bu kuş pala,muhtelif bölgelerde ebabil kuşu olarakta bilinir..hatta duydumki efekent yeni bir isimde takmış..
23 MAYIS 2010 Kahvaltı Programı
Collapse
X
-
-
benim içinde bulundugum fotolar yanmamış,şaşırdım bu duruma.xxmel çekerken kesin yanıyor diyerek garanti vermişti halbuki..her şey olacağına varır..
Yorum
-
abi o durum o an icin gecerliymis..simdi daha iyi anladik..canli canli daha ozel algiliyor seni makineketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbenim içinde bulundugum fotolar yanmamış,şaşırdım bu duruma.xxmel çekerken kesin yanıyor diyerek garanti vermişti halbuki..
)
Onlara güneşi işaret ettim, onlar parmaklarıma baktılar...
Yorum
-
kardeşim sen ne zaman yolcusun?xxmel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi o durum o an icin gecerliymis..simdi daha iyi anladik..canli canli daha ozel algiliyor seni makine
)
sipariş kabul eder misin?
Yorum
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Yorum
-
evet taktım. sonu a ş ile bitiyor.ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu kuş pala,muhtelif bölgelerde ebabil kuşu olarakta bilinir..hatta duydumki efekent yeni bir isimde takmış..
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
sonu AŞ ile bitiyor demekEFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevet taktım. sonu a ş ile bitiyor.

Buldum öyleyse,
kesin bundan yemek çıkar, çorba parası çıkar, tatlı parası çıkar, ..............
Yorum

Yorum