foruma sık giren tüm arkadaşlar, gerçekten forum için görev paylaşımı isterseniz , paylaşım yapabiliriz... fikirleri de tartışabiliriz ama ne olur Keyborsaya el atalım, benim gibi diğer arkadaşlarımda sıkıldılar sanırım bu işten...
Nasıl bir forum istiyorsunuz ?
Collapse
X
-
-
Bazı üyülerin trübünde oturmalarına bende anlam veremiyorum.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn dragon aslında ana şablon hazır ... Siteyi yapanlar genç olunca ve borsadan uzak olunca yarı yolda bırakıyorlar... Benim de teknik bilgim ve zamanım yok. şablon hazır bekliyoruz... bakalım. Bir de forumdaki üyelerin ilgisizliği harbiden gerdi beni... inatla forumu açık tutmaya çalışıyorum , bakalım ne kadar dayanacağım ....
üye olmak için formu doldururken baya yorulmuşlar anlaşılan:(Ben ben değilim,Sen olmayınca
Sen sen değilsin,Ben olmayınca
Yorum
-
okuyup okumalarını geliştiriyorlar birazda yazıp yazmayı geliştirselergüneşş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercidden sitede bazen oluyor hiç hareket yok. okuyan çok ama!
Ben ben değilim,Sen olmayınca
Yorum
-
aslinda yeterli kadar üyelerimiz var. yarisi gunde bir mesaj yazmis olsa, site daha renkli olacak. ama biz millet olarak alismisiz hazira..aslinda tavugun yemi bu köyde yiyip diger köyde yumurlamasi gibi bir durum bu. ama sabir derim...zamana karsi tek care budur..Dragon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBazı üyülerin trübünde oturmalarına bende anlam veremiyorum.
üye olmak için formu doldururken baya yorulmuşlar anlaşılan:(Borsacıların ve borsanın yeni adresi
[url] www.keyborsa.com[/url]
Yorum
-
AKTİF ÜYE İSTEMELER SİTEDE TAKILMAYANLARA LAF SÖYLEMELER TUZAKKK!
duyduğuma göre bu sitede online olan üyeler bazı kimliği bilinmeyen gizemli kişiler tarafından (ki bence ste yönetimi falan bu işin için de:( )öldürülüyormuş... Çok yaşamıyorlarmış anlayacağınız aktif üyeler. ondan millet aktif olmaktan korkuyor gibime geliyor
satanistmiymiş neymiş bu simurgla apruncutigin.. benim duydugum okudugum rakip sitelerde topic aşılmış bu konuda milletin eline konu olmuşuz bu yönetim varya bu yönetim üyeleri teker teker site buluşması yapacagız bahanesiyle kafalayıp kurban ediyorlarmış
dragonu da kurban ediceklermiş de o da son anda korkudan bunların safına geçmiş diyorlar
yeşil zeytin de bunlardanmış.. o da zaten sürekli rockla metalle ilgili konu açıyor mesaj yazıyor site teması siyah olsun diye ısrar ediyor hiç dikkat ettiniz mi!?
zeriszle de anlaşmazlıklar yasamışlar onunda sonu pek farklı olmamış..
bi ara ikizbeyin vardı bilir misiniz ben onla msnde ve gercek hayatta görüşüyordum son zamanlarda hiç yok sitede de msnde de telefonlarıma da çıkmıyor ben de çok takılmıyorum zaten sitede sizde farketmişsinzdir bu anlatılanlar dogru gibi geliyor
birde YAMYAM olabileceklerini duydum bu da olabilir gibime geliyor. Üyeleri yiyor da olabilirler bunlar sitede online olmamak için geçerli sebepler... hAK veriyorum sitede takılmayanlara ben de bu mesajdan sonra takılmam yurtdışına çıkıcam zaten bulamazlar beni (umarım yani) (savunma sanatlarında çok iyiyim haberiniz ola)
Sırada güneşş var bence
Yorum
-
Benim görevim belli gırgır şamatasimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterforuma sık giren tüm arkadaşlar, gerçekten forum için görev paylaşımı isterseniz , paylaşım yapabiliriz... fikirleri de tartışabiliriz ama ne olur Keyborsaya el atalım, benim gibi diğer arkadaşlarımda sıkıldılar sanırım bu işten...
Bu arada sn masiva topikte takıldı kaldı
Yorum
-
Masiva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAKTİF ÜYE İSTEMELER SİTEDE TAKILMAYANLARA LAF SÖYLEMELER TUZAKKK!
duyduğuma göre bu sitede online olan üyeler bazı kimliği bilinmeyen gizemli kişiler tarafından (ki bence ste yönetimi falan bu işin için de:( )öldürülüyormuş... Çok yaşamıyorlarmış anlayacağınız aktif üyeler. ondan millet aktif olmaktan korkuyor gibime geliyor
satanistmiymiş neymiş bu simurgla apruncutigin.. benim duydugum okudugum rakip sitelerde topic aşılmış bu konuda milletin eline konu olmuşuz bu yönetim varya bu yönetim üyeleri teker teker site buluşması yapacagız bahanesiyle kafalayıp kurban ediyorlarmış
dragonu da kurban ediceklermiş de o da son anda korkudan bunların safına geçmiş diyorlar
yeşil zeytin de bunlardanmış.. o da zaten sürekli rockla metalle ilgili konu açıyor mesaj yazıyor site teması siyah olsun diye ısrar ediyor hiç dikkat ettiniz mi!?
zeriszle de anlaşmazlıklar yasamışlar onunda sonu pek farklı olmamış..
bi ara ikizbeyin vardı bilir misiniz ben onla msnde ve gercek hayatta görüşüyordum son zamanlarda hiç yok sitede de msnde de telefonlarıma da çıkmıyor ben de çok takılmıyorum zaten sitede sizde farketmişsinzdir bu anlatılanlar dogru gibi geliyor
birde YAMYAM olabileceklerini duydum bu da olabilir gibime geliyor. Üyeleri yiyor da olabilirler bunlar sitede online olmamak için geçerli sebepler... hAK veriyorum sitede takılmayanlara ben de bu mesajdan sonra takılmam yurtdışına çıkıcam zaten bulamazlar beni (umarım yani) (savunma sanatlarında çok iyiyim haberiniz ola)
Sırada güneşş var bence
Yorum
-
sataşma görevi sn masivanın olsun ...Dragon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBenim görevim belli gırgır şamata
Bu arada sn masiva topikte takıldı kaldı
Yorum
-
gercekten bunlari bizmi yapmisiz;) Sn simurg ayip oluyo valla, hem üyeleri davet hem satanist gibi ye yut, bu ne is? yakismiyor inan..
uyarayim bak sonra basbasa kaliriz sitede..
Borsacıların ve borsanın yeni adresi
[url] www.keyborsa.com[/url]
Yorum
-
Yorum
-
Valla başbaşa kalırsak herkes işine gücüne döner artık...apruncurtigin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergercekten bunlari bizmi yapmisiz;) Sn simurg ayip oluyo valla, hem üyeleri davet hem satanist gibi ye yut, bu ne is? yakismiyor inan..
uyarayim bak sonra basbasa kaliriz sitede..

Yorum
-
sn masiva benden daha eskisiniz anladığım kadar sn simurgla tanışıklığınız var aksi taktirde göndermiş olduğunuz mesajı ben olsam silerdimMasiva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraldı o cevabını ;)
Yorum
Yorum