sn pruncurtigin'e katılıyorum daha iyi olur böyle bi ana sayfa. oylama mı yapsak acaba?
Nasıl bir forum istiyorsunuz ?
Collapse
X
-
-
ANa sayfa ne oldu arkadaslar, haberi olan varmi?Borsacıların ve borsanın yeni adresi
[url] www.keyborsa.com[/url]
Yorum
-
-
Genel kültür
foruma baktım ama göremedim.. genel kültür diye nitelendirebileceğimiz..
Bir bölüm olsa.. biz oraya .. genel kültürle ilgili.. yazılarımızı yazsak.. böylelikle genel kültürümüz de gelişirdi.. ( ne kadar çok genel kültür dedim)Yapabildiklerim Yapabiliceklerimin Yarısı Bile Değil
Yorum
-
Yorum
-
Mükerrer oy kullanmak işi ciddiyetten uzaklaştırır, konuyu toplum dışına çıkarıp sadece 1-2 bireyin keyfine bırakır, demokratik değil.apruncurtigin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermükerrer oy kullanmak bizim sitede yasak degil. sayin Maggma ya katiliyorum, bizde anket acalim..There is no fear,
I'm here...
Yorum
-
Mekerrer oy seçeneğini kapattım önceden şimdi mümkün değil...ikizbeyin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMükerrer oy kullanmak işi ciddiyetten uzaklaştırır, konuyu toplum dışına çıkarıp sadece 1-2 bireyin keyfine bırakır, demokratik değil.
Yorum
-
Yaw simurg üstadım millet beni tecrübe puanı meraklısı bişey zannedecek ama, tecrübe puanlarım azalıyoooo. 7 idi 3 olmuş yawwww.
Profil Bölümümde de 500 üzeri tecrübe puanım gözüküyo. Anlamadım. Şaka bir tarafa bu konuda site üzerinde bir hata var sanırım. Sevgili webmaster'ımız ilgilenirse sevinirim.
Bu arada gel tecrübe puanında 300 itibarda anlaşalım.
Yorum
-
Benim de dikkatimi çekti, bir problem var sanırım.Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYaw simurg üstadım millet beni tecrübe puanı meraklısı bişey zannedecek ama, tecrübe puanlarım azalıyoooo. 7 idi 3 olmuş yawwww.
Profil Bölümümde de 500 üzeri tecrübe puanım gözüküyo. Anlamadım. Şaka bir tarafa bu konuda site üzerinde bir hata var sanırım. Sevgili webmaster'ımız ilgilenirse sevinirim.
Bu arada gel tecrübe puanında 300 itibarda anlaşalım.

Yorum
-
yeşil Zeytin hepimizden tecrübeli görünüyor valla...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBenim de dikkatimi çekti, bir problem var sanırım.
Yorum
-
sorunu anladım sanırım sistem otomatik olarak 30 gün sonra aktif üyeye eksra puan veriyor. ben bu süre üzerinde oynamıştım ondan kaynaklanan bir durum.
Yorum
-
Ana sayfamızı görsek artıksimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSite için ana sayfa planlamasına başladık. Güzel bir ana sayfa için önerilerinizi bekliyoruz...
zamanı gelmedimi?
Ben ben değilim,Sen olmayınca
Sen sen değilsin,Ben olmayınca
Yorum
-
sn dragon aslında ana şablon hazır ... Siteyi yapanlar genç olunca ve borsadan uzak olunca yarı yolda bırakıyorlar... Benim de teknik bilgim ve zamanım yok. şablon hazır bekliyoruz... bakalım. Bir de forumdaki üyelerin ilgisizliği harbiden gerdi beni... inatla forumu açık tutmaya çalışıyorum , bakalım ne kadar dayanacağım ....Dragon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAna sayfamızı görsek artık
zamanı gelmedimi?
Yorum
Yorum