlendirilen bakanlik komiseri sayin; sezgin yildiz 'un gozetiminde yapilmistir.

Toplantiya ait davet ilaninin ( toplantinin yeri, gunu gundemi ve saatini iceren ) 15.03.2010 gun ve 7521 sayili ticaret sicil gazetesinin 163 ve 164 sayfasinda, 15.03.2010 tarihli milliyet gazetesinde ve dunya gazetesinde yayinlandigi, hamiline yazili hisse senedi sahiplerine toplanti ile ilgili giris kartlari ve nama yazili pay senedi sahiplerine suresi icerisinde toplantiya cagri mektuplarinin taahhutlu gonderildigi tespit edildigi goruldu.

Hazirun cetvelinin tetkikinden sirketin toplam 24.725.000,- tl sermayesine tekabul eden 2.472.500.000 adet hisseden 15.088.021 tl sermaye'ye karsilik 1.508.802.100 adet hissenin asaleten, 2.423.051 tl sermaye'ye karsilik 242.305.101 adet hissenin de vekaleten olmak uzere toplam 17.511.072 tl, sermaye'ye karsilik 1.751.107.200 adet hissenin toplantida hazir bulundugu ve boylece toplanti icin ana sozlesmede ongorulen asgari toplanti nisabinin bulundugu anlasildi. Sirketin ortaklari disinda denetcilige secilmis bulunan m. Yuksel kadioglu'nun da toplantida hazir bulundugunun anlasilmasi uzerine, toplanti yonetim kurulu baskani sayin mehmet reha kora tarafindan acilarak gundem'in gorusulmesine gecildi.

1) divan baskanligina sn. Mehmet reha kora ' nin, oy toplayiciligina sn; mustafa azmi gumus'un, katiplige sn. Berna sari' nin secilmelerine oybirligi ile karar verildi.

2) genel kurul tutanaklarinin imzalanmasi icin divan heyetine yetki verilmesine oybirligi ile karar verildi.

3) 2009 yilina ait yonetim kurulu faaliyet raporu yonetim kurulu baskani sayin m. Reha kora tarafindan okundu, muzakereye acildi. Soz alan olmadi. Denetci raporu denetci m. Yuksel kadioglu tarafindan okundu muzakereye acildi. Soz alan olmadi. Bagimsiz dis denetim raporu baki erdal tarafindan okundu muzakereye acildi. Soz alan olmadi. .

4) 2009 yili bilanco ve gelir tablolari ayri ayri okundu ve muzakere edildi. Yapilan oylama sonucunda bilanco ve kar / zarar hesaplari oybirligi ile tasdik edildi.

5) yonetim kurulunun butun uyeleri 2009 yili faaliyetleri ve calismalarindan dolayi oy birligi ile ibra edildiler. Oylamada yonetim kurulu uyelerinin sahip olduklari paylara ait oy haklarini kullanmadiklari tespit edildi. Yine yapilan oylama sonucunda 2009 takvim yili calismalari nedeni ile denetci oy birligi ile ibra edildi.

6) sirketin 2009 yili karinin dagitimi konusunda yonetim kurulu karari ve diger dagitim oneri teklifleri gorusuldu; sermaye piyasasi kanunu ve sermaye piyasasi kurulu duzenlemelerine gore hazirlanan konsolide bilancomuzdaki vergi sonrasi net donem kari 22.134.173,00 tl mali bilancomuzdaki net donem kari ise 16.412.311,43 tl oldugu,

onceki yillarda ayrilan birinci tertip yasal yedek akce tutari yasal tavana ulastigindan, birinci tertip yasal yedek akce ayrilmamasina, mali bilancomuzda hesaplanan 16.412.311,43 tl net donem karinin kar dagitimina esas alinmasina,

sirketimizin kar dagitim politikasinda, ilgili mevzuat, yatirim ihtiyaclarimiz ve finansal imkanlarimiz elverdigi surece dagitilabilir karin azami bolumunun dagitilmasi ongorulmektedir.

Net dagitilabilir donem karindan hissedarlara temettu olarak, brut (nakit) 12.063.048,90 tl, net (nakit) 10.253.591,57 tl dagitilmasina,

yonetim kuruluna net dagitilabilir donem karindan % 1,5 oraninda, 246.184,67 tl nakit kar payi verilmesine, kalan kismin olaganustu yedek akce olarak ayrilmasina,
      1,00 tl nominal degerde bir adet hisse senedine % 48,789 nispetinde ve 0,48789 tl brut, % 41,471 nispetinde ve 0,41471 tl net nakit temettu odenmesine, temettu'nun 24 mayis 2010 tarihinde dagitilmasina oy birligi ile karar verildi.

7) yonetim kurulu uyeliklerine, 2 yil sureyle gorev yapmak uzere mehmet reha kora, arkin kora, adem haluk kora, ferit kora, gungor say, tulay onel, ozay kora, emine hale kosif, nihat erkan'in secilmelerine oy birligi ile karar verildi.

8) denetci olarak 1 yil sure ile mehmet yuksel kadioglu' nun secilmesine oy birligi ile karar verildi.

9) yonetim kurulu uyelerinin ucretlerinin her birine aylik net 1.000,-tl ve denetci ucretinin yillik net 3.600,- tl olarak tespitine oybirligi ile karar verildi.

10) yonetim kurulunun, 2010 yili hesap donemi icin bagimsiz dis denetim gorevi yapmak uzere; ernst & young - guney bagimsiz denetim ve serbest muhasebeci mali musavirlik a.s.'nin, gorevlendirilmesini teklif eden kararinin onaylanmasina, oy birligi ile karar verildi.

11) sirketimiz istiraki olan i.m.k.b de islem goren alkim kagit san. Ve tic. A.s deki hisselerimizden sermayesinin % 50 'sine kadarlik bir bolumunun stratejik veya finansal ortaklara satilmasi konusunda yonetim kuruluna 03.04.2009 tarihli genel kurul da verilen yetkinin devam etmesine oy birligi ile karar verildi.

12) ana sozlesmenin 3, 6 ve 7.nci maddelerin degistirilmesine iliskin sermaye piyasasi kurulu'nun 15.01.2010 tarih ve b.02.1.spk.0.13 - 79 / 427 sayili yazisi ve t.c. Sanayi ve ticaret bakanligi ic ticaret genel mudurlugu'nun 22.01.2010 tarih ve b.14.0.itg.0.10.00.01/351.02-71-8401 isaret ve 441 sayili yazisi ile izin verilen ana sozlesme degisiklikleri bakanliktan gectigi sekliyle oy birligi ile kabul edildi.

13) 2009 yilinda sirket tarafindan 3.kisiler lehine herhangi bir teminat, rehin ve ipotek verilmedigi hususu genel kurulun bilgisine sunuldu.

14) sermaye piyasasi kurulun seri: Iv, no:27 sayili sermaye piyasasi kanununa tabi olan halka acik anonim ortakliklarin temettu ve temettu avansi dagitiminda uyacaklari esaslar hakkindaki teblig'in 7. Maddesinin kapsami nedeni ile sirketimiz tarafindan 2009 yilinda bagis yardim yapilmamistir.

15) yonetim kurulu uyelerine ttk 334 ve 335. Nci maddelerin de yazili hususlar icin gerekli iznin verilmesine oybirligi ile karar verildi.

16) dilek ve temenniler; soz alan diger katilimcilar sirket faaliyetlerinden dolayi tesekkurlerini iletti.

Gundemde gorusulecek baska bir konu kalmadigi baskan tarafindan belirtilerek toplantiya son verildi.
      02 / 04 / 2010

bu haberin kap 'in sitesindeki orjinal hali ve ekli dosyalarini gorebilmek icin asagidaki link'i tiklayiniz!

Yorum

• jakhall01
        Çalışkan
        • 18 Aralık 2008
        • 893

Kap : Alkim alkali kimya a.s. / alkim [] nakit kar payi dagitim tarihi 02.04.2010 16:51:01

kap : Alkim alkali kimya a.s. / alkim [] nakit kar payi dagitim tarihi 02.04.2010 16:51:01

nakit kar payi dagitim tarihi

ortakligin adresi : Inonu cad. No: 13 34337 taksim - istanbul
        telefon ve faks no. : Tlf:0212 292 22 66 - fax:0212 252 76 60
        ortakligin yatirimci/pay sahipleri ile iliskiler biriminin telefon ve faks no.su : Tlf:0212 292 22 66 - fax:0212 252 76 60
        konuya iliskin daha once yapilan ozel durum aciklamasinin tarihi : 12 mart 2010
        ozet bilgi : Sirketimizin 2009 faaliyet donemine ait 02/04/2010 tarihli olagan genel kurul toplanti sonucu alinan karar geregi dagitilacak kar payi bilgileri

nakit olarak dagitilacak toplam brut kar payi (tl) : 12063048,90
        borsa'da islem goren 1 tl nominal degerli beher hisseye dagitilacak nakit kar payi
        brut (tl) : 0,48789
        net (tl) : 0,41471
        nakit kar payi dagitim tarihi : 24/05/2010

Yorum

• jakhall01
          Çalışkan
          • 18 Aralık 2008
          • 893

Kap : Alkim alkali kimya a.s. / alkim [] genel kurul toplantisi sonucu 02.04.2010 16:49:14

kap : Alkim alkali kimya a.s. / alkim [] genel kurul toplantisi sonucu 02.04.2010 16:49:14

genel kurul toplantisi sonucu

ortakligin adresi : Inonu cad. No: 13 34437 taksim - istanbul
          telefon ve faks no. : Tlf: 0212 292 22 66 - fax: 0212 252 76 60
          ortakligin yatirimci/pay sahipleri ile iliskiler biriminin telefon ve faks no.su : Tlf: 0212 292 22 66 - fax: 0212 252 76 60
          konuya iliskin daha once yapilan ozel durum aciklamasinin tarihi : 11 mart 2010
          ozet bilgi : A, b, c, d imtiyazli pay sahiplerine ait genel kurul sonucu

genel kurul toplanti turu : Olagan
          olagan genel kurul toplantisi ise ait oldugu hesap donemi : 2,009
          genel kurul tarihi : 02/04/2010

alkim alkali kimya anonim sirketi'nin a grubu imtiyazli pay sahipleri genel kurul toplantisi 02.04.2010 tarihinde saat 15:00' de inonu caddesi no:13 taksim -istanbul adresinde istanbul valiligi sanayi ve ticaret il mudurlugunun 01.04.2010 tarih ve 18641 sayili yazilariyla gorevlendirilen bakanlik komiseri sayin sezgin yildiz gozetiminde yapildi.

Turk ticaret kanununun 370 nci maddesine gore yapilan toplantiya hicbir ortak itiraz etmemistir.

Hazirun cetvelinin tetkikinden, sirketin toplam 135.000,- tl a grubu sermayesine tekabul eden 13.500.000 adet a grubu hissenin asaleten toplantida temsil edildiginin ve boylece gerek kanun ve gerekse ana sozlesmede ongorulen asgari toplanti nisabinin bulundugu anlasildi. Toplanti yonetim kurulu baskani sayin mehmet reha kora tarafindan acilarak gundem'in gorusulmesine gecildi.

1. Divan baskanligina sn. Mehmet reha kora ' nin, oy toplayiciligina sn; mustafa azmi gumus'un, katiplige sn. Berna sari' nin secilmelerine oybirligi ile karar verildi.

2. Genel kurul tutanaklarinin imzalanmasi icin divan heyetine yetki verilmesine oybirligi ile karar verildi.

3. Sirket ana sozlesmesinin 3. 6. Ve 7. Maddelerine iliskin tadiller ile ilgili olarak sermaye piyasasi kurulu ve t.c. Sanayi ve ticaret bakanligindan alinan izinler dahilinde ve 02.04.2010 tarihinde yapilan olagan genel kurul toplantisinda kabul edilmesine yonelik alinan kararin a grubu imtiyazli pay sahipleri genel kurul toplantisinda onaylanmasina oy birligi ile karar verdi.

Gundemde gorusulecek baska bir konu kalmadigi baskan tarafindan belirtilerek toplantiya son verildi. 02 / 04 / 2010

alkim alkali kimya anonim sirketi'nin b grubu imtiyazli pay sahipleri genel kurul toplantisi 02.04.2010 tarihinde saat 15,15'de inonu caddesi no:13 taksim -istanbul adresinde istanbul valiligi sanayi ve ticaret il mudurlugunun 01.04.2010 tarih ve 18642 sayili yazilariyla gorevlendirilen bakanlik komiseri sayin sezgin yildiz gozetiminde yapildi.

Turk ticaret kanununun 370 nci maddesine gore yapilan toplantiya hicbir ortak itiraz etmemistir.

Hazirun cetvelinin tetkikinden, sirketin toplam 111.000,- tl b grubu sermayesine tekabul eden 11.100.000 adet b grubu hissenin 54.000 tl vekaleten 57.000 tl asaleten toplantida temsil edildiginin ve boylece gerek kanun ve gerekse ana sozlesmede ongorulen asgari toplanti nisabinin bulundugu anlasildi. Toplanti yonetim kurulu baskani sayin mehmet reha kora tarafindan acilarak gundem'in gorusulmesine gecildi.

1- divan baskanligina sn. Mehmet reha kora ' nin, oy toplayiciligina sn; mustafa azmi gumus'un, katiplige sn. Berna sari' nin secilmelerine oybirligi ile karar verildi.

2- genel kurul tutanaklarinin imzalanmasi icin divan heyetine yetki verilmesine oybirligi ile karar verildi.

3- sirket ana sozlesmesinin 3. 6. Ve 7. Maddelerine iliskin tadiller ile ilgili olarak sermaye piyasasi kurulu ve t.c. Sanayi ve ticaret bakanligindan alinan izinler dahilinde ve 02.04.2010 tarihinde yapilan olagan genel kurul toplantisinda kabul edilmesine yonelik alinan kararin b grubu imtiyazli pay sahipleri genel kurul toplantisinda onaylanmasina oy birligi ile karar verdi.

Gundemde gorusulecek baska bir konu kalmadigi baskan tarafindan belirtilerek toplantiya son verildi. 02 / 04 / 2010

alkim alkali kimya anonim sirketi'nin c grubu imtiyazli pay sahipleri genel kurul toplantisi 02.04.2010 tarihinde saat 15,30'da inonu caddesi no:13 taksim -istanbul adresinde istanbul valiligi sanayi ve ticaret il mudurlugunun 01.04.2010 tarih ve 18643 sayili yazilariyla gorevlendirilen bakanlik komiseri sayin sezgin yildiz gozetiminde yapildi.

Hazirun cetvelinin tetkikinden, sirketin toplam 113.250,- tl c grubu sermayesine tekabul eden 11.325.000 adet c grubu hissenin asaleten toplantida temsil edildiginin ve boylece gerek kanun ve gerekse ana sozlesmede ongorulen asgari toplanti nisabinin bulundugu anlasildi. Toplanti yonetim kurulu baskani sayin mehmet reha kora tarafindan acilarak gundem'in gorusulmesine gecildi.

1) divan baskanligina sn. Mehmet reha kora ' nin, oy toplayiciligina sn; mustafa azmi gumus'un, katiplige sn. Berna sari' nin secilmelerine oybirligi ile karar verildi.

2- genel kurul tutanaklarinin imzalanmasi icin divan heyetine yetki verilmesine oybirligi ile karar verildi.

3- sirket ana sozlesmesinin 3. 6. Ve 7. Maddelerine iliskin tadiller ile ilgili olarak sermaye piyasasi kurulu ve t.c. Sanayi ve ticaret bakanligindan alinan izinler dahilinde ve 02.04.2010 tarihinde yapilan olagan genel kurul toplantisinda kabul edilmesine yonelik alinan kararin c grubu imtiyazli pay sahipleri genel kurul toplantisinda onaylanmasina oy birligi ile karar verdi.

alkim alkali kimya anonim sirketi'nin d grubu imtiyazli pay sahipleri genel kurul toplantisi 02.04.2010 tarihinde saat 15,45'de inonu caddesi no:13 taksim -istanbul adresinde istanbul valiligi sanayi ve ticaret il mudurlugunun 01.04.2010 tarih ve 18644 sayili yazilariyla gorevlendirilen bakanlik komiseri sayin sezgin yildiz gozetiminde yapildi.

Hazirun cetvelinin tetkikinden, sirketin toplam 750,- tl d grubu sermayesine tekabul eden 75.000 adet d grubu hissenin asaleten toplantida temsil edildiginin ve boylece gerek kanun ve gerekse ana sozlesmede ongorulen asgari toplanti nisabinin bulundugu anlasildi. Toplanti yonetim kurulu baskani sayin mehmet reha kora tarafindan acilarak gundem'in gorusulmesine gecildi.

1- divan baskanligina sn. Mehmet reha kora ' nin, oy toplayiciligina sn; mustafa azmi gumus'un, katiplige sn. Berna sari' nin secilmelerine oybirligi ile karar verildi.

3- sirket ana sozlesmesinin 3. 6. Ve 7. Maddelerine iliskin tadiller ile ilgili olarak sermaye piyasasi kurulu ve t.c. Sanayi ve ticaret bakanligindan alinan izinler dahilinde ve 02.04.2010 tarihinde yapilan olagan genel kurul toplantisinda kabul edilmesine yonelik alinan kararin d grubu imtiyazli pay sahipleri genel kurul toplantisinda onaylanmasina oy birligi ile karar verdi.

Yorum

• stockbroker
            Master
            • 28 Temmuz 2008
            • 4807

***ALKIM***ALKİM ALKALİ KİMYA A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )

Ortaklığın Adresi : İnönü Cad. No: 13 34437 Taksim - İSTANBUL
            Telefon ve Faks No. : Tlf: 0212 - 292 22 66 / Fax: 0212 - 252 76 60
            Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : Tlf: 0212 - 292 22 66 / Fax: 0212 - 252 76 60
            Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
            Özet Bilgi : Çayırhan - Ankara Tesisimizin Devreye alınması hakkında

AÇIKLAMA:
            Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Çayırhan - Ankara Sodyum Sülfat Tesisimiz devreye alınarak sevkiyatlara başlamıştır. Bu entegre tesisimizin ünitelerinin performans ölçümleri ve kabul işlemleri devam etmektedir. Gerek maden, gerek fabrika operasyonlarımız sorunsuz olarak çalışmaktadır. Tesisimizin ülkemize, yöreye ve hissedarlarımıza hayırlı olmasını dileriz. Alkim olarak hedefimiz - her zaman - milli varlıklarımıza katma değer katarak değerlendirmek, iş yaptığımız yörelere azami değeri sağlamaktır.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

IMKB

Yorum

• stockbroker
              Master
              • 28 Temmuz 2008
              • 4807

***ALKIM***İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI( Hisse Alım Satım Bildirimi )
              Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 Sayılı Tebliği kapsamında Gülen Kora tarafından Borsamıza gönderilen hisse senedi alış satış işlemlerine ilişkin açıklama ilişikte yer almaktadır.

Bildirimlerin Borsamız tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin Borsa tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.
              Tablo Başlığı

IMKB

Yorum

• stockbroker
                Master
                • 28 Temmuz 2008
                • 4807

***ALKIM***ALKİM ALKALİ KİMYA A.Ş.( ŞGBF-Ortaklık Yapısı )
                Son Durum İtibariyle Sermayenin % 5 ve Fazlasına Sahip Ortaklar İle Tüzel Kişi ve Yabancı Ortaklar Arasında Dağılımı
                Ortağın Ticaret Unvanı/Adı Soyadı Sermayedeki Payı (TL) Sermayedeki Payı (%)
                Arkın KORA 4,945,000.00 20.00
                Cihat KORA 2,977,844.00 12,04
                M. Reha KORA 2,657,938.00 10,75
                A. Haluk KORA 2,423,050.00 9,80
                Halka Açık 8,161,250.00 33,01
                Diğer 3,559,918.00 14,40

TOPLAM 24,725,000.00 100.00

IMKB

Yorum

• stockbroker
                  Master
                  • 28 Temmuz 2008
                  • 4807

**ALKIM***ALKİM ALKALİ KİMYA A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )

Ortaklığın Adresi : İnönü Cad. No:13 34437 Taksim - İSTANBUL
                  Telefon ve Faks No. : Tlf: 0212 292 22 66 / Fax: 0212 252 76 60
                  Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : Tlf: 0212 292 22 66 / Fax: 0212 252 76 60
                  Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
                  Özet Bilgi : Magnezyum Oksit üretimine yönelik AR GE çalışmalarına başlanmıştır.

AÇIKLAMA:
                  Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Cihanbeyli Tersakan göl işletmesinde elde ettiğimiz karayollarında buzlanmayı önleyici buz çözücü olarak kullanılan magnezyum klorür'den (Mgcl2) katma değeri daha yüksek ürünler elde etmek için Magnezyum oksit ( MgO ) üretimine yönelik AR GE çalışmalarına başlanmıştır.

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.

IMKB

Yorum

• stockbroker
                    Master
                    • 28 Temmuz 2008
                    • 4807

***ALKIM***İSTANBUL MENKUL KIYMETLER BORSASI( Hisse Alım Satım Bildirimi )
                    Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 Sayılı Tebliği kapsamında Adem Haluk Kora tarafından Borsamıza gönderilen hisse senedi alış satış işlemlerine ilişkin açıklama ilişikte yer almaktadır.

Bildirimlerin Borsamız tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin Borsa tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.

Tablo Başlığı

IMKB

Yorum

• vahhun
                      Çalışkan
                      • 12 Ağustos 2013
                      • 2846

[img]http://p1310.hizliresim.com/1g/p/tszlx.jpg[/img]
                      "Bu işler binaçço ohumanla,ihi paralel çiziyi birbirine deymeyeceh şehilde çizmehlen ossaydu; herkeşler paracuhlarun dibine dibine furardu." ncavus

Yorum

• vahhun
                        Çalışkan
                        • 12 Ağustos 2013
                        • 2846

[img]http://n1310.hizliresim.com/1g/y/u26b5.jpg[/img]
                        "Bu işler binaçço ohumanla,ihi paralel çiziyi birbirine deymeyeceh şehilde çizmehlen ossaydu; herkeşler paracuhlarun dibine dibine furardu." ncavus

Yorum

• vahhun
                          Çalışkan
                          • 12 Ağustos 2013
                          • 2846

[img]http://o1310.hizliresim.com/1g/z/u2yf6.jpg[/img]

Yorum

• vahhun
                            Çalışkan
                            • 12 Ağustos 2013
                            • 2846

HAFTALIK :

[img]http://s1311.hizliresim.com/1h/4/u6jdm.jpg[/img]

Yorum

• vahhun
                              Çalışkan
                              • 12 Ağustos 2013
                              • 2846

[img]http://o1311.hizliresim.com/1h/6/u8ug3.png[/img]

Yorum

• vahhun
                                Çalışkan
                                • 12 Ağustos 2013
                                • 2846

[img]http://l1311.hizliresim.com/1h/7/u9rwf.png[/img]

Yorum

Working...
                                X

Debug Information