Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Murat üstad , bugünler de akşam senle hangi hisseyi konuşsak yarın o yükseliyor. Çimbetona bakar mısın Foruma bir de hisse geyikleri diye bir bölüm açalım ne dersin.
Bakmak vardır görmek vardır.Görenleri görsek yeter.
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Murat üstad , bugünler de akşam senle hangi hisseyi konuşsak yarın o yükseliyor. Çimbetona bakar mısın Foruma bir de hisse geyikleri diye bir bölüm açalım ne dersin.
Aslında böyle bir bölüm iyi olur gerçekten.
Geyik muhabbeti olarak tabi. Bu endekste hisseden daha fazla geyikleri konuşmak daha mantıklı.
Bu arada Egser bugün itibariyle aşağı kırmış gözüküyor. Temkinli olmakta fayda var. Kavpalar ve İhlaslarımızı bekletmekte sakınca görmüyorum. Çimbeton da birşeyler olacak ama ne zaman? Bu akşam grafikler benden
Bilanço olumlu, günlük teknik göstergeler olumlu, Bu hisse neden bu kadar dart bir bantta hareket etmiş, "anlamak mümkün değil" derken bir de haftalık grafiğe bakalım dedim.
Sonuç Ortalama 1,30 lu seviyelerden 1997 yılında hareketine başlayan hisse 3 liraları görmüş, sonrasında 0,60 liralı seviyelere gerilemiş. 1998 yılında bu seviyeden başlayan inişli çıkışlı uzun vadeli yükselişinde 2005 yılında neredeyse 50 binli seviyesini görmüş (49 YTL). Neredeyse %7000 kazandırmış bu 10 senelik borsa hayatında İki senedir de yatay bir hareket sergilemekte bu soluksuz çıkışa böyle bir dinlenme de gerekir açıkçası. Maratondan çıkan bir yarışmacı gibi kendisi.
Dünkü hareket biraz ümitlendirse de bugün dünkü açılışının da altında en düşük seviyesinden bir kapanış yaptı. Bu durum beni açıkçası korkuttu. Günlük hareketlerinden faydalanılabilir, fakat esas hareketin orta vade için 21 li seviyelerin, Uzun vadeli olarak ta 25 seviyelerin geçilmesi halinde gerçekleşeceğini düşünüyorum. Alım için uygun olmasına rağmen hareketin gerçekleşmesi biraz zaman alabilir.
Hissenin sadece %73,7 si Garanti'nin elinde toplu durumda.
Enkai Hakkinda Yorulariniz Rica Etsem Değerli Arkadaşlar
Sn. CESUR1985 kardeşim, sorunuza cevap vermek aslında çok zor. Bu hisse kendimi bildim bileli yükseliyor. Yani repo, faiz gibi birşey ama getirisi daha yüksek. Fakat en son 16 - 13 - 19 -17 haretinden sonra tekrar yükseliş eğiliminde olduğu gözüküyor. Ufak dinlenmelerle sanırım şirket batıncaya kadar (tabi batarsa) yükseleceğine kesin gözüyle bakıyorum. Geri çekilmeler kesinlikle sizi bezdirmemeli diye düşünüyorum. Bugüne kadar da sevgili bir büyüğümün, bir ağabeyimin sözüne kanıp ta neden bu hisseyi almadığımı hep kendime sormuşumdur. Sanırım ne demek istediğimi anlamışsınızdır. Saygılarımla.
Bu arada Egser bugün itibariyle aşağı kırmış gözüküyor. Temkinli olmakta fayda var. Kavpalar ve İhlaslarımızı bekletmekte sakınca görmüyorum. Çimbeton da birşeyler olacak ama ne zaman? Bu akşam grafikler benden
Kavpa'yı izlemeye devam ediyoruz. Çok güzel al-sat imkanı veriyor ama yakalayana. Orta vadede yukarı beklentisi devam. Satış haberleri önümüzdeki günlerde de gündemi meşgul edecektir. İhlas oluşturduğu üçgenden yukarı kararını vermiş görünüyor.
Egser şimdilik takip dışı. CMBTN izlemeye devam.
Yeni bombamız OZFIN. Takip fiyatı 1,25. GMYO ona çok yarayacak. Var mısınız? Yok musunuz? Grafikler sonra.
Yeni takip listemiz:
OZFIN (Kısa - Orta Vade)
ESCOM (Kısa Vade)
KAVPA (Orta Vade)
CMBTN (Orta Vade)
DGATE (Kısa Vade)
DURDO (Orta Vade)
IHLAS (Orta Vade)
Yeni takip listemiz:
OZFIN (Kısa - Orta Vade)
ESCOM (Kısa Vade)
KAVPA (Orta Vade)
CMBTN (Orta Vade)
DGATE (Orta Vade) (Kısa vade satış göstermekte, iki günde iyi prim yaptı)
DURDO (Orta Vade)
sn; Murat ERİŞKİN OZFIN ile ilgili yorumlarınızı alabilirmiyim.
Kısa vade sat Orta vade tut. yeni alışları riskli görüyorum. Tavan giden hissenin ne yapacağı belli olmaz. Dönüşü de sert olur böyle durumda. Tabi ki dönüş yerini de tahtayı yapanlar bilir. Şu an için tutunacağı bu fiyatın yakınlarında destek ve direnç göremiyorum.
Borsada pek fazla tecrübem yok. Kar satışlarının gelebileceğini düşünüp 2. seans sonu elimden çıkartmıştım. Bilgi ve yorumlarınızı bizimle paylaştığınız için teşekkürler.
Yorum