allahım yanlız değilim demekki çok şükür...........folvoda anlamadıysa gariplik alçakal abimde demektir...........
ALKIM-Alkim Kimya
Collapse
X
-
-
Ben sanırım anladım. tek şüphe duyduğum nokta rus noktası. orayı yanlış anlamış olabilirimbalıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterallahım yanlız değilim demekki çok şükür...........folvoda anlamadıysa gariplik alçakal abimde demektir...........
Yorum
-
canım oraya kadar herkes anladı.........gel bakalım yamacımıza sende bizdensin yırtınma boşuna..................bu arada hazırmısın..................
Yorum
-
hazırım hazırım toktor.hemde uzun zamandır hazırım. ya senbalıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercanım oraya kadar herkes anladı.........gel bakalım yamacımıza sende bizdensin yırtınma boşuna..................bu arada hazırmısın..................
Yorum
-
-
Haftalardır üst kademeleri doldurup, alt kademeye küçük lotlar satıp fiyatı düşük gösterenlere ne denilebilir? Az bile...ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTahtada önceleri bir yabancı vardı.pasife durmadan mal yazan fiyatı aşağı basmaya çalışnaxxxxxxxxxxxxxxxxxquote]
1 saatte zor anladım.
Yorum
-
üstad bunu ciddimi yazdın bize şimdi.........teessüf vb herşeyi ederim sana..............bu kadarını folvo bile anladı zaten...............daha doğrusu az biraz renliğimizin verdiği bir huy olarak geyiğe döndü olaay...........eyvallah yinede...........
Yorum
-
balıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstad bunu ciddimi yazdın bize şimdi.........teessüf vb herşeyi ederim sana..............bu kadarını folvo bile anladı zaten...............daha doğrusu az biraz renliğimizin verdiği bir huy olarak geyiğe döndü olaay...........eyvallah yinede...........
Ben size bir şey yazmadım.İşin doğrusu neden bahsettiğinizi dahi anlayamadım.
Mesajımı okuduktan sonra aşağıdaki satış kademelerine ve işlemlere bakarsanız belki yazdığım anlaşılır.
Yorum
-
İnsan bir kağıda hergün neden baskı yapar niye düşürmek isterki..Birilerini dökmek ister mesela, dökme kardeşim yukarı çıkardığında zaten satacak adam,bana satar diye zaten korkun yoktur,çünkü yukarı çıktığında başka alıcı gelecek..Hissen var ama belki yukarı yapacak paran yoktur..Paran yoksa neyine kağıt yapmak..Ne çok seviyolar küfür ve beddua yemeyi..k24
Çakal nerde onda para vardır çizsin yukarı
Kendi kendimimi çizeyim derse onu zorlunun eline veririm ha
Yorum
-
Hele bi ortalık güneşlensin.Çöküyor muyum çökmüyor muyum tepesine görürsün.zamanlama Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİnsan bir kağıda hergün neden baskı yapar niye düşürmek isterki..Birilerini dökmek ister mesela, dökme kardeşim yukarı çıkardığında zaten satacak adam,bana satar diye zaten korkun yoktur,çünkü yukarı çıktığında başka alıcı gelecek..Hissen var ama belki yukarı yapacak paran yoktur..Paran yoksa neyine kağıt yapmak..Ne çok seviyolar küfür ve beddua yemeyi..k24
Çakal nerde onda para vardır çizsin yukarı
Kendi kendimimi çizeyim derse onu zorlunun eline veririm ha 

Yaşadığını farketmek için bastım kafana.
Senin ne işin var burada varyolar,memsalar dururken.
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
Benim bunda da işim olmaz,tercümanlık yapıyorumÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHele bi ortalık güneşlensin.Çöküyor muyum çökmüyor muyum tepesine görürsün.
Yaşadığını farketmek için bastım kafana.
Senin ne işin var burada varyolar,memsalar dururken.

Sürekli baskı yapılan hisseye para bağlayıp beklemem ama gözüm sürekli üstünde,bir sinyal görürsem sülük gibi yapışıcam
Küçükken o hisselerle uğraşıyoduk,büyüdük, yaşlandık artık büyük hisselerle uğraşıyoruz
Yorum
-
Anlayacak bir durum yok malesef.Alıcısız tahtahda 3,5 bin lotla kademelere basıp tepkiye alan olmasın diye düşürdüklere kademelere mal yığan bir kısım mahlukat var.:ka24:Gördükçe kulaklarını çınlatmak dışında elden bir şey gelmiyor.TİTANYUM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNe olacak bu hisse,nin hali bir türlü anlamıyorum çakıldık kaldık......
Yorum
-
Alkim'den ankara'da 40 milyon tl'lik yatirim- sabah
sabah gazetesinin internet sitesinde konuyla ilgili olarak 10 nisan'da
yayinlanan haber asagida bulunuyor:
" ankara cayirhan beldesinde, alkim
alkali kimya tarafindan yapimi suren yillik 150 bin ton kapasiteli sodyum
sulfat tesislerinde ilk uretimin yil sonunda planlandigi bildirildi. Firma
genel muduru ismail ceylan, halki bilgilendirmek uzere bir toplanti duzenledi.
Bolgede, glauberit madeninin mta tarafindan kesin olarak hesaplanmis rezervinin
190 milyon ton oldugunu anlatan ceylan, "bu yaklasik 65 milyon ton saf sodyum
sulfata esdegerdir ve dunyanin sayili rezervleri arasindadir. Tesisler
tamamlandiginda 40 milyon liralik yatirim gerceklesmis olacak" dedi. Tesislerin
yillik 150 bin ton kapasiteli olacagini ve ilk uretimin yil sonunda
hedeflendigini belirten ceylan, sodyum sulfat madeninin deterjan basta olmak
uzere kagit, cam, tekstil ve cesitli kimyasallarin hammaddesi olarak
kullanildigin "
-matriks-ELDEKİ SERÇE DAMDAKİ GÜVERCİNDEN İYİDİR.
Yorum
Yorum