30700'den longladim yine..
Vob 24
Collapse
X
-
biraz inatlaştım ben. shortu kapatmadım henüz....31.075 den geri döndü bakalım...zaGor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster30700'den longladim yine..
Yorum
-
efg silmiş süpürmüş vallahi..6457 olmuşİhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
RAYMOND VOB'DAN ÇIKTI
Raymond James Yatırım, VOB üyeliğinden çıktı
Ticaret Menkul Kıymetler ve Raymond James Yatırım Menkul Değerler,
kendi istekleri dogrultusunda Sermaye Piyasası Kurulu'nun sahip oldukları
Türev Araçların Alım Satımına Aracılık Yetki Belgesini iptal etmesi
üzerine, Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsası üyeliğinden çıkarıldı.
VOB'un konu ile ilgili duyurusuna göre, mevcut durumda üye sayısı
87'ye düştü.
Yorum
-
döndük bakalaım, bizde...zaGor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbende ilave long icin tetikteyim. gelismelere göre.. ;)
Yorum
-
Bizim piyasa arayı açtı ama dax ve futureler çıkışta zorlanıyor...
Yorum
-
yok abi, pis kokula geliyor burnuma benim. yükselen piyasada bunlar para çıkıyor yine. uzaktan izlemekte fayda var . Kazandığımızı da çar çur etmenin anlamı yok.
Yorum
-
dax ayrıca kabak tadı verdi. 4222 civarında gözü toprağa bakıyor...;)
Yorum
-
Kutero abi, kırılma yerlerine gelince bu iş çok stres yapıyor yahu..KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterefg silmiş süpürmüş vallahi..6457 olmuş
teknikten daha çok duygular ağır basar hale geliyor, .
Yorum
-
Hans ayaga kalkti :081:simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdax ayrıca kabak tadı verdi. 4222 civarında gözü toprağa bakıyor...;)Carpe diem, quam minimum credula postero...
Yorum
-
hayırlı olsun...zaGor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterLonglarimi 30425'den sahibine verdim... :081:
Yorum
Yorum