Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Toplu olanda varsınız diye koymuyorsunuzdur siz sn Magggma :P
çok önemli yorumlarım
zerisz çok güzel :36_1_13:
simurg çok kilo almış
Magggma çok çirkin (bi resim koyamıyor ya gizliymiş devlet sırrı mısın be mübarek)
Kutero çok karizmaymış
Penguen Bill Gates gibi gülümsüyor o da güzel
Timur yoktu sanırım beni çağırdı kendisi yok
Toplu olanda varsınız diye koymuyorsunuzdur siz sn Magggma :P
çok önemli yorumlarım
zerisz çok güzel :36_1_13:
simurg çok kilo almış
Magggma çok çirkin (bi resim koyamıyor ya gizliymiş devlet sırrı mısın be mübarek)
Kutero çok karizmaymış
Penguen Bill Gates gibi gülümsüyor o da güzel
Timur yoktu sanırım beni çağırdı kendisi yok
Emeği Geçen ve Gelen Tüm Üyelerimize hepsi benden büyük oldukları için abilerime diyeyim ve zeris ve kuzenine Teşekkürü Bir Borç Bilirim Çok Güzel Bir Toplantı oldu Hem Sizlerle Tanıştıgım İçin çok çok memnun oldum.
İnşallah Daha Güzel ve Keyifli Toplantılara Devam Etme Niyetiyle
yaw yalnız ben insan yiyen kel tek gözlü dev canavar gibi çıkmısım...
hava benim gibi narin naçiz bir beden için bıraz sıcaktı..
abi yokmu söyle yakışıklı bi resmim yafff...
tekrar herkese teşekkür ederim
resmin profili yandan eee birde sen yamuk durmuşsun böyle olmuş,sen resme takılma boş ver,ortama bilgi ve tecrübelerinle renk ve ahenk kattın,süperdi...
güzel bir yemek olmuş olamadığım için üzgünüm umarım ankaradada böyle bir planlanma yaparız .
BURADA YAZDIKLARIM BENİM GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİM OLUP DOĞABİLECEK KAR/ ZARARLARDAN SORUMLU OLMAM SÖZKONUSU DEĞİLDİR. !!YASAL UYARI!! PARA TEKNİĞİ BOZAR!!
yaw yalnız ben insan yiyen kel tek gözlü dev canavar gibi çıkmısım...
hava benim gibi narin naçiz bir beden için bıraz sıcaktı..
abi yokmu söyle yakışıklı bi resmim yafff...
tekrar herkese teşekkür ederim
Hiç sorma ben de kaz ciğerini yerken yakalanmışım. Sanki ömrümde hiç yememişim gibi saldırıyorum .. Saldıray abi gibi çıkmışım . Ne ayıp ne ayıp :36_1_13:
Bende ençok kutero abiyi merak etmiştim.Tanışma şerefine nail olduk.Gelen tüm arkadaşlara emeği geçen herkeze teşekkür az kalır diye düşünüyorum.2. organizasyon nezaman olur bilemem ama olduğunda fotoğraflardaki arkadaşlardan kesinlikle fıre olmaz.Bu arada Umut abi okadarda kötü çıkmamışın be....
Yorum