Yeşil Zeytin Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Üyelerle tanışma yemeği 17.08.2008 (istanbul)
Collapse
X
-
umutsari Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteremeği geçen herkese teşekkür ederim..
yaw yalnız ben insan yiyen kel tek gözlü dev canavar gibi çıkmısım...
hava benim gibi narin naçiz bir beden için bıraz sıcaktı..
abi yokmu söyle yakışıklı bi resmim yafff...
tekrar herkese teşekkür ederim

Yorum
-
Çakal bey bu tarafın göçeceğini anladı..:a55: öbür tarafa yatırım için uğraşıyor..:7_6_5v: Bir kaç sayfa geriye bakarsanız göreceksiniz..Hellallık istiyordu.;)sson Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçakal yok mu çakal...
Yorum
-
Vay kardeşim benim.Hoşgeldin.sson Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçakal yok mu çakal...
P.tesi sabahı vatan topraklarına ayak bastık.Hüzünlü ayrılış oldu tabii.
Ne zaman ki Mescid-i Nebevi'de Hz.Peygamberi selamlasam hep gözümün önüne geldiniz.KUTERO,PENGUEN abilerimi ön sıraya alarak tek tek selamlarınızı Hz.Peygambere ilettim.
Gelmek isteyip gelemeyen kullarına da nasip eyle dedim,haberiniz ola.
Başta BORSAHİSSE dostum olmak üzere paraları hazırlayın.Ne hikmetse nerede dua etsem bu BORSAHİSSE ve Prestij gözümün önünden gitmedi.
Genç iken gidip görmekte fayda var.Anlatılmaz yaşanır.
Bu ara biraz yoğunum rahatlar rahatlamaz İnşallah bir topikle resimleri paylaşacağım.
Sevgi ile selamlar.Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVay kardeşim benim.Hoşgeldin.
Ne zaman ki Mescid-i Nebevi'de Hz.Peygamberi selamlasam hep gözümün önüne geldiniz.KUTERO,PENGUEN abilerimi ön sıraya alarak tek tek selamlarınızı Hz.Peygambere ilettim.
Başta BORSAHİSSE dostum olmak üzere paraları hazırlayın.Ne hikmetse nerede dua etsem bu BORSAHİSSE ve Prestij gözümün önünden gitmedi.
Bu ara biraz yoğunum rahatlar rahatlamaz İnşallah bir topikle resimleri paylaşacağım.
Sevgi ile selamlar.
Hoşgeldiniz Sn. Çakal şeref verdiniz.. Allah kabul etsin umrenizi.. Oralarda da bizleri unutmayıp dualarınızda eksik etmemişsiniz. Teşekkür ederiz.. Resimleri bekleriz
Yorum
-
demekki oradan internete girip bizim resimlere baktın,gözünün önünden gitmediğimize göre, hadi bakalım inşallah bu işte de bir hayır vardır..ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVay kardeşim benim.Hoşgeldin.
Sevgi ile selamlar.
Dua ların Yüce Allah katında kabul edilsin,gitmeyenlerede kısmet ve nasip olsun..Evlat Fazla Bıdı Bıdı yapma
****BABA YORGUN !!!!
Yorum
-
Sevgili hocam, hoşgeldiniz.. Allah niyetlerinizi ve dualarınızı kabul etsin.Sizi tekrar aramızda göremek çok güzel.ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVay kardeşim benim.Hoşgeldin.
Sevgi ile selamlar.
Yorum
-
hocam sizden daha ne isteyelim peygamberimizin yüzü nuru hürmetine bizler için de genel bir dua yı eksik etmemişin dir inşaallahÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVay kardeşim benim.Hoşgeldin.
P.tesi sabahı vatan topraklarına ayak bastık.
Ne zaman ki Mescid-i Nebevi'de Hz.Peygamberi selamlasam hep gözümün önüne geldiniz. Gelmek isteyip gelemeyen kullarına da nasip eyle dedim,
Genç iken gidip görmekte fayda var.Anlatılmaz yaşanır.Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
Abi Asıl sen hoşgeldin...ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVay kardeşim benim.Hoşgeldin
Bu arada bi hafta sonu beklerm...Fakir olan Arnavutköy e...
Prestij de gelir...
Bekliyorum mutlaka...
Hayırlı ramazanlar bu arada...
Yorum
-
Diyorum ki ramazanda sonra bizim sahur ekibini de alsam (prestij hemşom bilir) bir kuzu alsamsson Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbi Asıl sen hoşgeldin...
Prestij de gelir...
Bekliyorum mutlaka...
mangalı yapmasını öğrenmişsindir artık,
bir ziyafet mi çeksek.
Senin köyünde.
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
Tabii Kutero ve Penguen abimi de gider kapıdan alır gelirim,simurg hocam da yalnız bırakmaz sanırım bizi.Daha da olursa gelecek servis tutarız ama sen kaçarsın bu sefer.ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDiyorum ki ramazanda sonra bizim sahur ekibini de alsam (prestij hemşom bilir) bir kuzu alsam
mangalı yapmasını öğrenmişsindir artık,
bir ziyafet mi çeksek.
Senin köyünde.
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
gelecektik ama hava koşulları müsade etmedi,sson Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbi Asıl sen hoşgeldin...
Prestij de gelir...
Bekliyorum mutlaka...
altında araba sen de gelmedin
Allah tan bana çok ta yakınsın ya???
yola çıksam senin oraya varıncaya dek memlekete giderim..Evlat Fazla Bıdı Bıdı yapma
****BABA YORGUN !!!!
Yorum

Yorum