Bilecikte böyle bir şey olurmu aceb.
23 MAYIS 2010 Kahvaltı Programı
Collapse
X
-
Pir_i muganlar varken üstadlık bizim neyimize....Biz işimize bakalım tescilli hocam...;)FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbundan sonra bana üstad diyene fena konuşurum, herkes ona göre davransın.
değil mi simurg üstad?
engin üstad? gemici üstad?

Yorum
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPir_i muganlar varken üstadlık bizim neyimize....Biz işimize bakalım tescilli hocam...;)

Yorum
-
Kahvaltı, ortam, sohbet, samimiyet, seviye, sizler, herşey çok güzeldi. 600 km. lik yola gerçekden değdi. hepinizi tanıdığıma çok memnun oldum. Tekrar teşekkürler."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
sizlerle tanışmak da güzeldi hocam. sağolun km'lerce yol geldiniz.EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKahvaltı, ortam, sohbet, samimiyet, seviye, sizler, herşey çok güzeldi. 600 km. lik yola gerçekden değdi. hepinizi tanıdığıma çok memnun oldum. Tekrar teşekkürler.
Yorum
-
efenim geldik,tanıştık,hoş vakitler geçirdik.bizleri agırlayan,karşılayan arkadaşlarada,onca uzak mesafeyi kısa eyleyip tanışmak için gelen arkadaşlarada tüm içtenligimle teşekkür ediyorum..her şey olacağına varır..
Yorum
-
geçmiş olsun, bir dahakine inşallah...fuatu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar kusura bakmayın, ben de gelemedim. Enfeksiyon kapmışım. Daha bugün biraz kendime gelip bilgisayar başına geçtim mesaj yazıyorum.
Güzel bir kahvaltı olmuş. Kısmet artık bir dahakine.
Yorum
-
-
-
geçmiş olsun...fuatu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar kusura bakmayın, ben de gelemedim. Enfeksiyon kapmışım. Daha bugün biraz kendime gelip bilgisayar başına geçtim mesaj yazıyorum.
Güzel bir kahvaltı olmuş. Kısmet artık bir dahakine.
Yorum
-
ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn fnt avatarınızdaki o resim kabakçı mustafa çavuşmu..evet kabakçı mustafa. tanışıyor muyuz/musunuz?ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçavuşunu boşverin kabakçı mustafamı yani..
Yorum
-
ben gelebilseydim, o kadar yaşlıların arasında en genç olurdum her halde...
bütün moruklar bir araya gelmişler..
bundan sonra hepsine abi,amca,dayı,dede demem lazım.. :kahkaha:!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
genç adamlar dünya kadar yoldan kalkıp geldi,guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben gelebilseydim, o kadar yaşlıların arasında en genç olurdum her halde...
bütün moruklar bir araya gelmişler..
bundan sonra hepsine abi,amca,dayı,dede demem lazım.. :kahkaha:
sen ıslık çalsak duyulacak mesafeden gelemedin.
dede kimmiş?
pehhhhhhhhhhhhhh
Yorum
Yorum